Σαφώς….το έπιασα το νόημα…..και γι αυτό δεν την έχω αγοράσει ακόμη δεν με έπεισε για το value for money αλλά αν η τιμή της φτάσει σε επίπεδα που να αποκρίνετε σε αυτά που προσφέρει ίσως ….απλά υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους μου.......Αυτο που λες το βρισκω σωστο (δεν εχω iphone και ουτε προκειται να αγορασω για υπαρχουν φτηνοτερα τηλεφωνα που ειναι καλυτερα) αλλα σκεψου οτι θα μπορουσε να πει το ιδιο καποιος και για την D8000.
Δεν νομίζω ότι θα πάει τόσο χαμηλά στο άμεσο μέλλον……any way …ναι το R8 το συγκεκριμένο είναι 528 ps V10 έχει περίπου το ίδιο κινητήρα με την Lamborghini (που ως γνωστό ανήκει στο group Volkswagen – Audi) με launch control η επιτάχυνση είναι σαν bungee jumping δεν είναι πολιτισμένο ( δεν μου άρεσε το κούρδισμα του quattro σε επιτόπιες κλειστές στροφές όπως στο παρκάρισμα αλλά δεν είναι και αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση απλά θέλει δρόμο….ένα άλλο που αξίζει αναφορά και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το TTRS με τον δυομισάρη υπερτροφοδοτούμενο……. sorry για το off topic…για τα αυτοκίνητα βελτιώσεις-τεχνικά θέματα-αναλύσεις-καινούργιες τεχνολογίες σε σχέση με το group γράφω σε άλλο forum….με το ίδιο nick name εκεί περισσότερα για τους ενδιαφερομένους….Αν μιλαμε για την 55αρα γυρω στα 1500 ευρω θεωρω οτι θα ηταν μια λογικη τιμη με βαση την συγκεκριμενη τεχνολογια (Edge LED).
Ρεαλιστικα βεβαια ειναι απιθανο να την δουμε τοσο συντομα γιατι πρεπει να πουληθουν και οι πιο χαμηλες σειρες.
YΓ. Βλεπως πηρες το R8 για βολτα.
sorry για το off topic…για τα αυτοκίνητα βελτιώσεις-τεχνικά θέματα-αναλύσεις-καινούργιες τεχνολογίες σε σχέση με το group γράφω σε άλλο forum….με το ίδιο nick name εκεί περισσότερα για τους ενδιαφερομένους….
Πηγα να το γραψω κι εγω.
![]()
Πρεπει να ψαξω να βρω το test pattern που χρησιμοποιει ο Μανωλης.
Ειναι πολυ καλο για την "ανιχνευση" του clouding.
Ναι εχει!!!οπως οι πλασμα π.χ εχουν burn in!!!!μη το ψαχνεις καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια!!Πηγα να το γραψω κι εγω.
To clouding παει συννεφοp) σε σημείο που, κατα τη γνώμη μου, καθιστα την TV απλως ΓΤΠ (ναι, δεν υπερβάλλω).
Δεν θελει ''ανιχνευση''.....Πρεπει να ψαξω να βρω το test pattern που χρησιμοποιει ο Μανωλης.
Ειναι πολυ καλο για την "ανιχνευση" του clouding.
Καμια σχεση....Ναι εχει!!!οπως οι πλασμα εχουν burn in!!!!μη το ψαχνεις καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια!!![]()
Τετιο clouding παντως η δικια μου δεν εχει ευτυχως!!!!Δεν θελει ''ανιχνευση''.....
Ναι εχει!!!οπως οι πλασμα π.χ εχουν burn in!!!!
Ναι εχει!!!οπως οι πλασμα π.χ εχουν burn in!!!!μη το ψαχνεις καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.