salamandra
Established Member
- 6 September 2011
- 143
salamandra, θες στικάκι. Μέσω διαδικτύου δεν τη βρίσκει ακόμα. Έτσι έκανε και στις προηγούμενες αναβαθμίσεις.
ευχαριστω Σακη, θα κανω υπομονη μαλλον!
salamandra, θες στικάκι. Μέσω διαδικτύου δεν τη βρίσκει ακόμα. Έτσι έκανε και στις προηγούμενες αναβαθμίσεις.
Μπορείς να μας πεις από που βλέπεις ποδόσφαιρο (NOVA?) και με τι δέκτη? Γιατί εγώ το δοκίμασα χωρίς τα Motion Plus και Led Motion Plus σε ποδόσφαιρο από Nova και δεν τρώει σπασίματα. Δοκίμασε με την default ρύθμιση στη εικόνα "Τυπικό" ή "Φυσική" και απενεργοποίησε μόνο το Motion Plus.Ρε παιδιά τελικά η κίνηση δεν έφτιαξε με το 10.16 τα ίδια χάλια είναι ! Βλέπω ποδόσφαιρο και κάνει τρελά σπασίματα μόνο όταν βάλω το motion plus δεν κολλάει. Καλά μας κοροϊδεύουν εκεί στην samsung πότε θα φτιάξουν το πρόβλημα ! Δηλαδή πρέπει με το ζόρι να έχουμε ενεργοποιημένο το motion plus για να μην έχουμε σπασίματα
Βλέπω nova με τον pace 831 αλλα το κάνει και στην tv όπου έχει αθλητικά π.χ στο mega ! Τα σπασίματα πάντως τα κάνει κατά 90% μονο σε αθλητικά όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο. Κοίτα σίγουρα φταίει η tv και σίγουρα το firmware γιατί πριν πάω στο 1015 όλα έπαιζαν τέλεια χωρίς motion plus. Με το που έβαλα το 10.15 και τώρα το 10.16 για να μην έχω σπασίματα πρέπει αναγκαστικά να έχω το motion plus ανοιχτό. και δεν κολλάει μονο στη nova αλλα και στα Ελληνικά κανάλια άρα ειναι σίγουρα πρόβλημα firmwareΜπορείς να μας πεις από που βλέπεις ποδόσφαιρο (NOVA?) και με τι δέκτη? Γιατί εγώ το δοκίμασα χωρίς τα Motion Plus και Led Motion Plus σε ποδόσφαιρο από Nova και δεν τρώει σπασίματα. Δοκίμασε με την default ρύθμιση στη εικόνα "Τυπικό" ή "Φυσική" και απενεργοποίησε μόνο το Motion Plus.
Εχει δικαιος ο φιλος!!!μολις τωρα το παρατηρησα που βλεπω την φορμουλα 1!!!κανει ξανα σπασιματα στην κινηση!!!Τελικα το προβλημα δεν εχει ακομα επιλυθει!!!θα πρεπει να περιμενουμε νεοτερο φιλμγουερ απο την εταιρια λιαν συντομος.Βλέπω nova με τον pace 831 αλλα το κάνει και στην tv όπου έχει αθλητικά π.χ στο mega ! Τα σπασίματα πάντως τα κάνει κατά 90% μονο σε αθλητικά όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο. Κοίτα σίγουρα φταίει η tv και σίγουρα το firmware γιατί πριν πάω στο 1015 όλα έπαιζαν τέλεια χωρίς motion plus. Με το που έβαλα το 10.15 και τώρα το 10.16 για να μην έχω σπασίματα πρέπει αναγκαστικά να έχω το motion plus ανοιχτό. και δεν κολλάει μονο στη nova αλλα και στα Ελληνικά κανάλια άρα ειναι σίγουρα πρόβλημα firmware
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.