Πιο app είναι αυτό που μπορείς να παρακολουθείς τι γίνεται σπίτι σου μέσω της κάμερας της τηλεόρασης στο κινητό σου;
Αυτή την απορία την έχω κι εγώ ... καθώς και άλλες ανάλογες σχετικά με τις δυνατότητες αυτής της τηλεόρασης (την έχω εδώ και ένα μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα).
Επίσης app store της Samsung βρίσκω μονάχα free προγράμματα... δεν υπάρχουν επί πληρωμή ή δεν ξέρουμε πως θα τα βρούμε;;;
Αλήθεια έχω κι εγώ την απορία υπάρχει τέτοια εφαρμογή να παρακολουθείς το σπίτι σου από το κινητό σου μέσω της ES8000;;;
Υπάρχουν άλλες εφαρμογές πέραν από τα χαζοπαιχνιδοπρογράμματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή;;;
Ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά...
βαλτε με στους κατοχους
πολυ καλη τλεοραση
υστερει λιγο στο user manual.
Προβλήματα. Σύνδεσα έναν εξωτερικό δίσκο και τον φόρμαρε η τηλεόραση. Τον βλέπει μια χαρά. Τα θέματα είναι τα εξής: Η τηλεόραση λέει ότι γράφει μόνο από ψηφιακά κανάλια. Τι κουλό είναι αυτό; Δηλαδή εμείς εδώ στην Κρήτη που μας έχει ξεχάσει η digea τι κάνουμε; Γιατί να μην γράφει από αναλογικά δεν το καταλαβαίνω. Και γιατί δεν γράφει έστω απ' το δέκτη του nova μόνο μου λέει ότι δεν επιτρέπεται; Και κάτι ακόμα πάνω σ' αυτό. Ξέρει κανείς αν μπορεί να ρυθμίσει μια εγγραφή για κάποια ώρα μέσα στην μέρα και αν ναι πως γίνεται; Και ένα άλλο πρόβλημα. Ο δίσκος που μορφοποίησε η τηλεόραση ενώ γράφει κανονικά (τον δοκίμασα απ' τα ελεύθερα τα δορυφορικά) όταν πάω στην κάμερα δεν τραβάει φωτογραφίες γιατί λέει ότι δεν έχει δίσκο πάνω η τηλεόραση. Τι μπορεί να φταίει; Αφού στις εγγραφές τον βλέπει τον δίσκο γιατί οταν πάω στην κάμερα μου λέει ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένος δίσκος;
Τι εννοείς δεσμεύεται σε αυτή τη λειτουργία; Δηλαδή για κάθε δουλειά θέλω και άλλο δίσκο; Για εγγραφές άλλον και για την λειτουργία της κάμερας άλλον; Αυτό είναι τραγικό αν ισχύει. Κρίμα το format που έκανα στον δίσκο. Τουλάχιστον να έγγραφε απ' τον δέκτη του nova κάτι θα γινόταν.
Εντάξει, μπορείς να τον ξαναφορμάρεις τον δίσκο και να τον χρησιμοποιήσεις ξανά αλλού, αλλά για όσο τον έχεις φορμαρισμένο για PVR χρήση, δεσμεύεται εκεί...
Γίνεται απ' την τηλεόραση να του αλλάξω το φορμάτ; Ή πρέπει να τον φορμάρο στο pc και μετά ξανά στην τηλεόραση;
Ναι αλλά αν είναι έτσι πως θα χρησιμοποιήσω ένα δίσκο για την κάμερα. Γιατί έχω και άλλον ένα πάνω που δεν έχει φορμαριστεί απ' την τηλεόραση και δεν τον βλέπει η κάμερα. Πως θα χρησιμοποιήσω την κάμερα της τηλεόρασης για φωτογραφίες; Τώρα δεν βλέπει ούτε τον δίσκο για εγγραφές ούτε τον δίσκο που έχω φορμάρει εγώ απ' το pc και η τηλεόραση όταν πάω στην κάμερα μου λέει συνδέστε δίσκο για την λειτουργία της φωτογραφίας.
Εγώ λέω να κάνω το εξής. Να ξανά φορμάρο τον δίσκο στο pc και να τον ξανά βάλω πάνω στην τηλεόραση και να πάω στην κάμερα. Ισως εκεί να έχει λειτουργία φορματ μόλις πατήσω την φωτογραφία όπως το κάνει και στην εγγραφή όταν πατάς το rec.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.