Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ακόμα όσες ταινίες 3d έχω δοκιμάσει παίζουν μια χαρά από wd αλλά στο samsung player μου λέει ότι δεν μπορεί να παίξει τέτοιο αρχείο. Εγινε αναβάθμιση απο 1024 σε 1029 χωρίς καμία αλλαγή.

Έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ ότι η ΤV δεν παίζει 3D mkv με profile [email protected] και πάνω (μπορείς να το δεις αυτό μέσω του mediainfo), οπότε έχεις δύο επιλογές: είτε να βλέπεις μέσω WD είτε να μετατρέπεις τις ταινίες σε [email protected] μέσω διαφόρων προγραμμάτων (εγώ χρησιμοποιώ το LG MKV Compatiblity ToolKit).

Ξερει κανεις τι αλλαγες εχουν γινει στο τελευταιο λογισμικο 1030 που κυκλοφορησε προχτες?

Παιδες η es6340 που εχει το mediamarkt για αυριο 28-11 στα 799 τι διαφορες εχει απο την es6100;

Μικροδιαφορές αισθητικής φύσεως και ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη...

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καθότι νέα στο χώρο του 3D και δεδομένου ότι πρόσφατα αγόρασα τη συγκεκριμένη τηλεόραση, ήθελα να σας ρωτήσω ποια format σε 3D ακριβώς μπορώ να παίξω μέσω usb; Κατάλαβα ότι παίζει mkv (μόνο profile 4.1), αλλά υπάρχουν και άλλα; Έχω π.χ. ταινία 3D με τους φακέλους CERTIFICATE και BDMV. Μπορώ να την δω μέσω usb και αν ναι πώς?

Καλησπερα και απο μενα. Εχω αγορασει περιπου κανα μηνα την 50es6100 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Το μονο που με εχει στεναχωρησει ειναι οτι δεν εχει δορυφορικο δεκτη. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να αγορασω εξωτερικο δεκτη και να μπλεξω με αλλο ενα τηλεχειρηστηριο. Υπαρχει καποια παντετα με καποιο δεκτη (μινι??) ειτε μεσω scart ειτε με κατι αλλο να συνδεθει και να μπορω να ρυθμιζω και αλλαζω τα καναλια μεσω του τηλεχειρηστηριου της τηλεορασης???

Γιατι εχεις βρει καμια αλλη τηλεοραση σε αυτο το κοστολογιο που να εχει δορυφορικο δεκτη?

Δοκιμασε μην τοιχον και βρεις καμια καρτα "common interface" για να κανει αυτο που θελεις.

Last edited:
Re: SAMSUNG UE40ES6100 or LG 42LM620S

Παιδιά καλησπέρα,

Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας. Αγόρασα προχθες την Samsung UE40ES6100 (639 ευρώ) και έχω απογοητευτεί απίστευτα....
Ενώ παίζει DVD σε πολύ καλή ποιότητα (εικόνας) στο σήμα TV αλλά και NOVA είναι μάπα...
Επειδή την έχω δει να παίζει σε διαφορετικά μαγαζιά και είχα μείνει εντυπωσιασμένος, μήπως είναι κάτι που μπορώ να ρυθμίσω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Νίκος.

Re: Απάντηση: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατι εχεις βρει καμια αλλη τηλεοραση σε αυτο το κοστολογιο που να εχει δορυφορικο δεκτη?

Δοκιμασε μην τοιχον και βρεις καμια καρτα "common interface" για να κανει αυτο που θελεις.

Πως θα γινει μονο με το CI να πιαστουν τα δορυφορικα. Λογικα χρειαζεται tuner και δεκτη ετσι ωστε να συνδεθει το δορυφορικο καλωδιο με το πιατο. Αν γνωριζεις ακριβως, μπορεις να με καθοδηγησεις?

Μπορει να παιρνει υποδοχη κεραιας τοσο δυσκολο ειναι....
Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αφου τωρα με τα ψηφιακα δεν υπαρχει λογος να το ψαξω εκτενεστερα οποτε δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα οποτε....

Και δεν μου απαντησες στο αλλο μου ερωτημα ομως εχεις βρει πουθενα τηλεοραση με ενσωματομενο δορυφορικο(Οχι ψηφιακο ετσι) δεκτη/αποκοδικοποιητη????

Γιατι το κοβω πολυ χλωμο εως αδυνατο να υπαρχει τετοια τηλεοραση.
Ή αν υπαρχει θα πρεπει να ειναι πολυ ακριβη.

Ναι για δορυφορικο δεκτη μιλαω.Εχουνε αρκετα μοντελα της Samsung. Για παραδειγμα δυο που θυμαμαι τωρα es6800 και es6340. Το γκουγκλαρω λιγο το θεμα με το CI αλλα απο οτι βλεπω δεν γινεται δυστυχως εκτος αν δεν ψαχνω στις σωστες σελιδες...

