Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν δεν είχα διαβάσει τόσες διθυραμβικές κριτικές ίσως να μην είχα κανένα πρόβλημα και μάλιστα να έλεγα και "ουάου".

Αυτό είναι αλήθεια. Τα περισσότερα review είναι αγιογραφίες, λένε μόνο τα καλά, και ανεβάζουν τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών, οι οποίοι βέβαια μπροστά στην πραγματικότητα απογοητεύονται.

Εγώ πάντως από τις φωτογραφίες βλέπω ότι το πάνελ είναι μια χαρά. Με δεδομένη την προ-ιστορία των SPVA θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη ανομοιομορφία.
Μην απογοητεύεσαι επειδή απλά περίμενες το τέλειο, μια χαρά την βλέπω από τις φωτογραφίες. Όλες έχουν θέματα, η τέλεια τηλεόραση ακόμα δεν έχει βγει...

Αν κατι δεν εχει αλλαξει απο την περισινη C σειρα το PIP ενεργοποιειται μονο οταν βλεπεις πηγη μεσω HDMI και θελεις σε καποιο παραθυρο μικροτερο απο το κυριο η ισο (αυτο επιλεγεται απο τις ρυθμισεις του PIP) να εχεις μονο ψηφιακο καναλι. Δεν μπορεις να εχεις τιποτα αλλο απο οποιαδηποτα ενναλακτικη πηγη ακομα ουτε αναλογικο καναλι.
Ισως στη seira D αυτο να εχει αλλαξει οποτε ψαξε στις οδηγιες χρησης της τηλεορασης σου.
Με υγεια να χαιρεσαι το νεο σου καλουδι.
Νικος

Σε ευχαριστώ πολύ, για τις ευχές και τα tips.

Η τηλεόραση παιδιά είναι αστέρι, μπορεί να μην είναι η καλύτερη που υπάρχει αλλά αν βάλουμε στη ζυγαριά και απόδοση και design και τιμή θεωρώ πως έχει πολύ καλό value for money. Προσωπικά είμαι άσχετος από review ώστε να σας βοηθήσω απλά ένα feeling μπορώ να μεταφέρω. Είναι έρωτας άμα ξεστραβωθώ (γιατί όταν είσαι ερωτευμένος δε βλέπεις τα κακά που υπάρχουν) τότε τα λέμε :))

Καλησπερα και απο εμενα.
Ειμαι και εγω ενας ευτυχΙσμενος κατοχος μιας 46'' D8000.:ADFADF1:
Η τηλεοραση για τα λεφτα της ειναι απο τις κορυφαιες και σας μιλαω χωρις να εχω εμπειρια πανω στον τομεα των τηλεορασεων.:worshippy::worshippy:
Το μαυρο σε εντελος σκοτεινο δωματιο ειναι το καλυτερο που εχω δει.
Δυο ερωτησουλες:

Απο εχθες και ξαφνικα το teletext εμφανιζεται με ακαταλαβιστικα γραματα.
Μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να το φτιαξω?

Ξερει κανεις τον κωδικο που ζηταει με τα τεσσερα κουτακια εαν θες να κανεις reset?

Ευχαριστω

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μην απογοητεύεσαι επειδή απλά περίμενες το τέλειο, μια χαρά την βλέπω από τις φωτογραφίες. Όλες έχουν θέματα, η τέλεια τηλεόραση ακόμα δεν έχει βγει...

+1000

Αλλα οχι και value for money η C8000 ρε παιδια! Ειδικα η 55αρα ειναι αρκετα ακριβη. Πληρωνεις καθαρα design (το οποιο ομολογουμενως ειναι εκτος συναγωνισμου) και το οτι ειναι η δευτερη στην "Ιεραρχια" της εταιρειας.

Για την D8000 (και όχι C8000 ) να πω πως αν συγκρίνω με τα αντίστοιχα άλλα κορυφαία μοντέλα των άλλων εταιρειών για αυτά που προσφέρει και στη τιμή που εγώ την αγόρασα τη θεωρώ Value for money (τη 40αρα συγκεκριμένα).

@Darapis ο κωδικός είναι 0000 και κάπου στις ρυθμίσεις του teletext έχει να βάλεις σαν γλώσσα τα ελληνικά. Κλείσε τη σελίδα ξαναφόρτωσε τη και θα είσαι εντάξει.

Andreas2000 Θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω.
Ο κωδικος να υποθεσω ειναι 0000 και για τα τρια κουτακια στο menu που βγαζει?
Θα δωκιμασω να αλλαξω γλωσσα στο μενου αν και απο οτι θυμαμαι ειναι Greek και μου κανει εντυπωση.
Ευχαριστω πολυ.

vAGG ευχαριστουμε για τις φωτο.

