fits79
Banned
- 22 January 2008
- 2,389
Φιλε εγω εχω δει και καθαρο bluray .ts αρχειο 20gb και μια χαρα το επαιζε μεσω καλωδιακου δικτυου.Καλημέρα και από μένα. Μπορεί να μη γράφω στο forum σας, αλλά το παρακολουθώ από την μέρα που έγινα κάτοχος μιας UE ES6100 37''. Όλα όσα γράφετε είναι κατατοπιστικότατα για αυτούς όμως που είναι λίγο σχετικοί με το αντικείμενο. Να μην σας κουράζω όμως. Έχω την εξής απορία. το allshare μέχρι πόσα gb ''σηκώνει'' να παίξει από το σκληρό του υπολογιστή? Ενώ μου παίζει άνετα 5-6 gb, μόλις φόρτωσα μία ταινία με 11,5.... κολλάει συνέχεια. Λέω να μπω στην διαδικασία να αγοράσω ένα στικάκι 32 gb.... Θα μου κάνει δουλειά ή θα κολλάει κ αυτό? Να πάρω καλύτερα έναν εξωτερικό σκληρό ή home cinema? Εννοείται ότι η επιλογή θα εξαρτηθεί από το οικονομικό. Περιμένω ιδέες και προτάσεις. Συγνώμη για τη γλώσσα γραφής αλλά μέχρι εδώ ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με ασυρματο δικτυο ισως σου εκανε καποια μικρα σκαλωματακια ειδικα οταν πηγαινεις μπρος/πισως την ταινια αν την αφησεις δεν σκαλωνει πουθενα αν δεν διαβαζει και αλλα δεδομενα ο δισκος που εχεις την ταινια.
Οποτε μηπως δουλευε και κατι αλλο ο δισκος ή μηπως το δικτυο ηταν φορτωμενο?