Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πιο app είναι αυτό που μπορείς να παρακολουθείς τι γίνεται σπίτι σου μέσω της κάμερας της τηλεόρασης στο κινητό σου;

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ ... καθώς και άλλες ανάλογες σχετικά με τις δυνατότητες αυτής της τηλεόρασης (την έχω εδώ και ένα μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα).

Επίσης app store της Samsung βρίσκω μονάχα free προγράμματα... δεν υπάρχουν επί πληρωμή ή δεν ξέρουμε πως θα τα βρούμε;;;

Αλήθεια έχω κι εγώ την απορία υπάρχει τέτοια εφαρμογή να παρακολουθείς το σπίτι σου από το κινητό σου μέσω της ES8000;;;

Υπάρχουν άλλες εφαρμογές πέραν από τα χαζοπαιχνιδοπρογράμματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή;;;

Ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά...

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ ... καθώς και άλλες ανάλογες σχετικά με τις δυνατότητες αυτής της τηλεόρασης (την έχω εδώ και ένα μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα).

Επίσης app store της Samsung βρίσκω μονάχα free προγράμματα... δεν υπάρχουν επί πληρωμή ή δεν ξέρουμε πως θα τα βρούμε;;;

Αλήθεια έχω κι εγώ την απορία υπάρχει τέτοια εφαρμογή να παρακολουθείς το σπίτι σου από το κινητό σου μέσω της ES8000;;;

Υπάρχουν άλλες εφαρμογές πέραν από τα χαζοπαιχνιδοπρογράμματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή;;;

Ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά...

Ρε παιδιά έστω και μια απάντηση από κάποιον "ειδικό" επί τηλεοράσεων, δε θα μπορέσουμε να έχουμε σε αυτό το ερώτημα;;;

βαλτε με στους κατοχους

πολυ καλη τλεοραση

υστερει λιγο στο user manual.

Τα sd σε τι ρυθμίσεις τα βλέπεις? Εκεί τα χαλά λίγο.

Στο 3d αφησες τις εργοαστασιακές ρυθμίσεις?

Χρησιμοποιώ αυτά και είμαι πολύ ικανοποιημένος

Picture Menu:

Mode: Standard

Backlight: To your liking, mine is 12 (3 or 4 lower than Movie mode)
Contrast: 97 (98
 before Firmware Update 1041.1)

Brightness: 53
Sharpness: 16
Color: 45

Tint: G50/R50

Screen Adjustment submenu:

Picture Size: Screen Fit (16 x 9 for TV if you don't want possible data visible on top or bottom, this will slightly zoom & degrade picture though)

Position: [no change]

Auto Adjustment submenu: [Grayed out]

3D submenu: N/A

Advanced Settings submenu:

Dynamic Contrast: Low

Black Tone: Dark

Flesh Tone: 0

RGB Only Mode: Off

Color Space: Custom

Color Space submenu:
Red: Red 50, Green 0, Blue 0

Green: Red 4, Green 48, Blue 4

Blue: Red 2, Green 6, Blue 46

Yellow: Red 52, Green 50, Blue 4

Cyan: Red 0, Green 50, Blue 51

Magenta: Red 40, Green 6, Blue 44

White Balance submenu:

R-Offset: 17

G-Offset: 17

B-Offset: 14

R-Gain: 5
G-Gain: 26

B-Gain: 20

10p White Balance: Off [grayed out]

Gamma: 0 (-2
 before Firmware Update 1041.1)
Expert Pattern: Off

xvYCC: Off

Motion Lighting: Off [grayed out]

Black Enhancer: Off

Picture Options submenu:

Color Tone: Warm2

Digital Noise Filter: Off
 (Auto for DirecTV)

MPEG Noise Filter: Off
 (Auto for DirecTV)

HDMI Black Level: Normal (If available, set to Low for DirecTV or other STBs if picture looks light and cloudy)

Film Mode: Off or Auto 1 (When available)

Auto Motion Plus: Clear (Off can be less smooth - other settings give more Soap Opera effect and can stutter picture - personal pref)
LED Motion Plus: Off (On is suppose to help with fast motion - I have yet to see it make a difference)

System/ECO Solution:
ECO Sensor: ON
Minimum backlight level: To your liking, mine is now 5

Από μαύρο και clouding πως πάει παιδιά; Υστερεί πολύ σε σχέση με την ps64e8000;

Last edited:
Παιδιά διαβάζοντας όλα τα ποστ πραγματικά δεν έμεινα και τόσο ευχαριστημένος με αυτά που διάβασα...

Τα λεφτά είναι πολλά και η απαιτήσεις επίσης... Πολλά προβλήματα διαβάζω για την ΤOP ΤV της Samsung...

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να την πάρω και μα ξενερώσω τα λεφτά που έδωσα.

