Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εσυ την κατεβάζεις σε USB και μετα την περνάς στην τηλεόραση;Εγω Αφού συνδέθηκα ασύρματα πήγα στην επιλογή αναβάθμιση λογισμικού και μου έβγαλε μήνυμα αυτό που έγραψα πρίν

Πάντως εμένα δε μου έκανε σπασίματα στη κίνηση με την 1016,ακόμα και με το motion plus απενεργοποιημένο.Τη Δευτέρα θα την καλιμπράρω κιόλας και θα σας πω εντυπώσεις

Το φιλμγουερ αυτο το εχω βαλει!!!αλλα τα σπασιματα τα βλεπω ακομα χωρις μοσιον πλας!!!σε σειρες και εκπομπες!!!απο ελληνικα καναλια!!!αντ1 κιτλ.

Πάντως εμένα δε μου έκανε σπασίματα στη κίνηση με την 1016,ακόμα και με το motion plus απενεργοποιημένο.Τη Δευτέρα θα την καλιμπράρω κιόλας και θα σας πω εντυπώσεις
Και να κατσεις στα αυγα σου!!!:grandpa:ακομα το προβλημα δεν εχει διορθωθει 100%100.περιμενουμε τα νεα με αγωνια οσον αφορα το καλιμπραρισμα.

Exει κάποιος να ποστάρει τελευταίες καλύτερες ρυθμίσεις;
Eπίσης ν' αναφέρω ότι ακόμα δεν μου λειτουργεί το Wi-fi (με την 1018 είμαι).
Καμμιά καλή άποψη;

Είμαι και εγώ κάτοχος της 46άρας D8000. Την έχω από της αρχές του μήνα. Μου έκανε και μένα σπασίματα αλλά μετά την αναβάθμιση στην 1018 βελτιώθηκαν και σχεδόν εξαφανίστηκαν. Μου κάνει σπασίματα στην εικόνα και ιδιαίτερα στους αγώνες όταν βλέπω μέσω NOVA. Για αποκωδικοποιητή έχω τον edision mini και ότι και αν έκανα τα σπασίματα παραμένουν. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία ρύθμιση που να βελτιώνει - διορθώνει το πρόβλημα.

Παιδιά έχω την εντύπωση ότι το banding χειροτέρεψε.Ιδέα μου είναι ή μπορεί να συμβεί αυτό ;Το παρατηρώ και σε ταινίες ειδικά σε κίνηση

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά έχω την εντύπωση ότι το banding χειροτέρεψε.Ιδέα μου είναι ή μπορεί να συμβεί αυτό ;Το παρατηρώ και σε ταινίες ειδικά σε κίνηση
την εχεις καλιμπραρει?

Το μπαντινγκ ρε αδερφε πως να χειροτερεψει μετα απο μια αναβαθμιση λογισμικου?αφου ολοι ξερουμε οτι κλαουντινγκ και το μπαντινγκ!!!ειναι γνωστα προβληματα των λεντ ελσιντι τηλεορασεων.

Δεν έχω κάνει αναβάθμιση φίλε μου.Στην 1016 είμαι ακόμα.Απλά έχω την εντύπωση ότι το μπάντινγκ φαίνεται πιο πολύ.Ίσως επειδή πέφτει το κάτι συνέχεια εκεί.Ψυχολογικά θα πάθουμε με τη νέα τεχνολογία μου φαίνεται:)

Το μπαντινγκ ρε αδερφε πως να χειροτερεψει μετα απο μια αναβαθμιση λογισμικου?αφου ολοι ξερουμε οτι κλαουντινγκ και το μπαντινγκ!!!ειναι γνωστα προβληματα των λεντ ελσιντι τηλεορασεων.
Καταλαβα!!!μαλλον θα σου φαινετε!!!!αλλα στο θεμα του ψυχολογικου!!!θα συμφωνησω μαζι σου πληρως!!!.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδες απολαυστε την tv σας και οσοι θελετε να παρετε d8000 απλα να ξερετε οτι θα εχει σιγουρα clouding και ισως banding!απο την περασμενη δευτερα αλλαξα 3 d8000 46 το αποτελεσμα ολες ειχαν clouding τελικα απο τις 3 ξαναπηγα στο μαγαζι τεταρτη φορα και πηρα παλι την πρωτη που ηταν και η καλυτερη με λιγο συνεφφακι χωρις banding!σας το λεω γιατι εδω και μια βδομαδα εχασα τον υπνο μου απο κει και περα απολαυστε αυτην την υπεροχη κινηση και επιλογη σας ειναι αν σασ αρεσει το ρεαλιστικο χρωμα η το ψευτικο(εγω το γουσταρω παντως γιαυτο πηρα και samsung)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδες απολαυστε την tv σας και οσοι θελετε να παρετε d8000 απλα να ξερετε οτι θα εχει σιγουρα clouding και ισως banding!απο την περασμενη δευτερα αλλαξα 3 d8000 46 το αποτελεσμα ολες ειχαν clouding τελικα απο τις 3 ξαναπηγα στο μαγαζι τεταρτη φορα και πηρα παλι την πρωτη που ηταν και η καλυτερη με λιγο συνεφφακι χωρις banding!σας το λεω γιατι εδω και μια βδομαδα εχασα τον υπνο μου απο κει και περα απολαυστε αυτην την υπεροχη κινηση και επιλογη σας ειναι αν σασ αρεσει το ρεαλιστικο χρωμα η το ψευτικο(εγω το γουσταρω παντως γιαυτο πηρα και samsung)
Συμφωνο!!!ασε που μετα συνηθιζεις και δεν σε πειραζει τοσο!!!

παιδια καλησπερα αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει απο εχτες δεν μπορω στο smarthub να συνδεθω σαν χρηστης μου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει παρεμβολη δικτυου και να προσπαθησω αργοτερα.Οποια εφαρμογη δεν χρησιμοποιει συνδεση χρηστη δουλευει κανονικα(πχ 3D , internet κπλ) ενω στο facebook ή στο socialtv με πεταει εξω.Στις ρυθμισεις (μπλε κουμπι)δεν ειναι ενεργη η διαχειρηση λογαριασμου....Καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα και παλι!θα ηθελα να μου προτεινετε δορυφορικα πιατα κ lnb για την tv γιατι ειμια παντελως ασχετος!κατι οικονομικο εως 200 ευρω συνολο!

βαλτε και μενα στους κατοχους της 46αρας,την δοκιμαζω και θα γραψω αν εχει κανενα προβλημα