Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξέρω αν μέσα σε αυτό το θέμα έχει γίνει αναφορά αλλά έχω το εξής θέμα : Βάζω κάποιες φορές ταινίες mkv και ενώ έχω κανονικά τους υπότιτλους μέσα στον φάκελο, δεν μου τους διαβάζει καθόλου. Τί πρέπει να κάνω? Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει σε όλες τις ταινίες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξέρω αν μέσα σε αυτό το θέμα έχει γίνει αναφορά αλλά έχω το εξής θέμα : Βάζω κάποιες φορές ταινίες mkv και ενώ έχω κανονικά τους υπότιτλους μέσα στον φάκελο, δεν μου τους διαβάζει καθόλου. Τί πρέπει να κάνω? Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει σε όλες τις ταινίες.

ΤΙ ακριβώς παίζει με τους υπότιτλους; Εμένα, αντίθετα μου διαβάζει αυτούς που είναι στο folder αλλά όχι αυτούς που είναι ενσωματωμένοι στο αρχείο mkv. Υπάρχει κάποιος να μας διαφωτίσει;

Πρέπει το αρχείο των υποτίτλων να έχει ακριβώς την ίδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας, ανεξάρτητα αν είναι AVI ή MKV αλλιώς δεν το αναγνωρίζει το αρχείο , με αποτέλεσμα να μην βλέπεις τους υπότιτλους, σε αντίθεση με τον υπολογιστεί που δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Πρέπει το αρχείο των υποτίτλων να έχει ακριβώς την ίδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας, ανεξάρτητα αν είναι AVI ή MKV αλλιώς δεν το αναγνωρίζει το αρχείο , με αποτέλεσμα να μην βλέπεις τους υπότιτλους, σε αντίθεση με τον υπολογιστεί που δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Το αρχείο τον υποτίτλων έχει ακριβώς την ιδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας. Κάτι άλλο παίζει αλλά δεν ξέρω τί. Όπως επίσης και το αρχείο των υποτίτλων είναι *.srt όπως όλα τα αρχεία που βλέπω κάθε φορά.

εντάξει, αυτό ισχύει για τους εξωτερικούς υπότιτλους, τους οποίους παίζει κανονικά. Έχει κανείς εμπειρία αν παίζει αυτούς που είναι ενσωματωμένους (όχι hardcoded βέβαια) στο αρχείο;

καλή σας μέρα ,

κάτοχος κ γω της 46άρας samsung από το Σάββατο κ αφού διάβασα καποια πράγματα εδώ μέσα κάπου χαθηκα κ θα εκτιμούσα μια μικρή βοήθεια σε μερικά ερωτήματα

1) το ir blaster καθώς κ το δεύτερο χειριστήριο αν υποθέσουμε ότι δεν έχουμε κάποια άλλη συσκευή να συνδέσουμε (laptop, ι iphone) μπορούν ουσιαστικά να είναι κλειστά, αφού για όλες τις αλλες λειτουργίες υπάρχει κ το βασικό χειριστήριο, ή υπάρχει κάποια άλλη χρησιμότητα που δεν την έχω καταλάβει?

2) με 2 mbps ταχύτητα βιντεάκια από το u -tube (hd + 3d) κολάνε απίστευτα, ζήτησα ήδη αναβάθμιση σε 20 mbps αν κ μου είπαν ότι για την περιοχή μου μέχρι 8 mbps θα πάρω. Πιστεύετε ότι είναι αρκετό για να λυθεί το πρόβλημα?

3) σε ότι αφορα ταινίες 3d με ξεχωριστούς υπότιτλους από στικάκι. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω το στικάκι απευθείας στην tv , ή μέσω media player (έχω το match box της crystal audio)? Παίζει τους υπότιτλους κανονικά κ η τηλεόραση δηλαδή έχει δικό της ενσωματωμένο media player , γιατί διαβάζω αντικρουόμενα πράγματα σχετικά με αυτό.

4) όταν προβάλω κάποια 3δ ταινία από στικάκι , την αναγνωρίζει αυτόματα? κ απλά συνδέω τα γυαλιά η πρέπει να κάνω κ κάποια ρύθμιση?

