Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μα συγνώμη...στο ποδόσφαιρο πες μου έναν λόγο ώστε να έχεις το Motion plus κλειστό!Συγκεκριμένα πρέπει το motion plus να είναι στο καθαρή εικόνα και το Επιπρόσθετη κίνηση LED ενεργό.Αλλιώς θα έχεις εκτός από Judder και motion blur...
Προφανώς δεν έχετε καταλάβει την χρησιμότητα του ακόμη...που αυτή δεν είναι το να εκμηδενίσει το Judder που κάποιοι αποκαλούν ''κινηματογραφική αίσθηση'' αλλά το Motion blur...δηλαδή το ''θόλομα'' κατά τα παναρίσματα της κάμερας.Να δεχτώ ότι σε ταινίες χαλάει το κινηματογραφικό feeling...αλλά στο ποδόσφαιρο που είναι το πρόβλημα;
Έχεις δίκιο στα αθλητικά το motion plus δεν με χαλάει καθόλου αλλα πρώτον βαριέμαι συνέχεια να πηγαίνω στο menu και να το ανοιγοκλείνω και δεύτερον δεν δέχομαι η τηλεόραση μου να έχει πρόβλημα και κάπου να λειτουργεί σωστά και κάπου όχι, απαιτώ από την samsung να μην παίζει μαζί μας και να μας παρέχει ένα σωστό προϊόν με σωστό λογισμικό !

Όλες οι lcd δεν έχουν ικανοποιητική κίνηση χωρίς τον ανάλογο αλγόριθμο F.I.
Όχι Ανδρέα δεν είναι έτσι άλλο να μην έχει καλή κίνηση και άλλο να έχεις σπασίματα και κωλύματα. Έτσι και αλλιώς ξέρουμε ότι η τηλεόραση πριν τα δύο τελευταία firmware είχε άψογη κίνηση χωρίς ούτε ένα κώλυμα δεν μπρώ να ανεχτώ να μας χαλάνε την κίνηση επειδή βγάζουν πρόχειρα και χωρίς να τα τσεκάρουν firmware

Υπάρχει αλγόριθμος παρεμβολής από οποιαδήποτε εταιρία που να είναι τέλειος;
Όλοι οι αλγόριθμοι κάνουν παραδοχές που μπορεί να βγουν λάθος.

Τα σπασίματα και τα κολλήματα προέρχονται από την περιπλοκότητα των σκηνών που αναλύονται...

Μα το πρόβλημα είναι όταν το motion plus είναι κλειστό!Έτσι και αλλιώς τα Motionflow και το Motion plus θα ήταν τα τελευταία που θα απέδιδαν προβληματικά κάποια σκηνή.

παιδια εγω ποτε δεν ειχα σπασιματα ουτε με το 10.15 ουτε τωρα με το 10.16 . motion plus το εχω παντα καθαρη εικονα

Κύριοι καλημέρα και καλή εβδομάδα. Παρακολουθώ το thread αρκετό καιρό και είμαι και εγώ κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης, την οποία έχω συνδέσει με ένα home cinema Samsung HT-D5550. Και τα δύο έχουν τα τελευταία firmwares εγκατεστημένα και η σύνδεση έχει γίνει με HDMI της Belkin (ProHD 2000) και οπτική ίνα. Το πρόβλημά μου βρίσκεται στην ένωση μέσω Anynet+. Ενώ βλέπει η τηλεόραση συσκευή Anynet+, και όταν απενεργοποιώ το ένα, κλέινει και το άλλο, δεν μπορώ να κάνω καμία άλλη λειτουργία (όταν επιλέγω την σύνδεση Anynet+, ψάχνει 2' περίπου και μετά βγάζει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε συσκευή). Συγνώμη αν κούρασα, αλλά θα ήθελα να μάθω αν αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα, ή έπιασα πάλι τζακ ποτ... Ευχαριστώ.

Μιας και ειχε αναφερθει παλιοτερα, το service menu ενεργοποιειται με την τηλεοραση κλειστη και πατωντας διαδοχικα τα info mute menu power. Το δοκιμασα και με την 1015 εκδοση firmware και δουλευει. Το μονο προβλημα ειναι οτι μου φαινεται πως ολες οι ρυθμισεις μου χαθηκαν οταν μπηκα στο menu αυτο (πχ motion plus, φωτεινοτητες κλπ)

Εχω δυο ερωτησουλες:

1) Πως ενεργοποιειται το expert menu ?
2) Που ακριβως βλεπουμε τις ωρες λειτουργιας της τηλεορασης;

Κύριοι καλημέρα και καλή εβδομάδα. Παρακολουθώ το thread αρκετό καιρό και είμαι και εγώ κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης, την οποία έχω συνδέσει με ένα home cinema Samsung HT-D5550. Και τα δύο έχουν τα τελευταία firmwares εγκατεστημένα και η σύνδεση έχει γίνει με HDMI της Belkin (ProHD 2000) και οπτική ίνα. Το πρόβλημά μου βρίσκεται στην ένωση μέσω Anynet+. Ενώ βλέπει η τηλεόραση συσκευή Anynet+, και όταν απενεργοποιώ το ένα, κλέινει και το άλλο, δεν μπορώ να κάνω καμία άλλη λειτουργία (όταν επιλέγω την σύνδεση Anynet+, ψάχνει 2' περίπου και μετά βγάζει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε συσκευή). Συγνώμη αν κούρασα, αλλά θα ήθελα να μάθω αν αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα, ή έπιασα πάλι τζακ ποτ... Ευχαριστώ.

