Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια βαλτε και εμενα στην λιστα.... απο την περασμενη πεμπτ την εχω . 40αρα.

Και εγώ παιδια στη λιστα απο σημερα στις 46".
Την έχω στήσει εδω και καμια ωρα και ξεκινησα τα πειραματα
Φαινεται παντως οτι μου επεσε τελικα κομματι με clouding.
Πολυ ξενερωσα:frown:
Αν ήταν λιγο το φαινομενο δεν θα ασχολιομουν παραπέρα......
Μολις μπορεσω θα ανεβάσω καμια φοτο να μοθ πειτε τη γνωμη σας:(

Και εγώ παιδια στη λιστα απο σημερα στις 46".
Την έχω στήσει εδω και καμια ωρα και ξεκινησα τα πειραματα
Φαινεται παντως οτι μου επεσε τελικα κομματι με clouding.
Πολυ ξενερωσα:frown:
Αν ήταν λιγο το φαινομενο δεν θα ασχολιομουν παραπέρα......
Μολις μπορεσω θα ανεβάσω καμια φοτο να μοθ πειτε τη γνωμη σας:(

Απόλαυσε το νέο σου απόκτημα και μη προσπαθείς να του βρείς κουσούρια...Το clouding είναι χαρακτηριστικό της τεχνολογίας, άλλες το έχουν περισσότερο και άλλες λιγότερο..ακόμα και να είσαι απο τους άτυχους (όσον αφορά το clouding) είσαι τυχερός γιατί έχεις μια πολύ καλή τηλεόραση..

Φιλικά

Ευχαριστώ πολύ φίλε Chrpep
Δεν είναι οτι ψαχνω κουσουρια.Αλλα ακόμα και όταν παιζεις στα μενου φαινεται.
Εβαλα και για λίγο iron man2 και στι σκοτεινες σκεινές ήταν σα να είναι λερωμένη η οθόνη.
Τες πα.Αν βρω τροπο να βγάλω καμιά φότο θα ανεβάσω να μου πείτε.
Στη τελική ίσως και να το συνηθίσω και να μη μου φαίνεται τόσο σε λίγες μέρες

καλησπερα παιδια, ειμαι αναμεσα στην Panasonic TX-P50VT30E 50" και την samsung 46d8000, τι να επιλεξω? για games ποια ειναι καλυτερη? hd kai 3d λογικα ειναι σχεδον ιδιες...

Ιδού σκηνή από το iron man 2.
Στην πραγματικότητα είναι λιγο ποιο ήπια τα πράγματα απ'ότι στη φοτο.
Έχω περασμένες τις ρυθμίσεις του fullhd.gr .

Attachments

• DSC01930.jpg
    DSC01930.jpg
    14.6 KB · Views: 218
τι ηταν αυτο που εβαλες τωρα....πολυ clouding...να παω για τη plasma δηλαδη, κριμα και μ' αρεσει πολυ αυτη η tv! ολες εχουν τελικα ε?

1800e 3dtv νεας γενιας και τετοια πραματα...κριμα...με φως στο δωματιο φενεται τοσο παλι? εχεις ps3 η xbox360? εκει τι λεει?

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά είναι πραγματικά πολύ....Ακόμα και η δική μου που είναι της προηγούμενης χρονιάς δεν έχει καμία σχέση με αυτό...έπεσες στην περίπτωση φαίνεται..Αυτό που βλέπω ξεπερνά τα όρια του clouding και πιθανως εντάσεται στην κατηγορία του προβληματικού πάνελ..Οπότε όσο είναι καιρός, προσπάθησε να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες είτε με το κατάστημα είτε με το service μπας και στην αλλάξουν. Κρίμα...:frown:

Φιλε μου ποτε την πηρες?αν ειναι καινουργια του κουτιου δηλαδη!!!στο κουτι της και επιστροφη στο καταστημα γρηγορα.Ειμαι σιγουρος οτι απλα επεσες σε ελατωματικο πανελ!!και οτι η επομενη που θα σου δωσουν δεν θα εχει καμια σχεση με αυτην.-bye-

Αγαπητε φιλε λυπαμαι που θαν συμφωνησω με τα παιδια αλλα πρεπει επειγοντως να πας στο καταστημα για αλλαγη. Ειναι απαραδεκτο και πρακτικα δεν ειναι μαυρο αυτο το πραγμα. Ειναι kai torching + ανομοιομορφια μαζι. Για πολυ λιγοτερο περισι που ειχα αγορασει την C7000 μονο που δεν τους την φορεσα κολαρο. Μου εβγαλαν την ψυχη μεχρι να μου την αλλαξουν αλλα τους εβγαλα και γω την δικη τους. Πηρα τελικα την C8000 και ηρεμησα. Τελειο μαυρο και με κλειστα φωτα. Το service ειπε οτι η τηλεοραση δεν ειχε προβλημα. Πηγα και εγω στον Κωτσοβολο και τους λεω (προισταμενο) . Εγω να πληρωνω 12 δοσεις και να βλεπω αυτο το πραγμα ουτε να το σκεπτεσαι. Ακυρωνω την παραγγελια τωρα. Δωσε μου την προκαταβολη και ελα να παρεις την τηλεοραση σου. Εγω θα βρω καλυτερη και απο ...αλλου, Για ποτε μου βρηκε C8000 δεν θα το πιστεψεις ουτε στην τουαλετα του για κατουρημα δεν προλαβα να παω.
Μην τους αφηνεις σε χλωρο κλαρι. Θα σου τα πρηξουνε αλλα θα κανεις δουλεια. Ειναι αμαρτια να μην χαιρεσαι την τηλεοραση σου επειδη ετυχες σε προβληματικο κοματι.
Νικος

