Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα σε όλους σας.
Έχω γράψει το ίδιο ερώτημα και στο θέμα με την D7000, αλλά μιας και οι τηλεοράσεις είναι ίδιες, είπα να το γράψω κι εδώ που βλέπω πιο πολύ κίνηση.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά για τη 40άρα D7000 και θέλω να ρωτήσω το εξής:
Ποιά η εμπειρία χρήσης σε 3d ταινίες? Σας βολεύει ή σας ζαλίζει?
Βλέπετε μια ταινία σχετικά άνετα χωρίς διάλειμα ή είναι κουραστικό?
Κάτω από ποιές συνθήκες φωτισμού?
Έχω παρατηρήσει ότι το τρεμόπαιγμα λόγω γυαλιών εμφανίζεται κυρίως στο πεδίο γύρω από την τηλεόραση και ειδικά όπου υπάρχει φωτισμός. Προφανώς σε σκοτεινό δωμάτιο, τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα.
Απαντήστε μου σας παρακαλώ, γιατί με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη tv, αλλά μου έχει ψιλογυαλίσει και η LG LW650S με το παθητικό της 3D,
Να σημειώσω ότι η χρήση της τηλεόρασης δεν θα είναι κυρίως 3D, μία στο τόσο θα βλεπω (εκτός κι αν είναι αρκετά άνετη η θέαση, όπου εκεί θα το ξεσκίσω!!), αρκεί να μη ζαλίζει. Θα είναι 40άρα σε απόσταση περίπου 3 με 3,5 μέτρα.

Σας ευχαριστώ

Καλημερα

40 αρα σε 3,5 μετρα...ξεχνας το 3d ...απο την αποψη οτι το καδρο ειναι τοσο μικρο που δεν θα εχεις ικανοποιητικο αποτελεσμα.

Σε αυτην την αποσταση πας για 46 και ανω κατα την αποψη μου...για να μην πω 55.

Γενικα 3d=θελει ιντσες. Ακομα ομως και για 2d να μιλαμε η αποσταση παλι ειναι πολυ μεγαλη για 40αρα.

Καλημερα

40 αρα σε 3,5 μετρα...ξεχνας το 3d ...απο την αποψη οτι το καδρο ειναι τοσο μικρο που δεν θα εχεις ικανοποιητικο αποτελεσμα.

Σε αυτην την αποσταση πας για 46 και ανω κατα την αποψη μου...για να μην πω 55.

Γενικα 3d=θελει ιντσες. Ακομα ομως και για 2d να μιλαμε η αποσταση παλι ειναι πολυ μεγαλη για 40αρα.

Συμφωνω κι επαυξανω,
Αν ενδιαφερεται ο φιλος μας για HD & 3D 3,5 μετρα θελουν 55αρα.
Νικος

Υπαρχει καποιος πινακας ιντσες / αποσταση 3d θεασης?

Την έχω δει τη 40άρα όπως και την 46άρα και το γνωρίζω αυτό που μου λέτε. Σαφώς καλύτερη η εμπειρία θέασης στην 46άρα, αλλά μπορώ να πώ ότι και η 40άρα ήταν ικανοποιητική. Εννοείται ότι πήγα σε απόσταση 3-4 μέτρων για τη δοκιμή.
Το θέμα μου με την 46άρα είναι και το οικονομικό αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι με βολεύει στο χώρο. Σκεφτείται ότι αυτή τη στιγμή είμαι με μια 32άρα (η οποία προορίζεται για κρεββατοκάμαρα) και όταν βλέπω ταινίες (και τηλ αλλά και BD) είμαι ικανοποιημένος αν και θα ήθελα το κάτι μεγαλύτερο. Φοβάμαι ότι η 46άρα μπορεί να μου είναι και λίγο κουραστική για την καθημερινή χρήση.
Όπως καταλάβατε, δεν είμαι ο χρήστης που δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες, αρκεί το μάτι μου να είναι ικανοποιημένο. Από τη στιγμή που η τηλεόραση μου δίνει μια τόσο καλή εικόνα, νομίζω ότι θα είμαι ικανοποιημένος.
Πιο πολύ σκέφτομαι την περίπτωση ζαλάδας ή γενικότερα ενόχλησης στη θέαση 3d.

Η 46αρα της σειρας d8000 εχει σχεδον ιδιες διαστασεις με μια συμβατικη 40αρα-42αρα. (λογω του πολυ μικρου frame που εχει).

Πιστεψε με αν παρεις 46αρα σε κανα 2 βδομαδες θα σου φαινεται μικρη και θα μετανιωσεις που δεν πηρες την 55. Ειναι μεχρι να συνηθισει το ματι.

Στα 3,5 μετρα θελεις 55αρα.....ειδικα σε αυτη την τηλεοραση οπου το frame ειναι μικρο δεν θα φαινεται και τεραστια. Ακομα και 46αρα να παρεις σε 6μηνες θα το εχεις μετανοιωσει.....για 40αρα ουτε λογος...

