το πιο πιθανο ειναι η ρυθμιση motion plus ..επελεξε την επιλογη κινησης την προσαρμογη με μειωση θολωματος απο 4-8 (προτεινω 7-8) και μειωση τρεμοπαιγματος απο 1-6(προτεινω 4-5)...Δεν ξέρω εαν γράφω στο σωστό νήμα.
Εχθές παρακολουθούσα το Ελλάδα - Λετονία και αρκετές φορές μερικοί παίχτες εξαφανιζόντουσαν ή φαινόντουσαν σαν ολογράμματα (αχνοί και καμιά φορά με κάθετες γραμμές).
Ήταν θέμα tv ή μετάδοσης, το παρατήρησε κάποιος και σε άλλη συσκευή?
Είναι 46 ιντσών και δεν έχω ιδέα σε ποιά ρύθμιση ήταν.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Η tv είναι φίλου, με την πρώτη ευκαιρία θα το τσεκάρω.
υπαρχει μηπως τροπος μεσα απο το μενου να δουμε τις ωρες χρησης της tv?οπως στους προβολεις...
καμια ιδεα μηπως?
εψαξα το μενου αλλα τιποτα.
μονο απο sevice setup με κλειστη την τηλεοραση πατας info,menu,mute,power..ευθυνη δικη σου...μην πειραξεις τιποτα
Παιδια μπορειτε να βοηθησετε λιγο γιατι εχω σαλταρει καπως?
Μετα απο σχεδον ενα χρονο με την τν δεν μπορω να ταξινομησω τα καναλια με την σειρα που θελω...Εχω σπασει το κεφαλι μου αλλα δεν! Λες και εξαφανιστηκε απο το μενου η επιλογη!
Μπορει καποιος να μου πει την ακριβη διαδρομη του μενου για την ταξινομηση καναλιων?
Ενω βλεπεις τηλεοραση πατας content στο τηλεκοντρολ και πας στο channel list. Απο εκει με υπομονη πατας tools και αλλαζεις το νουμερο στο καθε καναλι για να καθισει εκει που θελεις. Ειναι πολυ σπαστικο το συστημα της Samsung αλλα αυτο ειναι.
παιδιά καλησπέρα σας.μόλις τώρα γράφτηκα στο site γιατί με ενδιαφέρει πολύ ο διάλογος που έχετε για την τηλεόραση sumsung UE46EH6030 46'. Την αγόρασα τον Νοέμβριο του 2012 μου παρουσίαζε και μένα αυτό το πρόβλημα που αναφέρατε, να μου πετάει τον σκληρό δίσκο ή το stick κατά την διάρκεια της ταινίας. αυτό που μου παρουσίασε τώρα και θέλω να σας ρωτήσω είναι ότι ορισμένες φορές ακούω το ηχείο της τηλεόρασης να τρίζει ορισμένες φορές στα μπάσα.έχω να δοκιμάσει να τα χαμηλώσω αλλά τίποτα.ξέρει κάποιος τι άλλο μπορώ να κάνω?σας ευχαριστώ πολύ!!!
φίλε με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την σελίδα που μου έστειλες.τι πρέπει να κάνω?
σε ευχαριστώ πολύ.συνεχίζει να τρίζει η τηλεόρασή σου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.