γεια σου φιλε μου...μηπωσ εχεις ps3?αν ναι τοτε πηγαινε display setup και κανε αυτοματη αναλυση hdmi μετα θα σε ρωτησει το μεγεθος τησ τηλεορασης...οταν τελειωσεις τοτε οταν υπαρχει σημα 3d θα γυριζει αυτοματα...φιλικα γιαννηςΕγω δεν εχω πειραξει το 3D αλλα βλεπω πως:
1. Ουτε αλλαζει αυτοματα η λειτουργια σε 3D οταν παιρνει τετοιο σημα μεσω HDMI,
2. Ουτε (οπως το εχω σεταρει) βγαζει μυνημα οτι ανιχνευτηκε 3D σημα.
Πρεπει να το γυρισω χειροκινητα!
φιλε μου δεν ειναι συμβατα!!!ωστοσο ομως μπορεις να το κανεις συμβατο μεσα απο το service setup (προσοχη ομως τι θα περιραξεις)..αυτο ειναι αντιγραφο απο το setup manual που εχω...Είχα ένα ζευγάρι samsung 3s glasses 2100 που χρησιμοποιούσα με την c7000 και τα δοκίμασα χθες στην d8000 και δεν ενεργοποιούνται. Είναι δυνατόν να μην είναι συμβατά;
νομιζω πως μπορεις...εξαλλου κανε μια δοκιμη...αν δεν σου αρεσει γυρνα το παλι off.δεν εχω γυαλια 2010 να το τσεκαρω...όμως δεν θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα σωστά;
Σημερα πηρα τη d8000 1295 ευρω πολυ καλη φαινεται αλλα λιγο πολυπλοκη.μια ερωτηση οποιος ξερει πως ενεργοποιουμε αυτα τα κυβακια που γραφουν smart hub πανω αριστερα που τα εχω δει σε καταστηματα αν ξερει καποιος...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.