Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το ΗΤ της LG (355SD) δεν έχει ψηφιακή (οπτική) είσοδο, οπότε 5.1 ήχο (AC3,DTS κλπ) δεν μπορείς να πάρεις από την τηλεόραση σε αυτό.
Μόνο στερεοφωνικό ήχο μπορείς να πάρεις.

ενταξει ευχαριστω!
ας βολευτω ετσι λοιπον!

Για την δικια μου μιλαω, περιεργο που δεν το προσεξε κανεις αλλος. Στην 6900 ηταν χειροτερο;

Οχι ηταν καλυτερο. Αυτο ειναι που με εκπλησει πως μια edge led τηλεοραση με το ιδιο πανελ σαν την EH6030 ειχε λιγοτερο banding. Μην νομισεις οτι ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα αλλα δεν το περιμενα με τιποτα στην EH6030 σε τετοιο βαθμο.

Γεια σας κάτοχος και εγώ εδώ και 5 μέρες. Εχω ένα λάπτοπ και το έχω στην tv με hdmi αλλά δεν με αφήνει να κάνω τις ρυθμίσεις που θέλω εγώ ξέρει κάποιος πως μπορώ να τις αλλάξω ;; Ευχαριστω

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Γεια σας κάτοχος και εγώ εδώ και 5 μέρες. Εχω ένα λάπτοπ και το έχω στην tv με hdmi αλλά δεν με αφήνει να κάνω τις ρυθμίσεις που θέλω εγώ ξέρει κάποιος πως μπορώ να τις αλλάξω ;; Ευχαριστω

Αν μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος? Ποιες ρυθμισεις δεν σε αφηνει να κανεις? Αν εχεις ονομασει την εισοδο PC τοτε η τηλεοραση λειτουργει σαν μονιτορ και απενεργοποιει αρκετες απο τις επιλογες, ακομα κα την ενταση του χρωματιος που ειναι κατι που δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Samsung το διαλεξε ετσι. Μπορεις ομως να πετυχεις το ιδιο αποτελεσμα διαλεγοντας ενα αλλο ονομα απο την λιστα και διαλεγοντας το Movie απο την επιλογη και απενεργοποιοντας ολες τις επεξεργασιες εικονας και κινησης να πετυχεις το ιδιο αποτελεσμα εικονας και lag.

Απάντηση: Re: Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος? Ποιες ρυθμισεις δεν σε αφηνει να κανεις? Αν εχεις ονομασει την εισοδο PC τοτε η τηλεοραση λειτουργει σαν μονιτορ και απενεργοποιει αρκετες απο τις επιλογες, ακομα κα την ενταση του χρωματιος που ειναι κατι που δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Samsung το διαλεξε ετσι. Μπορεις ομως να πετυχεις το ιδιο αποτελεσμα διαλεγοντας ενα αλλο ονομα απο την λιστα και διαλεγοντας το Movie απο την επιλογη και απενεργοποιοντας ολες τις επεξεργασιες εικονας και κινησης να πετυχεις το ιδιο αποτελεσμα εικονας και lag.

Με το που βαλω το λαπτοπ οτι ονομα και αν του εχω δωσει δεν με αφηνει να κανω τις ρυθμισεις που θελω πχ στο λειτ.εικονας μου εχει 2 επιλογες ψυχαγωγια-τυπικο. χρωμα μου το εχει γκρι δεν δεν μπορω να το αλλαξω οπως και πολλα αλλα..

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με το που βαλω το λαπτοπ οτι ονομα και αν του εχω δωσει δεν με αφηνει να κανω τις ρυθμισεις που θελω πχ στο λειτ.εικονας μου εχει 2 επιλογες ψυχαγωγια-τυπικο. χρωμα μου το εχει γκρι δεν δεν μπορω να το αλλαξω οπως και πολλα αλλα..

Εγω εχω το μενου στα Αγγλικα αλλα ετσι κανει οταν η ονομασια που δινω στην πηγη την ειναι PC(δινει μονο το Standard η το Entertain). Οτιδηποτε αλλο βαλω λειτουργει το ιδιο(με ολες τις λειτ εικονας) και με ολες σχεδον τις επιλογες. Υποθετω οτι το λαπτοπ το εχει συνδεδεμενο στην θυρα HDMI/DVI(αν οχι καντο). Οποτε δοκιμασε πατωντας το source και μετα το tools να ονομασεις την θυρα κατι αλλο. Επαναλαμβανω οτι σε εμενα που το εχω για παραδειγμα στο game μου εχει ολες τις επιλογες. Αν αυτο δεν αλλαξει τιποτε τοτε καποια επιλογη ισως στην καρτα σου(Nvidia η ATI??? εγω εχω Nvidia)) κανει την ζημια. Δοκιμασε και πες μου. Παραξενο παντως. Κανεις αλλος εχει να πει κατι πανω σε αυτο?

