Με το motion plus στην θέση "τυπικό" σας τρώει σπασίματα η εικόνα? Γιατί σε πιο παλιά Samsung B7000 που έχω δει,στην ιδια ρύθμιση "τυπικό" η κίνηση είναι εξαιρετική και πολύ ομαλή. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η B σειρά έχει καλύτερη κίνηση από την D σειρά!!
Καλησπέρα σε όλους,
Μία βοήθεια φίλοι μου γιατί θα τρελλαθώ.
Εδώ και μερικές μέρες αγόρασα την 46D8000. Η τηλεόραση είναι υπέροχη. Όταν όμως πάμε να δούμε 3D, τότε ζαλιζόμαστε όλη η οικογένεια. Δοκίμασα τις ρυθμίσεις που υπήρχαν στο forum και κάποιες άλλες από το ξενόγλωσσο avclub, αλλά η ζαλάδα παραμένει ζαλάδα...
Μήπως σας παρακαλώ, έχει κάποιος φίλος να προτείνει ρυθμίσεις 3D που να βοηθούν?
Την 1015 έχω!! Εσένα στο motion plus στο "Τυπικό" δεν σου τρώει σπασίματα? Το έχω στις default ρυθμίσεις στο "τυπικό" στις επιλογές εικόνας (Τυπική,Φυσική,Κινηματογραφική).Εχεις κανει αναβαθμιση στην 1015;μαλλον αυτο θα φταιει
Στη motion plus "καθαρή εικόνα" είναι ok, αλλά επειδή μου αρέσει αυτή η live κίνηση του motion plus θα το προτιμούσα. Και επειδή το έχω δει στην b7000 παραξενεύομαι με την δικιά μου.Οι ιδανικές ρυθμίσεις του Motion plus είναι οι εξής: Καθαρή εικόνα.Όσον αφορα το Επιπρόσθετη Κίνηση LED θα είναι active σε κάθε περίπτωση.
Την 1015 έχω!! Εσένα στο motion plus στο "Τυπικό" δεν σου τρώει σπασίματα? Το έχω στις default ρυθμίσεις στο "τυπικό" στις επιλογές εικόνας (Τυπική,Φυσική,Κινηματογραφική).
Στη motion plus "καθαρή εικόνα" είναι ok, αλλά επειδή μου αρέσει αυτή η live κίνηση του motion plus θα το προτιμούσα. Και επειδή το έχω δει στην b7000 παραξενεύομαι με την δικιά μου.
Δεν προκειται να βοηθησει καμια ρυθμιση. Ετσι ειναι το active 3D.
Μαλιστα ειδικα αν εχεις παιδια θα σου συστηνα να μην τα αφηνεις να βλεπουν 3D καθολου γιατι ειναι επικινδυνο να δημιουργηθει προβλημα στα ματια τους.
Δηλαδή όλες οι active 3D έτσι είναι?
Είχα δει την Sony HX920 3D την οποία και σκόπευα να αγοράσω πριν καταλήξω στην Samsung και ήταν υπέροχη στο 3D, αλλά δεν έπαιζε mkv..
Μαλιστα ειδικα αν εχεις παιδια θα σου συστηνα να μην τα αφηνεις να βλεπουν 3D καθολου γιατι ειναι επικινδυνο να δημιουργηθει προβλημα στα ματια τους.
Αυτο το περιμενω και εγω σαν τρελος!!!να βγει καινουργιο φιλμγουερ!!!γιατι δεν παλευονται αλλο πια αυτα τα σπασιματα.Αυτή την στιγμή όποιος έχει το 1015 η τηλεόραση του μπορεί κάνει σπασίματα. Σε μένα τα σπασίματα μέχρι στιγμής τα έχω δει μόνο σε αθλητικά προγράμματα(μπάσκετ,ποδόσφαιρο,tennis) μέχρι στιγμής για να λύσω το πρόβλημα μου έχω το motion plus στο clear και δεν έχω καθόλου σπασίματα. Σε ταινίες που βλέπω από το WD live οι οποίες είναι 24p δεν έχω δει σπασίματα καθόλου και με το motion plus απενεργοποιημένο. Για την ώρα καλο είναι το motion plus να είναι στο clear αφού εκεί δεν έχω παρατηρήσει κανένα κώλυμα.....όταν με το καλο(ελπίζω σύντομα) βγεί το νέο firmware ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα. Εγώ πάντως ταινίες με motion plus δεν μπορώ να δω με τίποτα αφού η κίνηση είναι τελείως αφύσικη, πάλι καλά που μέχρι στιγμής στις ταινίες δεν έχω πρόβλημα, ίσος λόγο ότι είναι 24p.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.