Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είδα αρκετές ταινίες, όχι από 3D BD Player αλλά αρχεία ματρόσκες 3D Side by side.

Δεν είχα προηγουμένως ιδιαίτερη εμπειρία από 3D πέρα κάποιων show-rooms, αλλά η απόδοση για τα δικά μου δεδομένα είναι εντυπωσιακή. Υπάρχει μια σκηνή στο Drive Angry που κάποιος πετάει ένα νόμισμα στον αέρα και νομίζεις ότι θα το πιάσεις γιατί έρχεται μπροστά στα μάτια σου. Αυτό που μου αρέσει σ'αυτή την τηλεόραση είναι η ροή της κίνησης, η ευκρίνεια και τα ωραία χρώματα της επιδερμίδας.

φιλε εχω και εγω σε ματροσκα το Piranha,αλλα δε καταφερα να δω κανονικο 3d.τι επιλογη πρεπει να κανω?
το side by side δε κανει καμια διαφορα.Λες και τα 3Δ γιαλια δεν δουλευουν,
ερωτηση.στα γιαλια η πρασινη led prepei na ειναι συνεχως αναμενη?εμενα μετα το τεριασμα με τη τηλ σβηνει

μηπως φταιει το καλωδιο hdmi?δεν ειναι high speed.

Last edited:
Και το Resident Evil - afterlife σε 3D ήταν καλό. Στην αρχή ιδίως στο σημείο που η milla jovovich πετάει δύο shuriken, κάνεις αριστερά δεξιά για να τα αποφύγεις. Πιστεύω όμως πλέον ακράδαντα ότι η απόδοση 3D έχει να κάνει καθαρά με το τι υλικό δέχεται η τηλεόραση και λιγότερο με τις δυνατότητές της.

Μήπως ξέρει κανενας κάποιου είδους τεστ που να μπορω να κανω για να δω αν όλα λειτουργουν οκ γιατι εχω πολλες επιφυλαξεις επ' αυτου. Συγκεκριμενα σε αγωνα πολο (ΕΤ1) που εβλεπα εχθες το νερο της πισινας μαλλον εδινε ΠΟΛΥ ασαφη εικονα , επισης δε εικονες με βοτσαλα ή κεραμυδια φαινονται σαν να τρεμοπαιζουν καθως επισης σε καποιες σκηνες πανω απο καγκελα φαινονται σαν να τρεμοπαιζουν διαφορες γραμμες κατα διαστηματα δηλ δεν υπαρχει ομοιομορφια. Για να μην μιλησω για ασαφειες στα προσωπα. Φαντστειτε κατι σαν να βλεπεις εικονα μονιτορ h/y μεσα απο τηλεοραση που εκανε γραμμες λογω συχνοτητας. Ποιον θα μπορουσα να καλεσω για έλεγχο της tv? Υπάρχει περιπτωση καποιο κυκλωμα να μην λειτουργει σωστά ή καθόλου? Μπορεί να φαίνονται γελοια σε καποιους αυτα που γράφω αλλά τόσο απογογοήτευση με την εικονα σε ψηφιακο τηλεοπτικο δεν την περιμεενα. Και να φανταστείτε ότι δεν είμαι και ειδικός στις τηλεοράσεις και αρα θα ημουν ευχαριστημενος με οτιδηποτε πανω απο τον μεσο όρο. Επίσης αν κάποιος μένει κοντά στο Ν.Ηρακειο που είμαι εγώ και είναι κάτοχος θα ημουν προθυμος να τον επισκεφτώ για να συγκρίνω με την δική του χωρίς να είμαι βάρος.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Την επόμενη φορά που θα παρατηρήσεις αντίστοιχα φαινόμενα, δοκίμασε να αλλάξεις ρυθμίσεις στο MotionPlus ή απενεργοποίησέ το εντελώς και ενημέρωσέ μας...

