Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βλεποντας ποδοσφαιρο απο την nova SD ειχα σπασιματα στην εικονα. Οτι και να δοκιμασα στις ρυθμισεις ειχε σπασιμο. Ξερει κανεις κατι;

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα θελω τη βοηθεια σας για να παρω την αποφαση αν πρεπει ν αλλαξω την τηλεοραση καθως απομενουν δυο μερες ακομα.
σημερα που εβλεπα ποδοσφαιρο απο νοβα hd παρατειρησα πανω απ το φωτιζομενο σημα της samsung μια μαυριλα και επισης πηγαινοντας αριστερα δεξια η εικονα στο χορταρι σαν να βλεπω κατι αμυδρες μαυρεσ κατακορυφες μαυριλες ??????
αν ειναι να επιστραφει ας μου πει καποιος παθον την διαδικασια

Ευχαριστω πολυ!!!
Αυτο ειναι το λεγομενο μπαντινγκ που σου εμφανιζει,αμα σε ενοχλει τοσο πολυ,και ειναι τοσο εμφανες,ενοειτε οτι ζητας αντικατασταση.

Παιδια εχθες το βραδυ παρατηρησα(σε ασπρο φοντο φυσικα)2 λεπτες μαυρες γραμμες στι 2 κατω γωνιες της τηλεορασης μου.Το θεμα ειναι οτι αυτο που μου εμφανιστηκε πρωτη φορα το παρατηρω,και ειμαι 100%100 σιγουρος οτι δημιουργηθηκε απο μονο του,δηλαδη δεν προυπηρχε οταν αγορασα την τηλεοραση.Ειναι λες εχει πιαστει σαν βρωμια μεσα απο το πανελ,αμα παρατηρησεις απο κοντα τις 2 γωνιες,δηλαδη δεν ειναι μπροβλημα μπαντινγκ.Τι να κανω τωρα να παρω το σερβις για να ερθουν να την δουν?η θα κανω μια τρυπα στο νερο?ευχαριστω,και περιμενω οπωσδηποτε μια γνωμη απο τους εμπειρους του φορουμ για να μου που μια λυση.

Παιδια εχθες το βραδυ παρατηρησα(σε ασπρο φοντο φυσικα)2 λεπτες μαυρες γραμμες στι 2 κατω γωνιες της τηλεορασης μου.Το θεμα ειναι οτι αυτο που μου εμφανιστηκε πρωτη φορα το παρατηρω,και ειμαι 100%100 σιγουρος οτι δημιουργηθηκε απο μονο του,δηλαδη δεν προυπηρχε οταν αγορασα την τηλεοραση.Ειναι λες εχει πιαστει σαν βρωμια μεσα απο το πανελ,αμα παρατηρησεις απο κοντα τις 2 γωνιες,δηλαδη δεν ειναι μπροβλημα μπαντινγκ.Τι να κανω τωρα να παρω το σερβις για να ερθουν να την δουν?η θα κανω μια τρυπα στο νερο?ευχαριστω,και περιμενω οπωσδηποτε μια γνωμη απο τους εμπειρους του φορουμ για να μου που μια λυση.

Κανεις παιδια???

Καλημέρα. Είμαι κι εγς κάτοχος μιας 55D8000 και ήθελα να ρωτήσω αν γινεται να επιλέξεις τα κανάλια στα ψηφιακά (το 1 να ναι το μεγα πχ κτλ). Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά μόνο τα αναλογικά κανάλια μου επιτρέπει να ρυθμίσω. Επίσης βλέπω μέσω wi-fi τον υπολογιστή μου από όπου μπορώ να ανοίξω όποιο αρχείο θέλω αλλά έτσι δεν μου παίζουν οι υπότιτλοι όταν είναι εξωτερικοί. Με το allshare θα λειτουργεί κανονικά? Τέλος τα δωρεάν 3D δείγματα της Samsung μέσω smartTV δεν μπορώ να τα δώ γιατί κατεβαίνουν πολύ αργά.(2MPBs σύνδεση) Και pause να κάνω δεν κάνει buffering να τα δω μετά κανονικά. Μπορώ να τα βρω σε κάποιο site να τα κατεβάσω?

Ναι μεσα απο το SmurtHub
Οι υποτιτλοι πρεπει να ειναι SRT και μονο το ιδιο ονομα. Ενεργοποιεις τους υποτιτλους
Η ταχυτητα σου ειναι πολυ μικρη. Θελει τουλαχιστο 7Mbps

Εχω την 55αρα εδβ και 2 μηνες. Δεν εχω κανει καμια αναβαθμηση λογισμικου! Χανω τιποτα? Επειδη δεν εχω κανανε προβλημα, ουτε στην εικονα, ουτε και σε τιποτα αλλο, δεν τολμω να κατεβασω καινουργιο λογισμικο μη χαλασω κατι απο τα καλως κειμενα.

.... Επίσης βλέπω μέσω wi-fi τον υπολογιστή μου από όπου μπορώ να ανοίξω όποιο αρχείο θέλω ...

πως ακριβώς βλέπεις τα αρχεία του υπολογιστή σου; Χωρίς χρήση του Allshare?
Ευχαριστώ.

Από ότι είπε ένας εδώ, για να δει τους υπότιτλους μέσω του allshare,πρέπει να κάνουμε κοινόχρηστο τον φάκελο που είναι η ταινία με τους υπότιτλους και λογικά θα τους δει κανονικά!

Εχω την 55αρα εδβ και 2 μηνες. Δεν εχω κανει καμια αναβαθμηση λογισμικου! Χανω τιποτα? Επειδη δεν εχω κανανε προβλημα, ουτε στην εικονα, ουτε και σε τιποτα αλλο, δεν τολμω να κατεβασω καινουργιο λογισμικο μη χαλασω κατι απο τα καλως κειμενα.
Κατεβασε και περασε το 1020 και μη φοβασαι τιποτα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια καλησπέρα έχω την 1018 και είμαι ευχαριστημένος με την 1020 τι διαφορες θα έχω προς το καλύτερο;

To 1020 εκανε διορθωση στο κυριοτερο τον συγχρονισμο στην εγγραφη του PVR
Tην 1021 την εχει η Ελληνικη σελιδα της SAMSUNG

παιδια κανενας την 1021 την δοκιμασε?ξερετε μηπως καποια σελιδα που να ενημερωνει για τις αλλαγες που
επιφερει η καθε εκδοση ?
ευχαριστω εκ των προτερων.....

παιδια κανενας την 1021 την δοκιμασε?ξερετε μηπως καποια σελιδα που να ενημερωνει για τις αλλαγες που
επιφερει η καθε εκδοση ?
ευχαριστω εκ των προτερων.....

Δες εδώ. http://www.samsung.com/uk/support/model/UE46D8000YUXXU-downloads?isManualDownload=true
Πάτα στο firmware, πήγαινε το mouse πάνω στο ερωτηματικό δίπλα στο firmware και θα δεις τι ακριβώς αλλάζει στο 1021.

Last edited:
Απο αυτα που διαβασα βελτιωνει την εγγραφη σε φλασακι η σε σκληρο δισκο και την συνδεση στο Ιντερνετ