σημερα την παρελαβα και παλι, επιτελους. δεν εχω ελεγξει ακομα αν ολα ειναι οκ. το μονο που μου ειπαν ειναι πως αλλαξαν πανελ, και οτι σα βλαβη εινια πολυ σπανια. να ζησει η γκαντεμια μου. σε αυτο που θελω να με βοηθησετε προς το παρον ειναι το εξης:
εχω εναν υπολογιστη συνδεδεμενο ενσυρματα με το ρουτερ, και η τηλεοραση συνδεδεμενη ασυρματα μεσω wifi. μπορω, και αν πως, να δω στην τηλεοραση μια ταινια, η οποια ειναι αποθηκευμενη στο σκληρο δισκο του υπολογιστη μου;
Κατεβασε απο την Samsung το προγραμμα allShare
Καλησπερα σε ολους,ειμαι και εγω κατοχος της ue8000 55" θα ηθελα λιγο τα φωτα σας αν αυτο ειναι ευκολο.Συνδεσα 1 σκληρο εξωτερικο δισκο(με mkv) στο usb της τηλεορασης και ολα επαιξαν στην εντελεια,εχω και 1 western live hub (καρφωμενο στο δικτυο) που ενω το βλεπει η τηλεοραση μεσω του allshare και μπαινω στους φακελους του με τα mkv οταν παταω να παιξουν μου γραφει (η tv) οτι δεν υποστηριζεται το φορμα του αρχειου(?????) Να σας πω την αληθεια πριν σας ρωτησω διαβασα αρκετες σελιδες αλλα καποια στιγμη εχασα την μπαλα,οποτε καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη........
Κατεβασε απο την Samsung το προγραμμα allShare
Σωστη ρυθμιση του λευκου πως την κανουμε? Δεν καταλαβα τις ρυθμισεις του Fullhd.gr. Τι σημαινει IRE? Εγω βλεπω στην τηλεοραση επιλογες GAIN kai OFFSET!
ναι τα παιζει ολα απο τον δισκο (mkv με srt) οταν τον συνδεω στο usb της τηλεορασης αλλα οταν παω να δω μεσα απο δικτυο μου γραφει "το φορμα του αρχειου δεν υποστηριζεται" (προσπαθω να δω μεσω δικτυου απο western live hub και απο egreat αρα δεν παιζει κατι με τις 2 συσκευες)Το ιδιο που δεν παιζει το παιζει απο το στικακι;
Μπορει να βοηθησει κανεις please?
Να τη βαλεις στη φυσικη εικονα και δεν χρειαζεται να ρυθμισεις το IRE απο εκει ποσαρμοσε την στα μετρα σου και εισαι ετοιμοςΣωστη ρυθμιση του λευκου πως την κανουμε? Δεν καταλαβα τις ρυθμισεις του Fullhd.gr. Τι σημαινει IRE? Εγω βλεπω στην τηλεοραση επιλογες GAIN kai OFFSET!
υπαρχει ασφαλης καταργηση σκληρου?
ρε παιδια πως μεταφερω τα καναλια,μετακινηση το νετ π.χ απο 9 σε 2?
Ασφαλής κατάργηση δεν υπάρχει.
Για μεταφορά καναλιών πάτα smart>Κανάλι και στα τρία σύμβολα επάνω δεξιά πάτα Λειτ.επεξ. και βάλε τα όπως θέλεις.
σημερα την παρελαβα και παλι, επιτελους. δεν εχω ελεγξει ακομα αν ολα ειναι οκ. το μονο που μου ειπαν ειναι πως αλλαξαν πανελ, και οτι σα βλαβη εινια πολυ σπανια. να ζησει η γκαντεμια μου. σε αυτο που θελω να με βοηθησετε προς το παρον ειναι το εξης:
εχω εναν υπολογιστη συνδεδεμενο ενσυρματα με το ρουτερ, και η τηλεοραση συνδεδεμενη ασυρματα μεσω wifi. μπορω, και αν πως, να δω στην τηλεοραση μια ταινια, η οποια ειναι αποθηκευμενη στο σκληρο δισκο του υπολογιστη μου;
Σύνδεσε και την τηλεοραση με το ρουτερ με καλωδιο και θα εισαι ο.κ
Στα μειον ειναι πως δεν μπορεις να ανακατεψεις ψηφιακα με αναλογικα καναλια να εχεις δηλαδη πχ 1ο την ΝΕΤ ψηφιακη μετα καποιο αναλογικο , στη συνεχεια καποιο αλλο ψηφιακο κοκ,
τουλαχιστον δεν το εχω βρει εγω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.