Παίδες, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.
Την 55άρα δεν πρόκειται να την πάρω λόγω χρημάτων (ακόμα και να ήμουν πιο άνετος οικονομικά, θεωρώ πάρα πολλά αυτά τα λεφτά, γιατι στο κάτω κάτω, δεν παύει να είναι μια τηλεόραση. Προτιμώ να τα επενδύσω αλλού, έτσι κι αλλιώς δεν έχω τόσο απαιτητικό μάτι), αλλά δεν υπάρχει και ο χώρος. Επίσης, μια τέτοιου μεγέθους τηλεόραση στα 3 μέτρα θα μου ήταν πολύ κουραστική για την καθημερινή θέαση.
Αυτή που σκέφτομαι πλέον είναι η 46άρα, για την οποία κολλάω λιγότερο στο οικονομικό και περισσότερο στο χώρο που έχω διαθέσιμο. Δεν εννοώ ότι δεν χωράει, αλλά δεν ξέρω αν θα με βολεύει. Έχω ένα τέτοιο δίλλημα αυτή τη στιγμή, και ακόμα κι αν ξέρω ότι θα πέσετε όλοι πάνω μου για να πάρω την 46άρα, είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να σκεφτώ σοβαρά. Εξ'άλλου δεν είμαι μόνος μου, πρέπει να δώ αν θα βολεύει και τη γυναίκα μου, γιατί είναι κάτι που δεν μπορείς να το αλλάξεις μετά.
Παληκάρι άκουσε λίγο,είναι σαν να πας σε ένα κατάστημα ρούχων και να δεις το σούπερ πουκάμισο που τόσο σου άρεσε και να μην βρίσκεις στο νούμερό σου αλλά να το αγοράσεις έτσι για να ικανοποιηθεί η ανάγκη σου.Και όταν πας να το φορέσεις θα έρθει η πίκρα..
Έτσι ακριβώς είναι και σε αυτήν την περιπτωση. Δεν υπάρχει HD στα 3 μέτρα σε 46άρα (καλά για 3D ούτε καν το σκέφτομαι), και ξέχασε τώρα και τις καρέκλες δεν είσαι σε καφενείο, πληρώνεις κάτι και θα το απολαμβάνεις όπως θέλεις εσύ και όχι όπως θέλει αυτό, και ειλικρινά καλύτερα μην προβείς σε καμία αγορά αυτή την στιγμή τουλάχιστον και συνέχισε να βάζεις στην άκρη ώστε όταν έρθει η στιγμή,να αγοράσεις ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.
Βασικά, δεν μπορώ να περιμένω και πολύ γιατί τον άλλο μήνα παντρεύομαι, και η μοναδική τηλεόραση που υπάρχει στο σπίτι αυτή τη στιγμή είναι μια Samsung 32άρα c530 που προορίζεται για την κρεββατοκάμαρα. Μέσα στον επόμενο μήνα θέλω να έχω προβεί σε αγορά!
Το αν θα ζαλίζεσαι η όχι φίλε Sniper δεν μπορεί να στο πει κανένας παρά μόνο εσύ. Εγώ στο παλιο μου σπίτι έβλεπα 120" στα 3,5 μέτρα με προτζέκτορα και ήμουν ευτυχισμένος χωρίς ίχνος ζαλάδας. Οπότε προτείνω να πας σε κάποιο σοβαρό μαγαζί Audio Video και να παρακολουθήσεις οτιδήποτε στην απόσταση που θέλεις. Σ' αυτά τα μαγαζιά υπάρχουν σωστες συνθήκες θέασης για να μπορέσεις να κρίνεις.
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά σε κάποια μαγαζιά που πήγα δεν είχα ούτε τις κατάλληλες συνθήκες, ούτε μπορούσα να κάτσω τόση ώρα (μισάωρο και) ώστε να καταλάβω. Τολμώ να πώ όμως, ότι στα 3 περίπου μέτρα που καθόμουνα ήταν ικανοποιητική η 40άρα, σαφώς καλύτερη η 46άρα.
Ο φωτισμός ήταν τέτοιος όμως, που στο μαγαζί ήταν ακόμα πιο έντονο στο τρεμόπαιγμα, γι'αυτό και ήθελα την προσωπική σας εμπειρία.