Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κρίμα που είναι 40αρα αν ήταν 55 η έστω 46 θα σου έκανα μια πολύ συμφέρουσα πρόταση για να στην αγοράσω πάνω από την τιμή που την πήρες…..

Προσωπικά δεν έχω το ψυχολογικό απόθεμα-κουράγιο να μπω στην διαδικασία του διαπληκτισμού με πωλητές, προϊσταμένους, αντιπροσωπίες και ούτω κάθε εξής σε περίπτωση υπερβολικού clouding effect, είναι δεδομένο ότι θα έχει clouding όπως αναφέρθηκε και αναφέρθηκες και αντιμετώπισαν αρκετά μέλη του forum.

Τεχνικά το φαινόμενο της μείωσης του clouding δεν μπορώ να το εξηγήσω μιας και δεν είμαι σχετικός ίσως αν έχουν την πληροφορία αυτή οι πιο σχετικοί από μένα και μακάρι να ισχύει….δεν το γνωρίζω.

Που φτάσαμε να παρακαλάμε με τα λεφτά μας μην μας τύχει το κελεπούρι….

Φιλικά πάντα…

μετα απο λιγο ψαξιμο τις προηγουμενες ημερες ως προς τι τηλεοραση να παρω, αγορασα τελικα την 40 d8000. (λογω χωρου τοποθετησης δεν μπορουσα να παρω μεγαλυτερη) . Την εχω τωρα 3 ημερες.
Ο λογος που επελεξα τη συγκεκριμενη ηταν πιο πολυ
1.για την καλη ποιοτητα εικονας (οσο κι αν υπαρχουν αντιρρησεις απο πολλους) ,
2.η υπαρξη του smart TV και η διασυνδεσιμοτητα με το internet (browsing, youtube κλπ) και η διασυνδεση γενικοτερα με εξωτερικα μεσα και δυνατοτητες αναπαραγωγης ταινιων απο αλλα μεσα (κατι που το εχουν ολες οι συγχρονες τηλεορασεις).
Οδηγος μου κυριως ηταν τα σχολια που ειχα διαβασει και εδω αλλα και σε reviews απο διεθνη internet sites.

Η εγκατασταση και η ολοκληρωση της διασυνδεσης στο internet (μεσω wifi) πηρε γυρω στα 10 λεπτα. Ολα πηγαν καλα , εγινε και μια αναβαθμιση μιας και βρεθηκε και μια τελευταια εκδοση του λογισμικου.

Σε επιπεδο τηλεορασης, η αποδοση με ικανοποιει αρκετα μιας και εχω την αισθηση οτι ειναι κορυφαια σε αποδοση και ζωντανια (δεν ειμαι ειδικος και ουτε το παιζω, αλλα ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε στο σπιτι).

Σχετικα με το clouding που ειχα διαβασει και με ειχε ανησυχησει ως προς το ενδεχομενο να πεσω σε τετοια περιπτωση. Την πρωτη μερα μπορουσα να διακρινω καποια μικρα συνεφακια στο πανω δεξια μερος της οθονης (σε μαυρο backround). Δεν ηταν ενοχλητικα ομως , απλα εψαχνα να βρω αν εχω και εγω τετοιο προβλημα. Το περιεργο ειναι οτι την δευτερη ημερα, τα συνεφακια μπορουσα να τα διακρινω μονο σε κατασταση προβολης κιν. ταινιας. Σε οποιαδηποτε αλλη επιλογη δεν φαινοντουσαν.
Την τριτη μερα, δεν μπορεσα να διακρινω clouding. Δεν ξερω πως εξηγειται, αλλα επαψα να ανησυχω για το θεμα μιας και ετσι κι αλλιως δεν ηταν ενοχλητικο, απλα διαβαζοντας τοσα πραγματα εδω για το θεμα, ειχα τρομαξει.

Την τηλεοραση δεν την εχω πειραξει καθολου απο πλευρας ρυθμισεων (μονο τις ετοιμες επιλογες πειραζω). Η συνολικη αισθηση που εχω ειναι οτι ειναι τελεια σε αποδοση εικονας και χρωματων.

Το teletext φαινεται να παιζει καλα. Μιας και διαβασα οτι καποιος ειχε προβλημα με το πως εμφανιζοντουσαν στην οθονη τα γραμματα, πιστευω οτι μαλλον θα ηταν θεμα ρυθμισεων.

Σε internet επιπεδο ολα δουλεψαν με την πρωτη , καλο θα ηταν βεβαια να υπηρχε λιγο πιο ευκολος τροπος να χειριστεις το θεμα - το χειριστηριο δεν ειναι οτι και καλυτερο για αυτου του ειδους τις υπηρεσιες.

Δεν εχω τεσταρει ακομα συνδεση με εξωτερικο σκληρο για αναπαραγωγη πολυμεσων καθως και δυνατοτητης pvr.

Συμπληρωματικα εχω κατεβασει στο κινητο μου και μια εφαρμογη της samsung το tv remote με το οποιο βασικα χειριζεσαι την τηλεοραση απο το κινητο σου (το βρισκω αρκετα πιο ευχρηστο απο το τηλεκοντρολ)

3d απλα το δοκιμασα με μετατροπη απο 2d σε 3d. Φαινεται να παιζει αλλα καλυτερα θα ηταν αν ειχα καποιο πραγματικο 3d input. Δεν ειναι και η πρωτη μου προτεραιοτητα.

Οσο για το design της τηλεορασης , το βρισκω αψογο. Ασε δε που ηταν η μοναδικη 40' τηλεοραση που θα μπορουσε να μπει στο συγκεκριμενο χωρο (εχουμε και περιορισμους δυστυχως).

Συνολικα μεχρι τωρα πολυ ικανοποιημενος (με τις λιγες απιτησεις μου φυσικα)
Το post to γραφω μιας και εγω πριν μερικες μερες περασα ολες τις σελιδες αυτου του forum ψαχνοντας για εντυπωσεις και σχολια (θετικα και αρνητικα) οποτε ειπα να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου

Καλορίζικη η tv σου teamwork.
Σε ποιό-ποιά κανάλια δοκίμασες τη μετατροπή ??

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε μου, επαναλαμβάνεσαι συνέχεια με συνωμοσίες και αδικίες (υπέρ των plasma και κατά των LCD), παρακαλώ να μου υποδείξεις ένα παράδειγμα, στο οποίο να έχουμε αποκρύψει κάτι εσκεμμένα (υπέρ των plasma), για να το διορθώσουμε/συμπληρώσουμε, όπου νομίζεις ότι χρειάζεται.

Άνθρωποι είμαστε και πιθανόν να μας έχει ξεφύγει κάτι μέσα στον καθημερινό καταιγισμό των μηνυμάτων.

Υ.Γ. 1: Αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολήσει περισσότερο είναι το....

.... 'γιατί οι περισσότεροι που ασχολούνται με το αντικείμενο (τηλεόραση) και γνωρίζουν αρκετά παραπάνω από το Μ.Ο. του απλού θεατή/αγοραστή, δείχνουν μια προτίμηση στις plasma'...

....και όχι το αν....

.... 'μεροληπτούν εσκεμμένα υπέρ των plasma'.

Υ.Γ. 2: Το παραπάνω είναι προσωπική μου εκτίμηση και συμπέρασμα, δεν χρειάζεται να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει κάποιος με αυτό, ας διαβάσει και ας βγάλει το δικό του συμπέρασμα περί ορθότητός του.
Εμενα αυτο που δεν μου αρεσει ειναι ο πολεμος που γινεται δυστυχως απο συγκεριμενους για αυτην την τβ!!ειπαμε η ειρωνια εχει και ενα οριο!!-bye-
Δεν μπορει το συγκεριμενο μοντελο παρα τα γνωστα προβληματα που εχει να πανε να το βγαλουν μερικοι σκαρτοι!!!ολες οι κριτικες που παιρνει ειναι αριστες!!!εγω θα ηθελα αυτος ο φανατισμος που υπαρχει να σταματησει επιτελους!!!δεν ειναι ποδοσφαιρικο φορουμ εδω μεσα πως να το κανουμε!!!προσωπικη μου αποψη για να κλεινει επιτελους εδω το θεμα ειναι οτι και οι πλασμα ειναι φοβερες οπως και οι λεντ!!! ελ σι ντι!!!ξεκολατε επιτελους πια.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμενα αυτο που δεν μου αρεσει ειναι ο πολεμος που γινεται δυστυχως απο συγκεριμενους για αυτην την τβ!!

Με βαση τα προβληματα που εχουν αναφερθει η κριτικη ειναι μαλλον χαλαρη.

Μόλις έγινα και εγώ κάτοχος της D8000 46". To μόνο που δεν μου αρέσει είναι πως ακούγεται ένας μικρός θόρυβος όταν η τηλεόραση είναι σε λειτουργία. Είναι φυσιολογικό αυτό? Το κάνει και σε άλλους?

Μόλις έγινα και εγώ κάτοχος της D8000 46". To μόνο που δεν μου αρέσει είναι πως ακούγεται ένας μικρός θόρυβος όταν η τηλεόραση είναι σε λειτουργία. Είναι φυσιολογικό αυτό? Το κάνει και σε άλλους?
Αρχικά καλορίζικη,
αλλα ο θόρυβος που λες οτι ακούγεται μάλλον δεν είναι φυσιολογικός.
Αν κρίνω και από το αντίστοιχο περσινό μοντέλο , c8000, που είμαι κατοχός της αλλά και από όσα έχω διαβάσει για το δικό σου μοντέλο, θόρυβος δεν ακούγεται κανένας αν όλα είναι εντάξει.
Ίσως είναι θέμα τροφοδοτικού, και θέλει άμεσα ψάξιμο.

Οταν αλλάζω κανάλια και η οθόνη είναι για λίγο μαύρη δεν ακούγεται τίποτα, όταν εμφανιστεί η εικόνα αρχίζει πάλι το μικρό βουητό. Παρακαλώ κάποιος που έχει την τηλεόραση να το τσεκάρει.

Και αν είναι buzzing του τροφοδοτικού τι κάνω? Την αγόρασα μέσω internet από Πλαίσιο και μένω Τρίπολη.

Είναι τόσο ενοχλητικό; Ακούγεται σε κανονικές συνθήκες θέασης; ή μόνο όταν έχει απόλυτη ησυχία; Αν είναι τόσο έντονο επικοινώνησε με το Πλαίσιο για αντικατάσταση.

Ανάλογο πρόβλημα υπήρχε πέρυσι με πολλές Philips 40PFL9705.....

Σε ποιό-ποιά κανάλια δοκίμασες τη μετατροπή ??

στο star σε καποια ταινια. Απ'οτι καταλαβαινω γενικα σε ολα τα καναλια λιγο πολυ παιρνεις μια τετοια αισθηση για 3d.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να έχει την τηλεοραση αν είναι εντελώς αθόρυβη ή αν ακούει ενα buzzing όταν ειναι συντονισμένη σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.Eυχαριστώ

Κρίμα που είναι 40αρα αν ήταν 55 η έστω 46 θα σου έκανα μια πολύ συμφέρουσα πρόταση για να στην αγοράσω πάνω από την τιμή που την πήρες…..

Προσωπικά δεν έχω το ψυχολογικό απόθεμα-κουράγιο να μπω στην διαδικασία του διαπληκτισμού με πωλητές, προϊσταμένους, αντιπροσωπίες και ούτω κάθε εξής σε περίπτωση υπερβολικού clouding effect, είναι δεδομένο ότι θα έχει clouding όπως αναφέρθηκε και αναφέρθηκες και αντιμετώπισαν αρκετά μέλη του forum.

Τεχνικά το φαινόμενο της μείωσης του clouding δεν μπορώ να το εξηγήσω μιας και δεν είμαι σχετικός ίσως αν έχουν την πληροφορία αυτή οι πιο σχετικοί από μένα και μακάρι να ισχύει….δεν το γνωρίζω.

Που φτάσαμε να παρακαλάμε με τα λεφτά μας μην μας τύχει το κελεπούρι….

Φιλικά πάντα…

Ρε συ Panozz, εσύ στην αμέσως προηγούμενη σελίδα παρότρυνες υποψήφιους αγοραστές να μείνουν "ΜΑΚΡΙΑ" από την συγκεκριμένη τηλεόραση. Τι άλλαξε μέσα σε μερικά posts και το γύρισες έτσι; :hmmmm2:

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να έχει την τηλεοραση αν είναι εντελώς αθόρυβη ή αν ακούει ενα buzzing όταν ειναι συντονισμένη σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.Eυχαριστώ

Φίλε μου εγώ λόγω παιδιών τα βράδια την έχω στο volume 1. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Ιδίως στο θέμα του ήχου, είμαι πολύ ικανοποιημένος δεδομένου ότι είχα άσχημη εμπειρία από άλλη τηλεόραση. Οπότε ψάξτο και γρήγορα!

