Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δεν είναι για όλες δυστυχώς.
Στα παλαιότερα μοντέλα μπορούσες να δεις τις ώρες λειτουργείας, στη c8000, δεν γίνεται στα σίγουρα γιατί το είχα ψάξει και γω από περιέργεια, και υποθέτω οτι δεν θα γίνεται και στη d8000.

Νέα αναβαθμιση για την τηλεορασή μας: T-GAP8DEUC_1014.8
Την πέρασα στην 40 χωρίς να χάσω ρυθμίσεις, όλα καλά,φυσικά δεν γνωρίζω τι βελτιώθηκε.
Με την τελευταία αναβάθμιση έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιωθεί το motion plus. Η κίνηση έχει γίνει πιο ομαλή και δεν τρώει "σκαλώματα", στις ρυθμίσεις Τυπικο και Ομαλή Εικόνα.

Παιδια για δωστε λινκ να κατεβασουμε και εμεις την αναβαθμιση!!!
Στο site της Samsung θα το βρεις. Δεν ξέρω για πιο λόγω δεν βρίσκει μονη της η TV την αναβάθμηση μέσω internet και έτσι χρειάζεται αυτή η διαδικασία με usb.

Στο site της Samsung θα το βρεις. Δεν ξέρω για πιο λόγω δεν βρίσκει μονη της η TV την αναβάθμηση μέσω internet και έτσι χρειάζεται αυτή η διαδικασία με usb.
Σε ευχαριστω μαικ για την απαντηση!!!:a0210:

Πάντως αν έχεις ανοιχτό το wifi και ανοίξεις την τηλεόραση (αφού παλιότερα έχεις ξανασυνδεθεί με το δίκτυο σου,δηλαδή να έχεις κάνει κάποια στιγμή τις ρυθμίσεις) η τηλεόραση απο μόνη της, σου πετάει μήνυμα στη οθόνη πως υπάρχει διαθέσιμη αναβαθμιση.

Πάντως αν έχεις ανοιχτό το wifi και ανοίξεις την τηλεόραση (αφού παλιότερα έχεις ξανασυνδεθεί με το δίκτυο σου,δηλαδή να έχεις κάνει κάποια στιγμή τις ρυθμίσεις) η τηλεόραση απο μόνη της, σου πετάει μήνυμα στη οθόνη πως υπάρχει διαθέσιμη αναβαθμιση.
Αυτο σε μένα μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί, με ρυθμισμένο και συνδεμένο το wifi. Βέβαια η tv είχε έρθει με την 1013, αλλά την καινούργια δεν μου την είδε. Τέλος πάντων δεν έχει και τόση σημασία, η τηλεοραση είναι τέλεια. Την έχω περίπου 1 μήνα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (46'). Κάποια στιγμή θα γράψω συνολικά της εντυπώσεις μου.

Την παρελαβα κι εγω προχθες,
Ακομα πειραματιζομαι , μαζι συνοδευοταν και με το RMC30D χειριστηριο , το οποιο δεν το χρησιμοποιω λογω του οτι, για τις περισσοτερες λειτουργιες του με καλυπτει το Galaxy II, αν καποιος το θελει ας μου στειλει pm.

Last edited:
Σε ποια ηταν μεσα? στην 55αρα? στη 46αρα δικη μου δν το χε, αλλα εχω και γω το galaxy sii οποτε δε το χρειαζομαι, εχει δυο εφαρμογες που τα χουν ολα!

Παιδια καλησπερα ειμαι καινουργιος εδω..θα ήθελα να κανω μια ερώτηση το τελευταιο update που βγήκε για την tv d 8000 το 1014.8 το περασα στο usb αλλα οταν το βαζω στη tv δεν μου το αναγνωριζει μου λεει δε βρεθηκε λογισμικο.επισης οταν δινω εντολη να το βρει μεσω Internet μονη της παλι δεν βρισκει τιποτα τι μπορει να φταει? ευχαριστώ

Τρέξε το αρχείο μέσα στο usb (όταν είσαι στον υπολογιστή σου) έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα φάκελο και να κάνει εκεί extract κάποια αρχεία και μετά κάνε τη διαδικασία αναβάθμισης λογισμικού μέσω usb στην τηλεόραση.

Την παρέλαβα και εγώ χθες και θα σας γράψω αναλυτικές εντυπώσεις σύντομα.

Παιδιά καλημέρα,

Επειδή πήρα δώρο γάμου στον αδερφό μία UE46D8000, με λύπη όταν ανοίξαμε την συσκευασία είδα συσκευασμένο ένα remote control, μαύρο και όχι το ίδιο με της UExxC8000, εκείνο το πανέμορφο ασημί touch !

Λέτε να έχει γίνει αντικατάσταση από τον προμηθευτή ή όλοι έχετε το μαύρο και να αρχίσω να βρίζω την Samsung;

Σε ποια ηταν μεσα? στην 55αρα? στη 46αρα δικη μου δν το χε, αλλα εχω και γω το galaxy sii οποτε δε το χρειαζομαι, εχει δυο εφαρμογες που τα χουν ολα!

Δεν ηταν μεσα στη συσκευασια , απλα το εδιναν δωρο μαζι με την TV 46" απο το (ΠΛΑΙΣΙΟ).

Παιδιά καλημέρα,

Επειδή πήρα δώρο γάμου στον αδερφό μία UE46D8000, με λύπη όταν ανοίξαμε την συσκευασία είδα συσκευασμένο ένα remote control, μαύρο και όχι το ίδιο με της UExxC8000, εκείνο το πανέμορφο ασημί touch !

Λέτε να έχει γίνει αντικατάσταση από τον προμηθευτή ή όλοι έχετε το μαύρο και να αρχίσω να βρίζω την Samsung;
Ναι το μαύρο είναι το κανονικό. Και μένα στην αρχή δεν μου έκανε καλή εντύπωση, δεν ταίριαζε με το εκπληκτικό design της τηλεόρασης, αλλά πλέον το έχω συνηθίσει και είναι αρκετά εύχρηστο. Αν την πήρες από το Πλαίσιο πρέπει να σου δώσουν δώρο και το touch remote control που είναι εντυπωσιακό.

Ναι το μαύρο είναι το κανονικό. Και μένα στην αρχή δεν μου έκανε καλή εντύπωση, δεν ταίριαζε με το εκπληκτικό design της τηλεόρασης, αλλά πλέον το έχω συνηθίσει και είναι αρκετά εύχρηστο. Αν την πήρες από το Πλαίσιο πρέπει να σου δώσουν δώρο και το touch remote control που είναι εντυπωσιακό.

Νομιζω πως την σταματησαν την προσφορα με το touch control.

Σταματησε.
Στο site στο πλαισιο την παρακολουθουσα και δεν υπαρχει πλεον το τηλεκοντρολ αφης , και στο public που ρωτησα προχθες ειπαν οτι μεχρι 31/8 το ειχαν και αυτοι

Γεια σας παιδια...

Αγορασα πριν μια εβδομαδα την 46D8000 και εχω ένα πρόβλημα με το wifi.
Ενώ συνδέομαι κανονικά στο modem μου με τον κωδικό και όλα είναι μια χαρά, όταν την κλείνω και την ανοίγω δεν συνδεεται αυτοματα. Ξέρει κανείς αν ειναι τις τηλεόρασης ή του modem, ή πως μπορεί να φτιαχτεί?

Ευχαριστώ!!!