[*] Μπορεί κάποιος να μας στείλει Photos απο τηλεοπτικό σήμα και κάποιες απο PS3 η κάποιο Video στο Youtube? Εχω πάει σε κάποια μεγαλα καταστήματα και την έχουν να παίζει 3D χωρίς μπαταριές στα γυαλιά!!! Άντε βγάλε άκρη μετά...
[*] Βγάζει έξοδο οπτικής ίνας?

Τα πάντα είναι σχετικά, εγώ πάντως δεν κλαίω τα δικά μου και την ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα.
Πάντως από ότι διαβάζω εδω, δυστυχώς βγαίνουν πολλές ελλατωματικές και με προβλήματα. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες και όχι μόνο στην Samsung. Αλλά και στην περίπτωση που αγοράσεις ελλατωματική τηλεόραση έχεις δικαίωμα εντός της περιόδου DOA - συνήθως 7 με 10 μέρες - να την αλλάξεις με άλλη καινούργια (εγώ είχα αντίστοιχα προβλήματα με LG που αγόρασα αρχικά και τελικά την άλλαξα αγοράζοντας την Samsung).
Sorry αλλά φωτογραφίες βαριέμαι να ανεβάσω, όσον αφορά την έξοδο οπτικής ίνας και βέβαια υπάρχει.

Προβλήματα. Σύνδεσα έναν εξωτερικό δίσκο και τον φόρμαρε η τηλεόραση. Τον βλέπει μια χαρά. Τα θέματα είναι τα εξής: Η τηλεόραση λέει ότι γράφει μόνο από ψηφιακά κανάλια. Τι κουλό είναι αυτό; Δηλαδή εμείς εδώ στην Κρήτη που μας έχει ξεχάσει η digea τι κάνουμε; Γιατί να μην γράφει από αναλογικά δεν το καταλαβαίνω. Και γιατί δεν γράφει έστω απ' το δέκτη του nova μόνο μου λέει ότι δεν επιτρέπεται; Και κάτι ακόμα πάνω σ' αυτό. Ξέρει κανείς αν μπορεί να ρυθμίσει μια εγγραφή για κάποια ώρα μέσα στην μέρα και αν ναι πως γίνεται; Και ένα άλλο πρόβλημα. Ο δίσκος που μορφοποίησε η τηλεόραση ενώ γράφει κανονικά (τον δοκίμασα απ' τα ελεύθερα τα δορυφορικά) όταν πάω στην κάμερα δεν τραβάει φωτογραφίες γιατί λέει ότι δεν έχει δίσκο πάνω η τηλεόραση. Τι μπορεί να φταίει; Αφού στις εγγραφές τον βλέπει τον δίσκο γιατί οταν πάω στην κάμερα μου λέει ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένος δίσκος;

Η απάντηση είναι πολύ απλή: η τηλεόραση δεν περιέχει κωδικοποιητή αναλογικό σε ψηφιακό. Σου δίνει μια ευκολία (εγγραφή ψηφιακών) επειδή έχει ήδη την ψηφιακή ροή έτοιμη... Στα αναλογικά, δεν υπάρχει έτοιμη ψηφιακή ροή να γράψει η τηλεόραση.

Μάλιστα. Και το άλλο με τον δίσκο τι μπορεί να φταίει και ενώ τον διαβάζει τον δίσκο στις εγγραφές όταν πάω στην κάμερα μου λέει συνδέστε ένα δίσκο για φωτογραφία.

Προβλήματα. Σύνδεσα έναν εξωτερικό δίσκο και τον φόρμαρε η τηλεόραση. Τον βλέπει μια χαρά. Τα θέματα είναι τα εξής: Η τηλεόραση λέει ότι γράφει μόνο από ψηφιακά κανάλια. Τι κουλό είναι αυτό; Δηλαδή εμείς εδώ στην Κρήτη που μας έχει ξεχάσει η digea τι κάνουμε; Γιατί να μην γράφει από αναλογικά δεν το καταλαβαίνω. Και γιατί δεν γράφει έστω απ' το δέκτη του nova μόνο μου λέει ότι δεν επιτρέπεται; Και κάτι ακόμα πάνω σ' αυτό. Ξέρει κανείς αν μπορεί να ρυθμίσει μια εγγραφή για κάποια ώρα μέσα στην μέρα και αν ναι πως γίνεται; Και ένα άλλο πρόβλημα. Ο δίσκος που μορφοποίησε η τηλεόραση ενώ γράφει κανονικά (τον δοκίμασα απ' τα ελεύθερα τα δορυφορικά) όταν πάω στην κάμερα δεν τραβάει φωτογραφίες γιατί λέει ότι δεν έχει δίσκο πάνω η τηλεόραση. Τι μπορεί να φταίει; Αφού στις εγγραφές τον βλέπει τον δίσκο γιατί οταν πάω στην κάμερα μου λέει ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένος δίσκος;

Έτσι λειτουργεί το PVR σε όλες τις τηλεοράσεις που το παρέχουν: εγγραφή μόνο από τα ψηφιακά, ενώ ο δίσκος δεσμεύεται σε αυτή τη λειτουργία και κρυπτογραφείται, ώστε τα δεδομένα εγγραφής να είναι προσβάσιμα μόνο από την συγκεκριμένη τηλεόραση...