Χμμ, την 55άρα την ξεχνάμε, σαν να μην υπάρχει ένα πράγμα... είναι πολλά τα λεφτά Άρη!! Για την 46άρα ίσως το συζητάμε, θα πρέπει να το κοιτάξω όμως αυτό.
Από κει και πέρα, πες ότι είτε 40άρα είτε 46άρα πάρω, παίρνω 2 αναπαυτικές καρέκλες και τις κολλάω μπροστά στην τηλεόραση ώστε να είμαι κοντά σε απόσταση.
Η θέαση είναι εύκολη ή είναι ζαλάδα; Θα μπορώ να δώ άνετα μια ταινία χωρίς να έχω ενοχλήσεις ή δύσκολα?

Παρε τουλαχιστον 46αρα γιατι αλλιως θα το μετανοιωσεις....δεν θα εχεις προβλημα με την θεαση, μην κολλας σε αυτο.

Συμφωνώ.Η συγκεκριμένη στις 40 ίντσες είναι σαν 32''.Δες εάν μπορείς τουλάχιστον να πάρεις την 55D7000 που δεν έχει καμιά διαφορά εκτός από την εμφάνηση με την 8000.

Παιδιά, η 55άρα είναι πανάκριβη για το πορτοφόλι μου, δεν υπάρχει περίπτωση. Αν καταφέρω για την 46άρα και πάλι οριακά θα είμαι.
Όπως και να έχει, αναφορικά με τη θέαση tv και bd, δεν έχω πρόβλημα και με τη 40άρα, φυσικά η 46άρα ακόμα καλύτερα.
Πιο πολύ με απασχολεί αν θα δυσκολεύομαι να δω 3d (όχι απο θέμα μεγέθους/απόστασης) ή θα ζαλίζομαι από τα ενεργητικά γυαλιά. Από κει και πέρα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της τηλεόρασης, θα κάθομαι εγώ πιο κοντά για να έχω καλύτερη αίσθηση.

Και για όποιον ενδιαφέρεται.
Χθες πέρασα από το public στο metromall (το καινούριο mall που είναι στη στάση μετρό του Αγ. Δημητρίου) και μου είπε ότι δίνει τα 3D γυαλιά 50 (τα μη επαναφορτιζόμενα) και καμιά 10ριά ευρώ πάνω τα επαναφορτιζόμενα. Μου είπε ότι πρόκειται για προσφορά της Samsung για να χτυπήσει λίγο την LG που είναι φθηνότερα λόγω παθητικού 3D.
Βέβαια, όπου αλλού ρώτησα, κανείς δεν ήξερε τίποτα, οι τιμές ήταν οι κλασσικές 80-90 με απλή μπαταρία και 110-120 με επαναφορτιζόμενη.
Τον ρώτησα 3 φορές ότι εννοεί για τα καινούρια γυαλιά της Samsung και όχι τα παλιά και μου απάντησε θετικά!! Δεν ξέρω τί παίζει, αλλά όποιος μένει κοντά και χρειάζεται, δεν χάνει κάτι να ρωτήσει.

Δύο αποριούλες...
α) Σβηστή θα την βλέπει την τηλεόραση ρε παιδιά; Τι σημασία έχει το πλαίσιο εάν οι ίντσες, δηλαδή η εικόνα είναι η ίδια;
β) Δηλαδή 160 ευρώ για να είναι το πλαίσιο μεταλλικό και όχι διαφανές; Γιατί το λογότυπο βλέπω ότι οι περισσότεροι το σβύνουν αφού τους εκνευρίζει. Μιλάω φυσικά για τη διαφορά D7000 με D8000

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δύο αποριούλες...
α) Σβηστή θα την βλέπει την τηλεόραση ρε παιδιά; Τι σημασία έχει το πλαίσιο εάν οι ίντσες, δηλαδή η εικόνα είναι η ίδια;
β) Δηλαδή 160 ευρώ για να είναι το πλαίσιο μεταλλικό και όχι διαφανές; Γιατί το λογότυπο βλέπω ότι οι περισσότεροι το σβύνουν αφού τους εκνευρίζει. Μιλάω φυσικά για τη διαφορά D7000 με D8000

Η χρηματική διαφορά είναι αμελητέα. Πρωτίστως έχει να κάνει με το design και δευτερευόντως με την ψυχολογία της μεγαλύτερης σειράς.

Τίποτα δεν είναι αμελητέο όταν δεν έχει αντίκρυσμα.

Σου είπα ποιες είναι οι διαφορές! Ή τις αποδέχεσαι και προχωράς ή πας σε κάτι άλλο. Ο καθένας αποφασίζει και κρίνει από μόνος του που θα τοποθετήσει τα χρήματά του.

Παντως εγω να φανταστειτε ειχα SONY32αρα κ τωρα που εχω την 46'' μου φαινεται σαν να εχω την παλια.Τις πρωτες 2 μερες ελεγα μεγαλη την πηρα.....μετα ομως ελεγα επρεπε να παω για 55αρα.Ομως λογο χωρο δεν μπορουσα.Κ μιλαμε για αποσταση θεασης 3 μετρων.

Παντως εγω να φανταστειτε ειχα SONY32αρα κ τωρα που εχω την 46'' μου φαινεται σαν να εχω την παλια.Τις πρωτες 2 μερες ελεγα μεγαλη την πηρα.....μετα ομως ελεγα επρεπε να παω για 55αρα.Ομως λογο χωρο δεν μπορουσα.Κ μιλαμε για αποσταση θεασης 3 μετρων.

Μια από τα ίδια :D