Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

φιλε μου σαν λιγακι ακριβα την πηρες!1450 την πηρα απο τα multirama πριν 2 εβδομαδες και σε 4 μερες μου επεστρεψαν τα 150!οσο για την επεκταση εγγυησης να ξερεις οτι εαν χτυπα ξυλο παθει κατι η tv θα σου πουν το γνωστο παραμυθι οτι ογειλεται στην ηλεκτροδοτηση και θα σου πουν παρε αλλη τιβι και θα σου κανουμε καλθτερη προσφορα!αρα δεν χρειαζεται να σκασεις την 350αρα σου!

Κακως εκανες την επεκταση εγγυηση,τιποτα δεν κανει ο κωτσοβολος,χαλια το σερβις του,και επιπλεον πολλα τα λεφτα που ζητανε για επεκταση εγγυηση.Να φανταστεις δεν εχουν δικο τους σερβις,καλουνε το σερβις της σαμσουνγκ για να ερθουν να στην παρουν.

Φιλαρακια μου βιαστικα μαλλον και την πατησα!!!
1500 μετρητα μου την δινανε αλλα επειδη το θεωρησα ξεφτιλα τους πηρα οσες πιο πολλες ατοκες δοσεις μπορουσα.
Και ναι....το μονο μαγαζι που δεν σκεφτηκα να παω ηταν το Multirama......

Οσο για την εγγυηση ....και κει μακακας!!!!

Τουλαχιστον ελπιζω να με αποζημιώσει η τηλεοραση.
46 ιντσες πρωτη φορα βαζω σπιτι.

Φιλαρακια μου βιαστικα μαλλον και την πατησα!!!
1500 μετρητα μου την δινανε αλλα επειδη το θεωρησα ξεφτιλα τους πηρα οσες πιο πολλες ατοκες δοσεις μπορουσα.
Και ναι....το μονο μαγαζι που δεν σκεφτηκα να παω ηταν το Multirama......

Οσο για την εγγυηση ....και κει μακακας!!!!

Τουλαχιστον ελπιζω να με αποζημιώσει η τηλεοραση.
46 ιντσες πρωτη φορα βαζω σπιτι.
Πρωτα πρωτα καλοριζικη καλοθεατη και προπαντως απροβληματιστη να σου ειναι φιλε μου.Εχω και εγω μια 46αρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση, της υπηρεσιες,και την πιοτητα κατασκευης που εχει.Αμα δεν ειχα και κλαουντινγκ στην δικια μου τιβι,τοτε θα μιλουσα για την τελεια τηλεοραση,αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε πλεονεκτες και να ψαχνουμε το τελειο.Παντως το 3ντι της ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην σημερινη αγορα εκει εξω, και ειναι μια απο τις καλυτερες 3ντι τηλεορασεις αυτης την εποχης,περιμενουμε με ανυπομονησια της εντυπωσεις σου.:ernaehrung004:

Κακως εκανες την επεκταση εγγυηση,τιποτα δεν κανει ο κωτσοβολος,χαλια το σερβις του,και επιπλεον πολλα τα λεφτα που ζητανε για επεκταση εγγυηση.Να φανταστεις δεν εχουν δικο τους σερβις,καλουνε το σερβις της σαμσουνγκ για να ερθουν να στην παρουν.

Αυτό είναι γνωστό ότι ο Κοτσοβολος δεν έχει service. Η samsung θα επισκευάσει τυχόν ζημιά και αυτοί αναλαμβάνουν τα έξοδα. Και γω στα multirama πιο παλιά που είχα πάρει ένα macbook με επέκταση εγγύησης, όταν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα αναλάβανε αυτοί να το στείλουν στο service της apple στην Ελλάδα με το κόστος επισκευής δικό τους. Και καλύτερα βέβαια που γίνεται έτσι γιατί πέστε μου π.χ. ποιος θα εμπιστευόταν την samsung του σε τυχόν πρόβλημα να την επισκευάσει ο Κοτσοβολος!!! Πάντως έτσι λειτουργούν οι επεκτάσεις εγγυήσεις σε αυτά τα καταστήματα. Το θέμα βέβαια είναι αν συμφέρει οικονομικά να κανεις μια τέτοια επέκταση εγγύησης. Ιδίως σε TV που σε αντίθεση π.χ. με υπολογιστές δεν παθαίνουν συχνά βλάβες.