Και εγω από Κωτσοβολα την πήρα.
Η ειρωνία ξέρεται ποια είναι? Ότι με βοηθησε ενας ευγενεστατος υπάλληλος να την φορτώσω,με ευχήθηκε και πάνω που εκλεινα την πορτα του αυτοκινητου μου λεει και να μην πεταξω τιποτα απο την συσκευασια μήπως και χρειαστει να την αλλαξω κατευθειαν απο το καταστημα.
Θα την γυρίσω σήμερα κιολας

Η ειρωνία ξέρεται ποια είναι? Ότι με βοηθησε ενας ευγενεστατος υπάλληλος να την φορτώσω,με ευχήθηκε και πάνω που εκλεινα την πορτα του αυτοκινητου μου λεει και να μην πεταξω τιποτα απο την συσκευασια μήπως και χρειαστει να την αλλαξω κατευθειαν απο το καταστημα.
Έπρεπε να είχες ήδει πάει, αυτό δεν είναι clouding είναι η συνεφιασμένη Κυριακή, με το Τσιτσάνη να τη τραγουδάει live.

Μην μπεις αυτοματα στη διαδικασια μηπως σε ταλαιπωρησοουν. Ζητα να μιλησεις με τον προισταμενο του Κωτσοβολου και εξηγησε του τις προθεσεις σου και μαζι και το προβλημα. Μην την πας μονος σου και βρεθεις προ εκπληξεως.
Θα σου πει de facto οτι για να σου κανει αλλαγη θα πρεπει να του δωσει εντολη το service το οποιο με μεγαλη πιθανοτητα δεν θα βρει προβλημα....
Νικος

Πηρα τηλ στον Κωτσοβολο και μου ειπαν να συμβουλευτω το service της Samsung μηπως διορθωνεται με καποια ρυθμιση και αν οχι να τους ξαναπαρω.
Πηρα το service και μου ειπανε να κανω αναβαθμιση λογισμικου μηπως διορθωθει.Βεβαια μου αρχισανε τον προλογο οτι ειναι γενικα χαρακτηριστικο της τεχνολογιας κλπ αλλα τους ειπα οτι μπορει να έχει καποια ευαισθησια η τεχνολογια σε τετοιου ειδους φαινομενα αλλα οχι σε βαθμο που να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις την TV(Πραγματικα κρατηθηκα να μην αρχισω τα καντιλια :rifle:).Πηγε να πει και κατι άλλα αλλά της έκοψα την κουβεντα και της είπα οτι αφου δεν μπορει να βοηθήσει αλλιώς δεν έχει νοημα η κουβεντα προς το παρον.
Θα περασω τον νεο firmware me to flashaki(γιατι αυτοματα δεν το εβλεπε χθες) το απογευμα και μετα τα λεμε

Πηρα τηλ στον Κωτσοβολο και μου ειπαν να συμβουλευτω το service της Samsung μηπως διορθωνεται με καποια ρυθμιση και αν οχι να τους ξαναπαρω.
Πηρα το service και μου ειπανε να κανω αναβαθμιση λογισμικου μηπως διορθωθει.Βεβαια μου αρχισανε τον προλογο οτι ειναι γενικα χαρακτηριστικο της τεχνολογιας κλπ αλλα τους ειπα οτι μπορει να έχει καποια ευαισθησια η τεχνολογια σε τετοιου ειδους φαινομενα αλλα οχι σε βαθμο που να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις την TV(Πραγματικα κρατηθηκα να μην αρχισω τα καντιλια :rifle:).Πηγε να πει και κατι άλλα αλλά της έκοψα την κουβεντα και της είπα οτι αφου δεν μπορει να βοηθήσει αλλιώς δεν έχει νοημα η κουβεντα προς το παρον.
Θα περασω τον νεο firmware me to flashaki(γιατι αυτοματα δεν το εβλεπε χθες) το απογευμα και μετα τα λεμε

Δεν ειναι προβλημα που διορθωνεται με αναβαθμιση λογισμικου,
Τις ιδιες παπαριες λενε παντα.
Νικος

Αυτο που σου λεει ο νικος θα κανεις!!!πηγαινετην τωρα στο καταστημα που την πηρες και πες αυτα που ειπε ο νικος πριν.Στην δικια μου ειχα προβλημα με πολυ εντονο banding!!!την πηγα επιτοπου!!!και τους ειπα δωστε μου αλλη γιατι αυτη εγω δεν την πληρωνω!!!και ετσι εγινε μετα απο 3 ημερες μου ηρθε καινουργια του κουτιου.

Αυτό το πρόβλημα δε λύνεται με firmware...δέν είναι θέμα που μπορεί να λύσει το λογισμικό. Είναι πρόβλημα του πάνελ. Μη δίνεις σημασία, απλά πάρτη και πήγαινέ τη! Είναι κρίμα να έχεις δώσει τα ωραία σου λεφτά και να κάτσεις να την υποστείς με αυτό το πρόβλημα.

Μολις γυρισα.
Την ξεπακεταρανε στο μαγαζι και την δουλεψαμε αλλα με τοσα φωτα εκει δεν φαινοταν τιποτα.
Τους εδειξα και κατι αλλες φωτογραφιες που τραβηξα αλλα δεν ειχαν ενα μερος με κανονικο φωτισμο και καποιο σκοτεινο βιντεο να παιξουν και...
το λοιπον: θα ερθει τεχνικος απο την samsung να τη δει σπιτι αν διαπιστωσει αυτα που του ελεγα θα μου την αλλαξουν.
Παντως ο υπευθυνος ευγενεστος και εξυπηρετηκοτατος.
Το θεμα ειναι οτι εμπλεξα και αν αρχισει ο τεχνικος τα περι χαρακτηριστικων των LED κλπ δεν ξερω πως θα βγαλω ακρη