Όπως έγραψα ένα ζευγαρι έχουν και οι δύο.
Το touch remote υπάρχει και στην πλατφόρμα Android.
Που φιλε μου??? γιατι με ενδιαφερει
Όπως έγραψα ένα ζευγαρι έχουν και οι δύο.
Το touch remote υπάρχει και στην πλατφόρμα Android.
Που φιλε μου??? γιατι με ενδιαφερει
Λες το προφανές. Δεν σχολιάζω τις διαφορές. Σχολιάζω την άποψή σου ότι η διαφορά της τιμής είναι αμελητέα. Και η άποψή μου είναι πως για ένα πλαίσιο δεν είναι αμελητέα.Σου είπα ποιες είναι οι διαφορές! Ή τις αποδέχεσαι και προχωράς ή πας σε κάτι άλλο. Ο καθένας αποφασίζει και κρίνει από μόνος του που θα τοποθετήσει τα χρήματά του.
Μου εβγαλε οντως αλλα για την σειρα B!!:violent-smiley-030:Νομίζω ότι αν κάνεις ένα sherch λογικά θα στο βγάλει. Εμένα στο iphone μόλις πληκτολόγησα Samsung Remote μου το έβγαλε κατευθείαν.
Λες το προφανές. Δεν σχολιάζω τις διαφορές. Σχολιάζω την άποψή σου ότι η διαφορά της τιμής είναι αμελητέα. Και η άποψή μου είναι πως για ένα πλαίσιο δεν είναι αμελητέα.
Δεν χρειάζεται να προχωρήσω γιατί δεν έχω τη διάθεση να κριτικάρω την τηλεόραση. Ίσα ίσα που την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα και επιθυμώ να την αποκτήσω. Ούτε φυσικά έχω την διάθεση να πικάρω κανέναν. Είμαι βέβαιος ότι όσοι την αγόρασαν το απολαμβάνουν! Απλά αναρωτιέμαι περιμένοντας απάντηση από τους κατόχους, αν υπάρχουν άλλες διαφορές που δεν είναι άμεσα ορατές. Π.χ. στην υπόλοιπη κατασκευή, ή στην συνδεσιμότητα. Υπάρχει αρκετή ασάφεια για τις διαφορές των σειρών σε παρουσιάσεις στο διαδίκτυο από τη στιγμή που η Samsung αποφάσισε να μην συμπεριλάβει το touch χειριστήριο με την σειρά D8000. Για παράδειγμα περί διαφορετικής USB λειτουργίας. Επίσης θα μπορούσαν να υπάρχουν μικροδιαφορές στο πάνελ ή στη διαδικασία ελέγχου. Δεν νομίζω πως είναι κακό να προκαλείς μια τέτοια συζήτηση που θα βοηθήσει επίδοξους αγοραστές.
Παρεπιμπτόντως πήγα το ήμισυ να την χαλβαδιάσει στο Πλαίσιο της Ελευσίνας. Και απέτυχα παταγωδώς. Τα χρώματά της ξεπλυμένα και "κρατούσε" πληροφορία. Φυσικά μοιραζόμενη το ίδιο σήμα με δεκάδες άλλες. Είναι τόσο δύσκολο να ρυθμιστούν στοιχειωδώς, για να μην δημιουργούν αρνητική εντύπωση; Άντε τώρα να την ξαναψήσω... :listen:
Σχολιάζω την άποψή σου ότι η διαφορά της τιμής είναι αμελητέα.
Δεν χρειάζεται να προχωρήσω γιατί δεν έχω τη διάθεση να κριτικάρω την τηλεόραση.
Απλά αναρωτιέμαι περιμένοντας απάντηση από τους κατόχους, αν υπάρχουν άλλες διαφορές που δεν είναι άμεσα ορατές. Π.χ. στην υπόλοιπη κατασκευή, ή στην συνδεσιμότητα.
Μου εβγαλε οντως αλλα για την σειρα B!!:violent-smiley-030:
Καλοριζικη και καλες θεασεις
α) Καλο θα ηταν να βγαλεις την φωτο που δειχνει το serial number της τηλεορασης
β)Μπορεις να μας πεις αν υπαρχει πουθενα καποιο build date? Λογικα ή πισω απο την tv ή πανω στην κουτα σε ενα sticker. Αν το βρεις πες μας.
Και παλι με το καλο να την ευχαριστηθεις.
Κοιτα για clouding/banding και ενημερωσε μας.
Ευχαριστω.
