Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το τελευταιο samsung allshare manager εχω και οχι δεν εχω κανει τιποτα register αλλα μια χαρα μου παιζει στη τηλεοραση ΤΑ ΠΑΝΤΑ(mkv, avi, divx, mp4 ...)

Αλλα ωρες - ωρες σκαλωνει και μου κανει κουλα οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ μου γι' αυτο και ρωταω να μου πειτε κανενα καλυτερο DLNA προγραμμα.

μπες στο μενού,σύστημα,και στο προτελευταιο έχει dvx video on demand δες αν είναι καταχωρισμένο.

Μα για ποιο λογο να το κανω αυτο δεν καταλαβαινω ειδικα απο τη στιγμη που σου λεω οτι παιζει μια χαρα τα divx/avi/xvid η τηλεοραση.

Και οχι δεν ειναι καταχωρημενο.

μπορείς να κατεβάσεις το DivX Plus Player και μαζί με το samsung allshare manager , είναι ένας ιδανικός συνδυασμός, επιλογές υποτίτλου εκτός τηλεόρασης

Last edited:
Ναι αλλα το divx plus player θα ειναι ΜΟΝΟ για divx/xvid αρχεια οποτε δωρον αδωρον αφου πλεον πολυ λιγα βιντεο ειναι divx/xvid και πολυ καλα κανουν τα περισσοτερα ειναι mkv και αν απλα εχεις στον ιδιο φακελο το αρχειο srt υποτιτλου να ειναι ακριβως το ιδιο ονομα με το αρχειο ταινιας μια χαρα ενσωματονει τον υποτιτλο στην ταινια η τηλεοραση.

Αλλα παλι δεν καταλαβαινω το λογο που κολλησες με το divx.

Τα mkv ή αλλιώς ματροσκες ,δεν είναι είδος κωδικα είναι όπως το λέει και η λέξη !! κώδικας είναι το MPEG4 κ.α....

Ναι οκ δεν αντιλεγω αλλα παλι δεν μου εξηγησεις γιατι σκαλωσες με το divx registration?

Και οπως ΗΔΗ σου ειπα ακομα και σε divx/xvid/avi αρχεια αν απλα εχω στον ιδιο φακελο και το .srt αρχειο υποτιτλων ακριβως με το ιδιο ονομα οπως η ταινια
π.χ.:
movie.avi ή movie.divx ή movie.xvid ή movie.mkv ή movie.mp4 κ.τ.λ.
movie.srt
τοτε μια χαρα αναγνωριζει τους υποτιτλους και τους παιζει μαζι με την ταινια.

φιλε fits79 σου εγραψα σε παλιοτερο σχολιο αλλα μαλλον δεν το προσεξες οτι ενα πολυ καλο προγραμμα allshare ειναι το Serviio μπορεις να το κατεβασεις εδω --> http://www.serviio.org/download

Last edited:
Μια χαρα το προσεξα φιλε μου και το δοκιμασα και ειναι χειροτερο απο το allshare καθοτι πολλα αρχεια και πολλουσ φακελουσ δεν τους εκανε καν share παρολο που του το ειχα δηλωσει γι' αυτο και δεν το αναφερα καν.

Re: Απάντηση: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίδες καλησπέρα.

Αποφάσισα να αγοράσω την E6100 γιατί μου φάνηκε καλή. Δεν με ενδιαφέρει βέβαια το 3D. Οπότε ίσως να πρέπει να κοιτάξω την 6030.

Διάβασα λοιπόν σε αυτό το thread πως δεν έχει τόσο καλή εικόνα (νομίζω πως δεν εννοεί το 3D αλλά τις τηλεοπτικές εκπομπές, διορθώστε με αν κάνω λάθος).

Η ερώτησή μου λοιπόν είναι, κυρίως επειδή όλοι λέτε πως είναι καλή τηλεόραση (εκτός του προαναφερθέντος θέματος) αν η 6030 έχει καλύτερη εικόνα από την 6100 ή αν έχει άλλα προβλήματα γιατί στο μαγαζί μου είπαν πως δεν είναι τόσο καλή (μήπως ο πωλητής ήθελε να μου πουλήσει την πιο ακριβή;).