Τι εννοείς δεσμεύεται σε αυτή τη λειτουργία; Δηλαδή για κάθε δουλειά θέλω και άλλο δίσκο; Για εγγραφές άλλον και για την λειτουργία της κάμερας άλλον; Αυτό είναι τραγικό αν ισχύει. Κρίμα το format που έκανα στον δίσκο. Τουλάχιστον να έγγραφε απ' τον δέκτη του nova κάτι θα γινόταν.

Τι εννοείς δεσμεύεται σε αυτή τη λειτουργία; Δηλαδή για κάθε δουλειά θέλω και άλλο δίσκο; Για εγγραφές άλλον και για την λειτουργία της κάμερας άλλον; Αυτό είναι τραγικό αν ισχύει. Κρίμα το format που έκανα στον δίσκο. Τουλάχιστον να έγγραφε απ' τον δέκτη του nova κάτι θα γινόταν.

Εντάξει, μπορείς να τον ξαναφορμάρεις τον δίσκο και να τον χρησιμοποιήσεις ξανά αλλού, αλλά για όσο τον έχεις φορμαρισμένο για PVR χρήση, δεσμεύεται εκεί...

Εντάξει, μπορείς να τον ξαναφορμάρεις τον δίσκο και να τον χρησιμοποιήσεις ξανά αλλού, αλλά για όσο τον έχεις φορμαρισμένο για PVR χρήση, δεσμεύεται εκεί...

Γίνεται απ' την τηλεόραση να του αλλάξω το φορμάτ; Ή πρέπει να τον φορμάρο στο pc και μετά ξανά στην τηλεόραση;

Γίνεται απ' την τηλεόραση να του αλλάξω το φορμάτ; Ή πρέπει να τον φορμάρο στο pc και μετά ξανά στην τηλεόραση;

Απ' όσο γνωρίζω η τηλεόραση φορμάρει δίσκους μόνο για PVR χρήση, αν θέλεις να τον επαναφέρεις, θα πρέπει να γίνει μέσω υπολογιστή, αλλά ρίξε μια ματιά και στο manual καλού-κακού... ;)

Ναι αλλά αν είναι έτσι πως θα χρησιμοποιήσω ένα δίσκο για την κάμερα. Γιατί έχω και άλλον ένα πάνω που δεν έχει φορμαριστεί απ' την τηλεόραση και δεν τον βλέπει η κάμερα. Πως θα χρησιμοποιήσω την κάμερα της τηλεόρασης για φωτογραφίες; Τώρα δεν βλέπει ούτε τον δίσκο για εγγραφές ούτε τον δίσκο που έχω φορμάρει εγώ απ' το pc και η τηλεόραση όταν πάω στην κάμερα μου λέει συνδέστε δίσκο για την λειτουργία της φωτογραφίας.

Εγώ λέω να κάνω το εξής. Να ξανά φορμάρο τον δίσκο στο pc και να τον ξανά βάλω πάνω στην τηλεόραση και να πάω στην κάμερα. Ισως εκεί να έχει λειτουργία φορματ μόλις πατήσω την φωτογραφία όπως το κάνει και στην εγγραφή όταν πατάς το rec.

Last edited by a moderator:
Ναι αλλά αν είναι έτσι πως θα χρησιμοποιήσω ένα δίσκο για την κάμερα. Γιατί έχω και άλλον ένα πάνω που δεν έχει φορμαριστεί απ' την τηλεόραση και δεν τον βλέπει η κάμερα. Πως θα χρησιμοποιήσω την κάμερα της τηλεόρασης για φωτογραφίες; Τώρα δεν βλέπει ούτε τον δίσκο για εγγραφές ούτε τον δίσκο που έχω φορμάρει εγώ απ' το pc και η τηλεόραση όταν πάω στην κάμερα μου λέει συνδέστε δίσκο για την λειτουργία της φωτογραφίας.

Εγώ λέω να κάνω το εξής. Να ξανά φορμάρο τον δίσκο στο pc και να τον ξανά βάλω πάνω στην τηλεόραση και να πάω στην κάμερα. Ισως εκεί να έχει λειτουργία φορματ μόλις πατήσω την φωτογραφία όπως το κάνει και στην εγγραφή όταν πατάς το rec.

Κάνε τη δοκιμή και πες μας αν δούλεψε... ;)

Αναφέρεσαι σε κάποια ενσωματωμένη λειτουργία λήψης φωτογραφιών της τηλεόρασης ή κάποιο app που κατέβασες;