Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι χαρακτηρισμένες από μένα ως "υποψήφιες" (4-5 μέχρι σήμερα)
έχουν,για διάφορους λόγους,κοπεί στην πορεία.Δικαιολογημένα για
μένα ή μη κατ' άλλους.Σ' αυτές,μάλλον,προστίθεται και η 46 D8000...

Παρακολούθησε και το θέμα της D7000, ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα με αυτή τη σειρά.

Επίσης όταν βλέπω τους φακέλους BINTEO-MOYSIKH -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΛΠ ενω περιμετρικα η οθονη είναι μαυρη φαινεται στο κέντρο ενας μεγαλος φωτεινος κυκλος σαν να αναβει ενα προβολεασ απο πισω και σκαει πανω στην οθονη ο οποιος καλυπτει τα 3/4 της οθονης βεβαια. Ονεταισο πιο σκοτεινα τοσο πιο εντονα φαινεται.

Είναι σίγουρο ότι ο κύκλος αυτός δεν είναι από τα μενού της τηλεόρασης;

ιατρικό συμβούλιο on board.

είμαι περιέργος για τη διάγνωση διότι μέχρι τώρα μιλούσαμε για διαρροή φωτός από τα άκρα. από το κέντρο όμως????

Παιδια δεν ειναι προβλημα φωτισμου αυτο που εχει το παιδι!!!απλα το μενου ειναι ετσι!!!!και εμενα ετσι ειναι!!!
Απλα εμενα δεν φωτιζει οπως λεει το παληκαρι!!!τι να πω αυτο πρωτη φορα το ακουω αυτο το προβλημα.

Last edited:
Είναι σίγουρο ότι ο κύκλος αυτός δεν είναι από τα μενού της τηλεόρασης;

Παιδια δεν ειναι προβλημα φωτισμου αυτο που εχει το παιδι!!!απλα το μενου ειναι ετσι!!!!και εμενα ετσι ειναι!!!
Απλα εμενα δεν φωτιζει οπως λεει το παληκαρι!!!τι να πω αυτο πρωτη φορα το ακουω αυτο το προβλημα.

Προφανώς και πρόκειται για τα μενού της τηλεόρασης.

Αν ήταν θέμα ανομοιομορφίας ή στενής γωνίας θέασης, ο φωτεινός κύκλος δεν θα διακοπτόταν από το μαύρο thumbnail, πάνω αριστερά...

attachment.php

Βασικα εγω οπως το ειδα προηγουμενως (ειχα μπει στo site προσωρινα απο το κινητο τηλεφωνο) νομιζα οτι εχει σβησει η εικονα περιμετρικα και φαινεται μονο το κεντρο.:p

Οποτε ακυρος ο συναγερμος.

Προφανώς και πρόκειται για τα μενού της τηλεόρασης.

Αν ήταν θέμα ανομοιομορφίας ή στενής γωνίας θέασης, ο φωτεινός κύκλος δεν θα διακοπτόταν από το μαύρο thumbnail, πάνω αριστερά...

Εμ, στραβομάρα, δεν το πρόσεξα... :p

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΠΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο YPERION ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ. ΘΕΛΩ ΤΙς ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΑΝ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗς ΜΕΣΩ ΕΓΓΥΗΣΗς
ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.

ue40d8000 Νέες φωτο.

Attachments

• DSC09149.jpg
    DSC09149.jpg
    24.4 KB · Views: 140
  • DSC09153.jpg
    DSC09153.jpg
    38.1 KB · Views: 119
  • DSC09155.jpg
    DSC09155.jpg
    33.3 KB · Views: 119
  • DSC09154.jpg
    DSC09154.jpg
    35.6 KB · Views: 111
  • DSC09150.jpg
    DSC09150.jpg
    15.4 KB · Views: 122
  • DSC09156.jpg
    DSC09156.jpg
    38.9 KB · Views: 119
οι φωτο 1,4, ειναι χωρις φλς; και το περιγραμμα που φαινεται γυρω απο το σταυρο στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει αλλα οι συνθηκεσ φωτισμου ξεπερνουν τα ορια της μηχανης. Οι άλλες είναι με φλασ και αποδιδουν ακριβως την πραγματικη εικονα.
ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗς ΣΑΣ ΔΕΚΤΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗς ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ 40D8000 NA ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς Η ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οι φωτο 1,4, ειναι χωρις φλς; και το περιγραμμα που φαινεται γυρω απο το σταυρο στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει αλλα οι συνθηκεσ φωτισμου ξεπερνουν τα ορια της μηχανης. Οι άλλες είναι με φλασ και αποδιδουν ακριβως την πραγματικη εικονα.
ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗς ΣΑΣ ΔΕΚΤΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλησπερα..Θα πρεπει να βγαλεις τις ιδιες φωτος αλλα
να τραβηξεις χωρις φλας και σε απολυτο σκοταδι..Και να εισαι απεναντι απο την TV αλλα και και απο πλαγια...Μονο στο απολυτο σκοταδι μπορουν να αναδειξτουν οι οποιες ατελειες μπορει να εχει..Αν εχει...

Φιλε MARDI την τηλεοραση στις 46 ιντσες την εχω και εγω.Τι σεχεση εχουν οι σκοτεινες φωτο.Φανταζομαι να μην εισαι φωτογραφος.Πλακα κανω.Στο σκοταδι και εγω ποτ εν μπορεσα να πετυχω αυτο που δειχνει η tv

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε MARDI την τηλεοραση στις 46 ιντσες την εχω και εγω.Τι σεχεση εχουν οι σκοτεινες φωτο.Φανταζομαι να μην εισαι φωτογραφος.Πλακα κανω.Στο σκοταδι και εγω ποτ εν μπορεσα να πετυχω αυτο που δειχνει η tv

Ατελεις του φωτισμου,μονο σε απολυτο σκοταδι φενονται σε μια Led...Βεβαι εχεις απολυτο δικιο...Ειναι παρα πολυ δυσκολο να τραβηξεις φωτο σε απολυτο σκοταδι και μετα να φενεται μια χαρα η φωτο αυτη...