Φιλε MANO αν μπορεις πες μου ποσο την εχεις βρει την 46αρα D8000 και μεχρι ποσα χρηματα το ανωτερο διαθετεις για τηλεοραση...
είναι ότι έχω δι από το skroutz.gr.δεν με απασχολεί τόσο το θέμα τον χρημάτων αλλά το θέμα είναι να είναι καλό και ιδικά για το pc και για τα game με 3D. άλλωστε θα την χρησιμοποιήσω για τα παντα.τοσα χρόνια είμαι με crt μέχρι και τώρα με την κουμουτσα από πισο. ε είπα και εγώ να κάνω μια καλή αλλαγή!!!!!!!!!!
Καταρχας ποση αποσταση θα εχεις απο την τηλεοραση;;;Η τηλεοραση κοστιζει περιπου στα 2000 ευρω η 46 αρα D8000...Θεωρω πως ειναι πολλα χρηματα για 46αρα και μαλιστα Led...Αν εισαι διαθεσιμος να δωσεις πανω κατω γυρω στα 2000 ευρω,γιατι δεν πας για την Philips 9705,η οποια και καλυτερη τηλεοραση ειναι και εχει και local dimming;;;Τωρα κοστιζει περιπου 2100....
έχω 2,5 με 3 μέτρα αποστασι. στο skroutz.gr το δίνη 1737Ε.η Philips 9705 που λες είναι καινούργιο μοντέλο? είμαι κάτοχος Ίδη μιας samsung syncmaster2233 η οποία είναι και 3D πακέτο με τα Γιαλιά τις nvidia με την κάρτα γραφικών gforce 8800 gtx.
Παρεπιπτοντως οσων αφπρα τος led και μονο τις led,το λεω συνεχως..Δεν ειναι κανονας οτι οσο ποιο καινουργια τηλεοραση τοσο καλυτερη..Ισα ισα που καποιες τηλεορασεις led σαν καινουργιες,ειναι ακριβοτερες και δεν εχουν καλυτερη εικονα απο τα αντιστοιχα περσυνα μοντελα..Παρε παραδειγμα τηνSamsung που σε ενδιαφερει...Ειχε βγαλει μια κορυφαια για μενα τηλεοραση πριν μερικα χρονια,την A956 με Local Dimming και απο τοτε μενει στασιμη οσων αφορα την ποιοτητα εικονας...ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ....Ολες αυτες B8000,C8000,D8000 κλπ,ειναι Edge Led που σημαινει οτι δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο σαν εικονα...Μη περιμενεις απο μια Edge Led τρομερη εικονα...Απο μια Led με Local Dimming ισως να περιμενεις...Απλα εκει εχει αλλο θεμα αυτο του εντονου clouding που βεβαια αυτο το εχουν και ολες οι Edge Led..Εγω στη θεση σου αν επρεπε να παρω οπωσδηποτε Led τηλεοραση,θα επερνα μια με Local Dimming και οχι Edge Led,γιατι δεν με ενδιαφερει η τεοραση να ειναι πολυ λεπτη η να μην εχει σχεδον καθολου πλαισιο...Με ενδιαφερει να εχει καλη εικονα...Οποτε θα πηγαινα προς οποιαδηποτε Led με local Dimming κου ειναι διαθεσιμη αυτη την στιγμη και σιγουρα η 9705 ειναι..
αυτήν εννοεισ? PHILIPS 46PFL9705H
Ναι αυτη...Σε τι τιμη την βρηκες;Λογικα ειναι ακριβοτερη απο την 46D8000 αλλα μιυ ειπες οτι δεν σε ενδιαφερουν τοσο τα χρηματα...
ναι ενταξη.μετριτισ θα πληρώσω αλλά όχι και Πάνο από 2000ε.πιστεβο ότι παη πολύ η συγκεκριμένη οθόνη που μου προτείνεις φαντάζομε ότι είναι καινούργιο μοντέλο απλά το θέμα με την samsung ειναι και όλα τα έξτρα που διαθέτη όπως ο player που παίζει τα παντα, και αυτό είναι καταλυτικό για μενα. την έχω δι στον κοτσοβολο και εντυπωσιάστηκα για να πω την αλήθεια!
ναι ενταξη.μετριτισ θα πληρώσω αλλά όχι και Πάνο από 2000ε.πιστεβο ότι παη πολύ η συγκεκριμένη οθόνη που μου προτείνεις φαντάζομε ότι είναι καινούργιο μοντέλο απλά το θέμα με την samsung ειναι και όλα τα έξτρα που διαθέτη όπως ο player που παίζει τα παντα, και αυτό είναι καταλυτικό για μενα. την έχω δι στον κοτσοβολο και εντυπωσιάστηκα για να πω την αλήθεια!
Να φανταστω οτι δεν θελεις Plasma και γιαυτο πας οπωσδηποτε σε Led;Για μενα οτιδηποτε απο 42 ιντσες και πανω,ειναι μονο Plasma...Ακυρες οι Lcd-Led...Αν βεβαια βλεπεις ταινιες το βραδι σπανια και παιζεις με τις ωρες games απο κονσολα,τοτε ναι ειναι καλη επιλογη μια Lcd-Led...Απλα αφου θα δωσεις που θα δωσεις ενα τετοιο ποσο κοντα στα 2 χιλιαρικα,παρε κατι που πραγματικα αξιζει...Και ειλικρινα MANO σεν αξιζει η D8000 σε αυτα τα χρηματα που ειναι..
