Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους.Ευτυχώς βρήκα αυτό το forum.Είμαι νέος κάτοχος και μέχρι στιγμής μόνο έχουν βοηθήσει πολλά που διάβασα εδώ.Θέλω όμως βοήθεια σε κάτι.Κατέβασα μία ταινία 3rd και προσπάθησα να τη δω μέσω του Galaxy S4 το οποίο είναι συνδεδεμένο μέσω του ασύρματου δικτύου,με την τηλεόραση.Δεν έδειχνε 3D.Η ταινία έπαιζε στο κινητό.Μία ίσως σημαντική πληροφορία μπορεί να είναι ότι η εικόνα ήταν διαίρεση σε δυο.Δηλαδή ήταν σαν να βλέπω μία αριστερά και μία δεξιά.Τι πήγε στραβά και δεν είδα το 3d;Επίσης να πω ότι τη δοκίμασα και με USB και πάλι δεν είδα 3d.Παλι 2 χωριστές εικόνες.Μηπως φταίνε τα γυαλιά;Χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση; Παρακαλώ βοηθήστε. ...

Το κουμπί 3D του τηλεκοντρόλ το πάτησες, όταν ξεκίνησε η αναπαραγωγή της ταινίας;

Re: Απάντηση: Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για να είμαι ειλικρικής όχι δεν το πάτησα καθώς θεώρησα πως την ταινία που ήταν ήδη 3D θα την έπαιζε έτσι ούτως ή άλλως.Οπότε αν καταλαβαίνω σωστά μου λες,όταν βάζω ταινία κατεβασμένη 3D θα πρέπει να πατάω και το 2D->3D.Σωστά?Και κάτι ακόμα.Στο site της Samsung έχει ένα update firmware το οποίο όμως λέει πως είναι για 32''.Στην αντίστοιχη σελίδα της Αγγλίας έχει το ίδιο firmware αλλά εκεί το έχει για 40'' οθόνη.Εγώ έχω την 40αρα.Αν βάλω το firmware για 32'' θα υπάρξει κάποιο θέμα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα βάζεις την 3D ταινία να παίζει και θα πατήσεις το 3D του τηλεκοντρόλ. Θα σου εμφανίζονται 3 επιογές στην οθόνη. Εκεί επιλέγεις είτε το εικονίδιο αριστερά-δεξιά, είτε το πάνω-κάτω, ανάλογα τι είναι η 3D τανία που κατέβασες. Αν είναι δηλαδή side-by-side (στον τίτλο θα αναφέρεται ως SBS) προφανώς επιλέγεις το αριστερά-δεξιά, ενώ αν είναι over-under (OU) το πάνω-κάτω.

Η επιλογή 2D->3D είναι αν θες να μετατρέπει το 2D πρόγραμμα που βλέπεις σε 3D (π.χ. όταν βλέπεις τηλεοπτικό πρόγραμμα ή όταν έχεις κατεβάσει απλή 2D ταινία). Δεν κάνει καμιά τρελή δουλειά μη νομίζεις, σχεδόν κανείς δεν το χρησιμοποιεί αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα του 3D σε μια 3D κατεβασμένη ταινία. Δοκίμασέ το αν θες και θα καταλάβεις τη διαφορά.

Όσο για τα firmware, αν δεν κάνω λάθος, δεν παίζον ρόλο οι ίντσες, το ίδιο αρχείο είναι (ας το επαληθεύσει κι άλλος). Σε κάθε περίπτωση, κατέβασε από εδώ εσύ κι είσαι κομπλέ.

Re: Απάντηση: Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σ ευχαριστώ για τη βοήθεια.Το έκανα όλο αυτό και όλα καλά,η ταινία ήταν SBS και αμέσως είδα την εικόνα σε μία.Δημιουργήθηκε όμως θέμα με τους υπότιτλους.Χρησιμοποίησα το 3d Subtitler και το mkv merge για να τους ενσωματώσω,έτσι ώστε να έχω και 3D υπότιτλους.Το πρόβλημα που δημιούργηθηκε είναι ό,τι οι υπότιτλοι φαινόντουσαν στ αριστερά και στα δεξιά της οθόνης δηλαδή,σα να βλέπω δυο εικόνες πάλι.Τι έκανα λάθος στην προκειμένη περίπτωση?Για να δώσω περισσότερες πληροφορίες έχω ένα αρχείο mp4.

3d υπότιτλους δεν υποστηρίζει καμία τηλεόραση χωρίς άλλο media player

Το αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης,μου έδωσε την εντύπωση του 3D και στους υποτίλους.Τώρα θα κάνω μία δοκιμή με 3D ταινία και srt,για να δω αν η εντύπωση που είχα ήταν λανθασμένη και θα επανέλθω.

Δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος για το αν ήταν ή όχι,3d και οι υπότιτλοι.Πάντως αν γνωρίζει κανείς γιατί συνέβη το παραπάνω πρόβλημα,ας στείλει μία απάντηση.

Δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος για το αν ήταν ή όχι,3d και οι υπότιτλοι.Πάντως αν γνωρίζει κανείς γιατί συνέβη το παραπάνω πρόβλημα,ας στείλει μία απάντηση.

