Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ntg1642 δυστυχώς η τηλεόραση αν και στο σύνολο της έχει πολύ καλή εικόνα πάσχει δραματικά απο ανομοιομορφία και κυρίως banding και clouding.Έχω αλλάξει 3 και το έχουν όλες άρα στατιστικά είναι αδύνατο να είμαι τόσο γκαντέμης.Απαράδεκτο για τη samsung η κορυφαία σειρά της να έχει τόσο τρανταχτά ελατώμματα.Η γνώμη μου είναι αν μπορείς φυσικά,να την αλλάξεις,να βάλεις 200 και να πάρεις τη Sony hx920 που είναι ίσως ότι αρτιότερο υπάρχει σε τεχνολογία led αυτή τη στιγμή
και γω φιλε μου που εχω τη 46 ειμαι παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενος.υπηρξαν φορες οπως σημερα το απογευμα που ειρθε ενας φιλος και την ειδε που εβλεπα ποδοσφαιρο μου λεει ειναι HD το προγραμμα ε? του λεω οχι ρε αφου ουτε HDMI καλωδιο της εχω συνδεσει απο την κεντρικη αγκατασταση βλεπω.....και δεν το πιστευε,,,ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Γ Κ Α Ν Τ Ε Μ Η Σ

Πάντως επειδή ασχολούμαι με το θέμα εδώ και εβδομάδες,το Internet είναι γεμάτο απο reviews με αναφορές για banding και clouding σε παγκόσμια κλίμακα.Απλά πάνελ με πάνελ έχουν μικροδιαφορές ή τα μάτια κάποιων δεν είναι απαιτητικά(χωρίς παρεξήγηση).Η πρώτη εικόνα που σου δίνει η τηλεόραση είναι όντως εντυπωσιακή,όταν όμως τη σκαλίσεις και τη βάλεις να κολυμπήσει στα δύσκολα δυστυχώς πνίγεται.Τώρα αν είστε τόσο τυχεροί εσείς παιδιά,τι να πω...

Πάντως επειδή ασχολούμαι με το θέμα εδώ και εβδομάδες,το Internet είναι γεμάτο απο reviews με αναφορές για banding και clouding σε παγκόσμια κλίμακα.Απλά πάνελ με πάνελ έχουν μικροδιαφορές ή τα μάτια κάποιων δεν είναι απαιτητικά(χωρίς παρεξήγηση).Η πρώτη εικόνα που σου δίνει η τηλεόραση είναι όντως εντυπωσιακή,όταν όμως τη σκαλίσεις και τη βάλεις να κολυμπήσει στα δύσκολα δυστυχώς πνίγεται.Τώρα αν είστε τόσο τυχεροί εσείς παιδιά,τι να πω...
μονο ναξερες απο ποσα κοσκινα περασε πριν την παρω...οι υπαλληλοι στο μαγαζι επαθαν πλακα αφου με ειχαν βαρεθει...αλλα ετσι επρεπε. δυο χιλιαρικα ηταν αυτα δεν τα βρισκουμε στο δρομο..και οσο για τα ματια μου ειναι πολυ απαιτητικα

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και γω φιλε μου που εχω τη 46 ειμαι παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενος.υπηρξαν φορες οπως σημερα το απογευμα που ειρθε ενας φιλος και την ειδε που εβλεπα ποδοσφαιρο μου λεει ειναι HD το προγραμμα ε? του λεω οχι ρε αφου ουτε HDMI καλωδιο της εχω συνδεσει απο την κεντρικη αγκατασταση βλεπω.....και δεν το πιστευε,,,ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Γ Κ Α Ν Τ Ε Μ Η Σ

Τι εννοείς, ποιό HDMI, με ποιά κεντρική εγκατάσταση ;

Λοιπον αποφασισα να μπω κι εγω στη κουβεντα. Εχω την 55D8000 απο την περασμενη Τεταρτη. Βαντινγκ δεν διακρινω αλλα απο κλουντινγκ εχει στην αριστερη πλευρα απο πανω ως κατω σε παχος ενος δακτυλου το οποιο ειναι ενοχλητικο μονο οταν βλεπω ποδ
οσφαιρο γιατι το πρασινο στην ακρη ξεθωριαζει. Αυτο ειναι αρκετο να την επιστρεψω για αλλαγη? το επταημερο ληγει αυριο! Το ευχαριστο ειναι οτι μπορω και βλεπω ταινιες 3D και απο το WD hub και μεσω του ενισχυτη μου αν και δεν ειναι 3ντι compatible!

