Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μην νομιζεις οτι θα πεσουν αισθητα οι τιμες, εκτος και αν ερθει κανενα νεο μοντελο. Το καλοκαιρι ειναι καλη περιοδος για αγορα tv, οι τζιροι των καταστηματων πεφτουν και ειναι προθυμοι να βαλουν περισσοτερο νερο στο κρασι τους.

πιο πολυ για την 55 αρα με νοιαζει ...
που ακομα ειναι τσουχτερη...
η 46 μου πεφτει μικρη απο τα 3 μιση μετρα...

καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση έχω την αναβάθμιση 10.02 κάτι τέτοιο προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσο internet αλλα μου λέει ότι δεν υπάρχει αλλα στην σελίδα τις samsung έχει μια αναβάθμιση μεγαλύτερη.
http://www.samsung.com/gr/support/d...rd_mdl_cd=UE46D8000YSXXH&srchword=UE46D8000YS

αλλα λέει γλώσσα αγγλικά τι κάνω μπορώ να την περάσω η περιμένω να μου την βγάλει η τηλεόραση?

Τις ρυθμισεις 3D τις πειραξε κανας εκτος απο auto? Το 3d optimization τι κανει? το αλλαζω αλλα δεν βλεπω διαφορα, εχει καποιος τις ιδανικες ρυθμισεις η καλυτερα στο auto?

Εγω δεν εχω πειραξει το 3D αλλα βλεπω πως:

1. Ουτε αλλαζει αυτοματα η λειτουργια σε 3D οταν παιρνει τετοιο σημα μεσω HDMI,

2. Ουτε (οπως το εχω σεταρει) βγαζει μυνημα οτι ανιχνευτηκε 3D σημα.

Πρεπει να το γυρισω χειροκινητα!

Και μενα, εκτος αν μπω απο το bd-d7500 bluray player που παει κατευθειαν στο 3d σε 3d ταινια, αλλα ακομα και απο κει τα γυαλια τα παταω να ανοιξουν...λεπτομερειες σιγα...

Παιδια 2 πραγματακια που δεν εχω ανακαλυψει ακομα
1ον Εχω PS3 Και GT5!Πως ενεργοποιω το 3D στο παιχνιδι?
2ον Βαζω ενα stikaki να το κανω PVR,κανω Format αλλα μετα μου πεταει οτι δεν υποστηριζεται!Γιατι?

Α επισης η νεα εκδοση που μολις κανω εγκατασταση ξερουμε τι παραπανω προσφερει?
Επισης χανουμε τις ρυθμισεις απο την TV πχ καναλια,ρυθμισεις εικονας η ηχου?

Επισης χανουμε τις ρυθμισεις απο την TV πχ καναλια,ρυθμισεις εικονας η ηχου?

Νομιζω πως ναι. Τα καναλια τουλαχιστον αποθηκευονται σε ενα stick σιγουρα.

Τελος καλο ολα καλα!
Δεν εχασε καμια ρυθμιση!
Εκανα και ενα backup σε ενα στικ!

Τελικα το pvr δεν επαιζε γιατι το Stikaki ειχε θεμα!
Εβαλα ενα αλλο και ολα μια χαρα!!!

καλησπερα παιδια μολις προχθες παρελαβα κ εγω σε 46 αγχωθηκα λιγο με τα clouding εχει κ η δικια μου αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι σε μεγαλο βαθμο θα πρεπει να δω καμια φωτο καποιας αλλης 46αρας!ξερει κανεις πως μπορω να κανω ενα τεστ και να ανεβασω καμια φωτο να την δειτε κ εσεις κ να μου πειτε?ευχαριστω

ξεχασα να αναφερω το μοντελο ue46d8000 διαβασα αρκετα μεχρι να στειλω το πρωτο ποστ κ ειδα οτι πολλοι εχουν το προβλημα με τα clouding υπαρχει καποιος που να μην εχει καθολου clouding?

ζητω συγγνωμη αν εχει ξαναειπωθει η ερωτηση αλλα μπορει κανεις σε 2 κουβεντες να μου πει τις διαφορες αναμεσα σε d8000 kai d7000?
γιατι στο χαρτι μου φαινονται ολοιδιες...

επισης για ταινιες κηριως θα διαλεγατε d8000 η panasonic vt30?

ευχαριστω

ζητω συγγνωμη αν εχει ξαναειπωθει η ερωτηση αλλα μπορει κανεις σε 2 κουβεντες να μου πει τις διαφορες αναμεσα σε d8000 kai d7000?

Η διαφορα ειναι ο σχεδιασμος.

Για το αλλο ανοιξε νεο νημα στην "αγορα τηλεορασης".

Υπαρχει και ενα παρομοιο εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=81182

Καλημέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το 3D και τις ρύθμισις.Έχω βάλει να δω κάμποσες ταινίες 3D με κατάληξη mkv και είναι side by side αλλα δεν βλέπω κάτι το τρομερό μονο βάθος βλέπω να βγαίνει κάτι έξω από την οθόνη δεν βλέπω κάτι που να με κάνει να πω ουάου.Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στο 3D?
Η μήπως επειδή η ταινίες είναι side by side (διπλα διπλα) δεν έχω βρει πουθενά να νοικιάσω μια ταινία να δω. πάντως αν όντως η τωρινές τηλεόρασης δεν σου δίνουν αυτό που βλέπουμε στο σινεμά τότε κρίμας που προχώρησα στην αγορά γιατί δεν έχω ενθουσιαστεί.

Η ταινίες που έχω δει είναι:Avatar-Clash Of The Titans-Drive Angry-My Bloody Valentine-Sanctum -Tron Legacy-SAW -Grand Canyon.