Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μολις αναβαθμισα την 46αρα d8000 στο firmware 1012...τωρα δεν μπορω να καταλαβω ποιες είναι οι αναβαθμισεις..ψαχνω..

Παρε την 55 το μετανιωσα με την 46.Ειναι σαν 40αρα στο ματι.Ασε το clouding που θα ψαξεις και το halo.Ανομοιομορφοια ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με αλλες

Κανεις που να εχει αγορασει την 55αρα? Eντυπωσεις αλλα και τιμη που την αγορασε;

φιλε την εχω στο σαλονι απο σημερα.
οι αρχικες εντυπωσεις ειναι αριστες σε οτι αφορα blue ray ke tenied hd.
Se SD ειναι καλη.
Με PS3 kai PRO EVOLUTION ΠΑΛΙ ΤΤΕΛΕΙΑ.

Επιπλέον, με το νέο τηλεχειριστήριο αφής 3 ιντσών, έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της τηλεόρασης σας, μέσω ενός πληκτρολογίου QWERTY και μιας οθόνης διπλής προβολής.

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10098403&cmicc=skroutz

Απόσπασμα περιγραφής Samsung UE55D8000 από το site του Κοτσόβολου…….

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές παιδιά.
Φυσικά και θα γράψω εντυπώσεις, περιμένω να την έχω μεσοβδόμαδα.

εχτές πήγα στο κατάστημα tsampas.gr για να μάθω για την 46d7000-46d8000.
η τηλεόραση έρχεται περίπου σε 10 εργάσιμες κατόπιν παραγγελίας στην samsung.
δεν περιέχει το remot control δίστιχος.
ρώτησα τι γίνετε με τα pixel και μου είπανε ότι αν η οθόνη έχει 7 pixel διασκορπισμένα την αλλάζουνε αμέσως αν έχει 4 στην σειρά την αλλάζουνε αμέσως και αν έχει 1 έρχεται ο τεχνικός για έλεγχο και μετά την αλλάζουνε αν δεν διορθώνετε.
η d7000-d8000 έχουνε γυαλιά με μπαταριά!!!!!!!!!! δυστυχώς.

μετά πήγα στον κοτσοβολο στο athens heart και έβαλα ένα stikaki usb στην 40d7000. δεν είχε δυστυχώς στημένη την 46'' ούτε την d7000 ούτε την d8000.
έχουμε και λέμε
έπαιξε mkv avi flv (που δεν το περίμενα) αλλά δεν έπαιξε όλα τα αρχεία avi. είχα κατεβάσει και video και foto σε 3d. δεν φαινότανε το 3d ιδικά σε οικονεσ.ισοσ να έφταιγε η αναλύσει? δεν ξέρω όπως και στο video ενώ στο pc δουλεύουνε άψογα

video σε φάκελο μαζί με ξεχωριστούς υπότιτλους σε μορφή srt ίδια ονομασία όμως τους έβλεπε αυτόματα αλλά είχα και video με διαφορετική ονομασία τους υπότιτλους και δεν τους έβλεπε ούτε μπορούσες να επιλέξεις από όσο φάνηκε δηλαδή

ο πωλητής δεν με άφησε να κάνω και πολλά πράγματα στην τηλεόραση. φαινότανε σαν να ήθελε να τελειώνω και να φύγω.

μετα πήγα στο plaisio και είδα την lg 3d με Γιαλιά village. είναι ωραίο το 3d της για παθητικό όπως στον κινηματογράφο να φανταστείς άλλα όταν έβλεπα το demo και πέταγε 1 αεροπλάνο παρατήρησα γύρο γύρο από το περίγραμμα του ότι πιξελιαζε και φαινότανε λίγο αλλά είχες και την εντύπωση ότι έβγαινε από την οθόνη και ερχότανε πάνω σου! (off topic)

Βλέποντας λίγο πιο σοβαρά την 55αρα θα πω απλώς:

Είναι απλώς ντροπή να πωλούνται τέτοιες τηλεοράσεις σε τέτοιες τιμές.

Το clouding ειναι απλώς τραγικό! Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!

Δεν ειναι απλώς εμφανές, καταστρεφει κυριολεκτικά την εικόνα.

Και δεν μιλαμε για πατερνς κλπ. Σχεδον οποιαδήποτε εικόνα και να δεις, η εικόνα ξεξωριάζει σε απίστευτο βαθμό ξεκινώντας από τις 4 γωνίες και φτάνοντας επικίνδυνα κοντά στο κέντρο.

Το συμπέρασμα μου ειναι απλό:

1. Σοβαρή τηλεόραση ειναι μόνο Plasma. Παίρνεις μια Panny, με λιγοτερα χρηματα κιόλας, κι ησυχαζεις.

2. Η αγορα ακριβής LCD ειναι απλώς πεταγμα χρημάτων.

