Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και πάλι σ' ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. Παρέλειψα να σου διευκρινίσω, στο τελευταίο ερώτημά μου, για την έκδοση της τηλεόρασής σου. Εννοούσα για το λογισμικό της (firmware). Εγώ έχω από την πρώτη μέρα, την 1010. Εσύ ποιά έχεις; Υπάρχει κάτι καινούριο στα μεταγενέστερα λογισμικά, εαν έχουν διαφορετικό λογισμικό από την δική μου;

Απ' ό, τι είδα στις ρυθμίσεις της "χώρας αναζήτησης", είναι στα Ελληνικά. Οπότε, μήπως χρειαστεί να προχωρήσω στην αναβάθμισή της;

Re: Απάντηση: Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απ' ό, τι είδα στις ρυθμίσεις της "χώρας αναζήτησης", είναι στα Ελληνικά. Οπότε, μήπως χρειαστεί να προχωρήσω στην αναβάθμισή της;

Οσο αφορα το σημα και την ΔΤ ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει το firmware αλλα το σημα της ΔΤ. Καμια φορα και σε εμενα που εχω το 1015 ενω παιζουν ολα τα καναλια δεν παιζει η ΔΤ ομως επανερχετε μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Δεν χανεις ομως τιποτα να την κανεις την αναβαθμιση αφου δεν υπαρχουν μαρτυριες οτι χαλαει τιποτα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει και ημερολογιο αλλαγων ετσι δεν μπορεις να ξερεις ακριβως τι αλλαζει. Γενικα πρεπει να διορθωνει διαφορα bugs που ειτε τα προσεχεις η οχι δεν χανεις τιποτε να βαλεις το 1015. Ειναι πολλυγλωσσο αρα απλα το κατεβαζεις και ακολουθεις τις οδηγιες. Παρακατω αγνοησε τις ιντσες γιατι κανει για ολες.

http://www.samsung.com/gr/support/model/UE40EH6030WXXH-downloads?downloadName=FM

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σ' ευχαριστώ, για την απάντησή σου. Παλαιότερα λογισμικά στην τηλεόρασή σου, είχες; Αν ναί, είχαν καμιά διαφορά -ασχέτως βελτίωσης- στο ή στα μενού;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σ' ευχαριστώ, για την απάντησή σου. Παλαιότερα λογισμικά στην τηλεόρασή σου, είχες; Αν ναί, είχαν καμιά διαφορά -ασχέτως βελτίωσης- στο ή στα μενού;

Ειχα αρχισει με το 1010 και τωρα εχω το 1015. Δεν αλλαζει τιποτα στο μενου ουτε στην αποδοση(απο οτι μπορω να δω). Οι αλλαγες μαλλον ειναι μικρες. Αν διαβασεις στα ξενα φορα μπορει να βρεις καποιους που ισχυριζονται οτι του ελυσε καποια lipsync(συγχρονισμος ηχου με χειλια σε ταινιες ή ειδησεις) προβληματα με καποια καναλια. Επισης εχω ακουσει οτι κλειδωνει καποια προσβαση σε καποιο κρυφο μενου που θα μπορουσες να προσθεσεις PVR στην τηλεοραση. Στο 1015 αυτο το κρυφο μενου δεν εμφανιζεται αλλα δεν θα ασχολιομουν στην θεση σου με τετοια θεματα.

Ειχα αρχισει με το 1010 και τωρα εχω το 1015. Δεν αλλαζει τιποτα στο μενου ουτε στην αποδοση(απο οτι μπορω να δω). Οι αλλαγες μαλλον ειναι μικρες. Αν διαβασεις στα ξενα φορα μπορει να βρεις καποιους που ισχυριζονται οτι του ελυσε καποια lipsync(συγχρονισμος ηχου με χειλια σε ταινιες ή ειδησεις) προβληματα με καποια καναλια. Επισης εχω ακουσει οτι κλειδωνει καποια προσβαση σε καποιο κρυφο μενου που θα μπορουσες να προσθεσεις PVR στην τηλεοραση. Στο 1015 αυτο το κρυφο μενου δεν εμφανιζεται αλλα δεν θα ασχολιομουν στην θεση σου με τετοια θεματα.

Γινoταν να ενεργοποιησεις το PVR ;

Ναι αλλα απο οτι φαινεται οχι πια. Ισως στο δικο σου(1010) ακομα να γινετε αλλα αν δεν εισαι εμπειρος χρηστης μην το δοκιμασεις.

Ευχαριστω για τον συνδεσμο, παντως απο αυτα που λενε εκει δεν φαινεται να ηταν και πολυ λειτουργικο.

