Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μετα απο δυο ωριτσες ασχολιας με μια 46αρα 8000 έχω να πω ότι πρόκειται πράγματι για τηλεόραση με εξαιρετικές δυνατότητες.

Στα συν της το design, το smart tv, το τηλεχειριστήριο, η πολυ καλη εικόνα σε hd και 3d ακομα και στο σκοταδι και η έλλειψη clouding.

Στα πλην η μέτρια απόδοση σε sd καθώς και η μέτρια κίνηση που δυστυχώς ακόμη για μένα δεν πλησιάζει ούτε φτηνές πλάσμα. Ελαφρύ bleeding που δεν ενοχλεί.

Παιδια χρόνια πολλα καλη χρόνια και πάντα με υγεία και απολαύστε την τηλεόραση σας με όλα τα ελάττωματα της και πάλι καλη χρονια σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλη χρονια παιδια με υγεια και ευτυχια

Καλη Χρονια σε ολους
Το δικο μου review στην 46D8000.
Clouding ελαχιστο αλλα υπαρκτο.

Το wifi δεν ειναι καλο σε συνδεση , σε σχεση με την 40D7000 που επαιζε πολυ πολυ καλητερα (την ειχα μια βδομαδα και την αλλαξα).

Δεν μου αρεσε που δεν εχει ευκολο τροπο μεταβασης σε SAT (πρεπει να μπλεκεις με menu).

Δεν μου αρεσε που δυσκολα βρηκα ενα usb stick που το δεχτηκε (τα αλλα εβγαζαν error in speedtest) ,
και ακομα χειροτερα... η εγγραφη δεν μπορει να αναπαραχθει ουτε σε pc ουτε καν σε αλλη samsung...λογω...κλειδωματος DRM...
Καλα που εχω και τον VU+ ..

Η διαχειριση καναλιων ειναι απαραδεκτη , και αναγκαστηκα να δουλεψω ... third party software .... αφου η samsung δεν παρεχει.

Το allshare στο Pc ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Κολλαει συνεχεια και κανει 'restarting server' , και μετα πρεπει να κανω uninstall!
Παιζω με το PS3 media server (DLNA server software για XP).

Φυσικα ουτε λογος για iso kai FLAC :((((

Και τελος το touch remote....υπαρχει ανθρωπος που θα το πληρωνε να το αγορασει ? :twoguns:

Last edited:
Τελικά αξίζει τον κόπο να πάρει κανείς την εν λόγω τηλεόραση ή όχι:
Καλή χρονιά κιόλας.

1. Η σειρα D7000 απο την D8000 δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα εκτος απο τον λογοτυπο και το αλουμινιο περιφερειακα. Αρα γιατι εχεις διαφορα στο wifi;
2. Πατας πηγες μετα δορυφορικο και τελειωσες. Εχω τo πιατο της WAVWFRONT 4LNB και εχω κατεβασει 4531 καναλια και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
3. Τα φλασακια δουλευουν ολα οσα ειναι με ταχυτητα εγγραφης >10. Απαραδεκτο το κλειδωμα αλλα δυστυχως απο τον 6/2012 θα γινει υποχρεωτικο απο ολους
4. Το allshare σε Windows 7 αψογο. Υποψιν οτι τα ΧΡ δεν υποστηριζονται πια ουτε απο την Microsoft
5. H διαχειρηση καναλιων γινεται πανευκολα με SmartHub επεξεργασια καναλιων

Συμπερασμα: και εγω μολις την πηρα ψαχτηκα αλλα με την βοηθεια των φιλων του φορουμ βρηκα τις λυσεις. Η τηλεοραση ειναι πολυ ευκολη δεδομενου των παρα πολλων επιλογων που εχει αλλα δεν μπορουμε να εχουμε την απαιτηση να δουλευει με ενα ληγμενο λειτουργικο γιατι θα ηταν σε βαρος αυτων που εχουν στο κομπιουτερ το τελευταιο λειτουργικο και συντομα τα Windows 8. Σιγουρα το allShare επιδεχεται βελτιωσεις ειδικα πανω στα 64bit (Αληθεια να μην γινουν για να δουλευουμε λειτουργικο προ δεκαετιας Επισης κουραζει στο 3D εν σχεσει με την παθητικη LG.
Εχει ομως αξιοπρεπεστο 2D σε 3D σε υλικο 1080p

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜEDIA PLAYER που παιζει ακομα και MKV files profile 5.1 για οσους ξερουν και με τον καλλιτερο scaller μαζυ με την SONY 920

Αυτα και σου ευχομαι Καλη Χρονια και καθε ευτυχια και να την χαρης μεχρι να την αλλαξουμε γιατι σε 2-3 χρονια σιγουρα θα την αλλαξουμε ολοι για κατι καλλιτερο

