Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Sorry κιολας αλλα το να ερθει τεχνικος να διαπιστωσει clouding στο Ellada και να αλλαξει την TV απιθανο μου φαινεται. Θα την ανοιξει κι αμα αυτη δειχνει οτιδηποτε θα πει "ενταξει ειναι η τηλεοραση". Ο τεχνικος δεν ερχεται για να διαπιστωσει κατι ουτε για να την αλλαξει. Αν ηταν θα την αλλαζανε. Ερχεται για να διαπιστωσει πως η TV ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
Καπις?
Καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι.
Κανεις λαθος!!!σε ενα αλλο μοντελο[samsung και αυτη] που ειχα προβλημα στο πανελ!!!μετα απο διαγνωση προβληματος στο πανελ απο τεχνικο μου εγινε αντικατασταση με καινουργια.

Αν την φορτωσεις και την πας πισω λογικα θα φοβηθουν να κανουν φασαρια μεσα στο καταστημα με εναν "απογοητευμενο αγοραστη" λογω δυσφημισης.

Επειδη μου εχει τυχει τετοιο σκηνικο σε καταστημα που ειχα παει και ειχε ερθει καποιος και διαμαρτυροταν σου λεω οτι ετρεχαν πανικοβλητοι να τον ηρεμησουν.

Απο εκει και περα εξαρταται ποσο θα τραβηξεις εσυ το σκοινι.

Προσπαθουν να σε λυγισουν και να τα παρατησεις , αν ομως σε δουν αποφασισμενο θα αναγκαστουν να κανουν πισω.

Ολα αυτα εννοειται με κοσμιο τροπο. Μην πεσεις στην παγιδα του εκνευρισμου.
Προσωπικα στο δικο μου προβλημα τους ειπα αυτο!!!αν δεν μου την αλλαξετε εδω και τωρα εγω δεν την πληρωνω και ακυρωνω την αγορα τωρα.Αμα πει αυτο να δεις πως θα κανουν πισω!!!Και κατι τελευταιο ρε παιδια μια χαρα περιοδικο ειναι το χαιτεκ!!!μην λεμε οτι μας συμφερει μονο.-bye-

Το διάβασα και εγώ. Παρουσίαση ήταν, σε μορφή αγιογραφίας.
(Αλλά και που δεν έχουμε διαβάσει παραληρήματα για αυτήν... Να θυμηθώ το fullhd?)

Ενω αμα τα εγραφε αυτα για πλασμα τηλεοραση ουτε καν θα το αναφερατε!!!

Και επειδη λετε πολυ για το υπερβολικο clouding της συγκεριμενης τηλεορασης!!!
μπορω να σας πω οτι μετα απο σχεδον εναν μηνα κατοχος αυτης της γαματης τηλεορασης!!!το εν λογο προβλημα εχει σχεδον εξαλειφθει!!!για αυτον τον λογο μην βιαζεσται μερικοι να κρινεται μια τηλεοραση αμα δεν την εχεται στην κατοχη σας.

Όχι 10 αλλά 14 είναι οι μέρες δικαιώματος αλλαγής.
Και μάλιστα χωρίς καν να αιτιολογήσεις το γιατί.
Η μοναδική προυπόθεση είναι να υπάρχουν σε καλή
κατάσταση τα υλικά συσκευασίας,κούτες, manuals
drivers κλπ.

Ολα ειναι αριστη κατασταση.Αλλα το δικαιωμα αλλαγης θα μου το αναγνωρισουν απο τη στιγμη που δεν μου αναγνωριζουν βλάβη?

Εντάξει, ο συγκεκριμενος που το ανέφερε ειναι ο μονος που παρακολουθω που τα χωνει στις πλασμα.:grinning-smiley-043
Νομιζω εισαι λιγο αδικος-bye-

Προσωπικα στο δικο μου προβλημα τους ειπα αυτο!!!αν δεν μου την αλλαξετε εδω και τωρα εγω δεν την πληρωνω και ακυρωνω την αγορα τωρα.Αμα πει αυτο να δεις πως θα κανουν πισω!!!Και κατι τελευταιο ρε παιδια μια χαρα περιοδικο ειναι το χαιτεκ!!!μην λεμε οτι μας συμφερει μονο.-bye-

Δεν ειναι καν περιοδικο. Διαφημιστικο φυλλαδιο ειναι.

To πιο απλο θα σου πω. Εχεις δει σε καποια τηλεοραση απο αυτες που δοκιμαζουν να λενε οτι βρηκαν clouding?

