Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για το iphone λέγεται TV remote οπότε φαντάζομαι κάπως έτσι θα λέγεται και στα άλλα smart phones

Αυτό που έβαλα εγώ είναι το Samsung remote της Samsung από το adroid market υπάρχουν πολλά tv remote αλλά ένα της Samsung, λέει και ποιες TVs υποστηρίζει.
Πάντως το iphone αν δεν το έχεις ήδη και το αγοράσεις μόνο και μόνο γι αυτό δεν συμφέρει, οικονομικά πάντα, κάνης την δουλειά σου και με της Samsung τα τηλέφωνα και πίστεψε με δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν.

Αυτο που λες το βρισκω σωστο (δεν εχω iphone και ουτε προκειται να αγορασω για υπαρχουν φτηνοτερα τηλεφωνα που ειναι καλυτερα) αλλα σκεψου οτι θα μπορουσε να πει το ιδιο καποιος και για την D8000.

Αυτο που λες το βρισκω σωστο (δεν εχω iphone και ουτε προκειται να αγορασω για υπαρχουν φτηνοτερα τηλεφωνα που ειναι καλυτερα) αλλα σκεψου οτι θα μπορουσε να πει το ιδιο καποιος και για την D8000.
Σαφώς….το έπιασα το νόημα…..και γι αυτό δεν την έχω αγοράσει ακόμη δεν με έπεισε για το value for money αλλά αν η τιμή της φτάσει σε επίπεδα που να αποκρίνετε σε αυτά που προσφέρει ίσως ….απλά υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους μου.......
Μια ερώτηση…… ποια κατά την γνώμη σου θα ήταν η τιμή εκείνη που θα σε έβαζε σε σκέψη για την αγορά της? σύμφωνα πάντα με όσα προσφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αν μιλαμε για την 55αρα γυρω στα 1500 ευρω θεωρω οτι θα ηταν μια λογικη τιμη με βαση την συγκεκριμενη τεχνολογια (Edge LED).

Ρεαλιστικα βεβαια ειναι απιθανο να την δουμε τοσο συντομα γιατι πρεπει να πουληθουν και οι πιο χαμηλες σειρες.

YΓ. Βλεπως πηρες το R8 για βολτα.

Αν μιλαμε για την 55αρα γυρω στα 1500 ευρω θεωρω οτι θα ηταν μια λογικη τιμη με βαση την συγκεκριμενη τεχνολογια (Edge LED).

Ρεαλιστικα βεβαια ειναι απιθανο να την δουμε τοσο συντομα γιατι πρεπει να πουληθουν και οι πιο χαμηλες σειρες.

YΓ. Βλεπως πηρες το R8 για βολτα.
Δεν νομίζω ότι θα πάει τόσο χαμηλά στο άμεσο μέλλον……any way …ναι το R8 το συγκεκριμένο είναι 528 ps V10 έχει περίπου το ίδιο κινητήρα με την Lamborghini (που ως γνωστό ανήκει στο group Volkswagen – Audi) με launch control η επιτάχυνση είναι σαν bungee jumping δεν είναι πολιτισμένο ( δεν μου άρεσε το κούρδισμα του quattro σε επιτόπιες κλειστές στροφές όπως στο παρκάρισμα αλλά δεν είναι και αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση απλά θέλει δρόμο….ένα άλλο που αξίζει αναφορά και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το TTRS με τον δυομισάρη υπερτροφοδοτούμενο……. sorry για το off topic…για τα αυτοκίνητα βελτιώσεις-τεχνικά θέματα-αναλύσεις-καινούργιες τεχνολογίες σε σχέση με το group γράφω σε άλλο forum….με το ίδιο nick name εκεί περισσότερα για τους ενδιαφερομένους….

Δε ξερω αν ο φιλος με το teletext ελυσε το προβλημα του, αλλα μιας και εγω ειχα το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζεται ως εξης: η γλωσσα μενου και η γλωσσα teletext ΠΡΕΠΕΙ να ειναι και οι δυο στα ελληνικα. Εαν το μενου ειναι αγγλικα και το teletext ελληνικα βλεπουμε αλαμπουρνεζικα! Μετα την αλλαγη δε δουλευει κατ ευθειαν (παρ ολο που το μενου αλλαζει γλωσσα) αλλα η τηλεοραση πρεπει να κλεισει και να ανοιξει παλι.

Επισης οσον αφορα στο banding εγω δεν εχω καθολου απ οσο μπορω να πω, και για ενα περιεργο λογο εχω μια εντυπωση οτι οσο περισσοτερο λειτουργει η τηλεοραση το clouding γινεται καπως πιο ομαλο. Σημερα το βραδυ ελπιζω να καταφερω να βγαλω φωτογραφιες απο τα patterns που ειχαν ποσταριστει στην αρχη του θεματος εδω.

sorry για το off topic…για τα αυτοκίνητα βελτιώσεις-τεχνικά θέματα-αναλύσεις-καινούργιες τεχνολογίες σε σχέση με το group γράφω σε άλλο forum….με το ίδιο nick name εκεί περισσότερα για τους ενδιαφερομένους….

[off topic] Ριξε μια ματια στο forum που εχω στην υπογραφη μου.

Ημουν παλιοτερα global moderator (και φανατικος της Audi , ειχα A3 και μετα A4) αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχω χασει το ενδιαφερον μου και εχω αποσυρθει.

[/off topic]

SAMSUNG-UE40D8000_18-300x201.jpg

Πρεπει να ψαξω να βρω το test pattern που χρησιμοποιει ο Μανωλης.

Ειναι πολυ καλο για την "ανιχνευση" του clouding.

Από τις φωτογραφίες βλέπω την γνωστή μπλε/μωβ απόχρωση υπό γωνία;
Το fullhd.gr είχε γράψει ότι δεν υπήρχε στο φετινό μοντέλο νομίζω...

SAMSUNG-UE40D8000_18-300x201.jpg

Ναι, είναι πολύ καλύτερο από το άλλο με τον σταυρό. Το ιδανικό είναι να μην έχει άσπρο (όπως αυτό με τον σταυρό), αλλά έναν σχετικά σκούρο τόνο γκρι (ένα 30% IRE θα έλεγα, για να πιάνει και τις local dimming τύπου φιλιπς), ώστε η αντίθεση να είναι χαμηλή, και να επιτρέπει την φωτογράφηση από οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή.

Πηγα να το γραψω κι εγω.

To clouding παει συννεφο (:p) σε σημείο που, κατα τη γνώμη μου, καθιστα την TV απλως ΓΤΠ (ναι, δεν υπερβάλλω).
Ναι εχει!!!οπως οι πλασμα π.χ εχουν burn in!!!!μη το ψαχνεις καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια!!-bye-

Δεν θελει ''ανιχνευση''.....

Attachments

• photo.JPG
    photo.JPG
    85.1 KB · Views: 376
Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι εχει!!!οπως οι πλασμα π.χ εχουν burn in!!!!μη το ψαχνεις καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια!!-bye-

:offtopic::offtopic::offtopic:

Καινούρια plasma του κουτιού δεν πρόκειται ποτέ και κανένας να παραλάβει με burn in!!!!!!!!!

QUIZ ... από ποιο εγχειρίδιο τηλεόρασης και ποιού κατασκευαστή είναι η παρακάτω φωτογραφία?

attachment.php

Last edited: