Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκίμασε να κατεβάσεις το Backlight,εάν και τότε το φαινόμενο παραμένει έντονο ζήτα αντικατάσταση.

θα σου ηταν ευκολο να μου πεις απο που γινεται αυτο γιατι εχω φαει φρικη και δεν ειμαι στα καλα μου :worshippy:

ακυρο το βρηκα για να δω

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

θα σου ηταν ευκολο να μου πεις απο που γινεται αυτο γιατι εχω φαει φρικη και δεν ειμαι στα καλα μου :worshippy:

ακυρο το βρηκα για να δω

δεν ειναι τοσο ενοχλητικο αλλα συνεχιζει να το κανει

Δοκιμασε: λεπτομερεια σκιας -2.Και ενεργοποιησε την Επιπρ.Κινηση LED σε συνδιασμο με το motion plus στο καθαρη εικονα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκιμασε: λεπτομερεια σκιας -2.Και ενεργοποιησε την Επιπρ.Κινηση LED σε συνδιασμο με το motion plus στο καθαρη εικονα.

Τωρα μπλεχτηκα το εχω και στα αγγλικα το μενου γμτ ,στο 3D μου το κανει πιο πολυ

την λεπτομερια σκιας δεν με αφηνει να την διαλεξω ουτε την επιπρ κινηση led το motion plus ok ,

Θα την έχεις σε cinema mode και θερμοκρασία χρώματος θερμό 2.Τότε θα μπορείς να κανείς και τα υπόλοιπα.Ορίζω στο ότι δεν την έχεις στο δυναμικό.
Posted via Mobile Device

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα την έχεις σε cinema mode και θερμοκρασία χρώματος θερμό 2.Τότε θα μπορείς να κανείς και τα υπόλοιπα.Ορίζω στο ότι δεν την έχεις στο δυναμικό.
Posted via Mobile Device

Τα εκανα ολα αυτα αλλα συνεχιζει να εχει το ιδιο προβλημα πηρα το πλαισιο και περιμενω να με παρουν τηλ απο το τεχνικο τμημα να δουμε

Φιλε λιγο πολυ ολες εχουν clouding. Και μενα εχει λιγο πανω αριστερα αλλα δν με ενοχλει, οποτε και να αλλαξεις tv παλι θα εχει, τωρα βεβαια εσυ ξερεις ποσο εντονο ειναι οποτε κρινε για αντικατασταση.

Παντως μετα απο δυο μηνες περιπου που την εχω δουλεψει και συγκρινει με αλλες 3dtv, εχει το καλυτερο 3d απο οσες εχω δει και μακραν καλυτερη ποιοτητα σε HD και GAMING!

Last edited by a moderator:
Την εδωσα πισω και περιμενω καινουργια την δευτερα αντε να δουμε πως θα ειναι και η αλλη δυστυχως δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτη τα γιδια στο πλαισιο

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι την έχω σε μέγεθος 55 αλλα κατεβάζω 3D side by side και 3D δεν μπορώ να ευχαριστηθώ πχ κατέβασα τους pirates of the caribean 4 και ούτε βάθος βλέπω ούτε να βγαίνει κάτι προς τα έξω και αυτό το έχω παρατήρηση και σε άλλες ταινίες side by side απλά αναφέρω αυτή επειδή ήταν η τελευταία που κατέβασα το έχει παρατήρηση κανεις από εσάς αυτό η μονο εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα???

Καλησπερα εγω οσα εχω δει ειναι πολυ θεαματικα παντως, πχ το resident evil, to megamind 3d και καποια απ το explore3d του smart menu της τηλεορασης, ειδικα αυτα με τους δεινοσαυρους και τον ωκεανο! βεβαια οχι και ολες οι σκηνες αλλα σε μερικες που χρειαζεται ειναι φοβερο το 3d, κανε αν θες τις ρυθμισεις που γραψα παραπανω. Επισης και φωτο απο fuji3d που εχω δειχνουν καταπληκτικές!

Νέα αναβαθμιση για την τηλεορασή μας: T-GAP8DEUC_1014.8
Την πέρασα στην 40 χωρίς να χάσω ρυθμίσεις, όλα καλά,φυσικά δεν γνωρίζω τι βελτιώθηκε.

Μια διαφορα που βρηκα ειναι οτι αλλαζει πλεον ξανα στο 3d manual menu το depth, ενω πριν μονο το optimization. Glory glory manchester united! ...asxeto;)

Παιδιά, επειδή σήμερα θα πάω να πάρω μία δώρο για τον αδερφό μου, υπάρχει τρόπος μέσα από το service menu να δω πόσες ώρες έχει παίξει;

Ρωτάω γιατί τουλάχιστον στην δική μου UE40C8000 δεν έχω βρει κάτι στο service menu.

πως θα μπω στο service menu γνωρίζω, το που δείχνει το πόσες ώρες έχει παίξει η TV που το δείχνει;

Εκεί που λέει "Panel On Time"

60144d1186818699-samsung-service-menu-research-bdp1002.jpg

Αυτή πχ έχει παίξει 119 ώρες.

Αυτή η φωτό είναι από την UE46D8000;
Συγνώμη που ρωτάω τόσο επίμονα, αλλά στην UE40C8000 δεν υπάρχει τέτοια φωτό. :(

Α δεν ξέρω.. στο google τη βρήκα. Η Α656 μου είναι έτσι, όπως και όλες οι Samsung που έχω δει. Υπέθεσα ότι θα είναι και η C8000 έτσι.