Οσο πεφτει το χρημα και ελεφαντες να βρουν στο κουτι μιας τηλεορασης τιποτα δεν θα πουν.

Για κοιταξε στο νημα της Panasonic U30 τι ειπα σε εναν που ειχε ελαττωματικο πανελ με μια καθετη γραμμη.

Μετα τη Σαμσουνγκ που μιλησα το πρωι μιλησα με Κωτσοβολο,ειπα οτι στην αντιπροσωπεια ενιωσα να με κοροϊδευουν και του ειπα οτι δε θελω αλλα παρε δωσε με αυτους γιατι πηγανε να τα γυρισουνε παλι στο να ερθει τεχνικος κλπ.Εγω απο τον Κωτσοβολο τους λεω αγορασα και με αυτους εχω να κανω.Τελος τον ενημερωσα οτι ηδη ειχα μιλησει με δικηγορο (οντως) και οτι θα του πηγενα την Τβ το απογευμα ξανα για αλλαγη ή επιστροφη χρημάτων.
Το απογευμα οταν εφτασα με την Τβ την πηραν απο τα χερια μου μολις μπηκα στο μαγαζι και σε 2 λεπτα ειχε φυγει με την καινουρια παραγγελια.Την τριτη ερχεται το καινουριο κομματι και ας ελπισουμε οτι θα ειναι ενταξει γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορα αυτη η διαδικασια τελικα.
Ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για την βοηθεια σας-bye-

Μετα τη Σαμσουνγκ που μιλησα το πρωι μιλησα με Κωτσοβολο,ειπα οτι στην αντιπροσωπεια ενιωσα να με κοροϊδευουν και του ειπα οτι δε θελω αλλα παρε δωσε με αυτους γιατι πηγανε να τα γυρισουνε παλι στο να ερθει τεχνικος κλπ.Εγω απο τον Κωτσοβολο τους λεω αγορασα και με αυτους εχω να κανω.Τελος τον ενημερωσα οτι ηδη ειχα μιλησει με δικηγορο (οντως) και οτι θα του πηγενα την Τβ το απογευμα ξανα για αλλαγη ή επιστροφη χρημάτων.
Το απογευμα οταν εφτασα με την Τβ την πηραν απο τα χερια μου μολις μπηκα στο μαγαζι και σε 2 λεπτα ειχε φυγει με την καινουρια παραγγελια.Την τριτη ερχεται το καινουριο κομματι και ας ελπισουμε οτι θα ειναι ενταξει γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορα αυτη η διαδικασια τελικα.

Μπράβο ρε Κορμί, έτσι έπρεπε...ελπίζω να πάρεις αυτό που δικαιούσαι και αυτή τη φορά η tv να μην έχει πρόβλημα! :a0210:

Μπραβο φιλε μου!!!!πολυ ευχαριστα τα νεα!!!αντε λιγο ακομα υπομονη!!!και θα εχεις του κουτιου και απροβληματιστη να ειναι ευχομαι.

Εντάξει, ο συγκεκριμενος που το ανέφερε ειναι ο μονος που παρακολουθω που τα χωνει στις πλασμα.:grinning-smiley-043
Νομιζω εισαι λιγο αδικος-bye-
Ζητω συγνωμη τοτε!!!

θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση. όταν ξεκίνησαν να πωλούνται οι d7000-d8000 είχανε μια διάφορα τις τάξεως τον 100Ε και τώρα που ξανακοίταξα έφτασε στα 222Ε. γιατί τόσο μεγάλη απόκλιση? αφού μιλάμε για ίδιες τηλεόρασης με 2-3 μικρές διαφορές και για αυτό είχανε 100Ε διαφορά.

Yperion, τί εννοείς ανέβασε τις τιμές? Εγώ που τσέκαρα στο PLAISIO, είδα ότι κατέβηκαν...(δες και μόνο σου π.χ. την UE55D8000)

Sorry κιολας αλλα το να ερθει τεχνικος να διαπιστωσει clouding στο Ellada και να αλλαξει την TV απιθανο μου φαινεται. Θα την ανοιξει κι αμα αυτη δειχνει οτιδηποτε θα πει "ενταξει ειναι η τηλεοραση". Ο τεχνικος δεν ερχεται για να διαπιστωσει κατι ουτε για να την αλλαξει. Αν ηταν θα την αλλαζανε. Ερχεται για να διαπιστωσει πως η TV ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
Καπις?
Καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο KOTSOVOLOS προωθεί τη δική του 5-ετή FULL COVERAGE εγγύηση (με 200-300 ευρώ έξτρα). Τότε θα σου "έπαιζαν άλλη μπάλα"....be sure!!!!