5) από τη στιγμή που έχει ενσωματομένο δορυφορικό δέκτη, αν συνδέσω το καλώδιο απευθείας από το πιάτο και πατήσω συντονισμό θα μου βρει ότι ελεύθερα υπαρχουν σε astra k hotbird (έχω δύο lnb) Προφανώς ρωτάω γιατί έχω διακόψει την Νοβα.

6) τα γυαλια 3d με ενα πατημα στο κουμπάκι κοντα στην tv, βγάζει μύνημα ότι αναγνωρίστηκαν.
Για να τα κλείσω όμως κάποιες φορές δεν αρκεί ένα πάτημα, όπως γράφει στις οδηγίες.
Ενώ με παρατεταμένο κάνει κάτι σαν σύζευξη (αναβοσβήνουν για ώρα)
Υπάρχει περίπτωση να είναι ανοιχτά κ να "τρώνε" την μπαταρία ακόμα κ χωρίς να είναι ανοιχτή η tv ή κλείνουν μόνα τους μετά από λίγο.

7) η tv είναι συνδεδεμένη με οπτική ίνα με dolby digital ενισχυτή (παλιό όμως). Θα μου δώσει ήχο digital από στικάκι ή από Νόβα (γιατί περιμένω τους 6 μήνες δωρεάν) ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση επιπλέον

Σταματώ εδώ γιατί είναι πολλά αυτά που ρώτησα (κ που να δείτε πως ήμουν το Σάββατο lost in space αλλά κάποια τα βρήκα μόνος μου)
και ευελπιστώ ότι θα μου απαντήσουν οι γνώστες του θέματος.

Φίλε μου σου απαντώ σε αυτά που γνωρίζω:

καλή σας μέρα ,

κάτοχος κ γω της 46άρας samsung από το Σάββατο κ αφού διάβασα καποια πράγματα εδώ μέσα κάπου χαθηκα κ θα εκτιμούσα μια μικρή βοήθεια σε μερικά ερωτήματα

1) το ir blaster καθώς κ το δεύτερο χειριστήριο αν υποθέσουμε ότι δεν έχουμε κάποια άλλη συσκευή να συνδέσουμε (laptop, ι iphone) μπορούν ουσιαστικά να είναι κλειστά, αφού για όλες τις αλλες λειτουργίες υπάρχει κ το βασικό χειριστήριο, ή υπάρχει κάποια άλλη χρησιμότητα που δεν την έχω καταλάβει?

2) με 2 mbps ταχύτητα βιντεάκια από το u -tube (hd + 3d) κολάνε απίστευτα, ζήτησα ήδη αναβάθμιση σε 20 mbps αν κ μου είπαν ότι για την περιοχή μου μέχρι 8 mbps θα πάρω. Πιστεύετε ότι είναι αρκετό για να λυθεί το πρόβλημα?
Ναί. Με ρούτερ που συγχρονίζει στα 8 mbps δεν έχω κολλήματα στα βιντεάκια απο το youtube.

3) σε ότι αφορα ταινίες 3d με ξεχωριστούς υπότιτλους από στικάκι. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω το στικάκι απευθείας στην tv , ή μέσω media player (έχω το match box της crystal audio)? Παίζει τους υπότιτλους κανονικά κ η τηλεόραση δηλαδή έχει δικό της ενσωματωμένο media player , γιατί διαβάζω αντικρουόμενα πράγματα σχετικά με αυτό.
Έχει απο τους καλύτερους ενσωματωμένους media player. Αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο.

4) όταν προβάλω κάποια 3δ ταινία από στικάκι , την αναγνωρίζει αυτόματα? κ απλά συνδέω τα γυαλιά η πρέπει να κάνω κ κάποια ρύθμιση?

