Αυτο ειναι το λεγομενο μπαντινγκ που σου εμφανιζει,αμα σε ενοχλει τοσο πολυ,και ειναι τοσο εμφανες,ενοειτε οτι ζητας αντικατασταση.Καλησπερα θελω τη βοηθεια σας για να παρω την αποφαση αν πρεπει ν αλλαξω την τηλεοραση καθως απομενουν δυο μερες ακομα.
σημερα που εβλεπα ποδοσφαιρο απο νοβα hd παρατειρησα πανω απ το φωτιζομενο σημα της samsung μια μαυριλα και επισης πηγαινοντας αριστερα δεξια η εικονα στο χορταρι σαν να βλεπω κατι αμυδρες μαυρεσ κατακορυφες μαυριλες ??????
αν ειναι να επιστραφει ας μου πει καποιος παθον την διαδικασια
Ευχαριστω πολυ!!!
Παιδια εχθες το βραδυ παρατηρησα(σε ασπρο φοντο φυσικα)2 λεπτες μαυρες γραμμες στι 2 κατω γωνιες της τηλεορασης μου.Το θεμα ειναι οτι αυτο που μου εμφανιστηκε πρωτη φορα το παρατηρω,και ειμαι 100%100 σιγουρος οτι δημιουργηθηκε απο μονο του,δηλαδη δεν προυπηρχε οταν αγορασα την τηλεοραση.Ειναι λες εχει πιαστει σαν βρωμια μεσα απο το πανελ,αμα παρατηρησεις απο κοντα τις 2 γωνιες,δηλαδη δεν ειναι μπροβλημα μπαντινγκ.Τι να κανω τωρα να παρω το σερβις για να ερθουν να την δουν?η θα κανω μια τρυπα στο νερο?ευχαριστω,και περιμενω οπωσδηποτε μια γνωμη απο τους εμπειρους του φορουμ για να μου που μια λυση.
.... Επίσης βλέπω μέσω wi-fi τον υπολογιστή μου από όπου μπορώ να ανοίξω όποιο αρχείο θέλω ...
Κατεβασε και περασε το 1020 και μη φοβασαι τιποταΕχω την 55αρα εδβ και 2 μηνες. Δεν εχω κανει καμια αναβαθμηση λογισμικου! Χανω τιποτα? Επειδη δεν εχω κανανε προβλημα, ουτε στην εικονα, ουτε και σε τιποτα αλλο, δεν τολμω να κατεβασω καινουργιο λογισμικο μη χαλασω κατι απο τα καλως κειμενα.
Κατεβασε και περασε το 1020 και μη φοβασαι τιποτα
Εμένα πάντως δεν μου το κάνει :/Νέο update 1021 σήμερα!!
παιδια κανενας την 1021 την δοκιμασε?ξερετε μηπως καποια σελιδα που να ενημερωνει για τις αλλαγες που
επιφερει η καθε εκδοση ?
ευχαριστω εκ των προτερων.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.