Έχω και εγώ την τηλεόραση 40es6100 και θα ήθελα να ρωτήσω για το web broswer, έχω σύνδεση ασύρματα ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο όχι της Sumsung ότι να ναι μάρκα και έχω το εξής πρόβλημα ενώ η τηλεόραση τα αναγνωρίζει κανονικά όταν μπαίνω στο web broswer δεν μπορώ να γράψω στο bing ή στο google για να αναζητήσω κάτι;
Αλλά διαπίστωσα ότι όταν πάω να εισάγω στο URL μια διεύθυνση γράφει και επίσης γράφει κανονικά και στο twitter και στο Facebook. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του web broswer;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Re: SAMSUNG UE40ES6100 or LG 42LM620S

Δοκιμαστε αθτες τις ρυθμισεις
Picture Mode: Τυπικο

Backlight: 11
Contrast: 96
Brightness: 58
Sharpness: 54
Color: 48
Tint: G50/R50

Screen Adjust -

Advanced Settings
Dynamic Contrast: Low

Black Tone: off
Flesh Tone: 0

RGB Only Mode: Off

Color Space: Native

White Balance submenu:

R-Offset: 11
G-Offset: 11

B-Offset: 11

R-Gain: 25
G-Gain: 25

B-Gain: 25

10p White Balance: Off

Gamma: 0
xvYCC: Off

Motion Lighting: Off

Picture Options

Color Tone: Standard
Digital Noise Filter: High

MPEG Noise Filter: Auto

HDMI Black Level: Normal
Film Mode: Auto 2 

Motion Plus: Standard
LED Motion Plus: On
eco :ON
minimum 
Backligh:6

Καθότι νέα στο χώρο του 3D και δεδομένου ότι πρόσφατα αγόρασα τη συγκεκριμένη τηλεόραση, ήθελα να σας ρωτήσω ποια format σε 3D ακριβώς μπορώ να παίξω μέσω usb; Κατάλαβα ότι παίζει mkv (μόνο profile 4.1), αλλά υπάρχουν και άλλα; Έχω π.χ. ταινία 3D με τους φακέλους CERTIFICATE και BDMV. Μπορώ να την δω μέσω usb και αν ναι πώς?

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει??

Έχω και εγώ την τηλεόραση 40es6100 και θα ήθελα να ρωτήσω για το web broswer, έχω σύνδεση ασύρματα ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο όχι της Sumsung ότι να ναι μάρκα και έχω το εξής πρόβλημα ενώ η τηλεόραση τα αναγνωρίζει κανονικά όταν μπαίνω στο web broswer δεν μπορώ να γράψω στο bing ή στο google για να αναζητήσω κάτι;
Αλλά διαπίστωσα ότι όταν πάω να εισάγω στο URL μια διεύθυνση γράφει και επίσης γράφει κανονικά και στο twitter και στο Facebook. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του web broswer;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ρε παιδια εχετε να μου προτεινετε κανενα καλυτερο DLNA προγραμμα απο το allshare manager γιατι τωρα τελευταια δεν μου αναγνωριζει αρκετα mkv αρχεια και εναν φακελο που τον ειχα ονομασει "radop arvyla season 6" ΔΕΝ τον εβλεπε καθολου ενω οταν του αλλαξα το ονομα σε σκετο "radio arvila" τον ειδε κανονικα ΧΩΡΙΣ να αλλαξω καθολου τιποτα απο τα mkv αρχεια που ειχα μεσα.

Τι στο .... γινεται με το allshare manager?
Υπαρχει κανενα καλυτερο και ποιο ελαφρυ προγραμμα για τη συγκεκρημενη τηλεοραση?
Ειχα δοκιμασει παλιοτερα το mezzmo αλλα αυτο και αν ηταν βαρυ προγραμμα.
Δουλευε μεν αλλα πολυ βαρυ.

Αν λοιπον ξερει κανεις καποιο αξιοπιστο και αρκετα καλυτερο DLNA προγραμμα για τη συγκεκρημενη τηλεοραση ας μου πει το ονομα του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Ρε παιδια εχετε να μου προτεινετε κανενα καλυτερο DLNA προγραμμα απο το allshare manager γιατι τωρα τελευταια δεν μου αναγνωριζει αρκετα mkv αρχεια και εναν φακελο που τον ειχα ονομασει "radop arvyla season 6" ΔΕΝ τον εβλεπε καθολου ενω οταν του αλλαξα το ονομα σε σκετο "radio arvila" τον ειδε κανονικα ΧΩΡΙΣ να αλλαξω καθολου τιποτα απο τα mkv αρχεια που ειχα μεσα.

Υπαρχει κανενα καλυτερο και ποιο ελαφρυ προγραμμα για τη συγκεκρημενη τηλεοραση?

Αν λοιπον ξερει κανεις καποιο αξιοπιστο και αρκετα καλυτερο DLNA προγραμμα για τη συγκεκρημενη τηλεοραση ας μου πει το ονομα του.

ενα πολυ καλο προγραμμα ειναι το Serviio μπορεις να το κατεβασεις εδω

Εχει παρατηρησει κανεις μετα την αναβαθμιση σε 1030 καμια διαφορα προς το χειροτερο στην εικονα? Σε ταινιες blueray η εικονα τωρα ειναι εντελως αθλια σε σχεση με πριν το update και το θεμα ειναι οτι δεν την εχω πειραξει στις ρυθμισεις ουτε πριν ουτε τωρα

έχεις το Samsung AllShare 2 ?
έχεις κάνει Registration Code στο divx.com ?