Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νέο firmware update 1017. Όσοι θέλουν να δουν τι καινούργιο φέρνει κάθε update μπορούν να το βλέπουν στο site της Samsung UK πατώντας στο description. Αυτή η αναβάθμιση κυρίως βελτιώνει τη σύνδεση μέσω smart hub στο διαδίκτυο.

Kαλησπέρα παιδιά. Έχω την συγκεκριμένη (UE55D8000), την αγόρασα πρόσφατα από ΠΛΑΙΣΙΟ. Πραγματικά υπέροχη τηλεόραση. Έχω όμως ένα θεματάκι με την εγγραφή και το timeshift... Είχα ένα στικάκι και δεν μπορεί λέει να λειτουργήσει με αυτό. Ξέρετε μήπως κάποιο συμβατό για να μπορώ να κάνω εγγραφή/timeshift;

Επίσης, αγόρασα και την κάμερα για το skype. Εκπληκτικη ακουστική, μικρόφωνο πρέπει να έχει πάρα πολύ καλό, αφού σε απόσταση 5-6 μέτρα και ακούγομαι καμπάνα στην άλλη γραμμή με φυσιολογική ένταση φωνής.

Kαλησπέρα παιδιά. Έχω την συγκεκριμένη (UE55D8000), την αγόρασα πρόσφατα από ΠΛΑΙΣΙΟ. Πραγματικά υπέροχη τηλεόραση. Έχω όμως ένα θεματάκι με την εγγραφή και το timeshift... Είχα ένα στικάκι και δεν μπορεί λέει να λειτουργήσει με αυτό. Ξέρετε μήπως κάποιο συμβατό για να μπορώ να κάνω εγγραφή/timeshift;

Για να κανεις οποιαδηποτε εγγραφη σε συσκευη USB πρεπει πρωτα να κανεις μορφοποιηση της συσκευης USB απο το menu.

Ξέχασα να το αναφέρω. Εννοείται ότι προσπαθεί να κάνει μορφοποίηση, αλλά μετά γράφει ότι η δοκιμή απέτυχε...

To στικάκι που έχω είναι σαν αυτό:
http://uk.rs-online.com/web/p/products/7173657/

Είχα ακούσει κάπου ότι η σαμσουνγκ θέλει ειδικά στικάκια για εγγραφή. Ποια είναι συμβατά; Γιατί προφανώς αυτό που έχω δεν είναι συμβατό.

Επίσης, αγόρασα και την κάμερα για το skype. Εκπληκτικη ακουστική, μικρόφωνο πρέπει να έχει πάρα πολύ καλό, αφού σε απόσταση 5-6 μέτρα και ακούγομαι καμπάνα στην άλλη γραμμή με φυσιολογική ένταση φωνής.

Δοκίμασε να το φορμάρεις σε fat32 πριν το βάλεις στην τηλεόραση.
Αν και πάλι δεν δουλέψει καλύτερο θα είναι να βάλεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Νέο firmware update 1017. Όσοι θέλουν να δουν τι καινούργιο φέρνει κάθε update μπορούν να το βλέπουν στο site της Samsung UK πατώντας στο description. Αυτή η αναβάθμιση κυρίως βελτιώνει τη σύνδεση μέσω smart hub στο διαδίκτυο.
Ωραιος ρε μαικ!!!το κατεβαζω αμεσως!!!!ευχαριστω!!!:award:

Ξέχασα να το αναφέρω. Εννοείται ότι προσπαθεί να κάνει μορφοποίηση, αλλά μετά γράφει ότι η δοκιμή απέτυχε...

To στικάκι που έχω είναι σαν αυτό:
http://uk.rs-online.com/web/p/products/7173657/

Είχα ακούσει κάπου ότι η σαμσουνγκ θέλει ειδικά στικάκια για εγγραφή. Ποια είναι συμβατά; Γιατί προφανώς αυτό που έχω δεν είναι συμβατό.

Αυτο μου το εκανε κι εμενα με ενα σκληρο δισκο WD ξεκινουσε το Format αλλα καπου κολλαγε και μου εβγαζε το ιδιο μηνυμα.
Εγω εκανα το παρακατω και μετα δουλεψε κανονικα.
Ανοιξε το Smart Hub, πηγαινε στην επιλογη ( Αποθηκευση προγραμματος τηλεορασης) ή εναλλακτικα ( Record TV )
Πανω δεξια στην οθονη θα δεις την επιλογη (διαχειριση συσκευης ) κανε ενα ( ελεγχο συσκευης ) ή δοκιμη αποδοσης συσκευης , λογικα μετα θα σου δουλεψει.
Αν οχι κανε και αυτο που σου ειπε ο φιλος πιο πανω , να το φορμαρεις σε FAT32.
Στο manual παντος λεει οτι ειναι καλυτερο να χρησιμοποιεις σκληρο δισκο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πες μας εντυπωσεις

Έχει γινει πιο γρηγορο το smart hub. Οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα. Αυτή είναι ουσιαστικά η μονη αλλαγή.