θύμισε μου σε παρακαλώ τη είναι το Crosstolk.οσο για τα χρήματα που λες τώρα την έχει όσο σου είπα 1737 βεβαία έχω κάνει τόση υπομονή που μπορώ να περιμένω και 1-3 μήνες και να πάρω τότε που θα έχει κατέβει και άλλο φανταζομε.απο την άλλη επειδή έχω ήδη 22'' samsung 3D όπως προανέφερα και έχουνε δη και φίλη μου και έχουνε παίξει και έχουνε δι και video έχουνε μίνι με το στόμα ανιχτο.οποσ μίλησα και με τον yperion στο άλλο θέμα νόμιζα ότι θα βγαίνανε το φθινόπωρο tv 3D χωρίς γυαλιά αλλά μάλλον έκανα λάθος και τόρα η lg έχουνε και παθητικό 3D το οποίο θα επηρεάσει την αγορά και τις τιμές της τωρινές.
Φιλε ιjmp για πες μου τι ειναι το clouding kαι πως θα το δω στην 8000.Η 956 ειναι καλυτερη και αν ναι γιατι το ανεφερες.Το πανελ της 8000 μπλεδιζε η οχι.Το μαυρο ειχε ανομοιομορφοια;Tι ρυθμισεις κινησης υπηρχαν γιατι εγω εχω πολυ θαμπωμα
Οσον αφορα το παθητικο 3D δεν εχω εμπειρια γιατι ακομη δεν εχω δει απο κοντα τηλεοραση τετοια...Οσον αφορα το Crosstalk,ειναι τα διπλα ειδωλα που εμφανιζονται κατα την θεαση σε 3D και εκτος οτι ειναι εκνευριστικο,ειναι και κουραστικο για τα ματια...Απο θεμα Crosstalk η D8000 ειναι οντως απο τις καλυτερες Led εως τωρα αλλα και παλι εχει εντονοτατο...Σαν συνολο εικονας αυτες οι 2 που σου ειπα πριν,εχουν καλυτερη εικονα τουλαχιστο στο 2D..3D δεν ειχα δει σε καμια απο αυτες τις 2...Αλλα και αυτο που ειδα στην D8000 απογοητευτηκα...Βεβαια εχω ςυνηθησει να βλεπω σε Plasma 3D,που ουδεμια σχεση εχει με αυτο το 3D που εχου ολες οι Led..Ιδου και οτι καποιοι λενε πως το 3D στις Led πρεπει να ειναι παθητικο και οχι ενεργο...Προσωπικα ειμαι υπερ του συνδιασμου Plasma+Ενεργο 3D...Αν δεν εχεις κολλημα με τις Led κοιταξε αυτη που σου ειπα..την 46VT20..Πολυ καλυτερο 3D απο την D8000 και καλυτερη εικονα 2D επισης...Απλα εκει το κολλημα ειναι υο στρωσιμο,η προσοχη για το BurnIn στημ αρχη κλπ που δεν τα εχεις με μια Led..Ελπιζω οτι τηλεοραση και αν αγορασεις τελικα,να την ευχαριστηθεις..Εγω χρονια τωρα ασχολιομουν με LCD-LED και το πηρα το μαθημα μου...Απο δω και περα...ΜΑΚΡΙΑ...Ειναι απιστευτη εμεπιρια να βλεπεις ταινιες σε μια καλη Plasma..Οταν πρωτοειδα ταινια ολοκληρη σε Plasma,απλα εμεινα μαλακας για την τοσο μεγαλη διαφορα στην ποιουητα σε συγκριση με τις Led-Lcd,που δεν το περιμενα...Και μου το ελεγαν συνεχως...Ειναι καλυτερες οι Plasma,αλλα εγω ο κολλημενος εκει...Ελεγα ναι σιγα...Plasma και μαλακιες..Αλλα οταν το ειδα στην πραξη τελειωσε...Αυτο ηταν...Plasma και μονο Plasma η εκτος και αν βγει μια κορυφαια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Led η οποια να ειναι ισαξια των Plasma...Ισως υπαρχει δεν την εχω δει απο κοντα ουτε εχω διαβασει καποιο review,αλλα κοστιζει κοντα στα 6000 ευρω και ειναι 55αρα...(Toshiba ZL1 512 Zones Local Dimming)
τώρα όσο για τις ίντσες να σκεφτείς ότι ήθελα να πάρω 40-42 και ξαφνικά είπα γιατί να πάρω 40-42?????? θα πάρω 46!!!!! δεν νομίζω αν και έχω δη και άρχοντα τον δαχτυλιδιών σε προτζέκτορα στα 3 μετρά αν δεν κάνω λάθος άλλα αυτό πριν 3-5 χρόνια περιπου.τορα όσο για τα άλλα θα συμφωνήσω μαζί σου. πάντως μένω Αθηνά και δέχομαι πρόταση όταν δεν δουλεύω να βρεθώ αν γίνετε φυσικά με κάποια άτομα από εδώ που έχουνε εμπύρια και ψάχνονται να δούμε μαζί tv για να έχω και μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη γιατί άλω μόνος και ανήξερος και άλω με παρέα και γνωστικός. περιμένω να κάνει μάζωξη το site για test τον tv και θέλω να παρευρεθώ όταν είναι να γίνει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.