Εγώ αγόρασα την τηλεόραση στις 29/11/2011 UE46 D8000 1438 ευρώ και 3D SSG3300GR 90ευρώ και HC HTD5550 495 ευρώ! σύνολο 2023 ευρώ από κοτσόβολο!
Καλά την πείρα λέτε? ή όχι? :p αυτή την προσφορά μου κάνανε εμένα! κανονικά έβγεναν 2240 ευρώ! Λοιπών πέρασαν 16 μέρες και ακόμα τα 150 ευρώ επιστροφής δεν τα πείρα!
Και είχε μέσα 2 ζευγάρια γυαλιά με μπαταρία και το ασημί τηλεκοντρολ που έχει και touch πάνω :p
Λοιπών η τηλεόραση τα σπάει αλλά έχω 2-3 προβλήματα και εγώ!
Απίστευτο clounding!και ο φωτισμός γύρο γύρο φαίνεται κάμποσο! φυσικά τα συνεφάκια είναι πανέμορφα μέσα στην οθόνη χαχα!
επήσεις έχω έναν "Λεκέ" πάνω δεξιά στη γονία ο οποίος δεν λέει να φύγει και δεν ξέρω τη να του ρίξω (π.χ. λίγο νερό σε πανάκι!) ώστε να φύγει!
Και τέλος αυτο το "ΤΑΚ" που κάνει στην αρχή αν το κάνει και σε εσάς! όταν την ανοίγεις και όταν την κλείνεις!

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια μια ερώτηση όταν παίζω παιχνίδια στο ps3 πρέπει να έχω πάντα την λειτουργία παιχνιδιού στο οn; Γιατί χάνει πολυ σε γραφικα.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια μια ερώτηση όταν παίζω παιχνίδια στο ps3 πρέπει να έχω πάντα την λειτουργία παιχνιδιού στο οn; Γιατί χάνει πολυ σε γραφικα.

Εγω δεν την βαζω καθολου,μια χαρα παιζω χωρις αυτην την επιλογη.

Εγώ αγόρασα την τηλεόραση στις 29/11/2011 UE46 D8000 1438 ευρώ και 3D SSG3300GR 90ευρώ και HC HTD5550 495 ευρώ! σύνολο 2023 ευρώ από κοτσόβολο!
Καλά την πείρα λέτε? ή όχι? :p αυτή την προσφορά μου κάνανε εμένα! κανονικά έβγεναν 2240 ευρώ! Λοιπών πέρασαν 16 μέρες και ακόμα τα 150 ευρώ επιστροφής δεν τα πείρα!
Και είχε μέσα 2 ζευγάρια γυαλιά με μπαταρία και το ασημί τηλεκοντρολ που έχει και touch πάνω :p
Απίστευτο clounding!και ο φωτισμός γύρο γύρο φαίνεται κάμποσο! φυσικά τα συνεφάκια είναι πανέμορφα μέσα στην οθόνη χαχα!
επήσεις έχω έναν "Λεκέ" πάνω δεξιά στη γονία ο οποίος δεν λέει να φύγει και δεν ξέρω τη να του ρίξω (π.χ. λίγο νερό σε πανάκι!) ώστε να φύγει!
Και τέλος αυτο το "ΤΑΚ" που κάνει στην αρχή αν το κάνει και σε εσάς! όταν την ανοίγεις και όταν την κλείνεις!

