Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Aλλο αποψη και αλλο κριτικη προιοντων.Αλλο γνωμη και αλλο ασχετοσυνη.Ευτυχως για μερικους που υπαρχουν και τα φορουμ οντως για να εκφραζοναι ελευθερα.Μονο σε φορουμ μπορουν να σταθουν οι αοριστιες και οι θεωριες χωρις συνεπειες και επιπτωσεις.Οσον αφορα την 8000 εαν με ενδιεφερε θα καθομουνα να αναφερω διαφορα απλα δεν μπορω να διαβαζω πραγματα που ισχυουν στην β και c για την δ την οποια κατακρινεις γιατι τον ευατο σου θελεις να πεισεις για κατι.Φενετε απο τα λεγομενα και απο τα burn in περι πλασμας πριν λιγο καιρο

Ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του εστω και αν ειναι off topic.

Δεν χρειαζεται να παιρνουμε τα σχολια περι LCD , plasma κτλ. επι προσωπικου.

Αλλωστε αυτα που γραφονται ειναι πταισματα μπροστα στις διαμαχες Παναθηναικων-Ολυμπιακων στα ποδοσφαιρικα νηματα.:D

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι προσπαθείς μέσα σε δυόμιση σελίδες στο forum να αποτρέψεις κάποιον για την αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης, την στιγμή που πέρασες μόνο κάποιες στιγμές μαζί της φίλε imjp1982. Πραγματικά αξιοθαύμαστη προσπάθεια. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί λαμβάνεις υπ' όψιν σου την υψηλότερη τιμή της αγοράς και όχι την χαμηλότερη, μιας και υπάρχει διακύμανση έως και 550 ευρώ.
Η γνώμη η δική μου είναι ότι το συνολικότερο πακέτο που δίνει η τηλεόραση στον αγοραστή αξίζει. Από εκεί και ύστερα ο καθένας με βάση αυτά που διαβάζει, πρέπει να σχηματίζει μία εικόνα και να κρίνει μόνος του για το αν του κάνει η όχι η συγκεκριμένη tv.
Φιλικά -bye-

Καλησπερα φιλε..Απλα θα σου πω οτι καποιοι πρεπει να ασχοληθουν καιρο με μια τηλεοραση για να αποφασισουν αν του κανει η οχι και καποιοι αλλοι οχι...Εγω ειμαι μεσα σε αυτους που δεν χρειαζονται πολλα πολλα για να καταλαβουν αν τους κανει μια TV..Την ειδα καποιες ωρες και αυτο ηταν..Εβγαλα πορισμα..Τοσο απλα...Δεν μου αρεσει βρε παλικαρι η TV τι να κανουμε τωρα;Γουστα ειναι αυτα...Ισως να επρεπε να πω οτι ειμαι η καλυτερη TV Ever για να ευχαριστησω καποιους υποψιφιους αγορεστες;;;Μπααα...Λεω αυτο που βλεπω...Οπως και καποιος αλλος μπορει να δει Kuro και να πει οτι εχει αθλια εικονα..Τι θα πρεπει να του κανουμε να τον σταυρωσουμε;;;ΕΛΕΟΣ...Γνωμη του ειναι παει και τελειωσε...Ειπα και γω δικη μου την γνωμη μου περι D8000 και αυτο ηταν...

Aλλο αποψη και αλλο κριτικη προιοντων.Αλλο γνωμη και αλλο ασχετοσυνη.Ευτυχως για μερικους που υπαρχουν και τα φορουμ οντως για να εκφραζοναι ελευθερα.Μονο σε φορουμ μπορουν να σταθουν οι αοριστιες και οι θεωριες χωρις συνεπειες και επιπτωσεις.Οσον αφορα την 8000 εαν με ενδιεφερε θα καθομουνα να αναφερω διαφορα απλα δεν μπορω να διαβαζω πραγματα που ισχυουν στην β και c για την δ την οποια κατακρινεις γιατι τον ευατο σου θελεις να πεισεις για κατι.Φενετε απο τα λεγομενα και απο τα burn in περι πλασμας πριν λιγο καιρο

Φιλε Pano OK..Ειμαι ασχετος και δεν εχω ιδεα απο τηλεορασεις και ειμαι γενικα εκτος τοπου και χρονου...Εχεις απολυτιο δικιο...Ειμαι ασχετος...Καλο μεσημερι

Ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του εστω και αν ειναι off topic.

Δεν χρειαζεται να παιρνουμε τα σχολια περι LCD , plasma κτλ. επι προσωπικου.

