Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα και απο μένα. Έχω την εξής απορία: Έχω κατεβάσει μία ταινία 3D από το internet και θέλω να την παρακολουθήσω. Η ταινία στο preview δείχνει ότι το 3D δείχνει την ίδια εικόνα αριστερά και δεξιά. Εγώ για να μπορέσω να παρακολουθήσω τί πρέπει να κάνω? Απλά πατάω το κουμπί 3D από τηλεχειριστήριο και δείχνει? Ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να μπορώ να το δώ?

Η εικόνα είναι καλή? Αξίζει?

Ευχαριστώ!

Παιδες μερικες ερωτησουλες.
1)Εχετε παρατηρησει οτι οταν την αναβεις και η τηλεοραση ειναι "κρυα" δεν εχει καλη εικονα???(ή μπας και ειναι ιδεα μου)
2)Ωρες ωρες η εικονα ειναι εκπληκτικη και αλλες φορες ειναι μετρια......αυτο οφειλεται ,νομιζω, στην ποιοτητα τις εικονας της ταινιας....ετσι δεν ειναι βρε παιδια????
Αλλα ομως ενα αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι ακομα και στις ειδησεις, σε ενα πλανο η εικονα ειναι φοβερη και οταν αλλαζει πλανο η εικονα ειναι ψιλοθολη.
Εχει να κανει αραγε με την καμερα που τραβαει????
3)Ειναι η 6-7 φορα που μετα απο καποια (αρκετη) ωρα λειτουργιας
κλεινει μονη της.....σας εχει συμβει????

Αγορασα το SAMSUNG Touch Remote Control ,http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=6243#
Βασικα το πηρα για να μπορω να γραφω στο Internet...φανταζομουνα οτι θα εβγαζε πληκτρολογιο (σαν τα κινητα που γραφεις SMS)
ΜΟΥΦΑ δεν βγαζει πληκτρολογιο
Βγαζει τα πληκτρα 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 καταλαβατε, πατας το καθε πληκτρο σαν το τηλεκοντρολ

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπέρα στην παρέα

θέλει ένας φίλος να πάρει την TV και θέλω να ρωτήσω στα χαρακτηριστικά τις γραφή DTS 2.0+ θα παίζει όλα τα DTS απλά σε 2 κανάλια η θα έχουνε πρόβλημα αυτά που είναι πολυκάναλα και ένα ακόμα λογικά δεν θα παίζει τα DTS HD

καλησπέρα στην παρέα

θέλει ένας φίλος να πάρει την TV και θέλω να ρωτήσω στα χαρακτηριστικά τις γραφή DTS 2.0+ θα παίζει όλα τα DTS απλά σε 2 κανάλια η θα έχουνε πρόβλημα αυτά που είναι πολυκάναλα και ένα ακόμα λογικά δεν θα παίζει τα DTS HD
Παίζει τα πάντα φίλε μου και δεν είναι τυχαίο ότι έχει τον καλύτερο media player απο ολες τις τηλεοράσεις.

1)Εχετε παρατηρησει οτι οταν την αναβεις και η τηλεοραση ειναι "κρυα" δεν εχει καλη εικονα???(ή μπας και ειναι ιδεα μου)
2)Ωρες ωρες η εικονα ειναι εκπληκτικη και αλλες φορες ειναι μετρια......αυτο οφειλεται ,νομιζω, στην ποιοτητα τις εικονας της ταινιας....ετσι δεν ειναι βρε παιδια????
Αλλα ομως ενα αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι ακομα και στις ειδησεις, σε ενα πλανο η εικονα ειναι φοβερη και οταν αλλαζει πλανο η εικονα ειναι ψιλοθολη.

Δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά όταν την ανοίγω. Βέβαια αυτό που γράφεις για την ποιότητα της εικόνας ισχύει,
γιατί και σε κάποιες παλιές σειρές που βάζουν τα κανάλια σε κάποια πλάνα είναι διαφορετική η εικόνα.
Να κλείσει ξαφνικά από μόνη της δεν μου έτυχε ποτέ στους 7 μήνες που την έχω και να σκεφτείς ότι κάποιες φορές
παίζει ατελείωτες ώρες λόγω του PS3. Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις αυτό;
Μήπως παίζει τίποτα και με το ρεύμα στην περιοχή σου, ξέρεις αυξομειώσεις τάσης και τέτοια ή έχεις βάλει κανένα UPS;

Καλησπέρα και απο μένα. Έχω την εξής απορία: Έχω κατεβάσει μία ταινία 3D από το internet και θέλω να την παρακολουθήσω. Η ταινία στο preview δείχνει ότι το 3D δείχνει την ίδια εικόνα αριστερά και δεξιά. Εγώ για να μπορέσω να παρακολουθήσω τί πρέπει να κάνω? Απλά πατάω το κουμπί 3D από τηλεχειριστήριο και δείχνει? Ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να μπορώ να το δώ?

Η εικόνα είναι καλή? Αξίζει?

Ευχαριστώ!

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Από μόνη της η τηλεόραση γυρίζει σε 3D όταν ξεκινήσει τέτοια ταινία.
Απλώς ενεργοποίησε τα γυαλιά σου και απόλαυσέ την!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίζει τα πάντα φίλε μου και δεν είναι τυχαίο ότι έχει τον καλύτερο media player απο ολες τις τηλεοράσεις.

Στα 60 Hz όμως , ενώ ακόμη και ένας εξωτερικός media player των 60 ευρώ μπορεί να δώσει την σωστή συχνότητα για Bluray που είναι 24 hz.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στα 60 Hz όμως , ενώ ακόμη και ένας εξωτερικός media player των 60 ευρώ μπορεί να δώσει την σωστή συχνότητα για Bluray που είναι 24 hz.

Έτσι ακριβός φίλε μου.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά όταν την ανοίγω. Βέβαια αυτό που γράφεις για την ποιότητα της εικόνας ισχύει,
γιατί και σε κάποιες παλιές σειρές που βάζουν τα κανάλια σε κάποια πλάνα είναι διαφορετική η εικόνα.
Να κλείσει ξαφνικά από μόνη της δεν μου έτυχε ποτέ στους 7 μήνες που την έχω και να σκεφτείς ότι κάποιες φορές
παίζει ατελείωτες ώρες λόγω του PS3. Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις αυτό;
Μήπως παίζει τίποτα και με το ρεύμα στην περιοχή σου, ξέρεις αυξομειώσεις τάσης και τέτοια ή έχεις βάλει κανένα UPS;

Ups δεν εχω βαλει και ουτε μπορω,εκει που ειναι.
Απο την αλλη φοβαμαι να την παω στο σερβις, μπας και μου κανουν κανα κουλο και γινει χειροτερα.
Κανας αλλος βρε παιδια ,με το ιδιο προβλημα???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ups δεν εχω βαλει και ουτε μπορω,εκει που ειναι.
Απο την αλλη φοβαμαι να την παω στο σερβις, μπας και μου κανουν κανα κουλο και γινει χειροτερα.
Κανας αλλος βρε παιδια ,με το ιδιο προβλημα???

Μιχάλη για δες μήπως υπάρχει στο μενού της τηλεόρασης έλεγχος για εύρεση νέου καναλιού.

Υπάρχει περίπτωση εάν είναι ενεργοποιημένο κάτι τέτοιο να σου κάνει κανά κουλό με onn-off όταν βρίσκει νέο κανάλι.

Θα το ψαξω.
Το θεμα ειναι οτι κανει μονο off Γιωργη μου.
Δεν ξερω, μηπως εχει να κανει με μια λειτουργία που εχει στο μενου και αναφερει κατι για δυο ωρες κλεισιμο, μετα απο κατι.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω, τι ειναι αυτος ο διαολος.
Θα το δω στο σπιτι και θα σας το γραψω.