Δεν εχει καμια σημασια αυτο...ενδεομενως να υπαρχουν καποιοι που γνωριζουνε και το σχολιο τουσ να φανει ιδιαιτερα χρησιμο σε καποιον υποψηφιο αγοραστη που στο κατωκατω μπορει να μην γνωριζει πολλα πραγματα απο τηλεορασεις,'ή και καθολου.Ο καθενας λοιπον,απο την στιγμη που δεν προσβαλει καποιον, μπορει να διατυπωσει ο,τι ερωτηση θελει.Οι κατοχοι των D8000 δεν εχουν και την D7000 για να σου πουν διαφορες απο πανελ .
Δεν εχει καμια σημασια αυτο...ενδεομενως να υπαρχουν καποιοι που γνωριζουνε και το σχολιο τουσ να φανει ιδιαιτερα χρησιμο σε καποιον υποψηφιο αγοραστη που στο κατωκατω μπορει να μην γνωριζει πολλα πραγματα απο τηλεορασεις,'ή και καθολου.Ο καθενας λοιπον,απο την στιγμη που δεν προσβαλει καποιον, μπορει να διατυπωσει ο,τι ερωτηση θελει.
Χμμ, την 55άρα την ξεχνάμε, σαν να μην υπάρχει ένα πράγμα... είναι πολλά τα λεφτά Άρη!! Για την 46άρα ίσως το συζητάμε, θα πρέπει να το κοιτάξω όμως αυτό.
Από κει και πέρα, πες ότι είτε 40άρα είτε 46άρα πάρω, παίρνω 2 αναπαυτικές καρέκλες και τις κολλάω μπροστά στην τηλεόραση ώστε να είμαι κοντά σε απόσταση.
Η θέαση είναι εύκολη ή είναι ζαλάδα; Θα μπορώ να δώ άνετα μια ταινία χωρίς να έχω ενοχλήσεις ή δύσκολα?
Να σημειώσω ότι η χρήση της τηλεόρασης δεν θα είναι κυρίως 3D, μία στο τόσο θα βλεπω (εκτός κι αν είναι αρκετά άνετη η θέαση, όπου εκεί θα το ξεσκίσω!!), αρκεί να μη ζαλίζει. Θα είναι 40άρα σε απόσταση περίπου 3 με 3,5 μέτρα.
Το s/n σε τι θα βοηθησει?S/N Z8FY3S3B500020!Στην βαση ειδα μια ημ/νια που λεει 02.05.2011
Παντως για Clouding/banding και αλλα τετοια δεν ξερω πως μπορω να το τεσταρω μιας και δεν σκαμπαζω πολλα και απο εδω μεσα δεν βρηκα πραγματικα ακρη!
Εαν μπορει καποιος να με βοηθησει που μπορω να βρω εναν οδηγο για το πως μπορεις να καταλαβεις εαν την τηλεωραση σου εχει Clouding/Banding
και ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για να κανεις στην tv σου!
Εαν καποιος μπορει να με βοηθησει σε αυτο ειναι απλα θεος!!!
Για clouding δες εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=79043
Εκει εξηγειται και το banding/torchlight effect.
Εχε υποψη οτι το clouding το ελεγχεις σε συνθηκες συσκοτισης γιατι δεν φαινεται ευκολα οταν εχεις φωτεινη πηγη.
Για ρυθμισεις δες εδω http://www.avforums.com/forums/lcd-...-d7000-d8000-settings-calibration-thread.html
εχει μπολικες να πειραματιστεις αλλα να ξερεις δεν υπαρχει τυφλοσουρτης καθε πανελ ειναι μοναδικο και εχει τις δικες του "σωστες" ρυθμισεις.
Επισης για Banding
Uploaded with ImageShack.us
Βαλε να δειχνει αυτη την εικονα και δες αν φαινονται "γραμμες" (δες και το νημα που σου εβαλα πιο πανω για να ξερεις τι θα ψαξεις)
Τελος οπως σου ειπα καλο θα ηταν ΝΑ ΜΗΝ δινεις το serial number δημοσια για πολλους και διαφορους λογους
@Thanks Kblachos δεν το ειχα δει μεχρι κάτω.
Μια ερώτηση παιδιά. Σε τηλεοπτικό σήμα εγω προσωπικά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος (εξαιρούνται βέβαια οι μεταδόσεις hd της ΕΤ που με εντυπωσιασαν ). Μου έχει αφήσει μία εντύπωση σαν να αργεί να εστιάσει στο background δηλαδή (ίσως και να μην το εξηγώ καλά) σαν να εχεις μια φωτογραφική μηχανή και γυρνασ τον φακό για να εστιάσεις . Καθώς επίσης διακρίνω πολλές ασάφειες στην εικόνα του background σαν ένα θάμπωμα .
Εχετε κάποια άποψη για αυτά . Τα έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ? Μπορεί να είναι η ιδέα μου ή οι λάθος ρυθμίσεις?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.