Και να κατσεις στα αυγα σου!!!:grandpa:ακομα το προβλημα δεν εχει διορθωθει 100%100.περιμενουμε τα νεα με αγωνια οσον αφορα το καλιμπραρισμα.Πάντως εμένα δε μου έκανε σπασίματα στη κίνηση με την 1016,ακόμα και με το motion plus απενεργοποιημένο.Τη Δευτέρα θα την καλιμπράρω κιόλας και θα σας πω εντυπώσεις
την εχεις καλιμπραρει?Παιδιά έχω την εντύπωση ότι το banding χειροτέρεψε.Ιδέα μου είναι ή μπορεί να συμβεί αυτό ;Το παρατηρώ και σε ταινίες ειδικά σε κίνηση
Το μπαντινγκ ρε αδερφε πως να χειροτερεψει μετα απο μια αναβαθμιση λογισμικου?αφου ολοι ξερουμε οτι κλαουντινγκ και το μπαντινγκ!!!ειναι γνωστα προβληματα των λεντ ελσιντι τηλεορασεων.Παιδιά έχω την εντύπωση ότι το banding χειροτέρεψε.Ιδέα μου είναι ή μπορεί να συμβεί αυτό ;Το παρατηρώ και σε ταινίες ειδικά σε κίνηση
Καταλαβα!!!μαλλον θα σου φαινετε!!!!αλλα στο θεμα του ψυχολογικου!!!θα συμφωνησω μαζι σου πληρως!!!.:ernaehrung004:Το μπαντινγκ ρε αδερφε πως να χειροτερεψει μετα απο μια αναβαθμιση λογισμικου?αφου ολοι ξερουμε οτι κλαουντινγκ και το μπαντινγκ!!!ειναι γνωστα προβληματα των λεντ ελσιντι τηλεορασεων.
Συμφωνο!!!ασε που μετα συνηθιζεις και δεν σε πειραζει τοσο!!!παιδες απολαυστε την tv σας και οσοι θελετε να παρετε d8000 απλα να ξερετε οτι θα εχει σιγουρα clouding και ισως banding!απο την περασμενη δευτερα αλλαξα 3 d8000 46 το αποτελεσμα ολες ειχαν clouding τελικα απο τις 3 ξαναπηγα στο μαγαζι τεταρτη φορα και πηρα παλι την πρωτη που ηταν και η καλυτερη με λιγο συνεφφακι χωρις banding!σας το λεω γιατι εδω και μια βδομαδα εχασα τον υπνο μου απο κει και περα απολαυστε αυτην την υπεροχη κινηση και επιλογη σας ειναι αν σασ αρεσει το ρεαλιστικο χρωμα η το ψευτικο(εγω το γουσταρω παντως γιαυτο πηρα και samsung)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.