πωε ανεβαζουμε φωτο?
Ναι,όσον αφορά την κίνηση θα έχεις 1080 γραμμές motion resolution.Δηλαδή πάντοτε θα έχεις καθαρή εικόνα.
ευχαριστωΓια να ανεβάσεις φωτογραφία πατάς τον συνδετήρα (Συνημμένα) και ανοίγει το παράθυρο 'Διαχείριση συνημμένων'...
....στη συνέχεια επιλέγεις με το 'Αναζήτηση' τις φωτογραφίες που θέλεις να ανεβάσεις και στο τέλος πατάς 'Ανέβασμα' (το μέγεθος που επιτρέπεται να ανεβάσεις αναφέρεται στο πίνακα στο τέλος του παραθύρου)....
...μετά το ανέβασμα, στο παράθυρο εμφανίζονται οι σύνδεσμοι που βρίσκονται οι φωτογραφίες σου...
....για να βάλεις τις φωτογραφίες σε κάποιο μήνυμα, πατάς το 'Insert Image' και στο παράθυρο που ανοίγει βάζεις τον σύνδεσμο της φωτογραφίας.
Υ.Γ. 1: Οι φωτογραφίες θα βρίσκονται στα συνημμένα σου και θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις (τις βρίσκεις από το User CP).
Υ.Γ. 2:Αν θέλεις να βάλεις φωτογραφία από κάποιο άλλο site χωρίς να την 'ανεβάσεις' , πας στην εικόνα που θέλεις και με δεξί κλικ επιλέγεις 'Αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας', στη συνέχεια πατάς το 'Insert Image' και στο παράθυρο που ανοίγει βάζεις τον σύνδεσμο, η διαφορά με το προηγούμενο είναι ότι η φωτο δεν είναι αποθηκευμένη στα συνημμένα του User CP σου και αν την διαγράψει κάποια στιγμή το site που την έχει παραθέσει, δεν θα φαίνεται.
Το led motion plus είναι στις ρυθμίσεις για προχωρημένους και είναι η τελευταία επιλογή κάτω.Tο motion plus το έχω προσαρμοσμένη και το έχω ρυθμίσει καθαρή εικόνα 9 ομαλή εικόνα 9.Tο LED MOTION δεν το βρίσκω πουθενά έχω την 55d8000 με την τελευταία version
Παιδιά καλησπέρα προσπαθώ να συνδέσω την 55αρα μου d8000 με καλώδιο απο τα ακουστικά της τηλεόρασης με το στερεόφωνικο μου αλλα απο ήχο τίποτα. Το ιδιο και με οπτική ίνα!!!!! Κάποια λύση; Να τονίσω ότι το στεροφωνικο μου είναι ένα απλό της Sony με 2 υποδοχεσ κοκκινο και ασπρο RCA με τα ηχεία τα οποία τα είχα συνδέσει με καλοδιο απο τα ακουστικά μιας Sony lx900 που είχα και έβγαζε ήχο κανονικά.
Όταν βάζεις το βύσμα των ακουστικών, το menu ήχου αλλάζει προφίλ, οπότε ακόμα και εάν η ένταση της τηλεόρασης ήταν ψηλά, γίνεται reset σε earphone mode. Μήπως δεν ξανανέβασες το volume της tv μετά τη σύνδεση ?
Πάντως τα λογικά βήματα που απευθύνονται σε άπειρους χρήστες (που είμαι σίγουρος πως εσύ δεν είσαι), είναι : Βάζουμε κανονικά ακουστικά στη τηλεόραση (ένα ζευγάρι που ξέρουμε ότι λειτουργεί) και ανεβάζουμε το volume της TV. Ακούμε ? Αν ναι, συνδέουμε με ένα καλώδιο μία άλλη πηγή ήχου (πχ walkman, κινητό τηλ. mp3 player) με την είσοδο του ενισχυτή. Ρυθμίζουμε τον ενισχυτή στη σωστή είσοδο και ανεβάζουμε το volume. Αν με το που ξεκινήσει η αναπαραγωγή στη πηγή ακούσουμε ήχο, όλα καλά, αλλιώς ψάχνουμε για άλλο καλώδιο ή βλάβη στον ενισχυτή. Αν όλα καλά, τότε με το καλώδιο που παίζει η άλλη πηγή, βγάζουμε τα ακουστικά που "παίζουν" στη TV, και συνδέουμε το καλώδιο προς τον ενισχυτή στην είσοδο ακουστικών της TV. Κανονικά Πρέπει να ακούσεις, αν όχι....
Το led motion plus είναι στις ρυθμίσεις για προχωρημένους και είναι η τελευταία επιλογή κάτω.
Αν εχεις γλώσσα αγγλικά θα πας Picture/Advance settings/led motion plus. Κάτι κάνεις λάθος! Αν έχεις γλώσσα ελληνικά Εικόνα/Ρυθμίσεις για Προχωρημένους/Προσθ. Κίνηση Led.πήγα αλλα η τελευταία επιλογή δεν την λέει led motion plus αλλα σκέτο motion plus?
Σε ευχαριστω φιλε μου!!!Αν εχεις γλώσσα αγγλικά θα πας Picture/Advance settings/led motion plus. Κάτι κάνεις λάθος! Αν έχεις γλώσσα ελληνικά Εικόνα/Ρυθμίσεις για Προχωρημένους/Προσθ. Κίνηση Led.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.