5) από τη στιγμή που έχει ενσωματομένο δορυφορικό δέκτη, αν συνδέσω το καλώδιο απευθείας από το πιάτο και πατήσω συντονισμό θα μου βρει ότι ελεύθερα υπαρχουν σε astra k hotbird (έχω δύο lnb) Προφανώς ρωτάω γιατί έχω διακόψει την Νοβα.
Φυσικά! Θα σου τα βρεί όλα, και τα κωδικοποιημένα. Θα ρυθμίσεις τα lnb. Θα σου χρειαστεί ο κωδικός 0000.

6) τα γυαλια 3d με ενα πατημα στο κουμπάκι κοντα στην tv, βγάζει μύνημα ότι αναγνωρίστηκαν.
Για να τα κλείσω όμως κάποιες φορές δεν αρκεί ένα πάτημα, όπως γράφει στις οδηγίες.
Ενώ με παρατεταμένο κάνει κάτι σαν σύζευξη (αναβοσβήνουν για ώρα)
Υπάρχει περίπτωση να είναι ανοιχτά κ να "τρώνε" την μπαταρία ακόμα κ χωρίς να είναι ανοιχτή η tv ή κλείνουν μόνα τους μετά από λίγο.
Με παρατεταμένο πάτημα κλείνουν. Κλείνουν όμως και αυτόματα, μόνα τους.

7) η tv είναι συνδεδεμένη με οπτική ίνα με dolby digital ενισχυτή (παλιό όμως). Θα μου δώσει ήχο digital από στικάκι ή από Νόβα (γιατί περιμένω τους 6 μήνες δωρεάν) ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση επιπλέον

Σταματώ εδώ γιατί είναι πολλά αυτά που ρώτησα (κ που να δείτε πως ήμουν το Σάββατο lost in space αλλά κάποια τα βρήκα μόνος μου)
και ευελπιστώ ότι θα μου απαντήσουν οι γνώστες του θέματος.

Θά μπορούσε κάποιος να με βοηθησει πως μπορώ να εχω μονιμα συνδεδεμενα Ακουστικά στην TV ? Οταν συνδεθουν τα Ακουστικα στην αντιστοιχη υποδοχη στο πισω μερος της TV , ο ηχος των ηχειων της τηλεορασης Απενεργοποιηται ! και πρεπει να αποσυνδεθει το βυσμα-καλωδιο των ακουστικων για να επανελθει ο ηχος ! ( οχι πρακτικο )...Αλλη εξοδος ηχου δεν υπαρχει...καποια ιδεα απο καποιον φιλο...Ευχαριστώ.

Θά μπορούσε κάποιος να με βοηθησει πως μπορώ να εχω μονιμα συνδεδεμενα Ακουστικά στην TV ? Οταν συνδεθουν τα Ακουστικα στην αντιστοιχη υποδοχη στο πισω μερος της TV , ο ηχος των ηχειων της τηλεορασης Απενεργοποιηται ! και πρεπει να αποσυνδεθει το βυσμα-καλωδιο των ακουστικων για να επανελθει ο ηχος ! ( οχι πρακτικο )...Αλλη εξοδος ηχου δεν υπαρχει...καποια ιδεα απο καποιον φιλο...Ευχαριστώ.

Αυτό που περιγράφεις είναι το λογικό και το σωστό. Ακουστικά βάζεις για να ακούς μόνο εσύ, όταν δεν θέλεις να ενοχλείς και για αυτό απενεργοποιούνται τα ηχεία. Από ότι ξέρω ταυτόχρονα δεν γίννεται να λειτουργούν και βέβαια δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Επομένως κάθε φορά που θέλεις να ακούς μόνο εσύ με ακουστικά πρέπει να βάζεις το βύσμα και να απενεργοποιούνται τα ήχειά της τηλεόρασης.

Μεγαλη πατατα. Το αντιμετωπισα και γω απο την πρωτη μερα.

Τι εκανα.

Αγορασα 2 ηχειακια με 7ε (που εχουν εξοδο καρφι 3.5" για ακουστικα) και τα λειτουργω σαν ενισχυτες/απομονωτες.

