Kαλησπέρα παιδιά. Έχω την συγκεκριμένη (UE55D8000), την αγόρασα πρόσφατα από ΠΛΑΙΣΙΟ. Πραγματικά υπέροχη τηλεόραση. Έχω όμως ένα θεματάκι με την εγγραφή και το timeshift... Είχα ένα στικάκι και δεν μπορεί λέει να λειτουργήσει με αυτό. Ξέρετε μήπως κάποιο συμβατό για να μπορώ να κάνω εγγραφή/timeshift;
Kαλησπέρα παιδιά. Έχω την συγκεκριμένη (UE55D8000), την αγόρασα πρόσφατα από ΠΛΑΙΣΙΟ. Πραγματικά υπέροχη τηλεόραση. Έχω όμως ένα θεματάκι με την εγγραφή και το timeshift... Είχα ένα στικάκι και δεν μπορεί λέει να λειτουργήσει με αυτό. Ξέρετε μήπως κάποιο συμβατό για να μπορώ να κάνω εγγραφή/timeshift;
Επίσης, αγόρασα και την κάμερα για το skype. Εκπληκτικη ακουστική, μικρόφωνο πρέπει να έχει πάρα πολύ καλό, αφού σε απόσταση 5-6 μέτρα και ακούγομαι καμπάνα στην άλλη γραμμή με φυσιολογική ένταση φωνής.
Ωραιος ρε μαικ!!!το κατεβαζω αμεσως!!!!ευχαριστω!!!:award:Νέο firmware update 1017. Όσοι θέλουν να δουν τι καινούργιο φέρνει κάθε update μπορούν να το βλέπουν στο site της Samsung UK πατώντας στο description. Αυτή η αναβάθμιση κυρίως βελτιώνει τη σύνδεση μέσω smart hub στο διαδίκτυο.
Ξέχασα να το αναφέρω. Εννοείται ότι προσπαθεί να κάνει μορφοποίηση, αλλά μετά γράφει ότι η δοκιμή απέτυχε...
To στικάκι που έχω είναι σαν αυτό:
http://uk.rs-online.com/web/p/products/7173657/
Είχα ακούσει κάπου ότι η σαμσουνγκ θέλει ειδικά στικάκια για εγγραφή. Ποια είναι συμβατά; Γιατί προφανώς αυτό που έχω δεν είναι συμβατό.
πες μας εντυπωσειςΩραιος ρε μαικ!!!το κατεβαζω αμεσως!!!!ευχαριστω!!!:award:
πες μας εντυπωσεις
Σκατά φτιάξανε πέρασα το καινούριο firmware και έβαλα να δω μπάσκετ χωρίς motion plus, μιλάμε για τρελά σπασίματα, κωλύματα μαύρα χάλια τα ίδια ! θα στείλω πάλι email και αυτή τι φορα σε πιο έντονο ύφος ! Ρε παιδιά δεν ξέρεις κάνει μήπως μπορούμε να κάνουμε downgrade σε πιο παλιό firmware ?
Εδώ και 2 firmware με αυτό τρία η τηλεόραση έχει πρόβλημα στην κίνηση όταν έχει απενεργοποιημένο το motion plus ! Έλπιζα με αυτό το firmware να το φτιάξουν αλλα τίποτα σχεδόν 2 μήνες αυτή η κατάσταση !
Καλησπέρα σε όλους , έχω ένα πρόβλημα με τις συνδέσεις της τηλεόρασης μας (46d8000) όσο αφορά τον ήχο. Έχω ενισχυτη marantz δεκαετίας χωρίς εξόδους hdmi . Πως προτείνεται να συνδεθεί με την τηλεόραση? Θα έχω πεντακαναλο ηχο από το ενσωματομενο player της τηλ. συνδεμενο με εξωτερικό σκληρό δίσκο . Από εικόνα δεν έχω κανένα πρόβλημα , διαβάζει όλα τα αρχεία του σκληρού και τους υποτιτλους .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.