Για ξανασκεφτείτε το πριν προχωρήσετε στην αγορά της, ωραία, όμορφη είναι αλλά δεν αξίζει τα χρήματα της.

Για μένα έχει τελειώσει οριστικά η συγκεκριμένη από θέμα επιλογής-πρόθεσης αγοράς και είμαι σε φάση αναμονής και ψαξίματος για κάτι καλύτερο, τουλάχιστον χωρίς αυτά τα προβλήματα και να αξίζει τα χρήματα της.

Εύχομαι στους κατόχους της όσοι αγόρασαν να την χαίρονται και να είναι απροβλημάτιστη….. και όσοι επιθυμούν να την αγοράσουν απλά ΜΑΚΡΙΑ… αυτά και τελειώνω με αυτό το πόστ εδώ σε αυτό το θέμα .

ΕΓΩ δεν πετώ 2500 ευρώ για 55 ίντσες πρόβλημα….και αν δεν έμπαινα στο forum να μάθω πέντε πράγματα θα έπεφτα και εγώ θύμα, συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό ……… σαν νοήμον άνθρωπος και εν δυνάμει καταναλωτής το θεωρώ απαράδεκτο, και δεν δέχομαι την απάντηση της Samsung

(το απέκλεισαν λέγοντας μου ότι η οδηγία που έχουν από το εργοστάσιο είναι ότι to clouding effect δεν το αναγνωρίζουν σαν πρόβλημα γιατί είναι χαρακτηριστικό της τεχνολογίας)

Τα χρήματα μου δεν είναι πλαστά ούτε κλεμμένα και κατ επέκταση δεν έχουν πρόβλημα…. γιατί να έχει το προϊόν που θέλω να αγοράσω?

Το θέμα δεν είναι πως το καταλαβαίνετε είναι το πώς το αντιλαμβάνεστε.

Ταυτίζομαι και συμφωνώ με τις απόψεις του petasis και yperion ….τι να λέμε τώρα ..ειπώθηκαν αλήθειες.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε μου, επαναλαμβάνεσαι συνέχεια με συνωμοσίες και αδικίες (υπέρ των plasma και κατά των LCD), παρακαλώ να μου υποδείξεις ένα παράδειγμα, στο οποίο να έχουμε αποκρύψει κάτι εσκεμμένα (υπέρ των plasma), για να το διορθώσουμε/συμπληρώσουμε, όπου νομίζεις ότι χρειάζεται.

Άνθρωποι είμαστε και πιθανόν να μας έχει ξεφύγει κάτι μέσα στον καθημερινό καταιγισμό των μηνυμάτων.

Υ.Γ. 1: Αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολήσει περισσότερο είναι το....

.... 'γιατί οι περισσότεροι που ασχολούνται με το αντικείμενο (τηλεόραση) και γνωρίζουν αρκετά παραπάνω από το Μ.Ο. του απλού θεατή/αγοραστή, δείχνουν μια προτίμηση στις plasma'...

....και όχι το αν....

.... 'μεροληπτούν εσκεμμένα υπέρ των plasma'.

Υ.Γ. 2: Το παραπάνω είναι προσωπική μου εκτίμηση και συμπέρασμα, δεν χρειάζεται να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει κάποιος με αυτό, ας διαβάσει και ας βγάλει το δικό του συμπέρασμα περί ορθότητός του.

Last edited:
μετα απο λιγο ψαξιμο τις προηγουμενες ημερες ως προς τι τηλεοραση να παρω, αγορασα τελικα την 40 d8000. (λογω χωρου τοποθετησης δεν μπορουσα να παρω μεγαλυτερη) . Την εχω τωρα 3 ημερες.
Ο λογος που επελεξα τη συγκεκριμενη ηταν πιο πολυ
1.για την καλη ποιοτητα εικονας (οσο κι αν υπαρχουν αντιρρησεις απο πολλους) ,
2.η υπαρξη του smart TV και η διασυνδεσιμοτητα με το internet (browsing, youtube κλπ) και η διασυνδεση γενικοτερα με εξωτερικα μεσα και δυνατοτητες αναπαραγωγης ταινιων απο αλλα μεσα (κατι που το εχουν ολες οι συγχρονες τηλεορασεις).
Οδηγος μου κυριως ηταν τα σχολια που ειχα διαβασει και εδω αλλα και σε reviews απο διεθνη internet sites.

