Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξέρω εαν γράφω στο σωστό νήμα.
Εχθές παρακολουθούσα το Ελλάδα - Λετονία και αρκετές φορές μερικοί παίχτες εξαφανιζόντουσαν ή φαινόντουσαν σαν ολογράμματα (αχνοί και καμιά φορά με κάθετες γραμμές).
Ήταν θέμα tv ή μετάδοσης, το παρατήρησε κάποιος και σε άλλη συσκευή?
Είναι 46 ιντσών και δεν έχω ιδέα σε ποιά ρύθμιση ήταν.

Δεν ξέρω εαν γράφω στο σωστό νήμα.
Εχθές παρακολουθούσα το Ελλάδα - Λετονία και αρκετές φορές μερικοί παίχτες εξαφανιζόντουσαν ή φαινόντουσαν σαν ολογράμματα (αχνοί και καμιά φορά με κάθετες γραμμές).
Ήταν θέμα tv ή μετάδοσης, το παρατήρησε κάποιος και σε άλλη συσκευή?
Είναι 46 ιντσών και δεν έχω ιδέα σε ποιά ρύθμιση ήταν.
το πιο πιθανο ειναι η ρυθμιση motion plus ..επελεξε την επιλογη κινησης την προσαρμογη με μειωση θολωματος απο 4-8 (προτεινω 7-8) και μειωση τρεμοπαιγματος απο 1-6(προτεινω 4-5)...

Last edited:
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Η tv είναι φίλου, με την πρώτη ευκαιρία θα το τσεκάρω.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Η tv είναι φίλου, με την πρώτη ευκαιρία θα το τσεκάρω.

Παρατηρησα ακριβως το ιδιο και ειναι σιγουρα το motion plus αφου το εχω επιβεβαιωσει επανειλλημενος. Απλα off η clear και λογικα δεν θα εμφανιστει ξανα.

υπαρχει μηπως τροπος μεσα απο το μενου να δουμε τις ωρες χρησης της tv?οπως στους προβολεις...

μονο απο sevice setup με κλειστη την τηλεοραση πατας info,menu,mute,power..ευθυνη δικη σου...μην πειραξεις τιποτα

ευχαριστω για την απαντηση...αν και δεν νομιζω να το προσπαθησω..

Παιδια μπορειτε να βοηθησετε λιγο γιατι εχω σαλταρει καπως?
Μετα απο σχεδον ενα χρονο με την τν δεν μπορω να ταξινομησω τα καναλια με την σειρα που θελω...Εχω σπασει το κεφαλι μου αλλα δεν! Λες και εξαφανιστηκε απο το μενου η επιλογη!
Μπορει καποιος να μου πει την ακριβη διαδρομη του μενου για την ταξινομηση καναλιων?

Παιδια μπορειτε να βοηθησετε λιγο γιατι εχω σαλταρει καπως?
Μετα απο σχεδον ενα χρονο με την τν δεν μπορω να ταξινομησω τα καναλια με την σειρα που θελω...Εχω σπασει το κεφαλι μου αλλα δεν! Λες και εξαφανιστηκε απο το μενου η επιλογη!
Μπορει καποιος να μου πει την ακριβη διαδρομη του μενου για την ταξινομηση καναλιων?

Ενω βλεπεις τηλεοραση πατας content στο τηλεκοντρολ και πας στο channel list. Απο εκει με υπομονη πατας tools και αλλαζεις το νουμερο στο καθε καναλι για να καθισει εκει που θελεις. Ειναι πολυ σπαστικο το συστημα της Samsung αλλα αυτο ειναι.

Ενω βλεπεις τηλεοραση πατας content στο τηλεκοντρολ και πας στο channel list. Απο εκει με υπομονη πατας tools και αλλαζεις το νουμερο στο καθε καναλι για να καθισει εκει που θελεις. Ειναι πολυ σπαστικο το συστημα της Samsung αλλα αυτο ειναι.

Ok το ειχα βρει λιγο νωριτερα σε αλλο φορουμ. Οντως ειναι πολυ σπασιμο αυτη η ταξινομηση, καμια σχεση με την ταξινομηση που εκανα σε lg φιλου αλλα μικρο το κακο, δεν την κανεις και καθε μερα...
Παντως σε samsung 6100 που εχει αλλος φιλος, εχουν κανει πολυ πιο απλη την διαδικασια.

Re: Samsung UE EH6030 :Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδιά καλησπέρα σας.μόλις τώρα γράφτηκα στο site γιατί με ενδιαφέρει πολύ ο διάλογος που έχετε για την τηλεόραση sumsung UE46EH6030 46'. Την αγόρασα τον Νοέμβριο του 2012 μου παρουσίαζε και μένα αυτό το πρόβλημα που αναφέρατε, να μου πετάει τον σκληρό δίσκο ή το stick κατά την διάρκεια της ταινίας. αυτό που μου παρουσίασε τώρα και θέλω να σας ρωτήσω είναι ότι ορισμένες φορές ακούω το ηχείο της τηλεόρασης να τρίζει ορισμένες φορές στα μπάσα.έχω να δοκιμάσει να τα χαμηλώσω αλλά τίποτα.ξέρει κάποιος τι άλλο μπορώ να κάνω?σας ευχαριστώ πολύ!!!

παιδιά καλησπέρα σας.μόλις τώρα γράφτηκα στο site γιατί με ενδιαφέρει πολύ ο διάλογος που έχετε για την τηλεόραση sumsung UE46EH6030 46'. Την αγόρασα τον Νοέμβριο του 2012 μου παρουσίαζε και μένα αυτό το πρόβλημα που αναφέρατε, να μου πετάει τον σκληρό δίσκο ή το stick κατά την διάρκεια της ταινίας. αυτό που μου παρουσίασε τώρα και θέλω να σας ρωτήσω είναι ότι ορισμένες φορές ακούω το ηχείο της τηλεόρασης να τρίζει ορισμένες φορές στα μπάσα.έχω να δοκιμάσει να τα χαμηλώσω αλλά τίποτα.ξέρει κάποιος τι άλλο μπορώ να κάνω?σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δες σελ.74 αυτου του θεματος που ρωτησα και εγω το ιδιο. Το αρχειο ηχου ειναι αυτο , το ξανανεβασα επειδη εληξε.

φίλε με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την σελίδα που μου έστειλες.τι πρέπει να κάνω?

φίλε με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την σελίδα που μου έστειλες.τι πρέπει να κάνω?

Στην σελιδα 74 αυτου του θεματος αν πας θα δεις οτι εχω το ιδιο προβλημα με τριξιματα. Οποτε εφτιαξα ενα αρχειο mp3 με τις συχνοτητες που προκαλουν τα τριξιματα και το ανεβασα στην σελιδα zippyshare. Εκει πας απλα και πατας DOWNLOAD NOW πανω δεξια για να κατεβασεις το αρχειο αν θες να το δοκιμασεις. Για να το παιξεις στην τηλεοραση απλα το βαζεις σε καποιο USB.

σε ευχαριστώ πολύ.συνεχίζει να τρίζει η τηλεόρασή σου?

Δυστυχως ναι. Χαλασε και το ενα ζευγαρια απο τα γυαλια...

εγώ έχω εγγύηση για ένα μήνα ακόμα.λες να φωνάξω τεχνικό?ξέρεις αν χρειάζεται για την εγγύηση και το συμβόλαιο όταν το πήρα,γιατί το έχω χάσει?έχω τα αποκόμματα από τις δόσεις που δίνω.