Και εγώ παιδια στη λιστα απο σημερα στις 46".
Την έχω στήσει εδω και καμια ωρα και ξεκινησα τα πειραματα
Φαινεται παντως οτι μου επεσε τελικα κομματι με clouding.
Πολυ ξενερωσα:frown:
Αν ήταν λιγο το φαινομενο δεν θα ασχολιομουν παραπέρα......
Μολις μπορεσω θα ανεβάσω καμια φοτο να μοθ πειτε τη γνωμη σας![]()
Ιδού σκηνή από το iron man 2.
Στην πραγματικότητα είναι λιγο ποιο ήπια τα πράγματα απ'ότι στη φοτο.
Έχω περασμένες τις ρυθμίσεις του fullhd.gr .
Φιλε μου ποτε την πηρες?αν ειναι καινουργια του κουτιου δηλαδη!!!στο κουτι της και επιστροφη στο καταστημα γρηγορα.Ειμαι σιγουρος οτι απλα επεσες σε ελατωματικο πανελ!!και οτι η επομενη που θα σου δωσουν δεν θα εχει καμια σχεση με αυτην.Ιδού σκηνή από το iron man 2.
Ιδού σκηνή από το iron man 2.
Έπρεπε να είχες ήδει πάει, αυτό δεν είναι clouding είναι η συνεφιασμένη Κυριακή, με το Τσιτσάνη να τη τραγουδάει live.Και εγω από Κωτσοβολα την πήρα.
Η ειρωνία ξέρεται ποια είναι? Ότι με βοηθησε ενας ευγενεστατος υπάλληλος να την φορτώσω,με ευχήθηκε και πάνω που εκλεινα την πορτα του αυτοκινητου μου λεει και να μην πεταξω τιποτα απο την συσκευασια μήπως και χρειαστει να την αλλαξω κατευθειαν απο το καταστημα.
Θα την γυρίσω σήμερα κιολας
Και εγω από Κωτσοβολα την πήρα.
Η ειρωνία ξέρεται ποια είναι? Ότι με βοηθησε ενας ευγενεστατος υπάλληλος να την φορτώσω,με ευχήθηκε και πάνω που εκλεινα την πορτα του αυτοκινητου μου λεει και να μην πεταξω τιποτα απο την συσκευασια μήπως και χρειαστει να την αλλαξω κατευθειαν απο το καταστημα.
Θα την γυρίσω σήμερα κιολας
Πηρα τηλ στον Κωτσοβολο και μου ειπαν να συμβουλευτω το service της Samsung μηπως διορθωνεται με καποια ρυθμιση και αν οχι να τους ξαναπαρω.
Πηρα το service και μου ειπανε να κανω αναβαθμιση λογισμικου μηπως διορθωθει.Βεβαια μου αρχισανε τον προλογο οτι ειναι γενικα χαρακτηριστικο της τεχνολογιας κλπ αλλα τους ειπα οτι μπορει να έχει καποια ευαισθησια η τεχνολογια σε τετοιου ειδους φαινομενα αλλα οχι σε βαθμο που να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις την TV(Πραγματικα κρατηθηκα να μην αρχισω τα καντιλια :rifle.Πηγε να πει και κατι άλλα αλλά της έκοψα την κουβεντα και της είπα οτι αφου δεν μπορει να βοηθήσει αλλιώς δεν έχει νοημα η κουβεντα προς το παρον.
Θα περασω τον νεο firmware me to flashaki(γιατι αυτοματα δεν το εβλεπε χθες) το απογευμα και μετα τα λεμε
Αυτο που σου λεει ο νικος θα κανεις!!!πηγαινετην τωρα στο καταστημα που την πηρες και πες αυτα που ειπε ο νικος πριν.Στην δικια μου ειχα προβλημα με πολυ εντονο banding!!!την πηγα επιτοπου!!!και τους ειπα δωστε μου αλλη γιατι αυτη εγω δεν την πληρωνω!!!και ετσι εγινε μετα απο 3 ημερες μου ηρθε καινουργια του κουτιου.Πηρα τηλ στον Κωτσοβολο και μου ειπαν να συμβουλευτω το service της Samsung μηπως διορθωνεται με καποια ρυθμιση και αν οχι να τους ξαναπαρω.
Πηρα το service και μου ειπανε να κανω αναβαθμιση λογισμικου μηπως διορθωθει.Βεβαια μου αρχισανε τον προλογο οτι ειναι γενικα χαρακτηριστικο της τεχνολογιας κλπ αλλα τους ειπα οτι μπορει να έχει καποια ευαισθησια η τεχνολογια σε τετοιου ειδους φαινομενα αλλα οχι σε βαθμο που να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις την TV(Πραγματικα κρατηθηκα να μην αρχισω τα καντιλια :rifle.Πηγε να πει και κατι άλλα αλλά της έκοψα την κουβεντα και της είπα οτι αφου δεν μπορει να βοηθήσει αλλιώς δεν έχει νοημα η κουβεντα προς το παρον.
Θα περασω τον νεο firmware me to flashaki(γιατι αυτοματα δεν το εβλεπε χθες) το απογευμα και μετα τα λεμε
Πηρα τηλ στον Κωτσοβολο και μου ειπαν να συμβουλευτω το service της Samsung μηπως διορθωνεται με καποια ρυθμιση και αν οχι να τους ξαναπαρω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.