Καλησπέρα πήρα και εγώ αυτή την tv 6030 και όντως έχει πρόβλημα με τους εξωτερικούς δίσκους , γιατί έβαλα έναν εξωτερικό wd 1tb τον είδε άλλα δεν μπορούσε να τον διαβάσει με τίποτα και μετά από 10 λεπτά προσπάθειας να τον διαβάσει η τηλεόραση έκανε restart . Τα usb sticks να βλέπει κανονικά, την πάτησα που δεν βλέπει τους εξωτερικούς δίσκους. Υπάρχει κάποιος τρόπος μήπως εάν μπω στο service menu από εκεί μπορεί να γινει κάτι? Γιατί είχα κάποτε την ue40b6000 η οποία δεν έπαιζε ταινίες μόνο μουσική και βρήκα ότι εάν της αλλάξω το μοντέλο σε 7000 από το services menu έπαιξε κανονικά της ταινίες, δεν μπορεί να γίνει και εδώ κάτι τέτοιο?

Καλησπέρα πήρα και εγώ αυτή την tv 6030 και όντως έχει πρόβλημα με τους εξωτερικούς δίσκους , γιατί έβαλα έναν εξωτερικό wd 1tb τον είδε άλλα δεν μπορούσε να τον διαβάσει με τίποτα και μετά από 10 λεπτά προσπάθειας να τον διαβάσει η τηλεόραση έκανε restart . Τα usb sticks να βλέπει κανονικά, την πάτησα που δεν βλέπει τους εξωτερικούς δίσκους. Υπάρχει κάποιος τρόπος μήπως εάν μπω στο service menu από εκεί μπορεί να γινει κάτι? Γιατί είχα κάποτε την ue40b6000 η οποία δεν έπαιζε ταινίες μόνο μουσική και βρήκα ότι εάν της αλλάξω το μοντέλο σε 7000 από το services menu έπαιξε κανονικά της ταινίες, δεν μπορεί να γίνει και εδώ κάτι τέτοιο?

Τι εννοεις δεν βλεπει τους εξωτερικους δισκους? Εμενα ο δικος μου ειναι Seasgate 700gb 3 χρονων και τον βλεπει κανονικα. Ειναι φορμαρισμενος σε NTFS και τον βλεπει ανετα και αμεσα. Τι χαρακτηριστικα εχει ο δικο σου και ειναι φορμαρισμενος σε NTFS? Επισης ποιο fimrware φοραει η δικια σου?

Last edited:
Τι εννοεις δεν βλεπει τους εξωτερικους δισκους? Εμενα ο δικος μου ειναι Seasgate 700gb 3 χρονων και τον βλεπει κανονικα. Ειναι φορμαρισμενος σε NTFS και τον βλεπει ανετα και αμεσα. Τι χαρακτηριστικα εχει ο δικο σου και ειναι φορμαρισμενος σε NTFS? Επισης ποιο fimrware φοραει η δικια σου?

φίλε μου όπως έγραψα πιο πάνω ο δίσκος είναι στον 1TB wd , επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα στης samsung και μου το επιβεβαίωση ότι το 1TB δεν υποστηρίζει η tv, είναι σε NTFS, και από firmware η tv έχει το τελευταίο.

φίλε μου όπως έγραψα πιο πάνω ο δίσκος είναι στον 1TB wd , επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα στης samsung και μου το επιβεβαίωση ότι το 1TB δεν υποστηρίζει η tv, είναι σε NTFS, και από firmware η tv έχει το τελευταίο.

Κοιτα το οτι δεν δουλευει ενας δισκος δεν σημαινει οτι δεν θα δουλευουν ολοι πανω απο 1ΤΒ και ξεχνα αυτα που σου λεει η Samsung γιατι απλα το λενε για να μην ασχοληθεις αλλο με το θεμα. Δες εδω μια μαρτυρια για την ιδια τηλεοραση για καποιον που δεν μπορει να παιξει εαν .mkv και καποιος του απανταει οτι αυτος παιζει με ενα Τouro 2TB αρα δεν ειναι θεμα ασυμβατοτητας λογο χωρητικοτητας αλλα επεσες μαλλον στην περιπτωση. Δες εδω (googledocs αρα θα χρεαστεις gmail) ενα spreadsheet εφτιαξε καποιος με διαφορες συμβατοτητες για HDD και τηλεορασεις Samsung. Γενικα εμενα ειλικρινα σου λεω οτι σκληρο του εχω βαλει(απο φιλους) τον αναγνωριζει και παιζει μια χαρα ειδικα μετα το 1012 αλλα δεν θυμαμαι <ν ηταν κανεις πανω απο 1ΤΒ.