Ουσιαστικα χρησιμοποιησα το Line out απο ενα σκαρτ της TV ,
μπηκα στο Line In απο τα ηχειακια , και επανω στα ηχειακια κουμπωνω τα ακουστικα.

o ηχος ρυθμιζεται απο το ποτεσιομετρο πανω στα ηχειακια ,
γιατι το line out της TV δεν ρυθμιζεται απο το τηλεκοντρολ (και καλα κανει!).

Καποιοι λεγαν οτι κουμπωναν τα ακουστικα απευθειας στο scart , αλλα δε μ'αρεσει η ιδεα ,
και δεν θα θελα να υπερφορτωσω/χαλασω τιποτα στην τηλεοραση (το Lineout δεν ειναι για 32ohm φορτιο!).

Ευχαριστώ arial καί lakisfm1 .Σίγουρα είναι πατάτα να μην εχει μιά έξοδο για ήχο. Τά ακουστικά που έχω είναι Ασύρματα και σίγουρα δεν είναι σωστό βάλε-βγάλε το καλώδιο της βάσης απο πίσω απο τήν TV....Θά δοκιμάσω τον τρόπο σου με τά ηχειάκια. Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους. Χθες βγήκε ένα update στο Apple App Store για την εφαρμογή Samsung smart view. Ουσιαστικά είναι ένα application που λειτουργεί ως τηλεκοντρολ over wifi για τις τηλεοράσεις samsung. Εγώ έχω την UE55D8000. Στο χθεσινό update αναφέρεται ότι υποστηρίζεται το dual view. Έκανα το update αλλα δεν το βλέπω. Μπορεί κάποιος με iphone να κάνει check???

Έχω iphone5

μολις περασα τιν 1025 αλλα δεν ειδα καποια διαφορα σε σχεση με την 1020!επισης μπορει καποιος να μου στειλει ενα link με τις ρυθμισεις για bluray h matrosca βλεπψ μονο με φυσικη εικονα η κινηματογραφικη δεν μου αρεσει!ευχαριστω!

Μετα απο 2 αλλαγες στο μοντελο es8000 κατεληξα σε 7000 και δεν εχει υπερφωτισμνα λεντακια.Πριν πανε πισω τσεκαρα και στο κρυφο μενου τον κωδικο καθως την εχω φαει ασχημα απο σαμσουνκ.Επειδη προσπθω να βγαλω καποια ακρη θελω αν μπορειτε να δειτε απο το κρυφο μενου αν ειναι 46η55 A2UFOE το 5 γραμμα ειναι αυτο που αλλαζει το Ο γινεται 1 η 2.Οσες ειχαν 0 δεν βρηκα υπερφωτισμενο το πανελ απο ατσαλα λεντακια παρα μονο λιγες σκιασεις ανα διαστηματα .Οι 8000 ολες ειχαν 1 αυτες που αλλαξα.Αν θελετε δειτε το κρυφο μενου τι πανελ εχει αν εχεται λεντακια υπερφιτισμενα και πανελ χωρις πολλα μπαλωματα μπας και εχει να κανει με τις παρτιδες πανελ.Του φιλου μου η 8000 που την πηραμε το σαββατο παει για αλλαγη σημερα.Ειναι μερικες δεν βλεπονται και μερικες αρκετα πιο σωστες.Ειπαμε ιδιωμα της τεχνολογιας τα μπαλωματα οχι τα λεντακια απο πανω στην μεση του πανελ μεχρι πιο κατω να φωτιζουν σαν ηλιακτιδα σαν να μην τα περασανε σωστα.

Γιωργο Πεταση πως βγαζω φωτο το βραδυ.Εχω βγαλει την 8000 του φιλου μου και την 7000 την δικη μου και δεν διακρινω καλα την φωτο.Σβηστα φωτα κλειστο φλας και μηχανη μια σονυ .Δεν εχω καμια καλη μηχανη 250 με 280 ευρω την ειχα παρει.Μην φανταστεις καμια επαγγελματικη.Μπορει να βγαλει.Δεν εχω ιδεα αν ρυθμιζεις κατι

Last edited by a moderator:
Το πρόβλημα ποιο είναι, βγαίνει κουνημένη; Δοκίμασε να την ακουμπήσεις κάπου.