Η εγκατασταση και η ολοκληρωση της διασυνδεσης στο internet (μεσω wifi) πηρε γυρω στα 10 λεπτα. Ολα πηγαν καλα , εγινε και μια αναβαθμιση μιας και βρεθηκε και μια τελευταια εκδοση του λογισμικου.

Σε επιπεδο τηλεορασης, η αποδοση με ικανοποιει αρκετα μιας και εχω την αισθηση οτι ειναι κορυφαια σε αποδοση και ζωντανια (δεν ειμαι ειδικος και ουτε το παιζω, αλλα ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε στο σπιτι).

Σχετικα με το clouding που ειχα διαβασει και με ειχε ανησυχησει ως προς το ενδεχομενο να πεσω σε τετοια περιπτωση. Την πρωτη μερα μπορουσα να διακρινω καποια μικρα συνεφακια στο πανω δεξια μερος της οθονης (σε μαυρο backround). Δεν ηταν ενοχλητικα ομως , απλα εψαχνα να βρω αν εχω και εγω τετοιο προβλημα. Το περιεργο ειναι οτι την δευτερη ημερα, τα συνεφακια μπορουσα να τα διακρινω μονο σε κατασταση προβολης κιν. ταινιας. Σε οποιαδηποτε αλλη επιλογη δεν φαινοντουσαν.
Την τριτη μερα, δεν μπορεσα να διακρινω clouding. Δεν ξερω πως εξηγειται, αλλα επαψα να ανησυχω για το θεμα μιας και ετσι κι αλλιως δεν ηταν ενοχλητικο, απλα διαβαζοντας τοσα πραγματα εδω για το θεμα, ειχα τρομαξει.

Την τηλεοραση δεν την εχω πειραξει καθολου απο πλευρας ρυθμισεων (μονο τις ετοιμες επιλογες πειραζω). Η συνολικη αισθηση που εχω ειναι οτι ειναι τελεια σε αποδοση εικονας και χρωματων.

Το teletext φαινεται να παιζει καλα. Μιας και διαβασα οτι καποιος ειχε προβλημα με το πως εμφανιζοντουσαν στην οθονη τα γραμματα, πιστευω οτι μαλλον θα ηταν θεμα ρυθμισεων.

Σε internet επιπεδο ολα δουλεψαν με την πρωτη , καλο θα ηταν βεβαια να υπηρχε λιγο πιο ευκολος τροπος να χειριστεις το θεμα - το χειριστηριο δεν ειναι οτι και καλυτερο για αυτου του ειδους τις υπηρεσιες.

Δεν εχω τεσταρει ακομα συνδεση με εξωτερικο σκληρο για αναπαραγωγη πολυμεσων καθως και δυνατοτητης pvr.

Συμπληρωματικα εχω κατεβασει στο κινητο μου και μια εφαρμογη της samsung το tv remote με το οποιο βασικα χειριζεσαι την τηλεοραση απο το κινητο σου (το βρισκω αρκετα πιο ευχρηστο απο το τηλεκοντρολ)

3d απλα το δοκιμασα με μετατροπη απο 2d σε 3d. Φαινεται να παιζει αλλα καλυτερα θα ηταν αν ειχα καποιο πραγματικο 3d input. Δεν ειναι και η πρωτη μου προτεραιοτητα.

Οσο για το design της τηλεορασης , το βρισκω αψογο. Ασε δε που ηταν η μοναδικη 40' τηλεοραση που θα μπορουσε να μπει στο συγκεκριμενο χωρο (εχουμε και περιορισμους δυστυχως).

Συνολικα μεχρι τωρα πολυ ικανοποιημενος (με τις λιγες απιτησεις μου φυσικα)
Το post to γραφω μιας και εγω πριν μερικες μερες περασα ολες τις σελιδες αυτου του forum ψαχνοντας για εντυπωσεις και σχολια (θετικα και αρνητικα) οποτε ειπα να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου

Καλορίζικη και καλώς ήρθες στη παρέα μας...-bye-

Ευχαριστούμε για τις αναλυτικότατες εντυπώσεις που μοιράστηκες μαζί μας, χρόνο να έχεις να την απολαμβάνεις...:a0210: