Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα και από μένα. Μπορεί να μη γράφω στο forum σας, αλλά το παρακολουθώ από την μέρα που έγινα κάτοχος μιας UE ES6100 37''. Όλα όσα γράφετε είναι κατατοπιστικότατα για αυτούς όμως που είναι λίγο σχετικοί με το αντικείμενο. Να μην σας κουράζω όμως. Έχω την εξής απορία. το allshare μέχρι πόσα gb ''σηκώνει'' να παίξει από το σκληρό του υπολογιστή? Ενώ μου παίζει άνετα 5-6 gb, μόλις φόρτωσα μία ταινία με 11,5.... κολλάει συνέχεια. Λέω να μπω στην διαδικασία να αγοράσω ένα στικάκι 32 gb.... Θα μου κάνει δουλειά ή θα κολλάει κ αυτό? Να πάρω καλύτερα έναν εξωτερικό σκληρό ή home cinema? Εννοείται ότι η επιλογή θα εξαρτηθεί από το οικονομικό. Περιμένω ιδέες και προτάσεις. Συγνώμη για τη γλώσσα γραφής αλλά μέχρι εδώ ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλε εγω εχω δει και καθαρο bluray .ts αρχειο 20gb και μια χαρα το επαιζε μεσω καλωδιακου δικτυου.

Με ασυρματο δικτυο ισως σου εκανε καποια μικρα σκαλωματακια ειδικα οταν πηγαινεις μπρος/πισως την ταινια αν την αφησεις δεν σκαλωνει πουθενα αν δεν διαβαζει και αλλα δεδομενα ο δισκος που εχεις την ταινια.

Οποτε μηπως δουλευε και κατι αλλο ο δισκος ή μηπως το δικτυο ηταν φορτωμενο?

Re: Απάντηση: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε εγω εχω δει και καθαρο bluray .ts αρχειο 20gb και μια χαρα το επαιζε μεσω καλωδιακου δικτυου.

Με ασυρματο δικτυο ισως σου εκανε καποια μικρα σκαλωματακια ειδικα οταν πηγαινεις μπρος/πισως την ταινια αν την αφησεις δεν σκαλωνει πουθενα αν δεν διαβαζει και αλλα δεδομενα ο δισκος που εχεις την ταινια.

Οποτε μηπως δουλευε και κατι αλλο ο δισκος ή μηπως το δικτυο ηταν φορτωμενο?

Πράγματι ήταν ανοιχτό ένα προγραμματάκι. Παρόλα αυτά όμως εξακολουθεί να μην λειτουργεί υποδειγματικά όπως με μικρότερα αρχεία. Κολλάει συνεχώς και με εκνευρίζει..... Τι να πω. Μπορεί να φταίει και το laptop (quore i5 στα 2,25, 4gb μνήμη, 500αρη σκληρό ). Για κάνα στικάκι τι λες? Αξίζει? Για να έχω και το laptop ελεύθερο.

φιλε πες μου λιγο την συνδεσμολογια σου.

Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο forum και το ανακαλυψα επειδη ψαχνομαι για να αγορασω τηλεοραση!Εχω το εξης διλλημα ειμαι αναμεσα στην samsung ue40es6100 eu40eh6030 και την lg 42lm615s.Ενδιαφερομαι η tv να μπορει να παιζει πολυ καλα games απο ps3 περισσοτερο και μετα με ενδιαφερει και το 3d οχι παρα πολυ αλλα με ενδιαφερει.Δεν με νοιαζει αν ειναι smart η οχι!Διαβασα επισης στο φορουμ για lag στα games αν η tv ειναι 100 hz και ηθελα να ρωτησω τι ειναι το lag;Εσεις ποια θα διαλεγατε αν ψαχνατε καποια tv περισοτερο για games και για ταινιες βασικη χρηση;Ευχαριστω...

Εάν μιλάς σε μένα δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Ασύρματα να υποθέσω είναι η σωστή απάντηση ?(wifi) :)

Εάν μιλάς σε μένα δε ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Ασύρματα να υποθέσω είναι η σωστή απάντηση ?(wifi) :)

Νικολα οταν streamareis video με πολυ υψηλο bit rate οπως οι ταινιες 1080 χρειαζετε να εχεις και την καταληλη συνδεση για να το πετυχεις.Βεβαια σε αυτο δεν σε βοηθαει καθολου το allshare και θα σου προτεινα να κατεβασεις αντι αυτου το Serviio http://www.serviio.org/download .Παντως αν εχεις laptop το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις θα ηταν να τo εκανες ενσυρματα με ενα καλωδιο ethernet.Ας πουμε ενα καλωδιο κατηγοριας cat 5 που δινουν μαζι με τα royter οταν κανεις συνδεση σε καποιο παροχο π.χ εμενα το ειχε η συσκευασια του connex router μου και δεν θα εχεις ξανα διακοπες ουτε τπτ.

Σ' ευχαριστώ πολύ που ασχολείσαι μαζί μου. Δε θέλω να συνδεθώ με ethernet καλώδιο γιατί αυτό σημαίνει πως θα δεσμεύσω το pc (φαντάσου το laptop κάτω από την tv και εγώ να προσπαθώ να δημιουργήσω έγγραφο!). Αντί αυτού θα μπορούσα να φορτώσω τα αρχεία μου σε στικάκι 32 gb πχ ή έναν οικονομικό εξωτερικό σκληρό?

Σ' ευχαριστώ πολύ που ασχολείσαι μαζί μου. Δε θέλω να συνδεθώ με ethernet καλώδιο γιατί αυτό σημαίνει πως θα δεσμεύσω το pc (φαντάσου το laptop κάτω από την tv και εγώ να προσπαθώ να δημιουργήσω έγγραφο!). Αντί αυτού θα μπορούσα να φορτώσω τα αρχεία μου σε στικάκι 32 gb πχ ή έναν οικονομικό εξωτερικό σκληρό?

Δυστυχως η ενσυρματη συνδεση ειναι μονοδρομος οσον αφορα την αναπαραγωγη 1080p και γενικα μεγεθους αρχειων πανω απο 10 giga.Το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις σε αυτο που ζητας θα ηταν να αγορασεις εναν εξωτερικο δισκο της western digital και σε συνδυασμο με το WD TV LIVE αν θες για ακομα καλυτερα αποτελεσματα θα εισαι μια χαρα.

ΟΧΙ εδω κανεις λαθος.

Αν ειναι καλο το σημα και δεν τρεχεις στο pc και αλλα πραγματα που χρησιμοποιουν το δισκο ή την συνδεση με το δικτυο τοτε μια χαρα μπορεις να δεις και 1080 mkv αρχεια απλα στα μπρος/πισω ισως αργει λιγο περισσοτερα δευτερολεπτα απ' οτι με ενσυρματη συνδεση.
Εννοειτε για τα αυτουσια bluray .ts αρχεια που ειναι κοντα στα 20-30 gb τοτε ναι θα εχεις θεμα αλλα οχι στα απλα 1080 mkv αρχεια με κανονικο bitrate.

Νικολα επειδη οπως το παμε θα βγουμε εντελως off topic θα σε αυμβουλευα να διαβασεις αυτο το αρθρο το οποιο ειναι κατατοπιστικότατο σε αυτο που ψαχνεις http://www.avclub.gr/forum/archive/index.php/t-58333.html . Fits εχεις δικιο αλλα εξαρταται απο πολους παραγοντες για να γινει αυτο.

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που λέτε, όπως και το Ling. τελικά θα καταλήξω σε έναν μικρό εξωτερικό, αφού θέλω να ζήσω την εμπειρία του HD 1080p αλλά και του 3d χωρίς να εκνευρίζομαι από τα συνεχή κολλήματα. Να στε καλά με βοηθήσατε πάρα πολύ

Απάντηση: Re: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο forum και το ανακαλυψα επειδη ψαχνομαι για να αγορασω τηλεοραση!Εχω το εξης διλλημα ειμαι αναμεσα στην samsung ue40es6100 eu40eh6030 και την lg 42lm615s.Ενδιαφερομαι η tv να μπορει να παιζει πολυ καλα games απο ps3 περισσοτερο και μετα με ενδιαφερει και το 3d οχι παρα πολυ αλλα με ενδιαφερει.Δεν με νοιαζει αν ειναι smart η οχι!Διαβασα επισης στο φορουμ για lag στα games αν η tv ειναι 100 hz και ηθελα να ρωτησω τι ειναι το lag;Εσεις ποια θα διαλεγατε αν ψαχνατε καποια tv περισοτερο για games και για ταινιες βασικη χρηση;Ευχαριστω...

εγω δεν προσεξα κανενα lag.τριτη μερα ειναι που την εχω και σε 3 παιχνιδια που επαιξα ειναι μια χαρα!για μενα ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση!

Εχετε παρατηρησει καποια πολλυ μικρα κολληματα στα ψηφιακα καναλια? Συμβαινει και σε σας αυτο? Το κανει μονο στα ψηφιακα και οχι οταν παιζει ταινια απο usb η αλλου. Ισα που τα πιανει τα ματια μου αλλα ειναι πολυ σπαστικο

Καλησπέρα σε όλους.
Αγόρασα και γω χθες την τηλεόραση(UE40ES6100), και είμαι υπερευχαριστημένος με την επιλογή μου. Ειδικά μετά απο τις 24 ίντσες οι 40 φαίνονται στο μάτι μου τεράστιες, αν και τις έχω συνηθίσει ήδη με το λίγο που ασχολήθηκα.
Ήθελα να κάνω όμως κάποιες ερωτησούλες μιας και είστε κάτοχοι της τηλεόρασης εδώ και καιρό.
1)Έχω ένα στικάκι σε exFat για να βάζω τις μεγάλες ταινίες αλλά δεν μου το αναγνωρίζει. Το fat32 το αναγνώρισε. Γενικά δεν υποστηρίζει exFat?
2)Όταν την ανοίγω και μετά το Smart Tv που εμφανίζει, φαίνεται ένας στιγμιαίος φωτισμός(σαν "αστραπή" να το πω?) πριν εμφανιστεί το κανάλι. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τί εννοώ. Είναι φυσιολογικό αυτό?
Αυτά τα λίγα για αρχή :P
Ευχαριστώ!

Γεια σας παιδια σημερα τη παρελαβα σε 46 απο το πλαισιο στα 799.λοιπον εντυπωσεις η c750 που εχω εχει καλυτερη εικονα με λιγα λογια η εικονα της ειναι μετρια ο πεθερος μου εχει την σονυ ηχ750 με πολυ καλυτερη εικονα εγω τη πηρα περισσοτερο για τον πλειερ που εχει.τα σμαρτ μαραφετια που εχει ειναι καλα αλλα αχρηστα κατα τη γνωμη μου.θελει παρα πολυ ψαξιμο με τις ρυθμισεις για να βγει καλη εικονα φτιαχνεις το ενα χαλαει το αλλο οι ρυθμισεις που ειδα σε καποιο ποστ εμενα δεν μου αρεσουν γιατι την κανουν μουντη και σκοτεινη αν καποιος φιλος βρει ρυθμισεις ας την ανεβασει να τισ παρουμε κι εμεις.το 3d τα σπαει σε sd η εικονα ειναι αρκετα καλη μεσω otetv ομως.Α φιλε μου τη λαμψη τη κανει και σε μενα μπορεις να απενεργοποιησεις τα κολπα αυτα που κανει οταν την ανοιγεις.Γενικα δεν ειναι αχρηστη τηλεοραση ειναι αρκετα καλη με πολυ καλο πλειερ.

Απάντηση: Re: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχετε παρατηρησει καποια πολλυ μικρα κολληματα στα ψηφιακα καναλια? Συμβαινει και σε σας αυτο? Το κανει μονο στα ψηφιακα και οχι οταν παιζει ταινια απο usb η αλλου. Ισα που τα πιανει τα ματια μου αλλα ειναι πολυ σπαστικο

Το φαινόμενο έχει αναφερθεί και στις Samsung plasma 550 και 6500, ρίξε μια ματιά στην εξέλιξη της συζήτησης στο νήμα της 6500 (από το post #804 και μετά)... http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056679256&viewfull=1#post1056679256

Το γιατί το κάνει δεν έχει βρεθεί.

EDIT

Περί ρυθμίσεων.... http://www.avclub.gr/forum/showthre...ράσεων?p=1056684244&viewfull=1#post1056684244

Καλό είναι όταν έχουμε ανοίξει ήδη ένα νήμα με απορία μας, να μην κάνουμε copy-paste το ίδιο ερώτημα σε άλλα νήματα, ώστε να είναι συγκεντρωμένες οι απαντήσεις σε ένα μέρος.

Έτσι δεν θα υπάρχουν διάσπαρτες απαντήσεις σε διάφορα θέματα και είναι καλύτερα γι' αυτόν που ρωτάει, αλλά και για κάποιον άλλο (μέλος ή αναγνώστη) που έχει τις ίδιες απορίες.

Ως εκ τούτου, η συζήτηση/αναζήτηση ρυθμίσεων εικόνας του φίλου sotiriadisc σχετικά με την 6100, μπορεί να συνεχιστεί στο νήμα που έχει ήδη ανοίξει από το πρωί.

Ρυθμίσεις για Samsung ue40es6100 .... http://www.avclub.gr/forum/showthre...amsung-ue40es6100?p=1056696664#post1056696664

Από σήμερα και εγώ κάτοχος της 46UE6100.
Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει μαζί με τη συγκεκριμένη
τηλεόραση ote tv να μου πει καμία ρύθμιση γιατί έχω απαράδεκτη εικόνα στα SD
κανάλια κυρίως?