καλή σας μέρα ,
κάτοχος κ γω της 46άρας samsung από το Σάββατο κ αφού διάβασα καποια πράγματα εδώ μέσα κάπου χαθηκα κ θα εκτιμούσα μια μικρή βοήθεια σε μερικά ερωτήματα
1) το ir blaster καθώς κ το δεύτερο χειριστήριο αν υποθέσουμε ότι δεν έχουμε κάποια άλλη συσκευή να συνδέσουμε (laptop, ι iphone) μπορούν ουσιαστικά να είναι κλειστά, αφού για όλες τις αλλες λειτουργίες υπάρχει κ το βασικό χειριστήριο, ή υπάρχει κάποια άλλη χρησιμότητα που δεν την έχω καταλάβει?
2) με 2 mbps ταχύτητα βιντεάκια από το u -tube (hd + 3d) κολάνε απίστευτα, ζήτησα ήδη αναβάθμιση σε 20 mbps αν κ μου είπαν ότι για την περιοχή μου μέχρι 8 mbps θα πάρω. Πιστεύετε ότι είναι αρκετό για να λυθεί το πρόβλημα?
Ναί. Με ρούτερ που συγχρονίζει στα 8 mbps δεν έχω κολλήματα στα βιντεάκια απο το youtube.
3) σε ότι αφορα ταινίες 3d με ξεχωριστούς υπότιτλους από στικάκι. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω το στικάκι απευθείας στην tv , ή μέσω media player (έχω το match box της crystal audio)? Παίζει τους υπότιτλους κανονικά κ η τηλεόραση δηλαδή έχει δικό της ενσωματωμένο media player , γιατί διαβάζω αντικρουόμενα πράγματα σχετικά με αυτό.
Έχει απο τους καλύτερους ενσωματωμένους media player. Αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο.
4) όταν προβάλω κάποια 3δ ταινία από στικάκι , την αναγνωρίζει αυτόματα? κ απλά συνδέω τα γυαλιά η πρέπει να κάνω κ κάποια ρύθμιση?
5) από τη στιγμή που έχει ενσωματομένο δορυφορικό δέκτη, αν συνδέσω το καλώδιο απευθείας από το πιάτο και πατήσω συντονισμό θα μου βρει ότι ελεύθερα υπαρχουν σε astra k hotbird (έχω δύο lnb) Προφανώς ρωτάω γιατί έχω διακόψει την Νοβα.
Φυσικά! Θα σου τα βρεί όλα, και τα κωδικοποιημένα. Θα ρυθμίσεις τα lnb. Θα σου χρειαστεί ο κωδικός 0000.
6) τα γυαλια 3d με ενα πατημα στο κουμπάκι κοντα στην tv, βγάζει μύνημα ότι αναγνωρίστηκαν.
Για να τα κλείσω όμως κάποιες φορές δεν αρκεί ένα πάτημα, όπως γράφει στις οδηγίες.
Ενώ με παρατεταμένο κάνει κάτι σαν σύζευξη (αναβοσβήνουν για ώρα)
Υπάρχει περίπτωση να είναι ανοιχτά κ να "τρώνε" την μπαταρία ακόμα κ χωρίς να είναι ανοιχτή η tv ή κλείνουν μόνα τους μετά από λίγο.
Με παρατεταμένο πάτημα κλείνουν. Κλείνουν όμως και αυτόματα, μόνα τους.
7) η tv είναι συνδεδεμένη με οπτική ίνα με dolby digital ενισχυτή (παλιό όμως). Θα μου δώσει ήχο digital από στικάκι ή από Νόβα (γιατί περιμένω τους 6 μήνες δωρεάν) ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση επιπλέον
Σταματώ εδώ γιατί είναι πολλά αυτά που ρώτησα (κ που να δείτε πως ήμουν το Σάββατο lost in space αλλά κάποια τα βρήκα μόνος μου)
και ευελπιστώ ότι θα μου απαντήσουν οι γνώστες του θέματος.