Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να σας ρωτησω κατι ,χρησιμοποιω το touch control της samsung και με το που απομακρυνομαι 5 μετρα απο την τηλεωραση(εκει εχω και το μοντεμ) οταν βαζω να δω το καναλι μεσα απο το κοντρολ κολαει και δεν πιανει εχει κανεις το ιδιο προβλημα ,το μοντεμ ειναι ενταξει και το wifi επισης γιατι στο iphone που εχω το ιδιο appl λειτουργει κανονικα απο μεγαλη αποσταση λετε να εχει προβλημα το κοντρολ σε εσας που το εχετε σας κανει τα ιδια?

Λογικά έχει να κάνει με την απόσταση και την ποιότητα/ταχύτητα του δικτύου ΚΑΙ στη τηλεόραση ΚΑΙ στο touch control, με τον router, εφόσον έχεις κάνει pair και τα δύο με το WiFi router. Σκέψου πως όσο "πέφτει" η στάθμη του σήματος, τόσο τα μηχανήματα προσπαθούν να κάνουν "adapt" ώστε να μην χάσουν εντελώς τη σύνδεση, ρίχνοντας την ταχύτητα. Όταν όμως ρίξεις την ταχύτητα, προφανώς δεν αρκεί το bandwidth για τη λειτουργία του dual tv, (που περνάει αρκετή πληροφορία εικόνας), ενώ είναι υπεραρκετό για τους control χαρακτήρες (σήμα) για έναν απλό τηλεχειρισμό.

Εγώ προσωπικά επειδή προτιμώ να έχω κλειστό το Wifi του router, έχω συνδεδεμένη την τηλεόραση στο NET μέσω καλωδίου, και έκανα Wifi pair με το touch control απευθείας με τη τηλεόραση (μέσω του OneFoot connection). Όταν μεταφέρομαι στη κουζίνα, περίπου 10m απόσταση χωρίς ενδιάμεσο τοίχο, βλέπω κανονικά. Όταν πάω στο υπνοδωμάτιο 1 (περίπου 7-8 μέτρα με 1 τοίχο ανάμεσα) πάλι βλέπω κανονικά, με το που πάω να μπω στο υπνοδωμάτιο 2 (περίπου 6-7 μέτρα απόσταση, αλλά μεσολαβούν τοίχοι και κολώνες σπιτιού), η εικόνα παγώνει....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λογικά έχει να κάνει με την απόσταση και την ποιότητα/ταχύτητα του δικτύου ΚΑΙ στη τηλεόραση ΚΑΙ στο touch control, με τον router, εφόσον έχεις κάνει pair και τα δύο με το WiFi router. Σκέψου πως όσο "πέφτει" η στάθμη του σήματος, τόσο τα μηχανήματα προσπαθούν να κάνουν "adapt" ώστε να μην χάσουν εντελώς τη σύνδεση, ρίχνοντας την ταχύτητα. Όταν όμως ρίξεις την ταχύτητα, προφανώς δεν αρκεί το bandwidth για τη λειτουργία του dual tv, (που περνάει αρκετή πληροφορία εικόνας), ενώ είναι υπεραρκετό για τους control χαρακτήρες (σήμα) για έναν απλό τηλεχειρισμό.

Εγώ προσωπικά επειδή προτιμώ να έχω κλειστό το Wifi του router, έχω συνδεδεμένη την τηλεόραση στο NET μέσω καλωδίου, και έκανα Wifi pair με το touch control απευθείας με τη τηλεόραση (μέσω του OneFoot connection). Όταν μεταφέρομαι στη κουζίνα, περίπου 10m απόσταση χωρίς ενδιάμεσο τοίχο, βλέπω κανονικά. Όταν πάω στο υπνοδωμάτιο 1 (περίπου 7-8 μέτρα με 1 τοίχο ανάμεσα) πάλι βλέπω κανονικά, με το που πάω να μπω στο υπνοδωμάτιο 2 (περίπου 6-7 μέτρα απόσταση, αλλά μεσολαβούν τοίχοι και κολώνες σπιτιού), η εικόνα παγώνει....