Θα το ψαξω.
Το θεμα ειναι οτι κανει μονο off Γιωργη μου.
Δεν ξερω, μηπως εχει να κανει με μια λειτουργία που εχει στο μενου και αναφερει κατι για δυο ωρες κλεισιμο, μετα απο κατι.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω, τι ειναι αυτος ο διαολος.
Θα το δω στο σπιτι και θα σας το γραψω.

Μηπως εχεις βαλει καμια ρυθμιση εξοικονομιση ενεργειας,και για αυτον τον λογο παρατηρεις αυτο το φαινομενο?

Menu-μετα πας -Συστημα- μετα καπου λεει -Χρονος αυτομ προστ-να κλεινει σε 2 ωρες

Menu-μετα πας -Συστημα- μετα καπου λεει -Χρονος αυτομ προστ-να κλεινει σε 2 ωρες
Εαν δεν πατησεις το tv control μεσα σε 2 ωρες κλεινει

Last edited:

Παιδιά αυτό αν δε κάνω λάθος ισχύει αν η τηλεόραση είναι ανοιγμένη με κενη εικόνα για 2 ώρες. Τώρα βεβαια δε είμαι και απόλυτα σίγουρος, γιατί σίγουρα έχω δει ταινία ή και το ίδιο τηλεοπτικό πρόγραμμα για πάνω από 2 ώρες, αλλά δε θυμάμαι αν κάποιες φορές δε πείραξα κάτι στο τηλεκοντρόλ, τη φωνή ας πούμε.
Πάντως νομίζω οτι παίζει αυτό που είπα στην αρχή, κενή εικόνα, και να μην έχεις κάνει καμία ενέργεια με το τηλεκοντρόλ για 2 ώρες.

Μπραβο αυτο ειναι.
Το εχω στο να κλεινει ο βλαξ.
Θα το αλλαξω και θα σας πω.

Παντως παιδια χθες που ειχε μπαλα στην ΝΕΤ, εβαζα την ΕΡΤ HD και καπακι πατουσα το κουμπι που εναλλασει τα δυο καναλια.
Οταν εδειχνε τους παρουσιαστες να μιλουν ,ενας απο αυτους στην ΕΡΤ HD ηταν....αξυριστος.
Στην ΝΕΤ φαινοταν ξυρισμενος κανονικοτατα!!!!
Χαωδης η διαφορα εικονας.

Αααα....και το τηλεκοντρολ καιει καργα μπαταρια!!!
Ηδη σε 2 μηνες την αλλαξα.
Παντως παρολο το μουρατο της υποθεσης,το τηλεκοντρολ ειναι αξαιρετικα αβολο.
Εχω το ιδιο σε μια μικρη που εχω σε ενα αλλο δωματιο που ειναι με προεξεχοντα κουμπια.....πολυ πιο βολικο!!

Last edited:
Μπραβο αυτο ειναι.
Το εχω στο να κλεινει ο βλαξ.
Θα το αλλαξω και θα σας πω.

Το θέμα είναι ότι όταν το έχεις σε αυτή τη λειτουργιά που κλείνει σε δύο ώρες, ισχύει ότι κλείνει
αν δεν πατήσεις κάτι στο χειριστήριο για δύο ώρες, όμως πριν κλείσει εμφανίζεται ένα κειμενάκι
κάτω δεξιά που μετράει αντίστροφα, νομίζω 10" και σε ενημερώνει ότι θα κλείσει και αν θες να
παραμείνει ανοιχτή πάτα το ΟΚ.
Εσένα έκλεισε μπροστά στα ματιά σου την ώρα που έβλεπες χωρίς να βγάλει αυτό το κείμενο και
τις 6-7 φορές ή έτυχε και είχες φύγει για λίγο και γυρνώντας την βρήκες κλειστή οπότε γι'αυτό και
δεν πρόσεξες αυτό το κειμενάκι;

Last edited: