Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καμια βοηθεια παιδιά ;
αλλαξε την ρυθμιση motion plus σε καθαρη εικονα η ακομα καλυτερα κανε προσαρμογη με μειωση θολωτητας σε 5 -6 και μειωση τρεμοπαιγμα 0-2

Μόλις παρέλαβα την Samsung UE46D8000 LED TV 3D από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Η νέα παραλαβή, έρχεται με το ασημί τηλεκοντρόλ και δύο ζευγάρια γυαλιά.
Μία ερώτηση σας παρακαλώ:
Στα πλάγια της τηλεόρασης, υπάρχουν κουμπιά για τον χειρισμό της (ένταση, κανάλια κτλ). Στο πίσω μέρος όμως δεν υπάρχουν κουμπιά αφής που είχα δει σε κάποια άλλα μοντέλα της SAMSUNG. Είναι φυσιολογικό αυτό ή όχι?

Μόλις παρέλαβα την Samsung UE46D8000 LED TV 3D από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Η νέα παραλαβή, έρχεται με το ασημί τηλεκοντρόλ και δύο ζευγάρια γυαλιά.
Μία ερώτηση σας παρακαλώ:
Στα πλάγια της τηλεόρασης, υπάρχουν κουμπιά για τον χειρισμό της (ένταση, κανάλια κτλ). Στο πίσω μέρος όμως δεν υπάρχουν κουμπιά αφής που είχα δει σε κάποια άλλα μοντέλα της SAMSUNG. Είναι φυσιολογικό αυτό ή όχι?
Φυσιλογικο ειναι φιλε μου!!!και εμενα εκει τα εχει.

Περίμενα να είναι αφής και όχι απλά κουμπιά....
Τί να κάνουμε...Ουδείς τέλειος:smile:

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αλλαξε την ρυθμιση motion plus σε καθαρη εικονα η ακομα καλυτερα κανε προσαρμογη με μειωση θολωτητας σε 5 -6 και μειωση τρεμοπαιγμα 0-2

Θα το δοκιμασω και αυτο γιατί εχτες επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις αυτές οπως μου είπαν και τα άλλα παιδιά πιο πριν αλλά παρακολουθώντας πάλι αγώνα σε HD υπήρχε ακόμη το πρόβλημα. Θα δοκίμασω με αυτα που μου είπες.

Περίμενα να είναι αφής και όχι απλά κουμπιά....
Τί να κάνουμε...Ουδείς τέλειος:smile:

Δεν είναι καλύτερα τα πραγματικά κουμπιά;
Μπορείς να τα ψηλαφίσεις στο σκοτάδι, να καταλάβεις αν πατήθηκε (λόγω ανάδρασης), και να την καθαρίσεις χωρίς να τα πατήσεις όλα...

Έχει κάποιος το firmware 1013 να μου στείλει; Με το 1015 έχω θεματάκια στην κίνηση. Φαντάζομαι μπορώ να πάω σε προηγούμενη version έτσι δεν είναι;

Παιδιά μη βάλει κανείς το 1.15, καταστρέφει την κίνηση (χωρίς το motion plus) . Ενώ πριν η κίνηση ήταν άψογη, τώρα με οποιαδήποτε πηγή η κίνηση έχει συνέχεια σπασίματα. Καμιά ιδέα πώς να πάω στο προηγούμενο firmware?

Παιδιά μη βάλει κανείς το 1.15, καταστρέφει την κίνηση (χωρίς το motion plus) . Ενώ πριν η κίνηση ήταν άψογη, τώρα με οποιαδήποτε πηγή η κίνηση έχει συνέχεια σπασίματα. Καμιά ιδέα πώς να πάω στο προηγούμενο firmware?
Αυτο το παρατηρησα και στις τελευταιες ταινιες που βλεπω!!!στην αρχη νομιζα οτι ειναι προβλημα του δισκου!!!τεσπα λογικα θα βγει καινουρφιο φιλμγουερ συντομος.