Απο banding πως πας? Μπορεις να κατεβασεις αν θες απο εδω 2 screen μια μαυρη για να ελεγξεις το μαυρο-clouding και μια γκρι για το banding. Αν μπορουσες να μας πεις τι βλεπεις ή να παρεις και καμια φωτο θα ηταν πολυ καλο.

http://www.avforums.com/forums/14462917-post62.html

Αρκετοι διαμαρτυρονται για banding σε μεγαλο βαθμο (οριζοντιο αλλα και κατακορυφο)

Παραδειγμα στο ιδιο forum απο διαφορετικες tv.

comparison2.png

Οκ θα δω τι μπορώ να κάνω. Το βράδυ βέβαια γιατί τώρα είμαι γραφείο. Προς το παρόν προσπαθώ να ανεβάσω ένα βιντεάκι το οποίο όμως είναι 145 Mb και με ταλαιπωρεί λίγο.:smokin::smokin:

Φαινεται πως υπαρχουν κομματια με περισσοτερο banding και οτι δεν αφορα ολη την σειρα.
Αν και γενικοτερα οι photos ποτε δεν μπορει να ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα του τι βλεπουν τα ματια σου εκεινη την στιγμη δειτε μαυρο στην 2η photo (σε οχι σκοτεινο δωματιο ωστοσο)

http://www.avforums.com/forums/14473070-post169.html

DSC00126.jpg

vAGG ευχαριστουμε για τις φωτο.

Απο banding πως πας? Μπορεις να κατεβασεις αν θες απο εδω 2 screen μια μαυρη για να ελεγξεις το μαυρο-clouding και μια γκρι για το banding. Αν μπορουσες να μας πεις τι βλεπεις ή να παρεις και καμια φωτο θα ηταν πολυ καλο.

http://www.avforums.com/forums/14462917-post62.html

Αρκετοι διαμαρτυρονται για banding σε μεγαλο βαθμο (οριζοντιο αλλα και κατακορυφο)

Παραδειγμα στο ιδιο forum απο διαφορετικες tv.

comparison2.png

Το θέμα είναι να μην ενοχλεί σε κανονικές συνθήκες θέασης (να μην το βλέπεις δηλαδή). Απλά στη ΗΒ αλλάζουν τηλεοράσεις με το παραμικρό, και υπάρχουν αρκετοί που έχουν ένα ποσό και το ανακυκλώνουν συνεχώς δοκιμάζοντας όλα τα μοντέλα μιας χρονιάς, και μετά πάνε για την επόμενη...
Και φυσικά, ψάχνουν διαρκώς προβλήματα για να αλλάζουν τα μοντέλα...

Βέβαια, αν φαίνεται σε κανονική θέαση, αλλάζουν τα πράγματα...

Μήπως μπορεί κανείς να ανεβάσει μια φωτογραφία του DVB-T EPG, και του IP EPG (αν υπάρχει);

Το θέμα είναι να μην ενοχλεί σε κανονικές συνθήκες θέασης (να μην το βλέπεις δηλαδή). Απλά στη ΗΒ αλλάζουν τηλεοράσεις με το παραμικρό, και υπάρχουν αρκετοί που έχουν ένα ποσό και το ανακυκλώνουν συνεχώς δοκιμάζοντας όλα τα μοντέλα μιας χρονιάς, και μετά πάνε για την επόμενη...
Και φυσικά, ψάχνουν διαρκώς προβλήματα για να αλλάζουν τα μοντέλα...

Βέβαια, αν φαίνεται σε κανονική θέαση, αλλάζουν τα πράγματα...

Αν διαβασεις το thread αρκετοι που "πασχουν" λενε οτι ειναι εμφανες αρκετα σε συνθηκες θεασεις.

@vagg για να δεις το clouding θελεις συσκοτιση δεν ξερω κατα ποσο η φωτο που λες ειναι αντιπροσωπευτικη γιατι βλεπω οτι εχεις αρκετο φως.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@vagg για να δεις το clouding θελεις συσκοτιση δεν ξερω κατα ποσο η φωτο που λες ειναι αντιπροσωπευτικη γιατι βλεπω οτι εχεις αρκετο φως.

Γι αυτό λέω πως θα προσπαθήσω βράδυ:HTEHETH63:

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ D8000

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.fedon22……......55d8000…....05-04-2011….(O.K)
2.jarule……….......46d8000…....06-04-2011….(O.K)
3.vagg[h]ellas.....55d8000......15-04-2011...(O.K)
4.Andreas2000....?.............?...................(O.K)
5.darapis...........46d8000......17-04-2011(πρόβλημα με teletext, εν αναμονή ενημέρωσης) http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056058605&postcount=143

Παιδιά δυστηχώς δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο με τίποτα. Ξέρει κανείς άλλο τρόπο; Έχω χρησιμοποιήσει και youtube και imageshack και τίποτα. Μετά το upload περιμένω ώρες για να κάνει finishing το αρχείο και δεν τελειώνει ποτέ.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχατιστω για το video.
Το logo σβηνει?

Από ότι λένε άλλοι φίλοι εδώ ναι, αλλά δεν το έχω ψαξει ακόμα.