Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πως ακριβώς βλέπεις τα αρχεία του υπολογιστή σου; Χωρίς χρήση του Allshare?
Ευχαριστώ.

Μεσω WiFi εκανα αναζήτηση για συσκευές και βρηκα το pc. Δεν θυμάμαι αν επρεπε να κάνω και τίποτα άλλο αλλά τώρα εκει που μου εμφανιζει Tv, usb, hdmi1 κτλ μου εμφανιζει και το Pc μου και οταν πατάω εκεί μου εμφανίζει όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νέο update 1021 σήμερα!!
Περασα τη 1021 η εικονα βελτιωθηκε και αγγιζει το τελειο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Περασα τη 1021 η εικονα βελτιωθηκε και αγγιζει το τελειο...

Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι η ιδεα σου???
δηλαδη τι ειδους βελτιωση ειδες στην εικονα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω την 1018 η 1021 βελτιώνει και την κίνηση; Τελικά αξίζει να την κατεβασουμε ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χωρις δευτερη συζητηση. Κατˊ αρχας διορθωνει το PVR

Βρε παιδια να σας ρωτησω κατι..
Εψαξα χθες και βρηκα την καινουργια εκδοση λογισμικου ,που ειναι η 1021.
Η τηλεοραση εχει τωρα την 1019.
Ομως δεν την περναει μονη της ,αλλα υπαρχει ενα πεδιο, που κατι λεει για αντικατασταση λογισμικου.
Να του πατησω ναι ,να βαλει την καινουργια????
Δεν το κανει απο μονη της?????

(εκει που λεει για λογισμικο δειχνει οτι ¨φοραει" το 1019,παρολο που εχω κατεβασει το νεο).

Επισης κατι αλλο.
Χθες στα ξαφνικα εκλεισε μονη της!!!
Κατι συμβαινει ή ετσι κανουν ολες????

Κια κατι αλλο που ξεχασα..
Μπορουμε με καποιο τροπο να αποσυνδεουμε την τηλεοραση απο το router ή ειναι μονιμα συνδεδεμενη θελουμε δεν θελουμε???

Βρε παιδια να σας ρωτησω κατι..
Εψαξα χθες και βρηκα την καινουργια εκδοση λογισμικου ,που ειναι η 1021.
Η τηλεοραση εχει τωρα την 1019.
Ομως δεν την περναει μονη της ,αλλα υπαρχει ενα πεδιο, που κατι λεει για αντικατασταση λογισμικου.
Να του πατησω ναι ,να βαλει την καινουργια????
Δεν το κανει απο μονη της?????

(εκει που λεει για λογισμικο δειχνει οτι ¨φοραει" το 1019,παρολο που εχω κατεβασει το νεο).

Επισης κατι αλλο.
Χθες στα ξαφνικα εκλεισε μονη της!!!
Κατι συμβαινει ή ετσι κανουν ολες????

Αφού κατέβασες το νέο firmware, βάλε το σε ένα στικάκι πάτα το να κάνει εκτέλεση του προγράμματος μέσα στο
στικάκι, μετά σύνδεσε το στην τηλεόραση και πήγαινε Μenu>Yποστήριξη>Aναβάθμιση λογισμικού>Μέσω USB
θα κάνει γύρω στο ένα λεπτό, και είσαι έτοιμος.
Εμένα ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν μου έχει κλείσει έτσι ξαφνικά ποτέ.

Last edited:
Αφού κατέβασες το νέο firmware, βάλε το σε ένα στικάκι πάτα το να κάνει εκτέλεση του προγράμματος μέσα στο
στικάκι, μετά σύνδεσε το στην τηλεόραση και πήγαινε Μenu>Yποστήριξη>Aναβάθμιση λογισμικού>Μέσω USB
θα κάνει γύρω στο ένα λεπτό, και είσαι έτοιμος.

Η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη με wifi απευθειας στο Internret, απο οπου και κατεβασα το νεο firmware.
Πως να το βαλω σε στικακι?????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι η ιδεα σου???
δηλαδη τι ειδους βελτιωση ειδες στην εικονα?
Οχι, δεμ ειναι η ιδεα μου, ειναι εμφανες η βελτιωση του μαυρου αν και η τηλ.εχει πολυ καλο μαυρο τωρα βελτιωθηκε ακομα καλυτερα

Η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη με wifi απευθειας στο Internret, απο οπου και κατεβασα το νεο firmware.
Πως να το βαλω σε στικακι?????

