Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αληθεια έχει "καλιμπράρει" καποιος την 40d8000.Την ορολογία calibration για τηλεόραση την δανείζομαι από τους γνώστες του forum. Αφορμή για την ερώτηση παιρνω από το review του dgrigor4 όπου αναφέρεται ότι οι ρυθμίσεις της από το κουτί είναι ψιλοαπογοητευτικές.
Πόσο κοστίζει περίπου η διαδικασία και ποιοί οι ειδικοί σε αυτο το αντικείμενο?

Ο Κ. Καστρουνης (μελος) μπορει να σου λυσει τις αποριες σου. Στειλτου ενα pm.

Καλύτερα τηλέφωνο ή e-mail. Δεν βλέπει τα p.m. o Μανώλης.

http://www.pioneercenter.gr/displayITM1.asp?ITMID=882

http://www.perfectimage.gr/contact-us/

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ D8000
------------------------------

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.fedon22……........55d8000…....05-04-2011…...(O.K)
2.jarule……….........46d8000…....06-04-2011…...(O.K)
3.vagg[h]ellas.......55d8000......15-04-2011.....(O.K)
4.Andreas2000......40d8000......16-04-2011.....(O.K)
5.darapis..............46d8000......17-04-2011.....(πρόβλημα με teletext, εν αναμονή ενημέρωσης)
6.greekzero............?..............19-04-2011.....(πρόβλημα με έντονο clouding αντικατάσταση με καινούρια) (O.K)
7.spartan27gr.......46d8000.......20-04-2011.... Αντικατάσταση D7000 με D8000 λόγο clouding. (O.K) http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056079938&postcount=352
8.johnys13...........46d8000........23-04-2011....(O.K)
9.sakis a..............40d8000........26-04-2011....(O.K)
10.velatis panos....46d8000.......29-04-2011.....(O.K) Σε αντικατάσταση προηγούμενης Banding-clouding
11.mardi216..........40d8000.......31-04-2011.....(O.K)

ΜΑΙΟΣ 2011

12.RedBill73..........46d8000........03-05-2011....(Πρόβλημα με torch effect)

Τα στοιχεια επικοινωνίας του (κου Καστρούνη) είναι αυτά του pionnercenter ? ή κάποια άλλα ?

Καλησπερα και απο εμενα!
Μολις εγινα κατοχος της καταπληκτικης 55D8000!!!
Μεχρι στιγμης ειμαστε οκ και παμε για ρυθμισεις και καλο ψαξιμο!
Θα σας ανεβασω και μερικες φωτογραφιες απο το ξεπακεταρισμα!!!

Καλα εσυ αντι για να ευχαριστηθεις την TV σου, βγάζεις fotos?:2thumb22sup:

Ξερεις μια παροιμια που λεει θελει η Που.....ανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει?
Κατι τετοιο πες!!!!

Παιδια την βοηθεια σας!
Ως γνωστος παντογνωστης που ειμαι και δεν διαβαζω οδηγιες χρησεως ξερει κανεις πως μπορω να τακτοποιησω τα καναλια με την σειρα που θελω εγω?

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια την βοηθεια σας!
Ως γνωστος παντογνωστης που ειμαι και δεν διαβαζω οδηγιες χρησεως ξερει κανεις πως μπορω να τακτοποιησω τα καναλια με την σειρα που θελω εγω?

Καλορίζικη και καλοθέατη!!! :a0210:
Είναι απαντημένο σε κάποια από τις πίσω σελίδες...

Ξεκινησα και διαβαζω εδω και ωρα!Ειμαι στην 31 σελιδα και προχωραω!
Κατεβασα απο το site http://3dguy.tv/downloads/
ενα βιντεο 3d και ειναι mp4 αλλα δεν μου παιζει στην tv!

Τελικα διαφορες μεταξυ D8000 και D7000 ειναι μονο το touch remote και εμπεριεχομενα γυαλια στην 8?

Oι διαφορές τους είναι δύο:
Η D8000 έχει νίκελ πλαίσιο οθόνης ενώ η D7000 διάφανο.
Η D8000 έχει φωτιζόμενο το σήμα της Samsung.

