Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μετα απο 2 αλλαγες στο μοντελο es8000 κατεληξα σε 7000 και δεν εχει υπερφωτισμνα λεντακια.Πριν πανε πισω τσεκαρα και στο κρυφο μενου τον κωδικο καθως την εχω φαει ασχημα απο σαμσουνκ.Επειδη προσπθω να βγαλω καποια ακρη θελω αν μπορειτε να δειτε απο το κρυφο μενου αν ειναι 46η55 A2UFOE το 5 γραμμα ειναι αυτο που αλλαζει το Ο γινεται 1 η 2.Οσες ειχαν 0 δεν βρηκα υπερφωτισμενο το πανελ απο ατσαλα λεντακια παρα μονο λιγες σκιασεις ανα διαστηματα .Οι 8000 ολες ειχαν 1 αυτες που αλλαξα.Αν θελετε δειτε το κρυφο μενου τι πανελ εχει αν εχεται λεντακια υπερφιτισμενα και πανελ χωρις πολλα μπαλωματα μπας και εχει να κανει με τις παρτιδες πανελ.Του φιλου μου η 8000 που την πηραμε το σαββατο παει για αλλαγη σημερα.Ειναι μερικες δεν βλεπονται και μερικες αρκετα πιο σωστες.Ειπαμε ιδιωμα της τεχνολογιας τα μπαλωματα οχι τα λεντακια απο πανω στην μεση του πανελ μεχρι πιο κατω να φωτιζουν σαν ηλιακτιδα σαν να μην τα περασανε σωστα.

Πως μπορείς να δεις τον κωδικό που λες στο κρυφό μενου?

Φιλε arial sorry τα ποστ ειναι για την es8000.Σβησε την τηλεοραση και πατα διαδοχικα Info menu mute power on.Οταν ανοιξει πατα enter στο μενου που θα ναι τσεκαρισμενο και διαβασε τον κωδικο θα λεει 55A2UF...E

γιωργο σε τραβηγμα μπροστα απο το πανελ δειχνει λες και ειναι κουρο στη φωτο ενω ειναι αθλια.Απο πλαγια τα δειχνει ολα.

Εγω παντως πιστευω οτι η πρωτη παρτιδα των es ισως να περνουσε και απο καποιο δειγματολογικο ελεγχο ενω οι αλλες χυμα στο κυμα.

Last edited by a moderator:
Φιλε arial sorry τα ποστ ειναι για την es8000.Σβησε την τηλεοραση και πατα διαδοχικα Info menu mute power on.Οταν ανοιξει πατα enter στο μενου που θα ναι τσεκαρισμενο και διαβασε τον κωδικο θα λεει 55A2UF...E

Το κατάλαβα ότι αναφέρεται στην ES8000. Εμένα τελικά ο κωδικός είναι 55A2UF1E. Πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τον φωτισμό / backlight της τηλεόρασης.
Πάνο τι εξυπηρετεί και τι ρυθμίσεις μπορούμε να κανουμε από το κρυφό μενού της τηλεόρασης?

Θελει κοιταγμα απο πλαγια στην περιμετρο του πανελ σε μαυρο φοντο για να δεις τα λεντακια.Το κρυφο μενου εμεις τιποτα στα παλιοτερα μονετελα κοιτουσαμε τις ωρες που επεζε η τηλ.Τωρα αν το χρειαστει καποιος επαγγελματιας και στη ρυθμισει.Μην το πολυπειραζεις και γινει καμια βλακια στην tv σου και να προσεχεις οταν μπαινεις.Οταν βγεις να την ξανατυθμισεις ,θα παιζει στην δυναμικη

Καλημέρα σε όλους. Χθες βγήκε ένα update στο Apple App Store για την εφαρμογή Samsung smart view. Ουσιαστικά είναι ένα application που λειτουργεί ως τηλεκοντρολ over wifi για τις τηλεοράσεις samsung. Εγώ έχω την UE55D8000. Στο χθεσινό update αναφέρεται ότι υποστηρίζεται το dual view. Έκανα το update αλλα δεν το βλέπω. Μπορεί κάποιος με iphone να κάνει check???

Έχω την εντύπωση ότι αυτή η δυνατότητα δουλεύει μόνο για το galaxy s2.. Εμένα παίζει κανονικά! :-)

Ήθελα να ρωτήσω αν βλέπετε ταινία με την ρύθμιση κινηματογραφική ταινία και αν έχετε αλλάξει κάτι ή έχετε αφήσει τις default ρυθμίσεις?

Μπορεί κάποιος να βάλει κάποιο link που δουλευει για το τελευταίο firmware της Samsung. Εχω προσπαθήσει και στο Ελληνικό αλλά και σε Αγγλόφωνα site της Samsung και δεν υπάρχει τίποτα είναι εξαφανισμένα τα firmware για τ συγκεκριμένο μοντέλο. Ασε που όταν βάζεις γα τηλεοράσεις Samsung το site τους σέρνεται. Αν μπορεί κάποιος ας το ανεβάσει κάπου το τελευταίο firmware αν δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ πολύ!! :operator:

Στο στικάκι βάζω το .exe που κατεβάζω και το παίρνει η TV ή θέλει κάποια άλλη διαδικασία (να το τρέξω πρώτα στο PC? )

Ευχαριστώ άλλη μία φορά και για τη δεύτερη βοήθεια (και συγνώμη που δεν το βρήκα μόνος μου αλλά είναι πολλές οι σελίδες)

Παιδιά καλησπέρα, έχω την 46d8000 και βρήκα να τη δώσω για 1100ε για να πάρω την 46es8000, αξίζει? έχει μεγάλη διαφορά ή να πάρω την 55es7000 που τουλάχιστο είναι και παραπάνω ίντσες?!

Παιδια γνωριζει κανεις τελικα αν παιρνει wireless keyboard ?

Eχω την 46D8000 , δοκιμασα διαφορα πληκτρολογια , και ενα Microsoft wireless set , τιποτα.

παιδιά καλησπέρα.ξερει κανείς με το νεο νέο firmware 1027.1 τι αλλαγές γίνονται ? και το κυριότερο έχει δοκιμάσει κανείς τον player μήπως περνάει με την αναβάθμιση και το cinavia?

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδιά καλησπέρα.ξερει κανείς με το νεο νέο firmware 1027.1 τι αλλαγές γίνονται ? και το κυριότερο έχει δοκιμάσει κανείς τον player μήπως περνάει με την αναβάθμιση και το cinavia?
Τι εγινε ρε μαγκες, κανεις;