θα προσπαθησω να κανω το ιδιο και θα πω εντυπωσεις

το mega σημερα θα δειξει τον αγωνα σε 16:9; θα αλλαξει μονη της η τηλεοραση απο 4:3 σε 16:9, ή πρεπει να κανω κατι;

Ρε παιδια μια βοηθεια........
Δε μου βλεπει στον εξωτερικο σκληρο τα .mkv:devil-smiley-029:
Και εννοω οτι δεν τα εμφανίζει καν.Οχι οτι δεν τα παιζει
Πειτε καμια ιδεα σας παρακαλώ

Αν το σημα δεν ειναι οριτζιναλ 16:9 μονο με το μεγεθος τησ εικονας (κουμπι p.size) αλλα με καποια παραμορφωση στην εικονα

Να σας ρωτησω κατι ,χρησιμοποιω το touch control της samsung και με το που απομακρυνομαι 5 μετρα απο την τηλεωραση(εκει εχω και το μοντεμ) οταν βαζω να δω το καναλι μεσα απο το κοντρολ κολαει και δεν πιανει εχει κανεις το ιδιο προβλημα ,το μοντεμ ειναι ενταξει και το wifi επισης γιατι στο iphone που εχω το ιδιο appl λειτουργει κανονικα απο μεγαλη αποσταση λετε να εχει προβλημα το κοντρολ σε εσας που το εχετε σας κανει τα ιδια?

Μια ερώτηση. Το touch control δείχνει μόνο το κανάλι που δείχνει η τηλεόραση η μπορείς να βλέπεις και κάτι άλλο,επίσης αξίζει η αγορά του η Όχι (Έχω iPhone4)

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

To mega δεν αλλαζει ακομα αυτοματα οπως πχ το ΕΤ1.

Το MEGA μεταδίδει κανονικά με WSS όταν γυρνάει σε 16:9, στις Panasonic με οποιαδήποτε ρύθμιση και να είναι το aspect, γυρνάει κανονικά σε ευρεία από μόνο του.

Παντως στην δικια μου sony, χθες που εδειχνε το ποδοσφαιρο που ηταν 16:9,
δεν αλλαξε μονο του το φορμα απο το 4:3 που βλεπω, παροτι ειναι ρυθμισμενο να αλλαζει.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το MEGA μεταδίδει κανονικά με WSS όταν γυρνάει σε 16:9, στις Panasonic με οποιαδήποτε ρύθμιση και να είναι το aspect, γυρνάει κανονικά σε ευρεία από μόνο του.

Aπο το satleo

""Ας πει κάποιος στο MEGA ότι δεν αρκεί να γυρίσει τις κάμερες στο 16:9. Πρέπει να ενεργοποιήσει και το σύστημα ώστε να γυρνούν αυτόματα οι τηλεοράσεις μας… (mediablog.gr)""

Παρεμπιπτόντως χθες το παιχνίδι του Ολυμπιακού το είδα σε SONY, η οποία δεν έκανε αλλαγή αυτόματα από smart σε Ευρεία, ακόμα κι αν είχαμε επιλέξει το 'Αυτόματο', ενώ την αλλαγή στο ΣΚΑΙ π.χ. την 'έβλεπε' κανονικά, οπότε δεν αποκλείεται να είναι έτσι τα πράγματα και να κάνω λάθος εγώ.

Από προχτεσινή δοκιμή σε δύο Panasonic....

Μόλις τέσταρα στην Panasonic 46G10 (μοντέλο 2009), έβαλα Alpha επέλεξα Zoom 1 και την έκλεισα....

...την άνοιξα και ο Alpha εξακολουθεί να είναι σε zoom 1...

...η δοκιμή έγινε και με κλείσιμο stand by και με κλείσιμο από τον διακόπτη ρεύματος (μετά το stand by).

Με zoom1 στον Alpha ...γυρνάω σε ΣΚΑΙ μου γίνεται Έυρεία' ....ξαναγυρνάω στον Alpha γίνεται zoom1.

Το ίδιο και στο Star (εναλλαγή με Alpha) το οποίο μεταδίδει τώρα σε 16:9 την ταινία Fracture.

Το ίδιο και στην ΕΤ1 μεταδίδει μπασκετ 16:9...γυρνάω από ΑΝΤ1 με zoom1 και γίνεται 'Ευρεία' , ξαναγυρνάω σε ΑΝΤ1 γίνεται zoom1.