Επίσης, αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη με καλύτερη εικόνα στα ίδια περίπου λεφτά.

Ευχαριστώ.

Μια χαρα το προσεξα φιλε μου και το δοκιμασα και ειναι χειροτερο απο το allshare καθοτι πολλα αρχεια και πολλουσ φακελουσ δεν τους εκανε καν share παρολο που του το ειχα δηλωσει γι' αυτο και δεν το αναφερα καν.

Εγω παντως και με το allshare και με το servillio δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.Οταν εκανες share τους φακελους εκανες restart την tv τον υπολογιστη κτλ?
Σου το λεω γτ εγω δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα...

Πριν ενα μηνα αγορασα την 6100. Σημερα το πρωι επεσε ενας κεραυνος καπου μακρια και ακουστηκε ενα μικρο τσαφ στην τηλεοραση (σαν να σκαει ενα μικρο δυναμιτακι) και οπως ηταν φυσικο η τηλεοραση δεν ξαναλειτουργησε. Εδω να πω οτι ηταν συνδεδεμενη σε πολυπριζο προστασιας. Τωρα τι ειναι καλυτερα να κανω, να απευθυνθω στο καταστημα που την αγορασα (κωτσοβολος) η να απευθυνθω στο service της samsung απευθειας?

DLNA servers με επιπλέον δυνατότητες που έχω δοκιμάσει με καλά αποτελέσματα είναι 1. Mezzmo (http://www.conceiva.com) 2. PLEX (http://www.plexapp.com/)

Εγω παντως και με το allshare και με το servillio δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.Οταν εκανες share τους φακελους εκανες restart την tv τον υπολογιστη κτλ?
Σου το λεω γτ εγω δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα...
Μα σου ειπα εγω οτι ειχα προβλημα???
Απλα ειπα οτι το samsung allshare manager ειναι βαρυ σαν dlna προγραμμα και ψαχνω ενα ελαφρυτερο να μπορει να τρεξει ανετα και σε netbook.

DLNA servers με επιπλέον δυνατότητες που έχω δοκιμάσει με καλά αποτελέσματα είναι 1. Mezzmo (http://www.conceiva.com) 2. PLEX (http://www.plexapp.com/)
Το mezzmo φιλε μου αυτο και αν εχει προβληματα μιλαμε ΤΑ προβληματα.
Οσο για το plextv ναι οντως ειναι καλο αλλα δυστυχως ΔΕΝ υποστηριζει την τηλεοραση αυτη οποτε.....

Οσο για το plextv ναι οντως ειναι καλο αλλα δυστυχως ΔΕΝ υποστηριζει την τηλεοραση αυτη οποτε.....[/QUOTE]

1. Ο συνδυασμός λογισμικού που έχει ο καθένας μας οδηγεί και σε διαφορετικές συμπεριφορές των προγραμμάτων. Για παράδειγμα το mezzmo σε εμένα λειτουργεί άψογα. (Στον ίδιο - Win7 64- video server ταυτόχρονα με το Plex & αρκετά άλλα δικτυακά σχετικά ή άσχετα όπως το NFS Server)
2. Έχεις δίκιο για το plextv όσον αφορά στο να εγκαταστήσεις το client στην ue es6100. Δεν τελειώνει ποτέ η εγκατάσταση ενώ σε C650 & Ue es6800 εγκαθίσταται κανονικά. Παρόλα αυτά το Plex server εκτός από τα δικά του clients υποστηρίζει παράλληλα και "καθαρό" DLNA, το οποίο στη δικιά μου 6100 λειτουργεί πλήρως υποστηρίζοντας & εξωτερικούς υπότιτλους και διαφορετικά audio τα οποία επιλέγεις κατά την αναπαραγωγή με το "tools" . Δεν δουλεύει σωστά το fast forward αλλά μπορείς να επιλέξεις να πάς σε συγκεκριμένο σημείο δηλώνοντας χρόνο. Δοκίμασέ το.