Έβαλες ως γλώσσα των υποτίτλων ελληνικά?

Φίλε μου ο ενσωματωμένος player της TV δεν υπάρχει περίπτωση να σου παίξει 3D (με βάθος) τους υπότιτλους, ό,τι μετατροπές κι αν κάνεις. Στο είπε κι άλλος πιο πάνω, ισχύει. Δε φταίει η συγκεκριμένη TV, αφορά όλα τα μοντέλα αυτό.

παιδια να κάνω μια ερώτηση, έχω το συγκεκριμμενο μοντέλο τηλεόρασης και ενα τάμπλετ samsung που υποστηρίζει screen mirroring, η τηλεόραση αυτη υποστηριζει την συγκεκριμμένη λειτουργία δεδομένου οτι συνδέεται σε δίκτυο dlna? h χρειάζεται και λειτουργικό smart tv? Παντως προσπαθησα πολλες να συνδεθω αλλα το ταμπλετ μου λεει πως δεν βρέθηκε συσκευή, άν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας απαντήσει.. ευχαριστω!

Ναι ελληνικά κανονικά.Απλά τα δείχνει διπλά

Το 3D στο τηλεκοντρολ το πατησες. Το κουμπακι που ενεργοποιει τα γυαλια το πατησες? Η τρισδιαστατη εικονα θελει παντα 2 εικονες μια για το αριστερο ματι και μια για το δεξι ματι αλλα ο διαχωρισμος γινετε απο το ενεργο κλειστρο των γυαλιων αλλα οχι αυτοματα, πρεπει πρωτα να ενεργοποιηθουνε.

Καλησπέρα,
κάτοχος και εγώ πλέον της 40eh6030. Πολύ καλή tv. Μια ερώτηση λέει στο firmware έκδοση 1016 , ενώ στο site της samsung που πήγα να κάνω update λέει 1015 ως τελευταία έκδοση. Να το βάλω ή όχι καθώς λογικά είναι πιο παλιό? Την αγόρασα απο τα mediamarkt με 399 . Προτείνετε κάποιες ρυθμίσεις?

Καλησπέρα,
κάτοχος και εγώ πλέον της 40eh6030. Πολύ καλή tv. Μια ερώτηση λέει στο firmware έκδοση 1016 , ενώ στο site της samsung που πήγα να κάνω update λέει 1015 ως τελευταία έκδοση. Να το βάλω ή όχι καθώς λογικά είναι πιο παλιό? Την αγόρασα απο τα mediamarkt με 399 . Προτείνετε κάποιες ρυθμίσεις?

Παλιοτερο firmware δεν μπορεις να βαλεις. Επισης εχουν προταθει πολλες ρυθμισεις στις πρωτες σελιδες αυτου του θεματος.

Καλησπέρα σας. Μπορείτε να μου πείτε όσοι έχετε αναβαθμίσει το εν λόγω μοντέλο από το "1010" (αυτό το λογισμικό έχω... ακόμη) εως καί το τελευταίο,
τί αλλαγές υπάρχουν σε όλες τις λειτουργίες της;
Ακόμα και από τα μενού, εαν παρουσιάζεται κάτι διαφορετικό.
Σκοπεύω να το αναβαθμίσω γιατί μου παρουσιάζει πρόβλημα, σ' όποια συχνότητα της ΔΤ (Δημόσιας Τηλεόρασης) κάνω αναζήτηση, δηλ στις συχνότητες 23 και 57UHF.
Δηλαδή, είτε κάνω χειροκίνητη είτε αυτόματη αναζήτηση καναλιών, δεν μου εμφανίζει τα κανάλια, δεύτερη φορά, ενώ στην χειροκίνητη, όταν επιλέξω "σάρωση του αναμεταδότη" 23 ή 56, αυτόματα μου σβήνει τον δεύτερο. Εσείς που έχετε τα επόμενα firmware της, αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα;

Last edited:
Μπορει να μην ειναι θεμα firmware. Αν δεν ειναι θεμα σήματος θα πρεπει να κοιτάξεις σε τι χώρα ειναι ρυθμισμενη. Πολλές πωλούνται πάρα εισαγωγή απο άλλες χώρες και έχουν άλλες ρυθμίσεις.

Σ' ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου, φίλε "iceman". Σε ποιά έκδοση την έχεις εσύ;

32αρα απο κωτσοβολο απευθείας ελληνική και 46αρα απο eshop παραεισαγωγη. Στη δεύτερη χρειάστηκε μέσω service menu να αλλάξω το region σε ελληνικό για να εχω σωστή λήψη όλων των συχνοτητων

Καλησπέρα,

Δεν εχει βγει 1016 οποτε μου κανει μεγαλη εντυπωση πως μια τηλεοραση εχει ενα υλικολογισμικο που δεν υπαρχει. Εκτος αν εχει βγει και η samsung δεν το εχει δημοσιοποιησει ακομα αλλα το εχει βαλει στις τηλεορασεις της. Μην το πειραξεις παντως δεν υπαρχει νοημα.