Φιλε μου καταρχην καλοριζικη,για τον λεκε που εχει επανω,θα πας σε ενα σουπερ μαρκετ,και θα αγορασεις απιονισμενο νερο,αυτο που βαζουμε στα σιδερα,που δεν εχει αλατα.
Στην δικια μου αναγκαστηκα να παρω απιονισμενο νερο,για να βγαλω της σταμπες που μου ειχαν αφησει τα καθαριστικα του κωλου,που μας πλασαρουνε.(ειχα παρει 2 καθαριστικα της κρυσταλ αουντιο,και αντι να μου καθαρισει κατι δαχτυλιες που ειχε πανω η τιβι μου,μου αφησε σταμπες)Σε ενα νωπο πανακι θα βαλεις λιγο νερο,και θα καθαρισεις απλα την επιφανεια που ειναι πανω ο λεκες.Οσο για το τικ που μου λες,και εμενα οταν ανοιγει ετσι κανει.

Πρωτα πρωτα καλοριζικη καλοθεατη και προπαντως απροβληματιστη να σου ειναι φιλε μου.Εχω και εγω μια 46αρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση, της υπηρεσιες,και την πιοτητα κατασκευης που εχει.Αμα δεν ειχα και κλαουντινγκ στην δικια μου τιβι,τοτε θα μιλουσα για την τελεια τηλεοραση,αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε πλεονεκτες και να ψαχνουμε το τελειο.Παντως το 3ντι της ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην σημερινη αγορα εκει εξω, και ειναι μια απο τις καλυτερες 3ντι τηλεορασεις αυτης την εποχης,περιμενουμε με ανυπομονησια της εντυπωσεις σου.:ernaehrung004:

Μην περιμενεις φιλε μου εχοντας ρυθμισεις για ημερησια θεαση να δεις το βραδυ μαυρο της προκοπης!!! Παιξε με τις λεπτομερειες σκιας, τη φωτεινοτητα και το κυριοτερο με το ECO το οποιο μειωσε το οσο σου επιτρεπουν οι φωτιστικες συνθηκες της νυχτερινης σου θεασης! Εγω εχω μαυρο κατραμι!!!!

Ωπα! Μιλας για clouding! sorry! Για τα επιπεδα μαυρου, ο,τι ειπα ισχυει!

Σιγα μην την παραλαμβανα!!!!!!
Τους ειπα πριν καν μου την φερουν ,οτι αν δεν εχει μεσα 2 γυαλια,3 ταινιες και το touch χειριστήριο δεν την παραλαμβανω και ακυρωνω την παραγγελια.
Μου αλλαξαν την παραγγελια, εβαλαν κωδικους που περιλαμβανει τα δωρα και θα μου τα φερουν την Δευτερα.
Τους τονισα οτι χωρις αυτα ΔΕΝ θα την παραλαβω.
Οψομεθα.
Το θεμα βεβαια ειναι οτι ηδη την εχουν προσθεσει στην καρτα μου ,οποτε μαλλον για μπελαδες παμε!!!!!

ολες κανουν το ΤΑΚ μη φοβασαι οσο για το λεκε και μενα ειχε θα παρεις ενα υγρο MONSTER λεγεται δεν περιεχει καθολου οινοπνευμα θα ριξεις λιγο στο πανακι και με κυκλικες κινησεις θα τριψεις ελαφρα αμεσως μετα περασμα με στεγνο πανι που εχει μεσα η συσκευασια του υγρου

θα μπορούσε κάποιος να μου περιγράψει τί πρόβλημα του δημιουργεί το clouding;
Δηλαδή για να γίνω πιο σαφής, πόσο φαίνεται κατα την διάρκεια μιας ταινίας ή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα (που είναι πολύ πιο απαιτητικός, λόγω της ομοιομορφίας του χόρτου), το λέω γιατι προσπαθώ να καταλάβω, αν οι λεκέδες που έβλεπα σταθερούς στην εικόνα της 55LW650S είναι το ίδιο φαινόμενο με το clouding που περιγράφετε ή όχι.