Όντως παιδιά και εγώ το παρατήρησα έβλεπα ευρωμπάσκετ και έκανε σπασίματα και από το ψηφιακό τις ET1 και από τι nova και νόμιζα ότι έφταιγε η ET1. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε downgrade στην παλιά ?

Έστειλα ήδη email στη Samsung ας στέιλει και κανένας άλλος να τους πιέσουμε λίγο. Δεν μάς έφταναν όλα τ' άλλα (clouding, spotlight κλπ) κατάφεραν να χαλάσουν και το μόνο αψεγάδιαστο κομμάτι της τηλεόρασης, το χειρισμό της κίνησης.

Και ποιος ο λογος να παρει καποιος μια τηλεοραση με 800 Hz (ουσιαστικα 200 πραγματικα) για να την μετατρεπει σε Samsung D550 (που εχει 50 Hz)?

Και ποιος ο λογος να παρει καποιος μια τηλεοραση με 800 Hz (ουσιαστικα 200 πραγματικα) για να την μετατρεπει σε Samsung D550 (που εχει 50 Hz)?

Νομίζω ότι το αν αρέσει σε κάποιον το motion plus ή όχι είναι θέμα γούστου.Εσένα μπορεί να σ' αρέσει να παίζεις παιχνίδια ή να βλέπεις ταινίες με το motion plus ενεργοποιημένο, εμένα δεν μ' αρέσει. Επιπλέον, το ότι η τηλεόραση με το νέο firmware ουσιαστικά είναι άχρηστη χωρίς το motion plus είναι αρκετά σοβαρός λόγος να μην είμαι ευχαριστημένος. Θα το φτιάξουν (το ίδιο είχαν κάνει και με ένα firmware στην C7000 παλαιότερα) αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας κάνουν beta testers.

Δεν εχω καν D8000 (και ουτε προκειται να αγορασω) απλως σου εξηγω οτι μια τηλεοραση με απενεργοποιημενα τα 100/200 Hz μετατρεπεται σε πολυ χαμηλοτερο μοντελο των 50 Hz.

Δεν εχω καν D8000 (και ουτε προκειται να αγορασω) απλως σου εξηγω οτι μια τηλεοραση με απενεργοποιημενα τα 100/200 Hz μετατρεπεται σε πολυ χαμηλοτερο μοντελο των 50 Hz.

Bασικά yperion όταν απενεργοποιείς το motion plus η τηλεόραση τρέχει στα 200Hz γιατί 200Hz είναι το panel της πιο κάτω δεν γίνεται να δεις. Με ενεργοποιημένο το motion plus πάει αυτό που λέμε στα 800Hz που δεν είναι real αλλα πρόσθετα. Εγώ όπως πιστεύω και πολλά παιδιά ποτε δεν έχω ενεργοποιημένο το motion plus (το βάζο καμια φορα μονο στη μπάλα) γιατί στις ταινίες κάνει την εικόνα να κινείται λίγο περίεγα σαν να έχει πάρει ο άλλος την κάμερα και να την κουνάει σαν ντοκιμαντέρ. Πάντα σε όλες τις τηλεόρασης μου και στην sony που είχα πάντα το είχα απενεργοποιημένο.

Δεν ειναι ετσι ακριβως. Τρεχει στα 200 Hz αλλα επαναλαμβανοντας την ιδια εικονα 4 φορες που ειναι ακριβως σαν να ειναι 50 Hz.

Αυτο μπορεις να το δεις εδω....

Motion resolution 300 in “Game Mode”, 1080 otherwise with [Motion Plus] “Clear” and [LED Motion Plus] On

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue46d7000-ue40d7000-201105281160.htm

Αναλυση κινουμενης εικονας 300 γραμμες (απο 1080) , το ιδιο ακριβως αποτελεσμα με την D5500 και την D550 που ειναι στα 50 Hz.

Τα 800 Hz ειναι εικονικα (CMR) , δεν προκυπτουν απο πουθενα. Τα 200 Hz ειναι η πραγματικη ανανεωση.