Δε θυμαμαι σε ποιο μενου ακριβως βρισκεται, αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει επιλογη αν θες να κλεινουν ολες οι συσκευες μαζι οταν κλεινεις την τηλεοραση. Ψαξε λιγο στα μενου της ..

Μενου --> Σύστημα --> Anynet+ --> Αυτοματη Απενεργοποιηση

Εγώ παιδιά εχω ενα αλλο προβλημα!!
Καποιες επιλογες οπως το PiP και το HDMI black δεν μπορω να τις επιλεξω καθολου ειτε οταν βλεπω Component ή HDMI (για το PiP) , ειτε οταν βλέπω HDMI (για το HDMI black).
Εχεται καμια ιδέα για το τι μπορεί να παίζει???

Υ.Γ. φοβαμαι οτι μπορει να είναι και αλλες ρυθμισεις απερνεργοποιημενες και δεν ξέρω γιατι.....

Μενου --> Σύστημα --> Anynet+ --> Αυτοματη Απενεργοποιηση

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, αλλά δεν ήμουν αρκετά σαφής. Κανονικά, αν δεν κάνω λάθος, όταν επιλέγω και συνδέω μία συσκευή μέσω Anynet+, υποτίθεται ότι μπορώ να κάνω βασικό χειρισμό την συσκευής αυτής μέσω του remote control της τηλεόρασης. Εμένα το πρόβλημα είναι ότι όταν προσπαθώ να συδέσω το ΗΤ, βγάζει μήνυμα αποτυχίας σύνδεσης και το μόνο που λειτουργεί είναι η αυτόματη απενεργοποίηση... Δεν ξέρω πως είναι το Anynet+, και αυτά που γράφω τα έχω διαβάσει απο δω και από κει...Λειτουργεί σε κάποιον άλλο?

Καταρχην ευχαριστω και τους δυο.
Σχετικα με τα δυο πρωτα που ανεφερες τα τσεκαρα και δεν ισχυουν.
Μετεφερα τελικα τα αρχεια σε αλλο σημειο του σκληρου και τα ειδε!!!!Το κουλο ειναι πως το ενα απο τα δύο .mkv που μετεφερα εχει ενσωματωμενους υποτιτλους και οταν παιζω το αρχειο δεν τους προβαλει.περασα και το καινουργιο firmware, εκανα defragment και check για errors τον σκληρο αλλα συνεχίζει η ιδια ιστορία.
Άρα όντως κάτι ίσχυε με το folder που τα είχες...
Όσον αφορά το mkv με τους ενσωματωμένους υπότιτλους, είναι δυστυχώς από τα λίγα (διαδεδομένα τουλάχιστον) πράγματα που δεν υποστηρίζει ο media player της samsung. Το λέει και στο manual αν το διαβάσεις. Δυστυχώς ενσωματωμένοι υπότιτλοι σε αρχείο δεν παίζουν γιατί δεν υποστηρίζονται :bang:.
Το κακό σε αυτό είναι πως δεν μπορείς πχ να φτιάξεις 3D υπότιτπλους που να ενσωματώσεις σε side by side 3D movie, διότι είναι μία εργασία που απαιτεί οι υπότιτλοι να είναι ενσωματωμένοι στο mkv.
Θα πρέπει να κατεβάσεις εξωτερικούς υπότιτλους (κατά προτίμηση σε .srt) και να τους βάλεις στο ίδιο folder με το .mkv και να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα σρχείου (εκτός φυσικά από το προέκταμα) με το mkv.

Παιδιά το motion plus που πρέπει κανονικά να είναι "τυπικό" (εργοστασιακή ρύθμιση) "καθαρή εικόνα" η "προσαρμοσμένη";

Thanks φίλε μου αυτο ισχύει γενικά σε όλα τα προγράμματα της τηλεόρασης ακόμα και όταν παίζω παιχνίδια στο ps3 η όταν βλέπω μια ταινία σε hd η ακόμα και στο 3d; Δηλαδή αυτές της ρυθμίσεις τις έχω μόνιμα στην τηλεόραση;

Ναι,όσον αφορά την κίνηση θα έχεις 1080 γραμμές motion resolution.Δηλαδή πάντοτε θα έχεις καθαρή εικόνα :).