Αλλωστε αυτα που γραφονται ειναι πταισματα μπροστα στις διαμαχες Παναθηναικων-Ολυμπιακων στα ποδοσφαιρικα νηματα.:D

Καλησπερα φιλε Yperion..Εχεις απολυτο δικιο γιαυτο που ειπες,οτι καποιοι τα παιρνουν επι προσωπικου...Αλλα δεν πειραζει...Ολα καλα..Πραγματικα απορω πως καποιοι ανθρωποι αντι να κατσουν ηρεμα και πολιτισμενα να συζητησουν και να ανταλλαξουν αποψεις,απλα προσπαθουν να ισωπεδωσουν τα πιστευω και τις αποψεις των υπολοιπων...Τεσπα...Υγεια να εχουμε πανω απ'ολα

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα φιλε..Απλα θα σου πω οτι καποιοι πρεπει να ασχοληθουν καιρο με μια τηλεοραση για να αποφασισουν αν του κανει η οχι και καποιοι αλλοι οχι...Εγω ειμαι μεσα σε αυτους που δεν χρειαζονται πολλα πολλα για να καταλαβουν αν τους κανει μια TV..Την ειδα καποιες ωρες και αυτο ηταν..Εβγαλα πορισμα..Τοσο απλα...Δεν μου αρεσει βρε παλικαρι η TV τι να κανουμε τωρα;Γουστα ειναι αυτα...Ισως να επρεπε να πω οτι ειμαι η καλυτερη TV Ever για να ευχαριστησω καποιους υποψιφιους αγορεστες;;;Μπααα...Λεω αυτο που βλεπω...Οπως και καποιος αλλος μπορει να δει Kuro και να πει οτι εχει αθλια εικονα..Τι θα πρεπει να του κανουμε να τον σταυρωσουμε;;;ΕΛΕΟΣ...Γνωμη του ειναι παει και τελειωσε...Ειπα και γω δικη μου την γνωμη μου περι D8000 και αυτο ηταν...

imjp1982 αυτό που λέω και μάλλον δεν κατάλαβες είναι ότι "κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος."
Anyway... :vroam:

Yπεριον να δεχτω και να διαβασω αποψεις τεκμηριωμενες ναι.Δεν παιρνω κατι προσωπικα.Εγω εβριζα την β6000 που εχω.Μπαφα και εξυπναδα δεν θελω να διαβαζω

Αφού έχουμε πήξει στο οφτοπικ εδώ μέσα και το χόμπι μου είναι το copy/paste συνεχίζω:

Samsung UE55D8000
Default [Normal] mode (2D) 110 watts
Default [Normal] mode (3D) 114 watts
Calibrated [Movie] mode (2D) 76 watts
Calibrated [Movie] mode (3D) 114 watts

Samsung PS50C6900 Plasma
Default [Standard] mode (2D) 236 watts
Default [Standard] mode (3D) 306 watts
Calibrated [Standard] Game mode (2D) 220 watts
Calibrated [Movie] mode (3D) 234 watts

αν με τα νούμερα αυτά κάποιος σκέφτεται μόνο τα 30-40-50 Ε/έτος, ΟΚ. Απλά για μένα και ίσως κάποιους ακόμα να αποτελούν βασικό κριτήριο επιλογής. Εξ άλλου αυτός ο σκοπός των φορουμς, να συζητάμε. thanks για το Link http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue55d8000-ue46d8000-201105131065.htm , χρήσιμο!

Yπολογίζοντας με τις τιμές calibrated mode 2D και για 2000 ώρες λειτουργίας ανά έτος, η Plasma θα κάψει 288KWh περισσότερο από την LED-LCD σε διάστημα ενός χρόνου.

Με τα σημερινά τιμολόγια της ΔΕΗ, αυτό μεταφράζεται σε 17,27 έως 26,13 ευρώ (αναλόγως κλιμακίου κατανάλωσης και συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) παραπάνω ρεύμα το χρόνο για την Plasma...

Με τη διαφορά τιμής αγοράς των δύο συσκευών να βρίσκεται περίπου στα 1200 ευρώ, θα χρειαστούν 46-69 χρόνια για να καλυφθεί αυτή από την υψηλότερη κατανάλωση... :flipout:

Απλά για μένα και ίσως κάποιους ακόμα να αποτελούν βασικό κριτήριο επιλογής. Εξ άλλου αυτός ο σκοπός των φορουμς, να συζητάμε. thanks για το Link http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue55d8000-ue46d8000-201105131065.htm , χρήσιμο!

Με την ιδια λογικη με του προηγουμενου ποστ θα μπορουσε καποιος να πει "ακομη ασχολειστε με την αποτυχημενη τεχνολογια LCD? κοιταξτε τι ανυπαρκτη γωνια θεασης εχουν!"...

Panasonic-TC-P50ST30-viewingangle.jpg

Οπως ομως καποιους δεν τους ενδιαφερει η καταναλωση ετσι και καποιους αλλους δεν τους ενδιαφερει η γωνια θεασης.

Επισης ενα Desktop PC αν ειναι "φορτωμενο" μπορει να εχει καταναλωση 250-300 Watt , δηλαδη παραπανω απο μια τηλεοραση πλασμα , ενα λαπτοπ αντιθετα εχει τo 1/3.

Σπιτι σου τι PC εχεις? Ειναι ολες οι λαμπες οικονομικες? Ειναι ολες οι συσκευες κλαση A/A+? Εχεις ηλιακο η θερμοσίφωνα?

Τα παραπανω αθροιστικα για το σπιτι μου ειναι πολλαπλασιο κερδος απο οσο καιει μια τηλεοραση οποτε δεν με απασχολει και μια μικρη "παρασπονδία".