Φυσικά και είναι αρκετό για να την επιστρέψεις φίλε μου.Σου συστήνω όμως να μην ξαναπάρεις την ίδια Γιατί το πιο πιθανό είναι να έχει ανάλογα φαινόμενα ή και περισσότερα.Στο λέω ως παθών,και επειδή βαρέθηκα τις χαζές δικαιολογίες των τεχνικών της Samsung όπως και των ανίδεων πωλητών που έχουνε μάθει ένα ποιηματάκι και το λένε γαργάρα.Αν googlareis στο δίκτυο Sony hx920 banding δε θα βρείς καμμία αναφορά αντιθέτως αν κάνεις το ίδιο στις φετινές samsung η λίστα είναι ατελείωτη.Ξαναλέω ότι είναι επιεικώς απαράδεκτο για τη samsung να προβάλλει σαν flagship ένα μοντέλο που πάσχει ιδιαίτερα.Αν είναι να πληρώνουμε μια τηλεόραση για την...όμορφη κορνίζα της και τις διαδικτυακές της ικανότητες μόνο να μου λείπει .Η Sony όντως είχε μείνει πίσω τα τελευταία χρόνια,με την 920 όμως θεωρώ ότι οδηγεί τη κούρσα στη led τεχνολογία και οι υπόλοιποι ακολουθούν σε απόσταση

George 365 τι ακριβώς σκάλισμα έκανες;Χρησιμοποίησες κάποιο test pattern σε απόλυτα σκοτεινό περιβάλλον;Σύνδεσες κάποια κονσόλα όπως ps3 και μέτρησες το lag?Ακόμα πιό απλά...έχεις δοκιμάσει να παρακολουθήσεις το Dark Knight σε απόλυτο σκοτάδι;Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να σου έχει τύχει ένα απόλυτα "καθαρό" και ομοιορφο πάνελ άλλα αν συμβαίνει αυτό μάλλον είσαι εξαίρεση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι εννοείς, ποιό HDMI, με ποιά κεντρική εγκατάσταση ;
το σπιτι μου εχει κεντρικη εγκατασταση τους δεκτες τους εχω στο σαλονι και απο κει και περα σε καθε δωματιο υπαρχει μια πριζα που μπαινει το καλωδιο της κεραιας.το δορυφορικο σημα μεταφερεται με ενα RF MODULATOR στο καναλι S25 το σημα απο ψηφιακο π.χ στη νοβα μετατρεπεται σε αναλογικο θελοντας και μη γιατι για να αγορασεις ενα ψηφιακο MODULATOR θελεις πανω απο δυο χιλιαρικα και δεν αξιζει και τον κοπο.για αυτο ανεφερα σε προηγουμενο ποστ οτι η εικονα της στο αναλογικο σημα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα και απο HD.

Last edited:
George 365 τι ακριβώς σκάλισμα έκανες;Χρησιμοποίησες κάποιο test pattern σε απόλυτα σκοτεινό περιβάλλον;Σύνδεσες κάποια κονσόλα όπως ps3 και μέτρησες το lag?Ακόμα πιό απλά...έχεις δοκιμάσει να παρακολουθήσεις το Dark Knight σε απόλυτο σκοτάδι;Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να σου έχει τύχει ένα απόλυτα "καθαρό" και ομοιορφο πάνελ άλλα αν συμβαίνει αυτό μάλλον είσαι εξαίρεση
ΟΛΑ τα εκανα και xbox 360 δοκιμασα και στο απολυτο σκοταδι τη δοκιμασα..Μπορει να ειμαι ενας απο τους τυχερους,, τι να σου πω ρε φιλε

Alucard, ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Εγω banding δεν εχω, μονο κλουντινγκ. Η 920 ως edge led κι αυτη, δεν παρουσιαζει clouding ? Στο καταστημα δεχονται αλλαγη μαρκας?

Η 920 δεν είναι edge led άλλα local dimming με αποτέλεσμα καλύτερη διάχυση και κατανομή του φωτός και ανώτερο μαύρο ,εφάμιλλο και συγκρίσιμο για πολλούς με αυτο των πλάσμα.Μπορείς να κάνεις άλλαγη και να επιλέγεις οποία μάρκα θέλεις ,απλά δεν ξέρω αν θα το δεχτούν γιατι έχει περάσει το DOA.Προσπάθησε το αφού και πάτησε πάνω στο ότι θα τους δώσεις επιπλέον 200

Απ οτι ξερω, η περιοδος DOA ειναι 7 μερες , εγω παρελαβα 16 του μηνος , αρα εχω προθεσμια μεχρι αυριο, σωστα η λαθος?

Η 920 δεν είναι edge led άλλα local dimming με αποτέλεσμα καλύτερη διάχυση και κατανομή του φωτός και ανώτερο μαύρο ,εφάμιλλο και συγκρίσιμο για πολλούς με αυτο των πλάσμα.Μπορείς να κάνεις άλλαγη και να επιλέγεις οποία μάρκα θέλεις ,απλά δεν ξέρω αν θα το δεχτούν γιατι έχει περάσει το DOA.Προσπάθησε το αφού και πάτησε πάνω στο ότι θα τους δώσεις επιπλέον 200
ρε εσύ φίλε μπάς και δουλεύεις στην Sony; Μας έχεις τρελανει με την hx920 έλεος πια!!!!!

Τι παει να ΠΕΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ? για εξιγιθειται ρε παιδια! Να επιμεινω στην Σαμυ ?