Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σωστη ρυθμιση του λευκου πως την κανουμε? Δεν καταλαβα τις ρυθμισεις του Fullhd.gr. Τι σημαινει IRE? Εγω βλεπω στην τηλεοραση επιλογες GAIN kai OFFSET!

σημερα την παρελαβα και παλι, επιτελους. δεν εχω ελεγξει ακομα αν ολα ειναι οκ. το μονο που μου ειπαν ειναι πως αλλαξαν πανελ, και οτι σα βλαβη εινια πολυ σπανια. να ζησει η γκαντεμια μου. σε αυτο που θελω να με βοηθησετε προς το παρον ειναι το εξης:

εχω εναν υπολογιστη συνδεδεμενο ενσυρματα με το ρουτερ, και η τηλεοραση συνδεδεμενη ασυρματα μεσω wifi. μπορω, και αν πως, να δω στην τηλεοραση μια ταινια, η οποια ειναι αποθηκευμενη στο σκληρο δισκο του υπολογιστη μου;

σημερα την παρελαβα και παλι, επιτελους. δεν εχω ελεγξει ακομα αν ολα ειναι οκ. το μονο που μου ειπαν ειναι πως αλλαξαν πανελ, και οτι σα βλαβη εινια πολυ σπανια. να ζησει η γκαντεμια μου. σε αυτο που θελω να με βοηθησετε προς το παρον ειναι το εξης:

εχω εναν υπολογιστη συνδεδεμενο ενσυρματα με το ρουτερ, και η τηλεοραση συνδεδεμενη ασυρματα μεσω wifi. μπορω, και αν πως, να δω στην τηλεοραση μια ταινια, η οποια ειναι αποθηκευμενη στο σκληρο δισκο του υπολογιστη μου;

Κατεβασε απο την Samsung το προγραμμα allShare

Καλησπερα σε ολους,ειμαι και εγω κατοχος της ue8000 55" θα ηθελα λιγο τα φωτα σας αν αυτο ειναι ευκολο.Συνδεσα 1 σκληρο εξωτερικο δισκο(με mkv) στο usb της τηλεορασης και ολα επαιξαν στην εντελεια,εχω και 1 western live hub (καρφωμενο στο δικτυο) που ενω το βλεπει η τηλεοραση μεσω του allshare και μπαινω στους φακελους του με τα mkv οταν παταω να παιξουν μου γραφει (η tv) οτι δεν υποστηριζεται το φορμα του αρχειου(?????) Να σας πω την αληθεια πριν σας ρωτησω διαβασα αρκετες σελιδες αλλα καποια στιγμη εχασα την μπαλα,οποτε καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη........

Και παλι καλησπερα μονο εγω αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα δηλ μεσα απο δικτυο να μη παιζει mkv η ετσι ειναι οποτε αδικα σπαω το κεφαλι μου να δω τι φταιει

Κατεβασε απο την Samsung το προγραμμα allShare

ευκολο στη χρηση, μολις το δοκιμασα, αλλα δεν μπορεις να δεις ταινια, κολλαει. χρειαζεται τιποτα ρυθμισεις? γιατι το κανει αυτο?

Σωστη ρυθμιση του λευκου πως την κανουμε? Δεν καταλαβα τις ρυθμισεις του Fullhd.gr. Τι σημαινει IRE? Εγω βλεπω στην τηλεοραση επιλογες GAIN kai OFFSET!

Μπορει να βοηθησει κανεις please?

Το ιδιο που δεν παιζει το παιζει απο το στικακι;
ναι τα παιζει ολα απο τον δισκο (mkv με srt) οταν τον συνδεω στο usb της τηλεορασης αλλα οταν παω να δω μεσα απο δικτυο μου γραφει "το φορμα του αρχειου δεν υποστηριζεται" (προσπαθω να δω μεσω δικτυου απο western live hub και απο egreat αρα δεν παιζει κατι με τις 2 συσκευες)

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να τη βαλεις στη φυσικη εικονα και δεν χρειαζεται να ρυθμισεις το IRE απο εκει ποσαρμοσε την στα μετρα σου και εισαι ετοιμος

υπαρχουν σωστες ρυθμησεις και τετοια?
υπαρχει ασφαλης καταργηση σκληρου?
ρε παιδια πως μεταφερω τα καναλια,μετακινηση το νετ π.χ απο 9 σε 2?

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για 40άρα όσον αφορά τη συγκεκριμένη σειρά της Samsung.

Επειδή διάβασα αρκετά θετικά/αρνητικά, το clouding παρατηρείται πιο πολύ σε 46" και πάνω?
ακόμα επειδή έχω PS3, κάποιος που να την έχει δοκιμάσει μπορεί να μου πει αν υπάρχει καθόλου input lag?

Τέλος υπάρχει κάτι άλλο που θα πρεπε να ξέρω πριν κάνω κίνηση να την αγοράσω?

υπαρχει ασφαλης καταργηση σκληρου?
ρε παιδια πως μεταφερω τα καναλια,μετακινηση το νετ π.χ απο 9 σε 2?

Ασφαλής κατάργηση δεν υπάρχει.
Για μεταφορά καναλιών πάτα smart>Κανάλι και στα τρία σύμβολα επάνω δεξιά πάτα Λειτ.επεξ. και βάλε τα όπως θέλεις.

Ασφαλής κατάργηση δεν υπάρχει.
Για μεταφορά καναλιών πάτα smart>Κανάλι και στα τρία σύμβολα επάνω δεξιά πάτα Λειτ.επεξ. και βάλε τα όπως θέλεις.

Στα μειον ειναι πως δεν μπορεις να ανακατεψεις ψηφιακα με αναλογικα καναλια να εχεις δηλαδη πχ 1ο την ΝΕΤ ψηφιακη μετα καποιο αναλογικο , στη συνεχεια καποιο αλλο ψηφιακο κοκ,
τουλαχιστον δεν το εχω βρει εγω.

Σύνδεσε και την τηλεοραση με το ρουτερ με καλωδιο και θα εισαι ο.κ

Σύνδεσε και την τηλεοραση με το ρουτερ με καλωδιο και θα εισαι ο.κ

η τηλεοραση με το ρουτερ ειναι σε αλλα δωματια. ακομα και αν ηθελα να το κανω, δεν υπαρχει πριζα τηλεφωνου κοντα στην τηλεοραση για να συνδεσω το ρουτερ.

με το allshare παντως, κολλαγε η ταινια, δεν μπορουσες να δεις. ταχυτητα ιντερνετ πιανω γυρω στα 12mbps. τι φταιει;

Δοκίμασα ένα free DLNA server και επειδή μου άρεσε πολύ, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας:
http://www.serviio.org/
Έχει Ελληνικά, το τρέχω σε XP η TV βλέπει τους υπότιτλους σε srt αρχεία και γενικά για μένα είναι ότι καλύτερο δοκίμασα μέχρι τώρα.
Με το WiFi 10άρι παίζει άνετα μέχρι 720p. Για παραπάνω θα χρειαστείς 802.11n (ή μεταφορά και παίξιμο από εξωτερικό σκηρό απευθείας στο USB της τηλεόρασης)

Στα μειον ειναι πως δεν μπορεις να ανακατεψεις ψηφιακα με αναλογικα καναλια να εχεις δηλαδη πχ 1ο την ΝΕΤ ψηφιακη μετα καποιο αναλογικο , στη συνεχεια καποιο αλλο ψηφιακο κοκ,
τουλαχιστον δεν το εχω βρει εγω.

Όχι έτσι είναι, δεν γίνεται να έχεις σε σειρά αναλογικά με ψηφιακά κανάλια.