ΥΓ. Welcome.:a0210:

Καλό είναι να μην υποβιβάζουμε τα μειονεκτήματα της μιας τεχνολογίας (π.χ. τι είναι 30-40 ευρώ το χρόνο) και ταυτόχρονα να μεγεθύνουμε αυτά της άλλης (η Led-LCD είναι για καμιά Μενεγάκη το μεσημέρι και για σοβαρές θεάσεις δεν κάνει). Όλοι έχουμε μάτια και κρίση.
Πείτε τα στο τοπικό plasma vs LCD και αφήστε τους κατόχους της D8000 να μας πουν για την επιλογή τους.

Υπενθυμιζω οτι η ολη συζητηση ξεκινησε με βαση το ποστ του φιλου για την "υπερβολικη" καταναλωση ρευματος.

Την "υποβαθμιση" και για Μενεγακη κτλ. προσωπικα δεν τα ειδα καπου.

Εκεί που ειναι οι 0 μοίρες υποτίθεται ότι είσαι εσύ και δείχνει τις γωνίες θέασης που έχει η κάθε tv.
Μου φαίνεται υπερβολικά μικρή όμως η τιμή της Samsung.

Eγω παντως δεν καταλαβαινω με το laptop μου τι γινεται.Λιγο αριστερα η δεξια να κανω το κεφαλι δεν βλεπω τιποτα.Αν παιζει βιντεο ο ανθρωπος ειναι φαντασμα και μιλαω για 5 ποντους αριστερα -δεξια

Κατανάλωση panasonic πλασμα, επίσημα:
( http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/vt_plasma_spec.html )
TX-P65VT30E: 500 W
TX-P55VT30E: 430 W
TX-P50VT30E: 410 W
TX-P42VT30E: 350 W
η UE55D8000 έχει 160W !!!!
και συζητάμε ακόμη για το απολίθωμα που λέγεται Plasma????!!
OK αν κάποιος θέλει να βλέπει 3-4 ταινίες την βδομάδα, αλλά για τους περισσότερους που θα δουν TV-PS3-PC-... και θα την έχουν ανοιχτή >6 ώρες την ημέρα στις επιλογές τους δεν θα πρέπει να υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ η λέξη plasma.

:offtopic: .... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1234380&postcount=47 ..... :offtopic:

Κατανάλωση

Η VT30 δεν κατανάλωσε σε καμιά περίπτωση πάνω από 250-280 watt με πλήρες φορτίο (full field patterns 100% white) ενώ σε μικτή μέτρηση η μέση κατανάλωση κυμάνθηκε στα 180-190 watt

http://www.perfectimage.gr/2011/04/28/panasonic-tx-p50vt30/

Last edited:
Εκεί που ειναι οι 0 μοίρες υποτίθεται ότι είσαι εσύ και δείχνει τις γωνίες θέασης που έχει η κάθε tv.
Μου φαίνεται υπερβολικά μικρή όμως η τιμή της Samsung.
Δυστυχώς φίλε μου και εγώ που έχω την 46c8000, αυτό ακριβώς έχω διαπιστώσει, οτι έχει τόση μικρή , ίσως και μικρότερη γωνία θέασης από αυτή που δείχνει το διάγραμμα. Εκεί πρέπει να βλέπεις για να παίρνεις το μέγιστο της ποιότητας εικόνας, που μπορεί να σου δώσει.
Είναι ένα μειονέκτημα, ευτυχώς για μένα το μόνο που θεωρώ σοβαρό, έχωντας γλιτώσει από clouding και άλλα παρόμοια.
Πάντως δε κρύβω, οτι έστω και αυτό με ενοχλεί, αλλά αφού είναι μέχρι στιγμής το μόνο μελανό σημείο στη δική μου, το καταπίνω.
icon7.gif

Δυστυχώς φίλε μου και εγώ που έχω την 46c8000, αυτό ακριβώς έχω διαπιστώσει, οτι έχει τόση μικρή , ίσως και μικρότερη γωνία θέασης από αυτή που δείχνει το διάγραμμα. Εκεί πρέπει να βλέπεις για να παίρνεις το μέγιστο της ποιότητας εικόνας, που μπορεί να σου δώσει.
Είναι ένα μειονέκτημα, ευτυχώς για μένα το μόνο που θεωρώ σοβαρό, έχωντας γλιτώσει από clouding και άλλα παρόμοια.
Πάντως δε κρύβω, οτι έστω και αυτό με ενοχλεί, αλλά αφού είναι μέχρι στιγμής το μόνο μελανό σημείο στη δική μου, το καταπίνω.
icon7.gif

Στη δική μου D8000 πάντως παιδιά δεν είναι τόσο μικρή η γωνία θέασης και είμαι σίγουρος σ' αυτό που λέω. Πιο πολύ πλησιάζει το διάγραμμα της Sony. Στην παρακάτω φωτό είναι ακριβώς η γωνία που αρχίζω να έχω χρωματικές αλλοιώσεις στην εικόνα και δεν είναι τόσο μικρή όσο δείχνει το διάγραμμα.
http://imageshack.us/photo/my-images/818/mg4886.jpg/