Μια εωτησουλα.
Το clouding φαινεται και στην θεαση ή μονο σε μαυρες οθονες?????
Γιατι και η πλασμα που εχω,εχει το logo του Mega "τυπωμενο ανεξίτηλα":furious3: στην οθονη,αλλα δεν τρεχει και τιποτα.
Εγω μονο το βλεπω, που το ξερω!!

Edit...ωρε συμπτωση!!!ιδια ερωτηση!!!

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

online παιζεις καθολου? εχεις παρατησει εντονα το λεγομενο input lag?
ειναι το μονο που με προβληματιζει και δεν την εχω τσακωσει ακομα( τα συννεφακια τα εχω ηδη στο μυαλο μου αν ειναι σε αποδεχτο οριο)
Βασικα οπως εχω γραψει παιζω πολυ πιστολιδι online και δεν θελω μεχρι να στοχευσω να με εχουν φαει 2-3 φορες :rifle:

Ιδίως σε TV που σε αντίθεση π.χ. με υπολογιστές δεν παθαίνουν συχνά βλάβες.
Να ενα καλο θεμα για συζήτηση.
Εμενα μου φανηκε χρησιμη αυτη η εγγυηση, οταν αγορασα ενα mp3 player των 80 ευρω και καηκε.
Χωρις δυτερη κουβεντα μου το αντικαταστησανε.
το θεμα ειναι οτι το μαγαζι που το πηρα (Electroworld) εκλεισε,οποτε τωρα τι κανω????
Επισης το Saturn που πηρα μια 22αρα και εκανα επεκταση (και αυτο γιατι η παλια χαλασε και εκανε πιο πολλα λεφτα να την φιαξω παρα να παρω καινουργια) εκλεισε.
Αρα?????
Μας κοροϊδευουν βρε παιδια???
Το βεβαιο ειναι ομως οτι αν χαλαει αυτη η τηλεοραση δεν υπαρχει περιπτωση να την βγαλεις καθαρη με κατω απο 300 ευρω.
Και σε πεντε χρονια εχεις μεγαλες πιθανοτητες κατι να σου χαλασει.

Γνωμες???

To θέμα είναι πώς επηρεάζουν την εικόνα τα συνεφάκια; γιατι αν φαίνονται μόνο σε μαύρη οθόνη, δέν αποτελεί πρόβλημα, τουλάχιστον σε ταινίες, ποδόσφαιρο και gaming, αν φαίνονται όμως σε κινούμενες εικόνες και ειδικά σαν στάμπες στην οθόνη, σταθερές, ανεξάρτητες με την κίνηση της κάμερας, μόλις τα ανακαλύψεις , θα ρίξεις πολύ κλάμα που πεταξες 2.200 ευρώ και δέν μπορείς πλέον να ευχαριστηθείς τίποτα, γιατι το μάτι σου θα καρφώνει συνεχώς εκεί.

To θέμα είναι πώς επηρεάζουν την εικόνα τα συνεφάκια; γιατι αν φαίνονται μόνο σε μαύρη οθόνη, δέν αποτελεί πρόβλημα, τουλάχιστον σε ταινίες, ποδόσφαιρο και gaming, αν φαίνονται όμως σε κινούμενες εικόνες και ειδικά σαν στάμπες στην οθόνη, σταθερές, ανεξάρτητες με την κίνηση της κάμερας, μόλις τα ανακαλύψεις , θα ρίξεις πολύ κλάμα που πεταξες 2.200 ευρώ και δέν μπορείς πλέον να ευχαριστηθείς τίποτα, γιατι το μάτι σου θα καρφώνει συνεχώς εκεί.
Γιατι τον επειρεαζεις ψυχολογικα, αστον ανθρωπο να χαρει την αγορα του γιατι με αυτα που του λες και συνεφακια να μην υπαρχουν θα βρει