Last edited:
Εγώ εχω ενα western digital essential 2,5 ιντσες USB 3 και τον διαβάζει η 6030. Απλά η πλοήγηση στους καταλόγους ειναι πολυ αργή λογω του software της tv. Βέβαια παίζει σχεδόν τα πάντα.

Εγώ εχω ενα western digital essential 2,5 ιντσες USB 3 και τον διαβάζει η 6030. Απλά η πλοήγηση στους καταλόγους ειναι πολυ αργή λογω του software της tv. Βέβαια παίζει σχεδόν τα πάντα.

Ποσα γιγα ειναι ο δικο σου? Πανω απο 1TB?

αυτον το δισκο εχω WD Passport 1TB 2.5" usb 3.

Πολυ παραξενο φιλε μου. Μιλαμε για οτι πιο απλη τεχνολογια να μπορει να διαβαστει ενας δισκος. Και η δικια μου διαβαζει τα παντα. Τι να πω.

Edit. Εχω μοιρασει μεσω allshare ολες της ταινιες και σειρες που εχω στον Η/Υ (μιλαμε για Τερα) μεσω συνδεσης καλωδιου UTP και η πλοηγηση ειναι απιστευτα γρηγορη. Ισως κατι τετοιο να σε βολευε?

Last edited by a moderator:
Γεια σας φιλοι! Καινουριος στο σιτε και χαρηκα που το βρηκα.Και εγω αγορασα την εν λογω τιβι.Πριν ειχα μια φιλιπς 32''. Αυτη αρχικα σαν εντυπωση πολυ καλη για τα χρηματα της!Λιγο με το 3Δ ειμαι ετσι και ετσι αλλα εχω δει μονο κατευθειαν απο το φλασακι.Και θα ηθελα να ρωτησω αν πχ δω απο πσ3 υπαρχει περιπτωση να ειναι καλυτερο το 3δ? Κ κατι ακομη που ειναι λιγο κουραστικο γιαεμενα οι ρυθμισεις στην εικονα ωστε να ερθει στο τελειο για εμενα σημειο.Ακομη δεν το εχω βρει και εχω ψαξει αρκετα.Και εννοω οχι στην απλη τβ.Ετσι κ αλλιως δεν κοιταω τα καναλια.Βλεπω μονο δικες μου σειρες και ταινιες.Αυτα,κατα τ αλλα νομιζω ειναι πολυ καλη σαν τηλεοραση!

Γεια σας φιλοι! Καινουριος στο σιτε και χαρηκα που το βρηκα.Και εγω αγορασα την εν λογω τιβι.Πριν ειχα μια φιλιπς 32''. Αυτη αρχικα σαν εντυπωση πολυ καλη για τα χρηματα της!Λιγο με το 3Δ ειμαι ετσι και ετσι αλλα εχω δει μονο κατευθειαν απο το φλασακι.Και θα ηθελα να ρωτησω αν πχ δω απο πσ3 υπαρχει περιπτωση να ειναι καλυτερο το 3δ? Κ κατι ακομη που ειναι λιγο κουραστικο γιαεμενα οι ρυθμισεις στην εικονα ωστε να ερθει στο τελειο για εμενα σημειο.Ακομη δεν το εχω βρει και εχω ψαξει αρκετα.Και εννοω οχι στην απλη τβ.Ετσι κ αλλιως δεν κοιταω τα καναλια.Βλεπω μονο δικες μου σειρες και ταινιες.Αυτα,κατα τ αλλα νομιζω ειναι πολυ καλη σαν τηλεοραση!

Το 3Δ δεν εχει σημασια απο που θα το δεις , απλα δεν ειναι και οτι καλυτερο σε αυτη τη ν τηλεοραση. Αν και καποιες ταινιες χωρις μεγαλες αντιθεσεις θα παιξουν σχετικα αξιοπρεπως.
Για ρυθμισεις εχουν γραψει πολλοι στην αρχη αυτου του θεματος, επισης μπορεις να δοκιμασεις και αυτα τα τεστ : http://www.avsforum.com/t/948496/avs-hd-709-blu-ray-mp4-calibration

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!Να σαι καλα!Θα της δω και αυτεσ τις ρυθμισεις! :)

Παιδια θα ηθελα να πω πως εβλεπα ταινια το The Wolverine 3D και ειχα την εικονα στο δυναμικο,χωρις να το εχω πειραξει γενικως τις ρυθμισεις του,και ειχε εντονα χρωματα.Και παρατηρησα πως ειχε πιο καλο κ πολυ(σχετικα παντα) βαθος απο οτι στο τυπικο ή στο Κιν.Ταινια.