Επίσης να προσθέσω, οτι για το θέμα clouding που ανέφερε ο φίλος, στη 55αρα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει πολύ περισσότερο από ότι στη 46αρα, και αν υπάρχει ( που πάνω από τις 46 ίντσες σε led lcd, είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα υπάρχει ) τότε η παρουσία του θα είναι πολύ πιο ενοχλητική από ότι σε ενα μικρό μόνιτορ pc.Για κυρια χρηση ως gaming το πρωτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι το lag.
Επισης κατα την γνωμη μου πρεπει να αναρωτηθεις αν αξιζει να πας στην 55D8000 οταν παρομοιας τεχνολογιας τηλεορασεις μπορουν να βρεθουν και με 1000 ευρω λιγοτερα.
Αν δεν σε ενδιαφερει το value for money βεβαια και δινεις μεγαλη βαση στον σχεδιασμο τοτε εννοειται οτι η 55D8000 σε καλυπτει με βαση τις απαιτησεις που διαβαζω παραπανω.
Καλημέρα σας.
Μετά από λίγες μέρες που λόγω τρεξίματος δεν μπορούσα να μπω, τα κατάφερα σήμερα.
Λοιπόν, οι φωνές σας πιάσανε τόπο!! Πήγα να ξαναχαζέψω την D7000 σε 40άρα και 46άρα και τελικά παρήγγειλα τη 46άρα. Για 55άρα ούτε λόγος φυσικά, η 46άρα είναι υπεραρκετή και σαν μέγεθος αλλά και σε λεφτά.
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες σουμβουλές σας και το πολύτιμο κράξιμό σας!!!
Θα την συνδυάσω με ένα Home Cinema της Samsung (HT-C5550) που έχω, το οποίο δυστυχώς δεν είναι 3d, αλλά τα περισσότερα 3d θα παίζουν είτε από δίσκο, είτε από streaming από το pc, είτε από PS3.
Σε αναμονή για παραλαβή.
Καλοριζικη φιλε μου!!!και εγω την 46αρα εχω αλλα την δ8000!!!εκανες πολυ καλη αγορα.:a0210:Καλημέρα σας.
Μετά από λίγες μέρες που λόγω τρεξίματος δεν μπορούσα να μπω, τα κατάφερα σήμερα.
Λοιπόν, οι φωνές σας πιάσανε τόπο!! Πήγα να ξαναχαζέψω την D7000 σε 40άρα και 46άρα και τελικά παρήγγειλα τη 46άρα. Για 55άρα ούτε λόγος φυσικά, η 46άρα είναι υπεραρκετή και σαν μέγεθος αλλά και σε λεφτά.
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες σουμβουλές σας και το πολύτιμο κράξιμό σας!!!
Θα την συνδυάσω με ένα Home Cinema της Samsung (HT-C5550) που έχω, το οποίο δυστυχώς δεν είναι 3d, αλλά τα περισσότερα 3d θα παίζουν είτε από δίσκο, είτε από streaming από το pc, είτε από PS3.
Σε αναμονή για παραλαβή.
Εχω αλλα της νοβα κανει?:fahne90:Εννοείτε ότι πρέπει να έχεις εγκατεστημένο πιάτο έτσι; Διαφορετικά δεν θα δεις τίποτα. :nounder:
Καλορίζικη , καλοθέατη και απροβλημάτιστηΚαλημέρα σας.
Σε αναμονή για παραλαβή.
Μετά από 58 σελίδες ο χρήστης Avra ανέφερε το (Έχει και η τηλεόραση ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη. Έχω πιάσει γύρω στα 650 ελεύθερα κανάλια.) σαφώς ένα χαρακτηριστικό που έπρεπε να αναφερθεί από την αρχή μιας και αυτό από μόνο του ανοίγει την πόρτα για τηλεοπτικά κανάλια με HD υλικό ελευθέρα η με συνδρομή δεν το εξετάζω.
Επίσης κανένας κάτοχος δεν ανέφερε (όχι ότι είναι υποχρεωμένος) για τα παρελκόμενα της τηλεόρασης εκτός το ότι συνοδεύεται με 3D γυαλιά πιο τηλεχειριστήριο έχει π.χ. η 55αρα το απλό η το touch?
Εχω αλλα της νοβα κανει?:fahne90:
Kάνει το πιάτο της Νova.Εχω αλλα της νοβα κανει?:fahne90:
Επίσης κανένας κάτοχος δεν ανέφερε (όχι ότι είναι υποχρεωμένος) για τα παρελκόμενα της τηλεόρασης εκτός το ότι συνοδεύεται με 3D γυαλιά πιο τηλεχειριστήριο έχει π.χ. η 55αρα το απλό η το touch?
Διαβάζοντας για την απόσταση θέασης και σύμφωνα με τα λεγόμενα σας η 46 με καλύπτει στα 2,5 αλλά εκείνο που δεν γνωρίζω είναι η δυνατότητα παρακολούθησης υλικού 3D αν πρέπει και είναι καλύτερα να πάω σε 55 μιας και με ενδιαφέρει η θέαση τέτοιου υλικού και με δεδομένο η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει μικρό πλαίσιο όπως έχει αναφερθεί έχει την τάση να δείχνει μικρότερη σε σχέση με μια με το κλασικό πλαίσιο.
Τι μου προτείνετε 46 η 55 Samsung UE D8000? και αν επιλέξω την 55 ποια τα μειονεκτήματα της αν αυτά υφίστανται ? εσείς που έχετε την 46 είστε ικανοποιημένοι η έχετε την ενοχή ότι καλύτερα να έπαιρνα την 55αρα.
Τι λες ρε φιλε τωρα?σε ευχαριστω πολυ!!!!:SFGSFGSF:Kάνει το πιάτο της Νova.
Το συνδέεις με καλώδιο στην υποδοχη που έχει από πίσω η τηλεόραση.
Στην αναζήτηση νέων καναλιών θα βάλεις να βρει μόνο τα ελεύθερα, γιατί υπάρχουν και άλλα 500 κανάλια που είναι κλειδωμένα.
Εχει δεκτη και η 46D7000? Δηλ. με ενα πιατο μπορω να πιασω τα ελευθερα γερμανικα προγραμματα?( RTL,ARD ΚΛΠ)?η κανω ονειρα?
Ο πωλητής στο πλαίσιο μου είπε ότι έχει το touch η 55αρα…τι να πω δεν ξέρω …..ξέρω είναι ανόητο να συζητάμε για το remote αλλά στην περίπτωση που χρησιμοποίησης τις διαδικτυακές εφαρμογές της δεν νομίζω ότι το απλό είναι εύχρηστο…
Στο θέμα του δορυφορικού έχεις απόλυτο δίκιο αναφέρθηκε ο fedon22 αλλά όπως θα δεις δεν το πρόσεξαν και άλλοι…. είναι ένα θετικό στοιχείο για την συγκεκριμένη, τώρα από θέμα απόδοσης του δέκτη θα δούμε στην πορεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.