Το αρχείο του Firmware πρέπει να το κατεβάσεις από τον υπολογιστή σου. Αν δεν του κάνεις εκτέλεση από το pc σε στικάκι δεν γίνεται
να το αναγνωρίσει η τηλεόραση. Μόλις το κάνεις αυτό θα δεις που θα σου εμφανιστεί και ένα πινακάκι οδηγιών και θα σου λέει ακριβώς
τι πρέπει να κάνεις. Απευθείας από την τηλεόραση μπορείς να κάνεις ενημέρωση μόνο από εκεί που λέει ενημέρωση μέσω διαδικτύου αλλά
συνήθως αργούν να βάλουν το καινούριο Firmware.

Αν και λίγο ασυνήθιστο, έχουν βάλει ήδη το 1021 στην αναβάθμιση μέσω διαδικτύου!!!

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν και λίγο ασυνήθιστο, έχουν βάλει ήδη το 1021 στην αναβάθμιση μέσω διαδικτύου!!!
Τελευταια παντως ολο ενα και πιο συχνα εμφανιζεται το φαινομενο αυτο παντως.

Επειδη μαλλον δεν σας τα λεω καλα,θα παω σπιτι με την τηλεοραση ανοικτη να σας γραψω ακριβως τι βλεπω.
Γαιτι ενω κατεβασα κανονικα το νεο λογισμικο 1021 μεσω της λειτουργιας "αναβαθμιση μεσω διαδικτυο",αυτο ΔΕΝ περασε στην τηλεοραση.
Οταν πας εκει που λεει πληροφοριες η τηλεοραση δειχνει οτι εχει το 1019!!!!.
Και υπαρχει ακομα ενα εικονιδιο που δεν θυμαμαι τι γραφει....κατι για επαναφορα λογισμικου ή κατι τετοιο.
Εδω ειναι το θεμα ....να πατησω το ναι ή θα τα κανω ολα πουτ@ν@:flipout:

Επειδη μαλλον δεν σας τα λεω καλα,θα παω σπιτι με την τηλεοραση ανοικτη να σας γραψω ακριβως τι βλεπω.
Γαιτι ενω κατεβασα κανονικα το νεο λογισμικο 1021 μεσω της λειτουργιας "αναβαθμιση μεσω διαδικτυο",αυτο ΔΕΝ περασε στην τηλεοραση.
Οταν πας εκει που λεει πληροφοριες η τηλεοραση δειχνει οτι εχει το 1019!!!!.
Και υπαρχει ακομα ενα εικονιδιο που δεν θυμαμαι τι γραφει....κατι για επαναφορα λογισμικου ή κατι τετοιο.
Εδω ειναι το θεμα ....να πατησω το ναι ή θα τα κανω ολα πουτ@ν@:flipout:

Έλα κατάλαβα τι εννοείς.:SFGSFGSF:
Απλώς δεν είχα καταλάβει ότι έκανες αναβάθμιση μέσω διαδικτύου, νόμιζα ότι έκανες μέσω USB, γιατί όπως έγραψα
και πριν συνήθως αργούσαν οι αναβαθμίσεις μέσω διαδικτύου. Μην το φοβάσαι όταν σου γράψει ότι θα γίνει επαναφορά πάτα "ΝΑΙ".
Στην ουσία δεν χάνεις καμία από τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει, ούτε κανάλια ούτε ρυθμίσεις εικόνας κ.λ.π.
Τουλάχιστον σε μένα που έχω κάνει 3 αναβαθμίσεις δεν χάθηκε κάτι, όλα ήταν όπως και πριν την αναβάθμιση.
Αν ισχύει κάτι διαφορετικό σε άλλους, που δεν πιστεύω, ας μας πούνε.

Εαν εχεις καλη συνδεση στο δινει. Εγω την αναβαθμισα το μεσημερι. Την βρηκε μονη της την αναβαθμιση.

Εαν εχεις καλη συνδεση στο δινει. Εγω την αναβαθμισα το μεσημερι. Την βρηκε μονη της την αναβαθμιση.

Τι εννοείς αν έχεις καλή σύνδεση;
Και εμένα την βρήκε σήμερα, ενώ εχθές το πρωί δεν την έβρισκε.

Last edited:
Λοιπον δεν χρειαζετε να σας γραψω τιποτα!!!!!!!
Τα εκανε ολα μονη της!!!
Την ανοιξα και μου εβγαλε μηνυμα οτι θα κανει αναβαθμιση.....ε για μα μην την στεναχωρησω πατησα ναι και ειμαι αναβαθμισμενος τωρα.

Τελικα υπαρχει τροπος ρε παιδια, να μην ειναι μονιμα συνδεδεμενη στο Ιντερνετ????