Υ.Γ.: Η ίδια συμπεριφορά όπως παραπάνω και στην Panasonic 42ΡΧ80 (μοντέλο 2008) που έχω στη κρεβατοκάμαρα.

.... δεν έτυχε προχτές να δείχνει 16:9 το MEGA την ώρα που δοκίμαζα, αν θυμάμαι καλά κάποιες φορές που είχε τέτοια μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες άλλαζε μόνη της σε 'Ευρεία', αλλά όπως είπα πριν μπορεί να κάνω και λάθος...

.... όπως και να 'χει θα περιμένω την επόμενη μετάδοση 16:9 του MEGA για να κάνω τη δοκιμή και να το επιβεβαιώσω. :a0210:

Φίλε να σε ρωτήσω πιο application έχεις στο iphone και μπορείς και βλέπεις από την τηλεόραση στο κινητό ? Εγώ το μονο application μου έχω είναι το samsung remote το οποιο μπορώ να έχω το remote και να χειρίζομαι την tv αλλα δεν έχει την επιλογή να δω ότι παίζει η tv στο κινητό. Υπάρχει τέτοιο application στο iphone ?

Ρε παιδια μια βοηθεια........
Δε μου βλεπει στον εξωτερικο σκληρο τα .mkv:devil-smiley-029:
Και εννοω οτι δεν τα εμφανίζει καν.Οχι οτι δεν τα παιζει
Πειτε καμια ιδεα σας παρακαλώ

Κανεις ρε παιδια?
Οι υπολοιποι δεν εχετε κανενα προβλημα με τα .mkv?
Please help!!!!!

Κανεις ρε παιδια?
Please help!!!!!

Απολύτως κανένα, μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Τσέκαρες μήπως τα αρχεία έχουν άλλη κατάληξη (κρυφή που στα windows δεν φαίνεται) ? πχ. 2012.mkv.rar που στα windows αν είναι ενεργό το να κρύβει τις επεκτάσεις θα φαίνεται μόνο σαν 2012.mkv.
Τσέκαρε επίσης (αν και απίθανο) μήπως τα αρχεία είναι hidden, και εμφανίζονται στα windows επειδή έχεις δηλώσει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία.
Δοκίμασε να κάνεις rename ένα mkv σε avi, να δεις αν θα στο δει και αν θα στο παίξει.
Δοκίμασε επίσης να κατεβάσεις και το τελευταίο firmware της tv από το site και να το flashάρεις με ένα stickάκι, μπας και συνέλθει.

Κάτι άλλο προς το παρόν, που δεν είναι βλάβη της tv, (αν και για βλάβη κουλό μου φαίνεται), δεν μπορώ να σκεφτώ.

Φίλε να σε ρωτήσω πιο application έχεις στο iphone και μπορείς και βλέπεις από την τηλεόραση στο κινητό ? Εγώ το μονο application μου έχω είναι το samsung remote το οποιο μπορώ να έχω το remote και να χειρίζομαι την tv αλλα δεν έχει την επιλογή να δω ότι παίζει η tv στο κινητό. Υπάρχει τέτοιο application στο iphone ?

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως εννοεί το application για το remote control στο iphone. Δεν έχω ακούσει τίποτα για application dual tv, αυτό είναι πατέντα της samsung για να πουλήσει το remote.

Κανεις ρε παιδια?
Please help!!!!!
Είχα και γω στην αρχή το ίδιο πρόβλημα αλλά έφταιγε το ότι τον είχα σε mac format. Τον έκανα format σε ntfs και τα είδε κανονικά. Ειναι σε ntfs o δίσκος σου? Δεν τον ξανακάνεις ένα format μπας και φτιάξει?

Ευχαριστω πολυ.Θα δοκιμασω και θα σας πω.

Μηπως βλεπει κανενας το ματς στον ΑΝΤ1?Πολυ αθλια η εικόνα ρε παιδια.

Πολύ συμπιεσμένη είναι,και σε συνδιασμό με τα links που δεν είναι ψηφιακά το αποτέλεσμα είναι όπως είπες ''άθλιο''.