Εγω εχω το μενου στα Αγγλικα αλλα ετσι κανει οταν η ονομασια που δινω στην πηγη την ειναι PC(δινει μονο το Standard η το Entertain). Οτιδηποτε αλλο βαλω λειτουργει το ιδιο(με ολες τις λειτ εικονας) και με ολες σχεδον τις επιλογες. Υποθετω οτι το λαπτοπ το εχει συνδεδεμενο στην θυρα HDMI/DVI(αν οχι καντο). Οποτε δοκιμασε πατωντας το source και μετα το tools να ονομασεις την θυρα κατι αλλο. Επαναλαμβανω οτι σε εμενα που το εχω για παραδειγμα στο game μου εχει ολες τις επιλογες. Αν αυτο δεν αλλαξει τιποτε τοτε καποια επιλογη ισως στην καρτα σου(Nvidia η ATI??? εγω εχω Nvidia)) κανει την ζημια. Δοκιμασε και πες μου. Παραξενο παντως. Κανεις αλλος εχει να πει κατι πανω σε αυτο?

Οτι και αν έχω βάλει μέχρι στιγμής το ίδιο μου κάνει ναι με hdmi είναι και έχω nvidia θα το ψάξω πιο μετά και θα ξανά ποσταρω ...

Σημερα πηρα κι εγω την 46EH6030.
10 λεπτα ασχοληθηκα και προλαβα να τσεκαρω dlna για streaming mkv fullhd με srt ξεχωριστους.κι επαιξα τελεια!

Οτι και αν έχω βάλει μέχρι στιγμής το ίδιο μου κάνει ναι με hdmi είναι και έχω nvidia θα το ψάξω πιο μετά και θα ξανά ποσταρω ...

Μυστηριο τρελλο. Κλειδωνει σε PC mode χωρις να το θες και με οποιο ονομα και αν δωσεις στο source , σωστα? Δεν το εχω ξανακουσει δεν μου εχει ξανασυμβει ουτε με αυτη την τηλεοραση ουτε με αλλες Samsung η αλλες μαρκες. Αναβαθμιση υλικολογισμικου εχεις κανει? Αν οχι δοκιμασε το αλλα εχω την εντυπωση οτι μπορει κατι να παιζει απο την καρτα αλλα και εγω Nvidia εχω και δεν εχω επιλογη να στελνει PC mode μονο. Αλλες συσκευες εχεις συνδεσει? Σου κανει το ιδιο? Αν οχι τοτε ειναι σιγουρα απο την καρτα. Ψαξτο λιγακι και πες μου την καταληξη γιατι ειμαι πολυ περιεργος.

Μυστηριο τρελλο. Κλειδωνει σε PC mode χωρις να το θες και με οποιο ονομα και αν δωσεις στο source , σωστα? Δεν το εχω ξανακουσει δεν μου εχει ξανασυμβει ουτε με αυτη την τηλεοραση ουτε με αλλες Samsung η αλλες μαρκες. Αναβαθμιση υλικολογισμικου εχεις κανει? Αν οχι δοκιμασε το αλλα εχω την εντυπωση οτι μπορει κατι να παιζει απο την καρτα αλλα και εγω Nvidia εχω και δεν εχω επιλογη να στελνει PC mode μονο. Αλλες συσκευες εχεις συνδεσει? Σου κανει το ιδιο? Αν οχι τοτε ειναι σιγουρα απο την καρτα. Ψαξτο λιγακι και πες μου την καταληξη γιατι ειμαι πολυ περιεργος.

Ναι αυτό μου κάνει έχω κάνει update και στην κάρτα του λάπτοπ και στην tv από όσο έψαξα στον πίνακα ελεχου στην κάρτα δεν κατάφερα να βρω κάτι και δεν περνώ και ήχο από το λάπτοπ στην tv . σε στικακη και σε σκληρω όλα μια χαρά

καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την 46 6030 και παρατήρησα ότι στο κατάστημα σε sd περιεχόμενο έχει οσ ένα βαθμό θολή εικόνα
αυτό διορθώνεται σε μεγάλο βαθμό με καλυμπραρισμα ?
η να περιμένω εωσ το τέλος καλοκεριου να πάρω την f6400 η f6500 σε τιμές γύρω στα 700 ευρώ?

Όταν λες SD εννοείς τηλεοπτικό ή θέαση κάποιου αρχείου .avi π.χ ??

καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την 46 6030 και παρατήρησα ότι στο κατάστημα σε sd περιεχόμενο έχει οσ ένα βαθμό θολή εικόνα
αυτό διορθώνεται σε μεγάλο βαθμό με καλυμπραρισμα ?
η να περιμένω εωσ το τέλος καλοκεριου να πάρω την f6400 η f6500 σε τιμές γύρω στα 700 ευρώ?

Προσωπικα βλεποντας Digea και χρησιμοποιοντας εξωτερικο αποκωδικοποιητη ειμαι πολυ ευχαριστημενος(της δινω κατευθειαν 720p η 1080i). Ομως η εικονα απο τον εσωτερικο αποκωδικοποιητη ειναι μετρια στα ματια μου αλλα οχι απογοητευτικη. Θολη δεν ειναι απλα πιξελιαζει πιο πολυ απο οτι απο τον εξωτερικο αποκωδικοποιητη. Με λιγο ρυθμιση ερχεται πολυ καλα και οποιο θολωμα εχω παρατηρησει ειναι οταν η φωτεινοτητα ειναι ψηλα. Απλα την κατεβαζεις, φτιαχνεις λιγο την αντιθεση και τον οπισθιο φωτισμο και ερχεται μια χαρα. Ομως αν μπορεις να περιμενεις λιγο και οπως λες να παρεις καποια απο τις καινουργιες που εχουν και dual core επεξεργαστη στα ιδια λεφτα τοτε περιμενε απλα εκτιμω οτι θα πεσει τοσο προς το τελος του χρονου και οχι μεσα στο καλοκαιρι.

Η δικη μου εχει banding και θα την αλλαζα για οποιοδηποτε μοντελο που δεν θα ειχε γιατι οσο αφορα την εικονα ειναι ολες ιδιες στην σειρα 6 αφου εχουν ολες το ιδιο 100Hz panel.

εντάξει, η εικόνα στο δυναμικό που την έχουν στα καταστήματα είναι αίσχος

πάντως με τις ρυθμίσεις ύστερα έρχεται πάρα πολύ καλά και καθαρά, στη δική μου που είναι 32' τουλάχιστον.
σε τηλεοπτικό από digea σε SD η εικόνα είναι πολύ καθαρή.

mkv, avi, κλπ την εικόνα τη δίνει media player οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Πραγματι ,το δυναμικό (και όχι μόνο) καιει τα παντα. Το ίδιο όμως πιστεύω ότι θα συμβαινει και στις καινούργιες. Στις δικιές μου, μία ΕΗ6030 και μια ΕΗ5000 , η επιλογη movie/ταινία σε συνδυασμό με κάποιες μικρορυθμίσεις , καθαρίζει πολύ την εικόνα . Τα πρόσωπα βρίσκουν τη χαμενη τους λεπτομέρεια και η κίνηση με απενεργοποιημένα τα διάφορα φίλτρα είναι μια χαρά για τα δεδομενα της κατηγορίας . Την επιλογη Dynamic την χρησιμοποιώ με ενεργοποιημένο το LED motion plus ? (αυτό που ρίχνει την φωτεινότητα στο μισό) , μόνο και μόνο για να κάνω κάποιες συγκρίσεις μεταξύ των άλλων επιλογών. Banding ευτυχώς δε μου έτυχε ...

Αν λοιπόν η περιορισμένη γωνία προβολής δε σας απασχολεί (στην περίπτωση δηλαδή που η τηλεόραση θα τοποθετηθεί σε στενόμακρο σαλόνι ή υπνοδωμάτιο) προχωρείστε άφοβα. Σ'αυτά τα χρήματα,δεν υπαρχει ανταγωνιστής ...

Μόλις την αγόρασα αυτή την τηλεόρασης αλλά το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί το τηλεκοντρόλ!Έβαλα μέσα τις μπαταρίες αλλά τίποτα!
Μήπως έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα?

Μόλις την αγόρασα αυτή την τηλεόρασης αλλά το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί το τηλεκοντρόλ!Έβαλα μέσα τις μπαταρίες αλλά τίποτα!
Μήπως έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα?

Δες αν εβαλες το (+) της μπαταριας οπως λεει στις οδηγιες. Αλλιως δοκιμασε με αλλες μπαταριες.

Και τις μπαταρίες τις έχω βάλει σωστά και με άλλες μπαταρίες δοκίμασα αλλά τίποτα! Κανονικά με το που βάζουμε τις μπαταρίες θα έπρεπε να δουλεύει έτσι?Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο?

Και τις μπαταρίες τις έχω βάλει σωστά και με άλλες μπαταρίες δοκίμασα αλλά τίποτα! Κανονικά με το που βάζουμε τις μπαταρίες θα έπρεπε να δουλεύει έτσι?Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο?

Θα επρεπε να δουλευει τοτε.