Καλά αν δεν φτιάξανε το πρόβλημα στην κίνηση πάλι μια τρύπα στο νερό κάνανε ! θα τους ξαναστείλω email αν συνεχίζει το πρόβλημα και εγώ λέω όσα παιδιά έχουν πρόβλημα να στείλουμε email αν με το καινούριο firmware δεν το φτιάξανε !

Σκατά φτιάξανε πέρασα το καινούριο firmware και έβαλα να δω μπάσκετ χωρίς motion plus, μιλάμε για τρελά σπασίματα, κωλύματα μαύρα χάλια τα ίδια ! θα στείλω πάλι email και αυτή τι φορα σε πιο έντονο ύφος ! Ρε παιδιά δεν ξέρεις κάνει μήπως μπορούμε να κάνουμε downgrade σε πιο παλιό firmware ?

Σκατά φτιάξανε πέρασα το καινούριο firmware και έβαλα να δω μπάσκετ χωρίς motion plus, μιλάμε για τρελά σπασίματα, κωλύματα μαύρα χάλια τα ίδια ! θα στείλω πάλι email και αυτή τι φορα σε πιο έντονο ύφος ! Ρε παιδιά δεν ξέρεις κάνει μήπως μπορούμε να κάνουμε downgrade σε πιο παλιό firmware ?

Αυτο εγινε με το που περασες το νεο φιμγουερ?η ηταν και πιο πριν αυτο το προβλημα?αμα ειναι να μην το περασουμε και την παθουμε και εμεις!!!ευχαριστω.

Εδώ και 2 firmware με αυτό τρία η τηλεόραση έχει πρόβλημα στην κίνηση όταν έχει απενεργοποιημένο το motion plus ! Έλπιζα με αυτό το firmware να το φτιάξουν αλλα τίποτα σχεδόν 2 μήνες αυτή η κατάσταση !

Εδώ και 2 firmware με αυτό τρία η τηλεόραση έχει πρόβλημα στην κίνηση όταν έχει απενεργοποιημένο το motion plus ! Έλπιζα με αυτό το firmware να το φτιάξουν αλλα τίποτα σχεδόν 2 μήνες αυτή η κατάσταση !

Α σε αυτο συμφωνο!!!η κινηση δεν εχει φτιαξει!!!αυτο δειχνει οτι ακομα το ψαχνουν το προβλημα.

Μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα παιδια κατα την διαδικασιας της αναβαθμισης!!!!με το που εβγαλε το μηνυμα οτι η τηλεοραση θα πρεπει να κανει επανακινηση!!!για να περαστει το απνταιτ!!!αντι να κανει εσβησε και δεν ξανανοιξε.Τα επαιξα!!!την εβγαλα απο την μπριζα!!!και μετα επαρνηθε!!!επειτα ομως μου εβγαλε ξανα το μυνημα οτι ολοκληρωθηκε η διαδικασια και οτι θα εκανε ξανα επανακινηση!!!!Εκει που ειπα οτι ενταξει το προβλημα λυθηκε!!!μου ξανακανε παλι το ιδιο!!!!και ξααναγκαστηκα να την βγαλω απο την μπριζα γιατι ειχε κολησει 2 φορα.Τι ηταν αυτο ρε παιδια?πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετιο!!!εσας σας εχει τυχει κατι παρομοιο?

Και κατι ακομα!!!στο πληκτρολογιο οταν παταω το κουμπι παουερ για να την ανοιξω το παταω με δυναμη αλλα δεν πιανει!!!!με αποτελεσμα να μην ανοιγη με την πρωτη η τηλεοραση.Αντιθετα στο κλεισιμο δεν μου συμβαινει κατι παρομοιο!!!ευχομαι να ειναι προβλημα μπαταριων!!!και να μην εχουμε νεα τραβαλα.

Χθες εκανα κ εγω update αλλα τετοια προβληματα φιλε spartan δεν ειχα εγω.υπαρχει μηπως κανενα βιντεακι που να φαινονται καθαρα τα σπασιματα να μπορουμε να το τσεκαρουμε;

Καλησπέρα σε όλους , έχω ένα πρόβλημα με τις συνδέσεις της τηλεόρασης μας (46d8000) όσο αφορά τον ήχο. Έχω ενισχυτη marantz δεκαετίας χωρίς εξόδους hdmi . Πως προτείνεται να συνδεθεί με την τηλεόραση? Θα έχω πεντακαναλο ηχο από το ενσωματομενο player της τηλ. συνδεμενο με εξωτερικό σκληρό δίσκο . Από εικόνα δεν έχω κανένα πρόβλημα , διαβάζει όλα τα αρχεία του σκληρού και τους υποτιτλους .

Καλησπέρα σε όλους , έχω ένα πρόβλημα με τις συνδέσεις της τηλεόρασης μας (46d8000) όσο αφορά τον ήχο. Έχω ενισχυτη marantz δεκαετίας χωρίς εξόδους hdmi . Πως προτείνεται να συνδεθεί με την τηλεόραση? Θα έχω πεντακαναλο ηχο από το ενσωματομενο player της τηλ. συνδεμενο με εξωτερικό σκληρό δίσκο . Από εικόνα δεν έχω κανένα πρόβλημα , διαβάζει όλα τα αρχεία του σκληρού και τους υποτιτλους .
Με καλώδιο οπτικής ίνας /optical !