μερικεσ φοτο απο την τβ μου

Attachments

• P1010936.JPG
    P1010936.JPG
    167 KB · Views: 94
  • P1010960.JPG
    P1010960.JPG
    167 KB · Views: 70
  • P1010950.JPG
    P1010950.JPG
    159.5 KB · Views: 65
  • P1010948.JPG
    P1010948.JPG
    166.5 KB · Views: 68
  • P1010946.JPG
    P1010946.JPG
    88.5 KB · Views: 66
  • P1010945.JPG
    P1010945.JPG
    154 KB · Views: 60
  • P1010942.JPG
    P1010942.JPG
    169.5 KB · Views: 86
  • P1010941.JPG
    P1010941.JPG
    156.5 KB · Views: 68
  • P1010940.JPG
    P1010940.JPG
    170.5 KB · Views: 63
  • P1010938.JPG
    P1010938.JPG
    156.5 KB · Views: 82
Στις φωτό που έχουν φωτεινά πλάνα παρατηρώ κάποιες γραμμώσεις-πιξελιάσματα, στον ουρανό. Δεν ξέρω αν είναι της ταινίας ή της τηλεόρασης. Κι αυτό γιατί στην φωτό που είναι λευκό το panel της τηλεόρασης δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Φίλε gorica είναι DVD ή BluRay η ταινία;

Στις φωτό που έχουν φωτεινά πλάνα παρατηρώ κάποιες γραμμώσεις-πιξελιάσματα, στον ουρανό. Δεν ξέρω αν είναι της ταινίας ή της τηλεόρασης. Κι αυτό γιατί στην φωτό που είναι λευκό το panel της τηλεόρασης δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

matroska se 720p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

Κ εμεις να απανταμε στις ερωτησεις οποιος ρωταει με βαση την κριση του καθενος.Κ αν προσεξες το συγκεκριμενο ερωτημα του φιλου δεν απαντηθηκε γιατι ειναι φυσιολογικο......ποιος θα πηρε κ τις δυο?κανεις μεχρι τωρα.
???

2 ερωτησεις.
1.Πως μπορω να μπω στο samsung store?υπαρχει αλλο τμημα η μονο αυτο που ειναι εγκατεστημενο?

2.Στο avforums lene gia το ihulu και το 3d explore.εγω δε τα βλεπω πουθενα.
εσεισ?

Μουαρέ (moire) στην φωτογραφία πρέπει να είναι...

bCRT.jpg

Πήγα όπως σας είπα στο πλαίσιο της βουλιαγμένης είπα ότι ενδιαφέρομαι για την εν λόγο τηλεόραση και οι τιμές που ανέφεραν ήταν οι τιμές που δίνουν στο site τους.

Ευχαριστώ τους είπα και πήγα να φύγω …μου φωνάζουν κύριε είναι μετρητοίς τα χρήματα ? και απαντώ ναι….. μισό λεπτό και μιλούσαν με κάποιον στο τηλέφωνο.

Ερώτηση προς εμέ από τον κύριο στην άλλη μεριά της τηλεφωνικής γραμμής αν την βρήκα πιο φτηνά αλλού….. και απάντησα ναι στο skroutz η 55αρα στα 2375.

Και μου λένε ότι μπορούν να μου δώσουν την 55αρα 2450 και 46αρα στα 1780…..

Όταν ζήτησα να μου σημειώσουν σε ένα χαρτάκι τις τιμές γιατί θα τις ξεχνούσα μου απάντησαν δεν γίνεται….

Τώρα τι παίζει ποιος ξέρει ….. εφ όσον μπορούν και δίνουν σε τέτοιες τιμές γιατί δεν το βάζουν και στο site τους εγώ νομίζω είναι όποιον πιάσουν και το μετρητοίς τι διαφοροποιούσε και με δόσεις να μου την έδειναν πάλι αυτοί μετρητά θα τα έπαιρναν από την τράπεζα.

Οι δόσεις συμφέρουν και αυτούς και την τράπεζα από το cash.
Any way.