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ D8000
------------------------------

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.fedon22……........55d8000…....05-04-2011…...(O.K)
2.jarule……….........46d8000…....06-04-2011…...(O.K)
3.vagg[h]ellas.......55d8000......15-04-2011.....(O.K)
4.Andreas2000......40d8000......16-04-2011.....(O.K)
5.darapis..............46d8000......17-04-2011.....(πρόβλημα με teletext, εν αναμονή ενημέρωσης)
6.greekzero............?..............19-04-2011.....(πρόβλημα με έντονο clouding αντικατάσταση με καινούρια) (O.K)
7.spartan27gr.......46d8000.......20-04-2011.... Αντικατάσταση D7000 με D8000 λόγο clouding. (O.K)
8.johnys13...........46d8000........23-04-2011....(O.K)
9.sakis a..............40d8000........26-04-2011....(O.K)
10.velatis panos....46d8000.......29-04-2011.....(O.K) Σε αντικατάσταση προηγούμενης Banding-clouding
11.mardi216..........40d8000.......31-04-2011.....(O.K)

ΜΑΙΟΣ 2011

12.RedBill73..........46d8000........03-05-2011....(Πρόβλημα με torch effect)
13.Soul Giannis......55d8000.......12-05-2011.....(O.K)
14.gorica..............55d8000.......19-05-2011.....(O.K)
15.bako................46d8000.............?.............(O.K)

Παρε την 55 το μετανιωσα με την 46.Ειναι σαν 40αρα στο ματι.

Εδώ και η 55άρα πλέον, μου φαίνεται μικρή. :D
Άντε να φτιάξω το υπόγειο, να βάλω τον προτζέκτορα να ησυχάσω...:Banane0:

...μετα πήγα στο plaisio και είδα την lg 3d με Γιαλιά village. είναι ωραίο το 3d της για παθητικό όπως στον κινηματογράφο να φανταστείς άλλα όταν έβλεπα το demo και πέταγε 1 αεροπλάνο παρατήρησα γύρο γύρο από το περίγραμμα του ότι πιξελιαζε και φαινότανε λίγο αλλά είχες και την εντύπωση ότι έβγαινε από την οθόνη και ερχότανε πάνω σου!

Αυτό το demo της LG είναι καταπληκτικό. Το είδα κι εγώ και πολύ θα ήθελα να το είχα για σύγκριση με την Samsung. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να το βρούμε. Γνωρίζει κάποιος;

Πήγαινε στο Πλαίσιο του Συντάγματος και έχει δίπλα δίπλα την LG 42άρα lw5500, την 46άρα d8000 και μία 46άρα panasonic και παίζουν και οι τρείς αυτό το βιντεάκι της lg.
Έχει και στις 2 πολύ καλή απόδοση στο 3d (τα γυαλιά της panasonic ήταν σπασμένα), λίγο πιο ζωντανό στην samsung και καλύτερη ποιότητα εικόνας της samsung. Αν φοράς και τα 2 γυαλιά (μία της samsung και μια της lg) καταλαβαίνεις τη διαφορά ποιότητας (ένα εκπαιδευμένο μάτι, ακόμα πιο πολύ). Προφανώς, η διαφορά στην ποιότητα οφείλεται στο ότι η samsung παίζει σε full hd και στα δύο μάτια, ενώ η lg παίζει 540 γραμμές ανά μάτι. Πάντως, σε ένα μη εκπαιδευμένο μάτι (όπως το δικό μου) δεν καταλαβαίνεις εύκολα τη διαφορα, τουλάχιστον σε αυτό το βίντεο της lg, σε μια άλλη ταινία ίσως φαίνεται πιο εύκολα.
Θα πώ όμως ότι το 3d της lg είναι πολύ ικανοποιητικό, πολύ ξεκούραστο, λίγο πιο φωτεινό (κυρίως λόγω γυαλιών), αλλά έχει θέμα ως προς την κάθετη γωνία θέασης, γι'αυτό και στα καταστήματα θα τη δεις σε βάση για να γέρνει προς τα πίσω. θέλει οπωσδήποτε 0 μοίρες κλήσης στον κάθετο άξονα για να μη χαλάει το 3d.

Κει εγω το ειδα στην 55αρα lg στον κοτσωβολο και καθησα στο μετρο .Τρομερο βιντεο αλλα στο μετρο και παθητικο σε 55αρα το πανελ ηταν συρματοπλεμα στρατοπεδου

Last edited by a moderator:
προσπαθω να βαλω το τελαυταιο firmware αλλα κατι δε παει καλα.
το κατεωασα απο samsung.gr. 1012

στη τβ αναγνωριζει οτι εχω τι 1009.
κανει scan το usb kai mou dinei

"no file to upgrade"

στο usb ετρεξα το exe poy katevasa και εγινε install.
τι παει λαθος?

περιεργο που δεν σου αναβαθμιζει...ετσι το εκανα κι εγω...και αναβαθμιστηκε αμεσα.λοιπον παρε ενα στικακι που ναναι τελειως αδειο...καντο format..μετα ριξε μεσα το αρχικο exe.τρεχτο και μολις τελειωσει σβησε το exe και ασε μονο την directory που δημιουργηθηκε.και μετα βαλτο στην d8000 για αναβαθμιση