Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιιδιά καλησπέρα,
Νέος στο forum και πρόσφατα κάτοχος μίας 46D8000.
Σύνδεσα την οπτική έξοδο με το Home Cinema (ενας παλίος Sony αλλά αρκετά ικανοποιητικός)
Ένα ζήτημα που διαπίστωσα και χρειάζομαι την βοήθεια σας είναι ότι όταν παίζω ταινία mkv/DTS από DLNA (το αυθεντικό της Samsung AllShare) ο ήχος από την οπτική έξοδο της τηλεόρασης δεν είναι DTS ούτε καν Dolby Surround αλλά απλά 2 ch. Μάλλον κάποια ρύθμιση δεν έχω ενεργοποιήσει (το manual δεν είναι και τόσο καλό) φαντάζομαι.
Έχει κανείς άλλος αντίστοιχο θέμα ?
Γενικά οι εντυπώσεις πολύ καλές, δεν έχω προλάβει βέβαια ακόμη λόγω δουλειάς να δώ ρυθμίσεις κλπ, ελπίζω να τα καταφέρω το Σ-Κ.

Το βρήκα τελικά. Πρέπει να παίζει εκείνη την στιγμή DTS ή AC3 για να μπορέσεις να επιλέξεις format ήχου (ψιλομα... το θεωρώ).
Πας [Menu].[Ήχος].[Πρόσθετες Επιλογές].[SPDIF] και επιλέγεις τύπο εξόδου. Φάινεται να το κρατάει, έτσι δεν χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά.

Καλησπερα παιδια.Εχω μια d8000 46'' απο τον περασμενο φεβρουαριο.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με clouding και ποιοτητα εικονας,παιζει αψογα.
Το μονο μου με παραξενεψε ειναι οτι εχθες το βραδυ και συγκεκριμενα στον ΑΝΤ1 και Μega μου εβγαλε low signal message με 2 sec διαρκεια και ξανα εμπαινε κανονικα στο καναλι.
Να πω επισης οτι εχω το 001015 ver update. Μηπως το εχετε ξανα δει αυτο το μυνημα? Το καλωδιο της κεραιας ειναι του κουτιου.(ολοκαινουργιο).

Νομιζω πως ειναι συνηθισμενο προβλημα της Digea

Καλησπερα παιδια.Εχω μια d8000 46'' απο τον περασμενο φεβρουαριο.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με clouding και ποιοτητα εικονας,παιζει αψογα.
Το μονο μου με παραξενεψε ειναι οτι εχθες το βραδυ και συγκεκριμενα στον ΑΝΤ1 και Μega μου εβγαλε low signal message με 2 sec διαρκεια και ξανα εμπαινε κανονικα στο καναλι.
Να πω επισης οτι εχω το 001015 ver update. Μηπως το εχετε ξανα δει αυτο το μυνημα? Το καλωδιο της κεραιας ειναι του κουτιου.(ολοκαινουργιο).

Ήταν από το σήμα της DIGEA γιατί το έβγαλε και σε μένα δύο φορές εχθές στο ΑΝΤ1.

Καλησπέρα, επειδή η D8000 είναι υποψήφια για άμεση αγορά και πιο συγκεκριμένα η UE55D8000 μπορεί να μου πεί κάποιος τα μειονεκτήματά της;
Βασικά με ενδιαφέρουν 2-3 πράγματα,
clouding (λίγο-μέτριο-πολύ);
Ιnput lag (υπολογίσιμο);
Γενικά προβλήματα ανομοιομορφίας κτλπ. υπάρχουν;

Ρε παιδιά επειδή με ενδιαφέρει η αγορά της 55 πήγα να την δω στον Κοτσόβολο και όσο και να προσπάθησα δεν μπορεσα να διακρίνω clouding σε μαύρο φόντο.

Clouding,banding και γενικότερη ανομοιομορφία σε μεγάλο βαθμό.Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο και σε τι πάνελ θα πέσεις,όμως οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ του να βρείς πάνελ με κάτι απο τα παραπάνω ή όλα μαζί

Ρε παιδιά επειδή με ενδιαφέρει η αγορά της 55 πήγα να την δω στον Κοτσόβολο και όσο και να προσπάθησα δεν μπορεσα να διακρίνω clouding σε μαύρο φόντο.
Ενοειτε οτι δεν μπορεις να το διακρινεις,με τετιον φωτισμο που εχει το καταστημα πως θα το δεις?το κλαουντινγκ εμφανιζεται κυριως οταν εχεις μια τηλεοραση σε σκοτεινο χωρο.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενοειτε οτι δεν μπορεις να το διακρινεις,με τετιον φωτισμο που εχει το καταστημα πως θα το δεις?το κλαουντινγκ εμφανιζεται κυριως οταν εχεις μια τηλεοραση σε σκοτεινο χωρο.
Πες τους να σβησουν τα φωτα

Παιδια εχω κατεβασει το τελευταιο Firmware T-GAP8DEUC-1018.1 και οταν παω να το περασω μεσω του USB στην UE40D8000 βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση θελω τα φωτα σας