Πριν ενα μηνα αγορασα την 6100. Σημερα το πρωι επεσε ενας κεραυνος καπου μακρια και ακουστηκε ενα μικρο τσαφ στην τηλεοραση (σαν να σκαει ενα μικρο δυναμιτακι) και οπως ηταν φυσικο η τηλεοραση δεν ξαναλειτουργησε. Εδω να πω οτι ηταν συνδεδεμενη σε πολυπριζο προστασιας. Τωρα τι ειναι καλυτερα να κανω, να απευθυνθω στο καταστημα που την αγορασα (κωτσοβολος) η να απευθυνθω στο service της samsung απευθειας?

Εποικινωνησα με την εταιρια που εχει αναλαβει το service στην Ελλαδα και μου ειπε να την παω σε εναν τεχνικο που μου προτειναν στην καλαματα (μιας και ζω νομο Μεσσηνιας). Δεν εχω αλλη λυση, θα την παω και οτι γινει αλλα φοβαμαι οτι μπλεξαμε. Διαβαζω τα χειροτερα για το service της samsung και την εξυπηρετηση στην Ελλαδα.

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ανάμεσα στην 6100 και στην LG 42LM640S. Την τηλεόραση την θέλω για παιχνίδια σε ps 3 κι για να βλέπω ταινείες. Επίσης θέλω να χρησιμοποιω το pvr της στο ps 3 για να γράφω βιντεο κι να τα επεξεργάζομαι στον υπολογιστη. Οποιαδήποτε βοήθεια θα θεωρηθει υπερπολίτιμη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οσο για το plextv ναι οντως ειναι καλο αλλα δυστυχως ΔΕΝ υποστηριζει την τηλεοραση αυτη οποτε.....

1. Ο συνδυασμός λογισμικού που έχει ο καθένας μας οδηγεί και σε διαφορετικές συμπεριφορές των προγραμμάτων. Για παράδειγμα το mezzmo σε εμένα λειτουργεί άψογα. (Στον ίδιο - Win7 64- video server ταυτόχρονα με το Plex & αρκετά άλλα δικτυακά σχετικά ή άσχετα όπως το NFS Server)
2. Έχεις δίκιο για το plextv όσον αφορά στο να εγκαταστήσεις το client στην ue es6100. Δεν τελειώνει ποτέ η εγκατάσταση ενώ σε C650 & Ue es6800 εγκαθίσταται κανονικά. Παρόλα αυτά το Plex server εκτός από τα δικά του clients υποστηρίζει παράλληλα και "καθαρό" DLNA, το οποίο στη δικιά μου 6100 λειτουργεί πλήρως υποστηρίζοντας & εξωτερικούς υπότιτλους και διαφορετικά audio τα οποία επιλέγεις κατά την αναπαραγωγή με το "tools" . Δεν δουλεύει σωστά το fast forward αλλά μπορείς να επιλέξεις να πάς σε συγκεκριμένο σημείο δηλώνοντας χρόνο. Δοκίμασέ το.[/QUOTE]
01. Ναι ισως φταιει ο συνδιασμος pc/program και εγω τα κολληματα που ειχα στο mezzmo τα ειχα σε 2 pc ενα με windows 7 starter 32bit & ενα σε win7 64bit ultimate sp1 οποτε.....
02. Αυτα που λες τα προσφερει και το allshare οποτε.....
Εσυ εννοεις οτι εχεις εγκαταστησει στο pc σου το plextv και η τηλεοραση es6100 το βλεπει κανονικα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εσυ εννοεις οτι εχεις εγκαταστησει στο pc σου το plextv και η τηλεοραση es6100 το βλεπει κανονικα?

Ακριβώς.

Εισαι σιγουρος?

Πως γινεται αυτο?

Κατι αλλο πρεπει να εχεις κανει φιλε γιατι κι εγω οταν ειχα εγκαταστησει το plextv δεν το αναγνωριζε καν.