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά αξίζει τον κόπο να πάρει κανείς την εν λόγω τηλεόραση ή όχι:
Καλή χρονιά κιόλας.
ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Αξίζει φιλε και με το παραπάνω συμφωνώ με τον φίλο σε ότι είπε παραπάνω εμενα το allshare σε windows 7 δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα ούτε μια φορα δεν έχω αντιμετώπιση τίποτα άρα φταίνε τα windows χρ δεύτερον αναπαράγει τα πάντα από usb άντε να έχω βάλει 1-2 ταινίες το πολύ και να μην τις έπαιξε και αυτό σε 3D που ήταν avchd.Το 3D όντως λίγο κουράζει αλλα ένταξη εγώ άνετα βλέπω ταινία 2 ώρες αν εξής τα λεφτά να τα διάθεσης πάρτην και δεν θα το μετανιώσεις

Καλησπέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ παιδιά. Δεν έχω την δυνατότητα να βάλω αγγελία οπότε ποστάρω εδώ. Φίλος μου ψάχνει την 46 D8000 ως μεταχειρισμένη για αγορά, μόνο περιοχή Θεσσαλονίκης ή τις γύρω πόλεις. H τιμή της καινούργια έχει πέσει στα 1500 ευρώ , οπότε μια τιμή στα 1100 maximum είναι νομίζουμε οκ. Eναλλακτικά, και αν υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχει για ανταλλαγή η 40 D8000 σε τέλεια κατάσταση. Περισσότερα με προσωπικό μύνημα. Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Last edited:
Βρε παίδες τελικά με τις ρυθμίσεις τί να κάνω?Θα με βοηθήσετε? Αύριο ή την Τετάρτη παραλαμβάνω!

MTS αρχεια δεν παιζει?
προσπαθω να στριμαρω κατι αρχεια απο τον υπολογιστη και δεν τα παιζει
εχει δοκιμασει κανεις αλλος?

Βρε παίδες τελικά με τις ρυθμίσεις τί να κάνω?Θα με βοηθήσετε? Αύριο ή την Τετάρτη παραλαμβάνω!
Παρτην πρώτα με το καλό φίλε και θα δεις από μόνος σου τις ρυθμήσεις! φτιάξτες εσύ όπως θες απλά να έχεις χαμηλά τον οπίσθιο φωτισμό γιατί διαφορετικά θα εμφανίζεται πιο πολύ το clouding!

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Αντε να δούμε σε τι προσφορά θα την βρω τον Ιανουάριο... Ειμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κανεουν τα μαγαζιά και η ίδια η samsung..

Και κάτι που με βασανίζει ενα μήνα τωρα: Samsung UE46D8000 ή Panasonic TX-P42VT30; Περιμένω τς απόψεις σας. Την διαφορά στην τεχνολογία και μάλλον στην ποιότητα την έχω καταλαβει αλλά αυτο το θέμα με το στρώσιμο και το burn-in στις plasma με χαλάει.

P.S. Ελπίζω να μην βγήκα πολύ απο το θέμα του thread.

Last edited:
Λοιπον το αρχειο ειναι mt2s που εχω τραβηξει με βιντεοκαμερα
οταν προσπαθω να το παιξω μεσω δικτυου λεει οτι το αρχειο δεν υποστηριζεται
Αμα το βαλω σε εναν δισκο και το συνδεσω στην τηλεοραση το παιζει νερο...
το λειτουργικο που εχω ειναι τα windows 7

Παρτην πρώτα με το καλό φίλε και θα δεις από μόνος σου τις ρυθμήσεις! φτιάξτες εσύ όπως θες απλά να έχεις χαμηλά τον οπίσθιο φωτισμό γιατί διαφορετικά θα εμφανίζεται πιο πολύ το clouding!

Σχετικά με το βάθος στο 3d που λένε ότι μπορεί να σε ζαλίσει?Εκεί τί τιμή παίζει?

Σχετικά με το βάθος στο 3d που λένε ότι μπορεί να σε ζαλίσει?Εκεί τί τιμή παίζει?
Άσχετο το ένα με το άλλο :/ οι ρυθμήσεις είναι πιο πολύ για την εικόνα και το clouding ωστε να έχει την καλύτερη επίδωση!
Το 3D ζαλίζει γιατί υπάρχη το φαινόμενο του "ειδώλου" δλδ το ένα μάτι παίρνει εικόνα που κανονικά δεν πρέπει να παίρνει, γι αυτό οι passive δεν έχουν ζαλάδα! αν μεγαλώσεις το βάθος τότε το είδωλο μεγαλώνει!