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα την πακετάρω και θα την στείλω πάλι στο πλαίσιο.

Φιλε μου ουτε και εμενα δεν ακουγεται κατι!!πρεπει να βαλω το αυτι μου κοντα στην τηλεοραση για να ακουσω θορυβο.

τον θορυβο τον κανει σε ολα τα καναλια? εμενα παλι το κανει μονο σε dreambox, σε bluray σε αναλογικα καναλια και ψηφιακα δεν ακουω το παραμικρο.

Παιδες σκέφτομαι να παρω ενα οικονομικο home cinema για την τηλεοραση, εχω ps3 για bluray ταινιες αλλα αν γινεται θελω να ακουω απο home cinema και τα απλα καναλια και του dreambox.

Ρε συ Panozz, εσύ στην αμέσως προηγούμενη σελίδα παρότρυνες υποψήφιους αγοραστές να μείνουν "ΜΑΚΡΙΑ" από την συγκεκριμένη τηλεόραση. Τι άλλαξε μέσα σε μερικά posts και το γύρισες έτσι; :hmmmm2:
Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά ….η ιστορία μου ξεκινά με μια μετακόμιση σε μια ωραία γκαρσονιέρα που έκανα και ταυτόχρονα κατά την μεταφορά μου σπάνε το μόνιτορ του υπολογιστή και επειδή στο σπίτι δεν ήθελα να γεμίσω τον κόσμο (ένα δωμάτιο είναι ) με μόνιτορ είπα να το συνδυάσω με μια μεγάλη TV.

Μου αρέσει η τηλεόραση αυτή δεν το συζητάμε από σχεδιασμό είναι κορυφαία και για την συγκεκριμένη χρήση που την ήθελα (TV,υπολογιστή μόνιτορ, ,game, ιντερνέτ )….αλλά δεν μου αρέσουν τα προβλήματα της …να μην το αναλύσουμε και επαναλαμβανόμαστε.

Αν έβρισκα κάποιον που να μου έλεγε ότι έχω μια 55αρα χωρίς το πρόβλημα του υπερβολικού clouding effect και την πουλώ θα την έπαιρνα.

Δυστυχώς όταν πας να αγοράσεις από τα καταστήματα δεν έχεις την δυνατότητα να την δοκιμάσεις οπότε το παίζεις κορώνα γράμματα.
Έτσι άκυρο από μένα δεν άλλαξε κάτι… αν ήθελα κάτι μόνο ωραίο δεν θα έπαιρνα μια τηλεόραση αλλά ένα πίνακα ζωγραφικής.

Προσανατολίζομαι αναγκαστικά τώρα για μόνιτορ για τις ανάγκες του υπολογιστή …και στο μέλλον όταν βγει κάτι καλό στο θέμα TV κάνω την όποια αγορά, αν και δεν σου κρύβω ότι θα μου άρεσε το δυο σε ένα …τέλος πάντων.

Last edited:
Τον θόρυβο τον έκανε και στα αναλογικά και στα ψηφιακά, dreambox αν και έχω δεν πρόλαβα να τον συνδέσω. Την πακετάρισα και την έστειλα σήμερα στο Πλαίσιο, αύριο θα την παραλάβουν, να δώ τι θα μου πουν...

περιεργο που δεν σου αναβαθμιζει...ετσι το εκανα κι εγω...και αναβαθμιστηκε αμεσα.λοιπον παρε ενα στικακι που ναναι τελειως αδειο...καντο format..μετα ριξε μεσα το αρχικο exe.τρεχτο και μολις τελειωσει σβησε το exe και ασε μονο την directory που δημιουργηθηκε.και μετα βαλτο στην d8000 για αναβαθμιση
Σε ευχαριστω!!!!ακολουθησα τις οδηγιες σου και περασε κανονικα η καινουργια βερσιον.:grinning-smiley-043