Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βγήκε η 1018,1!!! Παρόλο που στο όνομα στο site γράφει 1017,3 όταν το κατέβασα το αρχείο έγραφε 1018,1 και έκανε κανονικά εγκατάσταση!
Έχω την εντύπωση ότι βελτίωσαν την κίνηση αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος!

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο site της Samsung 1018,1 γραφει

Βγήκε η 1018,1!!! Παρόλο που στο όνομα στο site γράφει 1017,3 όταν το κατέβασα το αρχείο έγραφε 1018,1 και έκανε κανονικά εγκατάσταση!
Έχω την εντύπωση ότι βελτίωσαν την κίνηση αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος!
Επιτελους γιατι δεν πηγαινε αλλο αυτο με τα σπασιματα!!!

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο site της Samsung 1018,1 γραφει

Sorry. 'Οταν το κατέβασα εγώ εγραφε ημερομηνία 26/10 και έκδοση 1017,3.(την κατέβασα στής 28 μεσημέρι)
Η samsung σε αυτά χάνει λίγο!!! Έδω για την 1016 είχε αλλάξει 2 φορές ημερομηνία σαν να είχε βγάλει άλλη έκδοση αλλά είχε τη ίδια!!!

Σε κανάλη δεν είδα για να σου πω, αλλά σε ταινία που είδα απο USB δεν είδα καθόλου σπασίματα!!!
Εχει βελτιωθει πολυ η κινηση!!!εβλεπα κατι φασεις απο μπαλα στα αθλητικα του μεγκα και δεν εκανε σπασιματα!!!πολυ καλο νεο αυτο που λες με την ταινια!!!μαλλον εχουμε επιλυση του προβληματος.

Ρε παιδιά εμένα στην D7000 έχει ακόμα το 1017,3 το πάτησα μήπως κατεβάσει το 1018,1 αλλα τίποτα μου κατεβάζει το 1017,3 ! Πήγα και στης Αγγλίας το site τα ίδια στην D8000 έχει το 1018,1 ενώ στην D7000 το παλιό. Λέτε να κατεβάσω το 1018,1 από την D8000 τα ίδια firmware δεν είναι ή θα έχω κάνα πρόβλημα ?

Ρε παιδιά εμένα στην D7000 έχει ακόμα το 1017,3 το πάτησα μήπως κατεβάσει το 1018,1 αλλα τίποτα μου κατεβάζει το 1017,3 ! Πήγα και στης Αγγλίας το site τα ίδια στην D8000 έχει το 1018,1 ενώ στην D7000 το παλιό. Λέτε να κατεβάσω το 1018,1 από την D8000 τα ίδια firmware δεν είναι ή θα έχω κάνα πρόβλημα ?

Παρόλο που τα πιό πολλά χαρακτηρηιστικά που έχουν είναι σχεδόν ίδια, η samsung βγάζει διαφορετικές αναβαθμήσεις για την κάθε μία (T-GAP8DEUC-ΧΧΧΧ & T-GAPDEUC-ΧΧΧΧ) άρα η έχουν όντως κάποια λειτουργική διαφορά για την samsung ή είναι καθαρά θέμα πολιτικής της samsung να βγάζει πρώτα αναβάθμηση για τα μεγαλύτερα μοντέλα.
Το ποιο πιθανό είναι να μην στην αναγνωρίζει καν την αναβάθμηση η τηλεώραση αν βάλεις της D8000.

Εχω ενα θεμα με την 55D8000 Που εχω και κανει το εξης!
Στο διαδικτυο δεν μου κραταει στην μνημη την συνδεση WiFi και καθε φορα που κλεινω και ανοιγω την TV Και θελω να παω στο SmartTV πρεπει να ξανακανω αναζητηση και εγκατασταση το δικτυο!
Το εκανε με την προηγουμενη εκδοση το κανει και με την νεα!
Λετε να απευθυνθω στο Service?

Στο διαδικτυο δεν μου κραταει στην μνημη την συνδεση WiFi και καθε φορα που κλεινω και ανοιγω την TV Και θελω να παω στο SmartTV πρεπει να ξανακανω αναζητηση και εγκατασταση το δικτυο!
εμένα φίλε μου που έχω ακριβως την ίδια τηλεόραση δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Κατα την γνώμη μου πάρε απο το site της samsung την τεχνική υπηρεσία η οποία λειτουργεί μέχρι της 6 το απόγευμα. Αυτοί σίγουρα θα σου βρουν λύση.