Και οι δύο έχουν από ένα ζευγάρι γυαλιά 3D και το ίδιο χειριστήριο με την D6530.

Last edited:
Δυστυχώς απ'ότι έχω καταλαβει οι διαφορες είναι μόνο τα φινιρίσματα αλουμινίου και το ένα παραπάνω ζευγάρι γυαλιά 3D.
Αν και πολλοί (αν όχι όλοι) περίμεναν κάτι ποιο ουσιώδες όπως το..... micro dimming+ από το "απλό" micro dimming που έχουν και οι δύο.(όπως έπραξε η samy για την αγορα στο αμερικα:devil-smiley-029:).
Το touch remote αν έχεις iphone δεν το χρειάζεσαι (σχεδον) αλλιώς τα "ακουμπάς"........

Όπως έγραψα ένα ζευγαρι έχουν και οι δύο.

Το touch remote υπάρχει και στην πλατφόρμα Android.

Καλησπερα και απο εμενα!
Μολις εγινα κατοχος της καταπληκτικης 55D8000!!!
Μεχρι στιγμης ειμαστε οκ και παμε για ρυθμισεις και καλο ψαξιμο!
Θα σας ανεβασω και μερικες φωτογραφιες απο το ξεπακεταρισμα!!!
Καλοριζικη φιλε μου και καλοθεατη!!!πηρες κορυφαια τηλεοραση.:a0210:

Καλοριζικη φιλε μου και καλοθεατη!!!πηρες κορυφαια τηλεοραση.:a0210:

Ευχαριστω!
Ειναι πραγματικα απιστευτη τηλεωραση!
Ειμαι αφωνος με το τι δυνατοτητες εχει και ποσο μπροστα ειναι!!!

Ευχαριστω!
Ειναι πραγματικα απιστευτη τηλεωραση!
Ειμαι αφωνος με το τι δυνατοτητες εχει και ποσο μπροστα ειναι!!!

Καλοριζικη και καλες θεασεις

α) Καλο θα ηταν να βγαλεις την φωτο που δειχνει το serial number της τηλεορασης

β)Μπορεις να μας πεις αν υπαρχει πουθενα καποιο build date? Λογικα ή πισω απο την tv ή πανω στην κουτα σε ενα sticker. Αν το βρεις πες μας.

Και παλι με το καλο να την ευχαριστηθεις.

Κοιτα για clouding/banding και ενημερωσε μας.

Ευχαριστω.

http://translate.google.com/transla...a-scoperta-dei-TV-made-in-Europe.html&act=url

European samsung factory...lost of information but 2 thinks i did find interesting

One last thing to consider, as we shall see, and this also applies to the production of the TV itself is the dynamic of the production. D8000 series of panels, which Samsung has started production in February this year during their life cycle undergo many small changes. Samsung records all the feedback we get from end users, service centers, branches and customers, and tries to fix the most common. The addition of a seal, a change in a circuit or software that controls the panel itself (which is not the TV's firmware is not updatable and later) and the change in thickness for example of the different layers of the backlight are some of possible changes that apply during production to make the best products.
In a few words on a TV panel produced at the end of year will have been a number of changes following the various reports on the panels produced before.

Also here are two interesting things: everyone can suggest improvements to the production stage, and the suggestion is considered good if you place it in the chain. If, for example, use some screws in place of those previously used saves 20 seconds per TV after a brief experimental phase change the type of lives. With this dynamic philosophy during an entire phase of production of a TV, which usually lasts a year, and the line is the product undergoes several changes. The people who mount the TV to have it in front of their monitors reported individual changes: how to manufacture the panels for the TV of the product increases with time and are brought improvements according to the feedback received and input coming from designers.

In short, the early adopters who buy a product instantly "new" just come on the market should be aware that their product quality controls but suffers from many more that six months after the same pattern is likely to have received so many small changes, sometimes invisible , making it a more mature product.

So after all production date MAYBE after all be very significant ...