Παιδια εχω κατεβασει το τελευταιο Firmware T-GAP8DEUC-1018.1 και οταν παω να το περασω μεσω του USB στην UE40D8000 βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση θελω τα φωτα σας
Ετσι δεν δουλευει,θα πας στον υπολογιστη σου,και θα κανεις ινσταλ το αρχειο που κατεβασες απο το σαιτ της σαμσουνκγ,με το που τελιωσει η διαδικασια,θα σου βγαλει εναν φακελο,αυτον τον φακελο θα τον βαλεις σε ενα αδειο στικακι,θα τον κοτσαρεις στην τιβι και θα σου βγαλει ενημερωση για καινουργια αναβαθμιση.

λοιπον ηρθε και μενα η ωρα να γινε κατοχος της 46" αφου για τις 55" φωναζει η γυναικα οτι θα πεσει μεγαλη και η αληθεια ειναι οτι επειδη τα παιδια καθονται καμια φορα μπροστα στην τηλεοραση ασε μην στραβωθουνε.
Επειδη το παρακολουθω το θεμα καιρο και δεν μπορω να ψαξω ολες τις σελιδες θυμαμαι οτι καποιος φιλος ειχε παραθεσει καποια τεστ που μπορουμε να κανουμε για τα γνωστα θεματα για συννεφα κτλπ...
Μηπως υπαρχει κανα λινκ για αυτο?

Το αλλο βασικο ερωτημα ειναι απο που να την παρω?
Ψαχνοντας στον τσιγκουνη την πιο φτηνη τιμη την εχει ο http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=5939 με 4 γυαλια δωρο και κατι ταινιες
Απο κει και περα την ειχα βρει και στο πλαισιο με 50 ευρω παραπανω και ελεγα να την παρω απο εκει γιατι σε περιπτωση που εχει καποιο θεμα η τηλεοραση, πιστευω οτι θα βγαλω ακρη πιο ευκολα.
Το περιεργο ειναι οτι σημερα που κοιταω το πλαισιο δεν την εχει ουτε σε 46" αλλα ουτε σε 55" :twoguns: Περιεργο δεν ειναι αυτο? θα περασω να ρωτησω τι γινεται.
Εχει κανεις να προτεινει κανα μαγαζι με το οποιο αν και εφοσον προκυψει καποιο θεμα αντικαταστασης οτι ολα θα κυλησουν ομαλα?
Υπαρχει καμια συμβουλη πριν την αγορα απο τους ηδη κατοχους?

Ευχαριστω

-Υποψιαζομαι οτι εδω το ποστ μου μπορει να ειναι οφ-τοπικ απλα το εγραψα επειδη μπαινουν πολλοι κατοχοι του μοντελου .Αν ειναι λαθος παρακαλω ας μεταφερθει η πειτε το μου να ανοιξω ενα καινουργιο

Last edited:
Καλύτερα να πάς στα media markt που έχουνε doa 14 ημέρες και δεν θα σε δυσκολέψουν σε πιθανή αλλαγή.Απο εκεί και πέρα ψάξε...αστρολογικά να βρείς μια καλή μέρα για σένα και πήγαινε με την ελπίδα να πετύχεις ικανοποιητικό πάνελ!Κι αν σου κάτσει...που λένε!

ανοιγω καινουργιο στο << αγορα τηλεορασης>> οποτε καποιος mod αν θελει ας το σβησει

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εχουμε συμπερασματα απο τη 1018? τη περασε κανενας?

απο input lag πως ανταποκρινεται η τηλεοραση σε πραγματικη χρηση gaming?
βασικα εχω ps3 και λιωνω πολλες ωρες τα σ-κ με το modernwarfare οποτε θα ηθελα να ακουσω απο χρηστες καποια σχολια

Παιδια ,σημερα παραλαμβανω και γω απο Κωτσοβολο (1600 ευρω)!!!
Βεβαια πρεπει να την εκανα την μακακια μου, γιατι υπεγραψα και ηδη πληρωσα επεκταση εγγυησης 350 ευρω ,χωρις να διευκρινησω για το clouding!!!
Βεβαια μου εκαναν 36 ατοκες δοσεις οποτε μικρο το κακο.

Θα σας πω και τι ΘΑ συμβει αν δεν μου δωσουν τα δωρα που λεει η ιδια η Samsung.
Τους πηρα τηλεφωνο ,μου ανοιξαν κωδικο και μου ειπαν οτι εχει μεσα ...2 ζευγαρια γυαλιά, 3 ταινιες 3D και με 5 ευρω παιρνω και το touch control.
Ειμαι οκ????

φιλε το touch control ειναι στην προσφορα....μην τους δωσεις μια....πηρα τηλεφωνο την samsung και εμαθα
Αμα σου πουνε μα-μου και ιστοριες πες τους πηρα την επισιμη αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι πρεπει να το παρω τζαμπα.
Για τα υπολοιπα ειναι οτι σου ειπανε