Και εγώ πίστευα ότι μου έκανε το ίδιο, ανακάλυψα όμως ότι απλώς αργεί να συνδεθεί με το router, όταν περάσουν 5 λεπτά αφού την ανοίξω, όταν μπω στο SmartTV είναι ήδη συνδεδεμένη.

Last edited:
Βασικα στην αρχη δουλευε κανονικα και τωρα ξαφνικα μια μερα απλα σταματησε!!!
Ακομα και 1 ωρα να περασει δεν συνδεεται!

Βασικα στην αρχη δουλευε κανονικα και τωρα ξαφνικα μια μερα απλα σταματησε!!!
Ακομα και 1 ωρα να περασει δεν συνδεεται!

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και το έφτιαξα με ένα τρόπο:
1) Έδωσα απο το router αποκλειστική ip στην τηλεόραση γιατι είχα παρατηρήση ότι όταν ανοιγα το ipad πριν απο αυτήν η TV προσπαθούσε να μπει σε άλλο ip απο το συνηθισμένο και απλά δεν έμπαινε(δεν ξέρω γιατι)
2) Όταν ανοίγεις την τηλεόραση μην πας κατευθείαν smart hub η κατάσταση δικτύου βλεπει ότι δεν εχει μπει και σταματαει εκει
3) Αν τυχον συμβεί το 2 άπλα κλείσε και ξανα ανοιξέ τη, μετα απο λιγο θα μπεί κανονικά(οχι 5 λεπτα, 1-2 θέλει το πολυ)

3) Αν τυχον συμβεί το 2 άπλα κλείσε και ξανα ανοιξέ τη, μετα απο λιγο θα μπεί κανονικά(οχι 5 λεπτα, 1-2 θέλει το πολυ)

Σωστά τόσο κάνει, περίπου 2 λεπτά, απλώς για σιγουριά είπα 5 λεπτά.
Αν δεν συνδέεται καθόλου, αν το router σου έχει ένα κουμπί WPS (π.χ. της Wind το router έχει) τότε μπορείς να κάνεις σύνδεση με αυτό χωρίς να χρειάζεται να βάζεις κάθε φορά τον κωδικό.

καλησπερα και απο μενα το ιδιο συμβαινει και με την δικια μου τηλεοραση
οσον αφορα την συνδεση της στο smart hub ελπιζω να λυθει το προβλημα με τις παρατηρησεις
που εχουν παραθεσει οι φιλοι, εμενα με αποσχολει γιατι εφοσον υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση
δεν την βρισκει στη αναζητηση ουτε μεσω internet ουτε μεσω usb stick οπου εχω κατεβασει την εκδοση 1018????
Μηπως κανω κατι λαθος?

καλησπερα και απο μενα το ιδιο συμβαινει και με την δικια μου τηλεοραση
οσον αφορα την συνδεση της στο smart hub ελπιζω να λυθει το προβλημα με τις παρατηρησεις
που εχουν παραθεσει οι φιλοι, εμενα με αποσχολει γιατι εφοσον υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση
δεν την βρισκει στη αναζητηση ουτε μεσω internet ουτε μεσω usb stick οπου εχω κατεβασει την εκδοση 1018????
Μηπως κανω κατι λαθος?
Μολις κατεβασεις το απνταιτ!!!το κανεις αποσυμπιεση στον υπολογιστη σου!!!και τον φακελο που θα βγαλει τον βαζεις στο στικακι σου και αυτοματος θα δει την αναβαθμιση!!!οταν θα πατησεις την επλογη ενημερωση λογισμικου μεσου γιουεσμπι.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το φακελο πρεπει να τον τρεξεις μεσα στο στικ και οταν τον βαλεις στη τηλ. θα τον δει αμεσως

Για το θεμα με τα σπασιματα στην κινηση, εκανα εγκατασταση το τελευταιο φιρμγουερ και στη συνεχεια πατησα επαναφορα εικονας, reset δηλαδη στις ρυθμισεις εικονας Tις ξαναπερασα οπως τις ειχα πριν το update και μπορω να πω επειτα απο 2 μερες θεασης δεν εχω δει κολληματα καθολου, ολα μια χαρα ακομα και ολα τα γραμματα που περνανε γρηγορα σε διαφημισεις, φαινονται ομαλοτατα. Give it a try!