Επίσης στην διάρκεια της συνεννοήσεως έριξα μια ματιά στην 46αρα που είχαν (να σημειώσω ότι ο χώρος των τηλεοράσεων είναι αρκετά σκοτεινός σε σχέση με τους υπόλοιπους χώρους του καταστήματος) λοιπόν παρατήρησα σε 3D ταινία που είχαν διέκρινα ένα τρεμόπαιγμα σε αντικείμενα που είχαν κίνηση πάντα σε 3D δεν ήταν ενοχλητικό αλλά εγώ που δεν είμαι σχετικός με το άθλημα το ξεχώρισα δεν ξέρω πως αναφέρετε το συγκεκριμένο φαινόμενο αλλά πιθανός μετά από πολύωρη θέαση να είναι ενοχλητικό.

Επίσης στην διάρκεια της συνεννοήσεως έριξα μια ματιά στην 46αρα που είχαν (να σημειώσω ότι ο χώρος των τηλεοράσεων είναι αρκετά σκοτεινός σε σχέση με τους υπόλοιπους χώρους του καταστήματος) λοιπόν παρατήρησα σε 3D ταινία που είχαν διέκρινα ένα τρεμόπαιγμα σε αντικείμενα που είχαν κίνηση πάντα σε 3D δεν ήταν ενοχλητικό αλλά εγώ που δεν είμαι σχετικός με το άθλημα το ξεχώρισα δεν ξέρω πως αναφέρετε το συγκεκριμένο φαινόμενο αλλά πιθανός μετά από πολύωρη θέαση να είναι ενοχλητικό.

Πάνο έτσι όπως είναι τα πράγματα μου έρχεται να πάω να την παραγγείλω αύριο άλλα κάτι δεν ξέρω κάτι......................:violent-smiley-030::furious3::violent-smiley-030::furious3:

Φιλε μου μην ακους την μπαφα τους.Ολες οι tv αυτη την περιοδο ειναι σε ολα τα καταστηματα η αρχικη τιμη δια 1.23 δηλα εχεις δωρο το φπα

Παντως παιδια κ εγω μολις γυρισα από κατάστημα πλαίσιο στη Θεσσαλονικη και δεν "έπαιζε" τέτοια τιμη. Πήγα αποφασισμένος να πάρω την 46αρα μαζί με την βάση της samsung και τα λεφτα τα κρατούσα μέσα στη τσεπη.
Τελική τιμη με πολλα ζορια και τηλέφωνα μου έδωσαν 2000 ευρω δηλαδη περίπου στα 1870 για την τηλεόραση.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάνο έτσι όπως είναι τα πράγματα μου έρχεται να πάω να την παραγγείλω αύριο άλλα κάτι δεν ξέρω κάτι......................:violent-smiley-030::furious3::violent-smiley-030::furious3:

Ένστικτο.....το άτιμο άλλες φορές μας δικαιώνει και άλλες όχι.....
....τεσπα....
......εγώ λέω να περιμένεις να διαβάσεις και το review του Μανώλη εδώ
http://www.perfectimage.gr/2011/05/22/samsung-ue40d8000-review/ και μετά αποφασίζεις.....
έχω την εντύπωση ότι δεν θα κάνει περισσότερο από κάνα δυο μέρες για να το ανεβάσει.....;)

Ειναι πολυ καλη τηλεοραση!!!!σαν κατοχος της συγκεκριμενης τβ ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!banding clouding εχει!!!!αλλα δεν ειναι τοσο εντονα ωστε να πειραζουν!!κατα τα αλλα ειναι κορυφη η σειρα.:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

....τεσπα....
http://www.perfectimage.gr/2011/05/22/samsung-ue40d8000-review/ και μετά αποφασίζεις.....
έχω την εντύπωση ότι δεν θα κάνει περισσότερο από κάνα δυο μέρες για να το ανεβάσει.....;)
Κατι μου λεει οτι θα ειναι θετικες οι εντυπωσεις του μανωλη.:firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

....τεσπα....

gzoun αυτό θα κάνω θα περιμένω λίγο ακόμα να δω και το τεστ από τον συνονόματο Μάνο και βλέποντας και κάνοντας.
φαντάζομε ότι έχεις καταλάβει τους λόγους που δεν προχώρησα στην αγορά τις ακόμα.